Hoe kan ik de installatie van rack plafond te maken met zijn handen - instructie

Hoe kan ik de installatie van rack plafond te maken met zijn handen – instructie

12 October 2017Rack plafond - een veelzijdige en praktische materiaal voor het afwerken van de cover plafondRack plafond - een veelzijdige en praktische materiaal voor het afwerken van het plafond pokrytiyaReechny plafond kan versieren als een woning, en het publiek. Het is vrij universeel, populair in de afgelopen decoratie, die in een haast om dankzij de uitstekende prestatie-eigenschappen te doen.


Montagerek plafond: de inrichting

Rack plafond is geclassificeerd als valse plafonds. Het ontwerp bestaat uit panelen - meestal metaal, staal, kunststof panelen nog steeds deel uitmaken van een andere soort. Ook in de kit opgenomen ophangsysteem voor racks.

Vandaag de dag is het geen probleem om een ​​plafond vast te stellen op de individuele bestelling, waarbij raillengte exacte grootte van uw plafond zal overeenkomen.

Met een sterk verlangen, zet het rek plafond kan bezitten, het belangrijkste ding - om een ​​nauwkeurige telling te makenMet een sterk verlangen, zet het rek plafond kan bezitten, het belangrijkste ding - om een ​​nauwkeurige telling te maken

Rack plafond is vastgesteld op de laatste bocht, na te zijn gemaakt wanddecoratie, etc.

Reiki kan verschillend zijn: glanzend of mat met een geperforeerd oppervlak of glad, ze verschillen ook in structuur. Zo is het mogelijk de structuur van de stank "onder de huid" of rails assembleren "onder de boom."


Sami lamellen kan worden gepositioneerd als een traditioneel - over de vloer en over de vloer en een diagonaal.

Hoe maak je een rack aluminium plafond in de badkamer (video) maken

Hoe kan het rek plafond zichzelf te installeren

Het eerste ding om te doen - het verzamelen van de nodige instrumenten.Om te werken heb je nodig:

 • boor;
 • puncher;
 • pluggen;
 • Schaar op metaal;
 • roulette;
 • marker;
 • heerser;
 • Building niveau;
 • schroeven;
 • Een scherp mes.

mount-technologie

Hoe aan het plafond te monteren? Markeer eerst de plaats waar het een nieuw plafond begint. De afstand mag niet minder dan 5 cm van de basisplafond. Deze markering wordt overgebracht op de omtrek van de kamer, gewoon gebruik maken van het gebouw niveau.

Voordat u begint met het installeren van een plafond rack, controleert u het volgende: Bent u alle benodigde gereedschappen en materialen voorbereidVoordat u begint met het installeren van een plafond rack, controleert u het volgende: Bent u alle benodigde gereedschappen en materialen voorbereid

Teken een lijn en een markering, meet de lengte van de wand, snijd een stuk van het hoekprofiel. Het wordt meestal gesneden met een schaar voor metaal.

Maak vervolgens het profiel van de door de wand lijn en een gat met een boor. De schroef met een deuvel vast. PROFIEL consolideren nodig in stappen van 500 mm, en controleer het peil van de gelijkmatigheid. Wat belangrijk is, de binnenhoeken van het profiel bevestigd begin tot eind, en heeft de buitenhoeken van de benodigde hoek van 45 graden.

Zoals gemonteerd rack plafond correct

Met het meetlint opgemerkt de aanhechtingsplaats steunprofielen. Eerst otmetochku maken een afstand van 300 mm van de wand en de daarop volgende behoefte om 90 cm, terwijl de evenwijdig aan elkaar.

Suspensies worden met schroeven en pluggen, gaten voorgeboord met een boor. Volgens het niveau verifieerde de positie van suspensies.

Bij het monteren van het rack plafond is het belangrijk om de plaats van aanhechting van de steun rails te markeren, zal dit afhangen van hoeveel zal uw flat rack plafondBij het monteren van het rack plafond is het belangrijk om de plaats van aanhechting van de steun rails te markeren, zal dit afhangen van hoeveel zal uw flat rack plafond


Montagesteun rails:

 • Het interval tussen de draagrails mag maximaal 1 1,1 m. Banden reechkam loodrecht, en dit is belangrijk, gelijk met het profiel waarvan genageld aan de rand.
 • Band met bouten aan de schorsingen schroevendraaier. Om ontwerp was perfect vlak, zorg om nooit toegeven fout.
 • Het interval tussen het hoekprofiel en de bus is gelijk aan een centimeter. Als een band, bijvoorbeeld, bleek kort te zijn, maak je geen zorgen - het gewoon nadstavte. Hiervoor hoeft u alleen maar de suspensie bij het begin van de volgende bus te lossen.

Nou, begint dan meteen de installatie rack oppervlak.

Installation Guide rails

Reiki moet worden bevrijd van de beschermende film, en gesneden volgens de grootte van uw plafond. De lengte moet minstens een halve centimeter interwall afstand (tegenover) zijn.

Nadat u de rails installeert, hoeft u slechts een sokkel te bevestigenNadat u de rails installeert, hoeft u slechts een sokkel te bevestigen


Dan doe je zo:

 • Reiki moeten zorgvuldig worden ingebracht in de gids en grijpen de gehele lengte van de band sluizen. Verdere rack naast de vorige.
 • Eventueel wordt de hoogte band ingesteld, en verandert de diepte van indraaien van schroeven.
 • Als dit niet de laatste rack benaderd, je gewoon knippen voor haar in de breedte. Let op de afstand langs de lengte van het rek sleepmesje en buig totdat de korf niet wordt afgebroken.
 • Installeer de bijgesneden rail en vast met houten balken of stukken hoekprofiel.

plafondmontage en omvat een sokkel. Dit is een belangrijk decoratief element, en het is zeker om het een afgewerkte look en verbergt ook de onaantrekkelijke openingen tussen de muren en de structuur.

Er is nog één ding - de keuken vaak schuldig aan onregelmatigheden van de muren, en ze vereisen een plint die visueel structuur in lijn.

Hoe om de bedrading te maken voor lampen aan het plafond gear

Typisch worden spots gemonteerd verlaagde plafonds.

Mits zijn twee manieren om de verlichting te werken:

 • Als alle lichten meteen meegenomen wordt. In dit geval is de overgang van een tweedraads stretch. En al van deze draad bochten vanaf het armatuur te maken.
 • Als de lichten worden ingeschakeld door de groepen. De centrale draad moet in dit geval zo veel, hoeveel groepen u selecteert hebben geleefd. Meestal zijn er twee of drie groepen. Het wordt gebruikt, wat logisch is, dvuhklavishny en drie-key schakelaar.

Op verlaagde plafonds mooie en praktische blik spotlightsOp verlaagde plafonds mooie en praktische blik spotlights

Om de lamp aan te sluiten, heeft een kabel nodig u met een doorsnede van 1,5 vierkante meter. En dat is genoeg voor standaard lampen.

Voor armaturen met dezelfde grote macht heeft een speciale hittebestendige draad. Onder hoge vermogen groter dan 50 W wordt geïmpliceerd.

Repair rack plafond met zijn handen

Zie, natuurlijk, die nodig zijn om de omstandigheden, maar meestal gaat het demonteren reparatie van het plafond, namelijk ontmantelen meest waarschijnlijk gedeeltelijk.

Als u nodig hebt om je imperiaal te repareren, dan is het proces zal beginnen met een gedeeltelijke demontage railsAls u nodig hebt om je imperiaal te repareren, dan is het proces zal beginnen met een gedeeltelijke demontage rails

Eerst ontleden u een van de randen - bekleding hoek profiel dat u wilt mes haak. buig het dan zo dat het mogelijk aan het einde van de rail veilig verwijderen. Ultra module wordt losgemaakt van de draagband sloten en voorzichtig verwijderd.

Anderzijds plafondlijsten optreedt terugwaartse - opent alle sloten, en het vrijgeven van het paneel wordt verplaatst naar de rand. Dan wordt verwijderd zonder problemen uit het totale ontwerp.

Het installeren van een maximum rek (video)

elke ruimte - Rack plafond kan een badkamer, een keuken, een balkon, maar in feite te versieren. Hij siert en vierkante en rechthoekige plafond. Want vergis je niet, "installatie / deïnstallatie" Doe alle instructies en geniet van het resultaat.

Succesvolle vernieuwing!

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

77 − 76 =

map