The BlogVerlaagde plafonds zijn goed, want de installatie kan worden gedaan op de onvoorbereide, zelfs ruwe baseVerlaagde plafonds zijn goed omdat de installatie kan worden gedaan op de onvoorbereide, zelfs ruw osnovuPodshivnaya ontwerp voor het plafond - de perfecte optie voor mensen op zoek naar een goedkope optie van afwerking, die zal variëren met hoogwaardige materialen en een mooie uitstraling. Om de afwerking met je handen uit te voeren, moet u de mijlpalen te leren kennen. Pasmethode zal afhangen van de gekozen de afwerkmateriaal. Het kan plastic, hout, gipsplaten. Je moet weten hoe je plafond zoom, gezien het feit dat elk materiaal heeft zijn eigen kenmerken.


Podshivnoy plafond: soorten materialen

Podshivnoy structuur #frame bevestigd aan de plafondplaat. Een kenmerk van deze bevestiging is een minimale uitgaven aan ruimte. De meest voorkomende materialen maken het gemakkelijk om te gaan met de installatie zelfs onervaren performers.

Soorten materialen voor verlaagde plafonds:

 • Gipsplaat. Het materiaal is makkelijk te bewerken, is het daarom gemakkelijk te monteren. De goedkope prijs maakt het mogelijk om een ​​speling met minimale kosten te maken.
 • Plastic. Vochtbestendige materialen, waardoor het een populaire keuze in het ontwerp van de keuken en badkamer maakt. De installatie is eenvoudig uit te voeren.
 • Boom. Milieuvriendelijk materiaal, waarvan de installatie vereist enige extra stappen. Hout materiaal dat gevoelig is voor rot en schimmels uiterlijk. De boom heeft geen waterbestendige eigenschappen, en vereist daarom een ​​extra behandeling met een speciale beschermende middelen.
 • Laminaat. Duur materiaal, dat door zijn uiterlijk lijkt op hout, heeft een water weerstand.

Gipsplaten - een materiaal dat kan worden gebruikt om het even welk ontwerp ideeën uit te voerenGipsplaten - een materiaal dat kan worden gebruikt om het even welk ontwerp ideeën uit te voeren

 Bij de keuze van het materiaal moet rekening worden gehouden met de algemene interieur kamer, de temperatuur omstandigheden, prijsklasse, installatiemethode.


Het is belangrijk om bemand en ophangconstructies onderscheiden. Hun belangrijkste verschil is de montagetechniek. Suspensie hangerontwerp omvat het gebruik van het systeem, terwijl podshivnoy structuur direct aan het plafond.

Na keuze van het materiaal kan passeren naar de voorbereidende werkzaamheden en de installatie zelf podshivnoy structuur.

Het plafond in het huis mantel binnen: de beste

Hem plafond in een prive-woning op verschillende manieren. Elk van hen is een economische, mooi en gemakkelijk te installeren.

Materialen voor het bekleden van interieurwanden: • Lambrisering. Plafond omhulde duig gemakkelijk. Materiaalkosten is laag. De eenvoudigste methode van bevestiging met spijkers op de voorwaarde dat het plafond is van hout.
 • Voering. Van de gebruikelijke, ze heeft een meer hoogwaardige afwerking, evenals het verschil in grootte.
 • Plastic. Het materiaal is perfect voor decoratie van particuliere huizen en bestand tegen veranderingen in temperatuur en vochtigheid.
 • Boards schuim. Het heeft soortgelijke eigenschappen als de kunststof panelen.
 • OSB platen. Hebben kenmerken en installatie methoden.
 • Spaanplaat. Pasmethode afhankelijk van de materiaaleigenschappen.

Een van de voordelen van spaanplaat kan onderscheiden gemak van de verwerking, dlogovechnost, hoge sterkteEen van de voordelen van spaanplaat kan onderscheiden gemak van de verwerking, dlogovechnost, hoge sterkte

Dit zijn de low cost opties home decoration. Dus kijk zorgvuldig indienen, maar heel simpel. Als er een tuinhuisje kunt u een boom binnen en trapeziumplaat schede - van buitenaf, zodat de winter niet wordt gestoord overhangende ijspegels. Gazebo kan worden gemaakt in een grot.

Het gebruik van MDF-platen kan een interessante optie voor het afdekken van het plafond van het huis. Materiaalkosten iets duurder dan plastic, maar het uiterlijk van het origineel, en niet saai. Voor de installatie is het het beste om een ​​materiaal behandeld met een vocht oplossing te gebruiken.

Het is ook praktisch en mooi optie wordt hoofdact gipsplaat. Een meest voorkomende en dure variant wordt hemelbekleding spannen lijven.

Hoe de plafondpanelen van gipsplaat te kunnen maken met hun handen

De meest voorkomende is gips mantel panelen in te stellen. Gipsplaten - een betrouwbare materiaal dat is gemakkelijk te monteren, heeft een glad oppervlak, het ziet er mooi. De installatie is eenvoudig, je kunt zelfs een beginner te maken.

Benodigd gereedschap:

 • hamer;
 • boor;
 • tang;
 • Skobovbivatel;
 • Skoboderzhatel;
 • Pluggen.

De volgende materialen nodig: UPK lijm, pennen, rails, schroeven, spijkers, stroken houten frame.

kwaliteit plafond hangt af van wat instrumenten en apparaten met de wizardkwaliteit plafond hangt af van wat instrumenten en apparaten met de wizard


stap-door-

 • De eerste stap is het plafond markeren. Bepaal de plafondhoogte, markering de wand.
 • Hamer spijkers in de hoeken van het plafond design.
 • Trek strings naar het midden van het plafond vast te stellen.
 • Installeer geleidingsprofielen, gericht op de opmaak. On-site labels gaten met behulp van de pons insert plastic pluggen.
 • Installeer plafond profielen, zet ze vast met schroeven.
 • Om de communicatie uit te voeren.
 • Bevestig de gipsplaten aan het frame met schroeven.

Tijdens de installatie moet u het snijden van gipsplaten onder de gewenste grootte. Het is gemakkelijk om te doen, omdat de gipsplaten - kneedbaar materiaal.

Bij het installeren is het belangrijk om te onthouden dat de hangers onder elk profiel moet worden gemonteerd. Plaats montage profielen zijn in een plaats waar suspensies worden gevestigd. Bij de vaststelling is belangrijk om een ​​loopstap voor profielen en suspensies beschouwen.

Bij het installeren is het belangrijk om speciale aandacht te besteden aan de bedrading van de communicatie, vanaf de kwaliteit hangt af van de veiligheid van de hele kamer.

En nadelen van gips omhulsel

Hemming gipsplaten plafond - snel en gemakkelijk. Net als elke andere hardboard materiaal heeft zijn eigen kenmerken, voordelen en nadelen. Ze zijn belangrijk om te overwegen bij het kiezen van het materiaal voor de bekleding van het plafond in de kamer.


Voors en tegens van gips mantel:

 • gezondheid is veilig. Beschikt niet over een uitgesproken geur, niet leiden tot allergieën.
 • Het heeft een specifieke vochtabsorptie eigenschap in de kamer, waardoor de temperatuur in de ruimte aangepast.
 • Hiermee kunt u de hoogte van de plafonds te houden, als het duurt slechts 3-5 cm.
 • U kunt extra lagen gebruiken om de geluidsisolatie.
 • Het heeft niet de vochtbestendigheid, die zijn vervorming bij overstroming dreigt.
 • Indien nodig, vervang de plaat kan moeilijkheden bij de verwijdering ervan te hebben.

Verlaagde plafonds zijn niet altijd in staat om perfect te passen in de algemene stijl van de kamerVerlaagde plafonds zijn niet altijd in staat om perfect te passen in de algemene stijl van de kamer

 Bij het kiezen van gipsplaten iedereen moet zelf beslissen of zijn eigenschappen zijn geschikt voor het afdekken van de kamer.

Het is belangrijk te onthouden dat de gipsplaten vereisen extra oppervlaktebehandeling na installatie: stukadoors en schilderen.

Gipsplaten geeft volop kansen in de decoratieve plan. Het kan worden beschilderd met verschillende soorten kleuren, een combinatie van verschillende kleuren en texturen.

Verlaagde plafonds (video)

Zoom plafond kunnen verschillende materialen, die elk bepaalde eigenschappen die invloed hebben op de installatiemethode podshivnoy structuur. Plating kan onafhankelijk worden uitgevoerd door als basismateriaal gipsplaat, plastic, hout of laminaat. Het belangrijkste ding - om strikt de instructies volgen om nauwkeurige metingen, gebruik kwaliteit gereedschappen en materialen te maken.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

5 + 2 =