Hoe kan ik het plafond van de GCR mount

Hoe kan ik het plafond van de GCR mount

12 October 2017Gipsplaten kan een eenvoudige single-level design en slimme systemen in verschillende lagen te creërenGipsplaten kan een eenvoudige single-level design, en slimme systemen te creëren in verschillende yarusovGKL aka giposkarton blad, vrij goedkoop materiaal op basis van cellulose en gips. Het is lichtgewicht, eenvoudig te monteren op elk vlak (met behulp van aluminium profielen). Onmiddellijk na de installatie is geen groot inspringen op basis van gips. Wanneer u de uitlijning lijnen op de omtrek, die het mogelijk maakt om de visuele gebreken van de belangrijkste plafond te verbergen zonder parsing uit te voeren.


Best plafonds van de GCR technologie

De beste plaat van gipsplaten aan het plafond te monteren technologie - is het gebruik van Knauf systeem. Dat wil zeggen elke bijlage afzonderlijk vel gemonteerd op het aluminium profiel vooraf. Dat op zijn beurt star bevestigd aan zowel de wanden als de hoofdplafond.

Suspensies die op de banden indien nodig (bijvoorbeeld indien de lengte van elke overspanning meer dan 4-5 m).

Opgemerkt wordt dat de GCR toegestaan:

 • verf;
 • trimmen dekken;
 • close PVC-folie;
 • whitewash.

Marktleider in de productie van gipsplaat plafond is een wereldwijd bedrijf, dat zijn producten produceert onder de merknaam van KnaufMarktleider in de productie van gipsplaat plafond is een wereldwijd bedrijf, dat zijn producten produceert onder de merknaam van Knauf

Inbouwdoos van de FCL op het plafond

Wat zal de gemonteerde doos? De mogelijkheid om een ​​twee-tiered plafond te creëren. In één van de delen (de basis van die hieronder), kunt u alle benodigde verlichting te monteren. Ibid past zonder problemen en andere communicatie (kabel voor Internet, de teller output). Het moeilijkste in dit geval - de berekening. Bevestigingsmiddelen die aanvankelijk geheel wordt bevestigd het eerste niveau. Top - gemonteerde leidingen voor nieuwe geleidingsprofielen.


Houd in gedachten dat de totale massa van de structuur om vrij groot, dus je nodig hebt om verder te gaan naar extra schoren te bieden.

Maar voor dit doel is het meest geschikt is:

 1. scheidingswanden (onder voorbehoud SNP);
 2. false bekleding, waarachter verborgen kolomschroeven;
 3. rigide indiening van het tweede niveau.

Vaak is de doos rust gipsplaten aan het plafond, waardoor het een multilevelVaak is de doos rust gipsplaten aan het plafond, waardoor het een multilevel

Welke optie is ideaal voor een bepaalde situatie zou zijn? Het is beter om de keuze van een professionele bouwer of ontwerper toevertrouwen.Schilderen van het plafond van de GCR: Opties

Kleuring plafonds op basis van gipskartonplaten gebeurt best verf op waterbasis (emulsie). De belangrijkste voordeel - de absorptie van het cellulose substraat. Dienovereenkomstig, in de toekomst zal het niet verbranden in de zon, niet te verhogen de oppervlakteruwheid. Het heeft dezelfde eigenschappen en acrylverf, maar het gebruik ervan is nog steeds niet de moeite waard binnenshuis. Bovendien schilderij moet met het spuitpistool worden uitgevoerd, in plaats van conventionele rollen. Na de laatste blijven visueel waarneembaar deuken.

Is het zelfs nodig om het plafond van de GCR schilderen? Voordelen die het geeft meer:

 • goede mechanische bestendigheid;
 • Bescherming tegen insecten (of helemaal niet worden gevonden in het huis);
 • waterdicht maken van de damp.

Bij het kiezen van kleuren nodig om te beginnen aan het plafond materialen en de eigenschappen van de ruimteBij het kiezen van kleuren nodig om te beginnen aan het plafond materialen en de eigenschappen van de ruimte

De nadelen kan ook worden toegeschreven alleen aan het feit dat re-schilderij moet elke 3-5 jaar te doen. En als gewone plafond er geen problemen zijn, dan op twee niveaus hebben een hoop problemen.

GCR en gips vezelplaat plafond: verschillen

GVL, aka gipsovolokno - dit is de gipsplaten, maar produceerde ook een iets andere technologie. De dikte is nagenoeg gelijk, maar gebruik het vooral in die gebieden waar er hogere eisen voor brandveiligheid. Hun houtwerk geadviseerd. Echter, veel fabrikanten zijn nog steeds in de fabriek omstandigheden te versieren zoals platen vorm snijden en snijden.

Voordelen van de GVL:

 1. betrouwbaarheid;
 2. een hogere coëfficiënt van vochtabsorptie (tot 12 liter per vierkante meter);
 3. absoluut glad oppervlak.

Montage GOLS platen ook uitgevoerd volgens een vooraf bepaalde lijst metaalprofielen. Bevestigingsinrichting identiek aan die gebruikt met gipsplaten (Knauf).

GOLS (gips sheets) een speciale hydrofobeermiddel en kunnen daarom worden gebruikt in vochtigeGOLS (gips sheets) een speciale hydrofobeermiddel en kunnen daarom worden gebruikt in vochtige

De installatie van de FCL op het plafond met zijn handen

Start de installatie van de FCL met je handen is niet moeilijk. Het hoofddoel van de specialist op het nominale profiel montage te bepalen. Kenmerkend is de inspringing 3 tot 10 centimeter. Als u van plan bent om de lampen te zetten of om al deze verlichting te voorzien, kan de afstand worden vergroot. Als de top is een houten plafond, is het raadzaam om lijn laag vezelplaat.


Zelfs als u van plan bent om dubbelzijdig te doen - in de eerste plaats volledig zet het eerste niveau (een stuk doek). Box gevuld al op deze laag. Eenvoudige rekenmachine en een aantal wiskundige formules in staat om precies te weten hoeveel is vereist voor al deze spullen.

Montage plafond van de GCR:

 • lay-out;
 • gips hoofdplafond;
 • Installatie van aluminium profielen, waarin de structuur zal houden;
 • vellen een installatie;
 • Installatie van dakranden aan de voet van de muren.

Voor meer informatie over dit proces kan worden beschouwd in de ingediende foto's en video hieronder.

Gipsplaten kunnen worden geconstrueerd op het plafond en de wanden van de bogen, trappen, luifels, symmetrische cijfersGipsplaten kunnen worden geconstrueerd op het plafond en de wanden van de bogen, trappen, luifels, symmetrische cijfers


Optie: het plafond van de GCR voor Knauf technologie

Met de hulp van Knauf systemen kunnen een zogenaamde zwevende plafond, dat wil zeggen, die niet verbonden is aan de wanden rond de omtrek te creëren. Aan de zijkanten, zijn er meestal gemonteerd LED-verlichting.

Fixing hoogplafon berust op:

 1. profielen van langwerpige vlakken;
 2. riemen;
 3. balken (indien nodig).

Verlaagde plafonds Knauf vellen (video)

Wat zijn de voordelen van Knauf systeem? Op dat het past elk huis, terwijl na het plafond helemaal niet merkbaar zal worden gemonteerd. Dit geldt ook voor de montage van gips vezelplaat. 

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

86 − = 84

map