Hoe kan ik de pijp te installeren in het bad door het plafond eigenaar

Hoe kan ik de pijp te installeren in het bad door het plafond eigenaar

12 October 2017Het hoofdaspect van de constructie van het bad is het installeren van een buis volgens de regels van brandveiligheidHet belangrijkste aspect in de bouw van het bad is de installatie van een buis volgens alle regels van brandveiligheid Veel mensen geven de voorkeur aan de leiding in het bad te houden door het dak. Dit ontwerp is de meest betrouwbare en duurzaam. Voor de vervaardiging van schoorsteen kunt u verschillende materialen te gebruiken. Zo kunt u de sandwich leidingen gebruiken of bouwen van een schoorsteen gemaakt van bakstenen. Voordat u de structuur te installeren die u nodig hebt om goed te doen door de diameter van het gat en sluit de schoorsteen.


Buis in een bad door het plafond en het dak: type schoorstenen en ontwerpkenmerken

Als u ervoor kiest om te installeren op het plafond tube met je handen, moet u een geschikte uitvoering van de schoorsteen te vinden. De buis kan uitwendig of inwendig zijn. Externe rookkanaal minder brandgevaar, en eenvoudig te installeren. De inwendige constructie van de schoorsteen kunt u een grotere hoeveelheid warmte op te slaan.

Bij het selecteren van een pijp moet rekening houden met een aantal nuances:

 1. De leiding moet worden gemaakt van gegalvaniseerd metaal, keramiek of steen. Breng aluminium buizen is verboden.
 2. Maak isolatie voor leidingen beste van niet-brandbare materialen. Perfect betonblok of steenwol.
 3. De thermische isolatiematerialen worden gebruikt uitsluitend foliematerialen. Het zou de beste aluminiumfolie.
 4. Als u gebruik maakt van een sandwich pijp, dan is het noodzakelijk in de basalt wol in te vullen.

Bij montage van de buis in het bad worden gebruikt, gegalvaniseerd metaal, aluminium toepassing verbodenBij montage van de buis in het bad worden gebruikt, gegalvaniseerd metaal, aluminium toepassing verboden

Voor de installatie van de buis, vlekken op het oppervlak van het plafond. Vergeet niet dat de schoorsteen niet in contact met dakbedekking moet komen, omdat het hen kan beschadigen. Om schade aan dakbedekking vermijden, moet een metalen behuizing geïnstalleerd.

Sandwich buis in het bad in het plafond

Als je een beginner bent, is het het beste om te installeren in het plafond van een "sandwich" type van de buis. Het is vrij gemakkelijk te installeren, en het is brandveilig. Sandwich pijpen zijn meestal gemaakt van meerdere metaallagen, waartussen ingesteld enige vlamvertrager.


Is sandwich buis vrij gemakkelijk. Vergadering begint met het veiligstellen van het artikel naar de tepel. Om vast te stellen moet u de start kegel gebruiken. Eén einde van de conus uitgangsmateriaal wordt op de buis, en de andere is aangebracht op het voorste gedeelte van het rookkanaal.

Sandwich slang niet direct in contact met de houten elementen van het interieurSandwich slang niet direct in contact met de houten elementen van het interieur

Snijden sandwich pijp wordt in de volgende volgorde uitgevoerd:

 • De dakconstructie stellen. Het is nodig voor de strakke pasvorm van de buis.
 • Doe een gat in het plafond. Anders, de diameter moet 15 cm langer dan de diameter van de buis sandwich.
 • De ruimte tussen de grote diameter buizen en sandwich buis gevuld met zand of geëxpandeerde klei.
 • Als u niet wilt buizen met een grote diameter te gebruiken, is het nodig om de leiding, waardoor de sandwich pijp passeren installeren. De lege ruimte in de doos moet worden gevuld geëxpandeerde klei, zand of basalt wol.

Hoe kan ik een bakstenen schoorsteen in het bad te maken door de houten plafond

Schoorsteen gemaakt van bakstenen, is de meest robuuste ontwerp. Alvorens over te gaan met de installatie ontwerp, moet u een schoorsteen te ontwerpen. Bij het ontwerp moet aandacht besteden aan de kenmerken van de kachel, die is geïnstalleerd in het bad. Ook in gedachten houden dat tot een enorme schoorsteen baksteen onpraktisch in kleine baden te stellen.Het beste is om de schoorsteen op de grond verzamelen op het dak te doen zal het uiterst moeilijk zijn. Om verhogen het dak van de schoorsteen kan worden gebruikt scharnieren, speren of banners. Als bevestigingsmateriaal voor het rookkanaal klemmen worden gebruikt.

Brick pijp wordt beschouwd als de veiligste optie voor de output van de rook van het badBrick pijp wordt beschouwd als de veiligste optie voor de output van de rook van het bad

Installatietechniek van de schoorsteen op het dak:

 1. Maak een gat onder de pijp. De diameter van de doorgang moet minder dan 20 cm groter dan de diameter van de pijp zelf.
 2. Dan moet je het product door het dak te brengen.
 3. Isoleer de pijp met een metalen plaat.
 4. Afdichtingsconstructie plaatsen bij de randen van de plaat onder het dak.
 5. Bevestig de metalen afzuigkap. Het zal de structuur te beschermen tegen vocht.
 6. Breng hittebestendige verf op de schoorsteen. Het zal de metalen delen van de constructie te beschermen tegen de gevolgen van corrosie.

pijp snijden op een laag plafond van het bad: de regels en voorschriften

Als u besluit om uw eigen buis te brengen, moet je houden aan een set van regels geregeld in de SNIP. Allereerst moet je zorgen voor de installatie van een speciale knoop door. Vanaf het buitenoppervlak van de pijp naar de gordingen en spanten moet een afstand van 130-150 mm. Als u een keramische buis zonder isolatie, moet de afstand tussen de schoorsteen en balken niet minder dan 260-270 mm zijn.

Het hok bad buis moet worden afgedicht met speciale materialen tegen direct contact met de huidHet hok bad buis moet worden afgedicht met speciale materialen tegen direct contact met de huid

Bij het kiezen van een walk-through knooppunten, er rekening mee dat je nodig hebt om alleen die producten die zijn gemaakt van metaal te gebruiken. Ook in de doorgaande knooppunt moet worden ingesteld roestvrij staalplaat. Voor buisdoorvoeren moeten worden volledig gemaakt van roestvrij staal.

Bij het snijden van buizen moeten ook rekening houden met een aantal nuances:

 • Op plaatsen waar de overlapping overlappende naden niet aanwezig. Beschouw deze nuance in het ontwerp sectie.
 • Voor het isoleren van buizen met niet-brandbare materialen of fabriek sandwiches.
 • Pijp is stijf bevestigd aan de overlapping, omdat het materiaal van de schoorsteen kan worden geëxpandeerd onder hoge temperatuur.

Hoe om uit het bad door een hoog plafond

Om goed de structuur te installeren, moet u de gaten voor te bereiden op de schoorsteen. Het wordt aangeraden om hun metalen platen schede. De plaatdikte moet minimaal 0,5 millimeter. De gaten dienen vierkant.

Het is belangrijk om een ​​beschermende doos juist te verhogen. Om de adapter die u wilt gebruiken 4 metalen plaat van 50 x 50 cm monteren. In het midden van een van de bladen zou een gat voor de pijp snijden. Metaalplaten met elkaar verbonden door lassen.

De leiding mogen niet beschadigd zijn, moet speciale aandacht worden besteed aan het lassenDe leiding mogen niet beschadigd zijn, moet speciale aandacht worden besteed aan het lassen


Latere installatie wordt uitgevoerd in de volgende volgorde:

 1. Isoleer kanaal basalt en obsheyte deze verijdeld metaalmateriaal.
 2. Stel de eerste pijpsegment. Het moet hechten aan de oven met metalen bevestigingen.
 3. Stel vervolgens de tweede link.
 4. Vul de doos geëxpandeerde klei.
 5. Zet de volgende segmenten.
 6. Nadat u de pijp te verzamelen, het installeren van een metalen paraplu.

Installatie van de pijp door het plafond in het bad (video)

Houd de pijp door het plafond is in een handomdraai. Het belangrijkste ding - om de geschikte isolerende materialen te kiezen en installeren van de juiste vakje aan. Om de structuur te monteren, uitsluitend onbrandbare materialen. In stap structuurontwerp te noteren zijn alle nuances en de oven dak. Anders, de schoorsteen moet worden geïsoleerd door middel van de behuizing. Anders dakbedekking kan ontbranden.

Output pijp door het plafond in het bad (Foto)

1-3-768x663 9-foto152-- 70dd4be6b8629e7b2583ed746759f7f7 516 911-kaknelza-27 3553782 1413995249pech-Kamenka-s-vynosom-topki1 1444093716montazh-sendvich-dymohoda a1dae93c9f2227130f3ac6e59fc6cc5d content0579187a40696dxl


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − = 10

map