Hoe kan ik het behang in de gang te kiezen: 7 belangrijkste criteria

Hoe kan ik het behang in de gang te kiezen: 7 belangrijkste criteria

12 October 2017Door de keuze van behang moet worden gehouden met de volledige verantwoordelijkheid in de gang, omdat deze kamer - het eerste wat ze bezoekers zienDoor de keuze van behang in de gang moet worden gehouden met de volledige verantwoordelijkheid, omdat deze ruimte - het eerste wat gasten zien pokleit behang in de hal - betekent dat de sfeer in het hele appartement. Zelfs in de gang kleine grote missie, lijkt hij te worden voldaan, hij duikt in de sfeer van het huis. Dus, je moet proberen bij de selectie van behang.


Wallpapers voor gangen en gangen: algemene eisen

Deze plaats is het meest vatbaar zijn voor verontreiniging, en gezien een cluster van modder sneller dan in andere kamers. Maar dit wil niet zeggen dat het beter is voor de gang donker behang en worden gedaan met het.

Logisch, als je een afwasbaar behang te kopen. Nat reinigen, en ze zijn zo goed als nieuw. Dit is een praktische moderne versie, zo simpel papier kan niet eens worden beschouwd. Passen in deze kamer, en nu de populaire vloeibaar behang, maar zorg ervoor dat hun vaststelling van een beschermende laag, dezelfde lak te dekken.

Modern afwasbaar papier - de beste optie vanuit het standpunt van uitvoerbaarheidModern afwasbaar papier - de beste optie vanuit het standpunt van uitvoerbaarheid

Wallpaper voor het schilderen - ook een redelijke oplossing, zodat u de kleur oppervlak van de muren kan veranderen tot zeven keer! Het gebeurt dat de gang nemen, zelfs licht, wit behang, van tijd tot tijd alleen maar te verfraaien.

Wallpapers voor een smalle corridor in het appartement: welke aanpak

Als je in een smalle en lange gang, kiest donker, zelfs de mooiste behang, zal het nog langer. Corridor al ontbreekt het zonlicht en donkerder het nog niet waard.


Het is niet wenselijk voor een smalle gang en behang met strepen, maar een goede optie zou wallpaper-imitatie. Imitatie hout, onder de huid, steen of stof.

Visueel uit te breiden de smalle corridor van lichte kleuren zal het behang of behang met imitatie hout of steen te helpenVisueel uit te breiden de smalle corridor van lichte kleuren zal het behang of behang met imitatie hout of steen te helpen

Een goede keuze voor een smalle gang:

 • Behang warme pastelkleuren met donkere patroon - tekenen maskers stof en vuil, nou ja, lichte achtergrond zal helpen de kamer lijken voldoende verlichting;
 • Behang, in harmonie met de vloer en het plafond;
 • Heldere behang met een kleine figuur;
 • Neutrale warme tinten met een zeer discreet, bijna onmerkbaar patronen.

Gooi de donkere achtergrond, de bonte patroon van lijnen en strepen, en dan visueel smalle gang iets breder.Behang in de gang in de Chroesjtsjov: oplossingen

Corridor afmetingen ChruScev bescheiden, onduidelijk. Maak een kleine kamer die kunnen worden in contrasterende kleuren, dat zal ook nog praktisch. In dit geval wordt het onderste deel van de wand geplakt behang donker en boven - licht, maar in dezelfde kleurstelling.

Voor een kleine gang Chroesjtsjov kon niet beter geschikt two-tone wallpaper zijnVoor een kleine gang Chroesjtsjov kon niet beter geschikt two-tone wallpaper zijn

Om zich te concentreren niet stilstaan ​​bij de donkere kant, kunt u een paar lampjes die oplichten verstrooien te hangen. Zij moeten worden bevestigd op de gezamenlijke lijn van behang. Deze techniek helpt bij de top van de gang om meer volume te krijgen, nou ja, aan de onderkant van de tekortkomingen iets minder zichtbaar worden.

En als je helder behang nemen met een fijn patroon contrast, hal visueel te verhogen en vuil druppeltjes en stof zijn niet bijzonder merkbaar.

Wallpapers voor een kleine hal in het appartement: hoe om het breder te maken

Indien de gang nodig is om een ​​beetje visueel uitbreiden, moet het patroon van behang kleine horizontale streepjes of beroertes.

Als de smalle gang, kan het verre muur behanglijm over met een donkere achtergrond dan de andere muren. Maar laat het hetzelfde patroon zijn.

Een kleine gang is beter om behang te halen met een patroon van horizontale lijnen of lijnenEen kleine gang is beter om behang te halen met een patroon van horizontale lijnen of lijnen

Nou, als een van de muren u plakt wallpapers met zeilboot op de golven, de rivier die een dergelijk verhaal wallpaper zal ook werken aan de visuele uitbreiding van de ruimte. En om het volume van de figuur te benadrukken, op voorwaarde dat spotlights.

Hoe wallpaper voor de gang in moderne stijl te kiezen

Als je het te sluiten, dit interieur stijl, het ontwerp van het huis in deze stijl, kunt u gewoon beginnen met een corridor.


Het maken van de gang muren in moderne stijl:

 • Behang met grote bloemen;
 • Behang met heraldische patronen;
 • Kunst schilderij op effen behang;
 • Geweven overschilderbaar behang.

Wallpaper Art Nouveau zal tonen van vintage en luxe te maken in het interieur corridorWallpaper Art Nouveau zal tonen van vintage en luxe te maken in het interieur corridor

Het onderste deel van de gang kan worden geregeld met houten panelen, welke kleur wordt gecombineerd met de vloerbedekking. De voorkeur is natuurlijk beter om warme tinten geven. De kleuren van de moderniteit wordt gekenmerkt door de volgende - ash-roze, parel, bleke lavendel, gouden, licht olijfgroen, opaal, enz.

Wallpaper voor de hal en gangen in de stijl van de Provence

Gang of lobby in de stijl van de Provence vaak steken. Dit betekent niet dat je nodig hebt om de witte achtergrond bloem lijm, en dus bloot de gang talrijke, bijna eindeloos nat reinigen.


U kunt kiezen, bijvoorbeeld, warmte-grijs behang met een licht vervaagde bloemenpatroon, zorg ervoor dat hun licht rok. Dit kan een wit plafond lijstwerk, gieten, enz.

Provençaalse stijl betreft ontwerp ruimte in lichte pastelkleurenProvençaalse stijl betreft ontwerp ruimte in lichte pastelkleuren

Vaak, ontwerpers, opstellen in de hal Provençaalse stijl, stands out zone - waar we schudt het vuil van schoenen, verwijder hun schoenen, uitkleden. En de onderkant van de muren in deze zone wordt verwezen naar de tegels af te stemmen op behang. Het is zeer praktisch en het ziet er natuurlijk op de prille Provençaalse interieur.

Afwerking steen gangen en wallpapered: hoe het moet

Kunstmatige steen in het interieur wordt vaker gebruikt als een extra accent. Formuleren van de deuren in de gang, zodat de steen ziet er spectaculair uit, ongebruikelijk, elegant. Deze bouwstenen zijn altijd aan te trekken het oog.

Voordat een afgewerkte stenen muur wordt bereid. Als de muren zijn glad en schoon, je gelukkig voelt, hoeft u geen zorgen te maken. Maar meestal de oude afwerking wordt verwijderd.

Opmerking: Als de muur al behang is geplakt, onder de stenen wordt gesneden plek met enige marge in de steen (een paar centimeter). Overtollige lijm verwijderd met een spatel en weggespoeld.

Afwerking met stenen wordt gebruikt, in de regel, in aanvulling op behang als een decoratief elementAfwerking met stenen wordt gebruikt, in de regel, in aanvulling op behang als een decoratief element

Wat opgelet:

 • Altijd voor het bewerken van steen verspreid op de grond, want je moet het natuurlijk oppervlak te maximaliseren.
 • Plaats de tegel, zodat de hoogteverschillen niet erg scherp scheuren en gaten te voorkomen.
 • Gelijmd tegels op vloeibare nagels of speciale gipslijm. U kunt ook gebruik maken van een universele lijm op basis van cement, maar om heel voorzichtig met hem te werken, kunnen vlekken en donkere vlekken blijven.
 • Deuropeningen zijn afgewerkt met steen altijd vanuit een hoek, en van beneden naar boven of van boven naar beneden - is niet zo belangrijk.
 • Om te eindigen met decoratieve stenen kijken meer volume, moet je naar de top te maken en aan de zijkant groeilicht. Maar de voorwand verlichting, integendeel, te vermijden.

Decoratieve steen is uniek gaat langer mee als u verwerkt zijdeglans of matte acryllak. De lak wordt toegepast of airbrush of nevel. Het is belangrijk om dit te doen in het contact zones, waar de muren het vaakst worden gekwetst.

Decoratieve steen wordt gecombineerd als achtergrond, en met sierpleister. De variant van behang voor het schilderen.

Waar te beginnen met het behang te hangen in de gang: de regels

In de hal is er meestal geen ramen, zodat het een referentiepunt op het geannuleerd. Veel belangrijker om een ​​verticale referentiepunt nemen - het kan een deur zijn. Niveau gebruikt, een lijn loodrecht op de vloer.

Als leidraad bij het behangen in de gang is het beter om een ​​deuropening te gebruikenAls leidraad bij het behangen in de gang is het beter om een ​​deuropening te gebruiken

Het is belangrijk niet te lijmen in de hoek van de gehele doek - kunnen vouwen vormen of volledig band vallen. Het zinvoller om aangrenzende schoep overlappen lijm, zodat het resultaat was zeker van hoge kwaliteit.

Dus in de gang, zonder ramen, behanglijm kan vanaf elke locatie, maar doe het met de verticale geleider - en die deur.

Behang in de gang en de hal van het appartement (video)

Het maken van de muren van de gang - het is een kans om uw huis te versieren zelfs van de drempel, maak het gezellig, vriendelijk, schattig. Koop behang van uitstekende kwaliteit in de bewezen plaats, altijd evalueren van het behang is niet in de buis en in ongevouwen roll, de evaluatie van de prestaties van behang.

Hebben een goede keuze en een grote reparatie!

Ontwerp behang in de gang (foto)

07-zhk-Akadem-gorodok-Dizayn-interiera-koridora-vid-na-vkhod-v-spalinyu-i-Panno-s-oboyami 1 22big 852f1dfb78920e 3638 53089d69bc8fa 2700485 53604794 Bezhevyie-Oboi black-and-white-appartement-design-24

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 84 = 92

map