Hoe kan Hall Lodge 35 foto's voorbeelden regelen

Hoe kan Hall Lodge 35 foto’s voorbeelden regelen

12 October 2017Maak een ruime woonkamer kan worden bereikt door het combineren van kamers met een balkonMaak een ruime woonkamer kan worden bereikt door het combineren van kamers met balkonomBez twijfel, in combinatie met een balkon kamer, het is een win-win situatie. Als er een extra uitbreiding, waarom niet gebruiken als een gemeenschappelijke kamer gebied en het creëren van een extra ruimte voor ontspanning of werkplek. Ja, om deze ruimte nodig om te zorgen voor de opwarming van de aarde te nemen van te voren met behulp van standaard bouwmaterialen te organiseren. Dit alles is nodig om het levensonderhoud van het balkon kon winter en was functioneel te ondersteunen. Gelieve na te denken over de uitvoering op het verwarmingssysteem van elektriciteit.


een balkon, foto's en ideeën: Hoe kan ik een kamer te rusten

Vaak is een balkon of loggia gedeeld met de woonkamer uitgang, of liever de deur en raam. Als we deze twee gebieden alleen het onderste deel van de vensterbank of nadokonnaya top van de balkondeur te combineren, kun je vergeten. Als er een batterij, is het mogelijk om te zorgen voor haar overplaatsing naar de loggia, naast een goede optie is om vloerverwarming te installeren. Het kan verbonden met een batterij of een afzonderlijke elektrische verwarming, die onder vloerbekleding geplaatst gebruiken. Elke eigenaar voor zichzelf selecteert de gewenste optie voor hem, afhankelijk van hoe het zal worden gebruikt een loggia of balkon en in welke design.

Als linksboven vensterbanken als het belangrijkste deel ervan kan worden gebruikt als scheidingswand of stemt functionele capaciteit.

Het bovenste deel van de vensterbank misschien wel uitgegroeid tot een stijlvolle standaard voor wand en decoratieve elementenHet bovenste deel van de vensterbank misschien wel uitgegroeid tot een stijlvolle standaard voor wand en decoratieve elementen

Om dit te doen, kan er worden geplaatst:

  • TV of andere apparatuur;
  • De bar;
  • Gebruikt als een stand voor het decoreren met verse bloemen.

Als we dit gebouw volledig te verwijderen, is het mogelijk om te komen met een ander design opties voor de meest gebruikte boog decoratie, het hangt af van het ontwerp.


Het ontwerp van de kamer: foto's van het appartement met balkon, stijlen

Wat betreft de modellen, hun keuze is vrij groot. Combineer een loggia en een leven is niet gemakkelijk, wanneer de vraag van het ontwerp. Voor de klassieke stijl maken vaak gebruik van design in combinatie pilaren, bogen, polyurethaan dressing. boog ontwerp kan worden veranderd, terwijl de stijl ongewijzigd blijft.

Een dergelijke stijlen zoals Art Nouveau of hi-tech kan de eigenaar van een grote selectie van fantastische ideeën aan te bieden. Onderstreep stijl, net als de kamer en een balkon aan een verscheidenheid van vormen te helpen. Een bijzondere rol in de organisatie speelstijl asymmetrische bogen.

Mooie afscheiding tussen de woonkamer en een balkon is in staat om het interieur een interessant en origineelMooie afscheiding tussen de woonkamer en een balkon is in staat om het interieur een interessant en origineelBogen ook van harte welkom en de stijl onder de naam van een land. Hij beveelt aan dat de boog van houten elementen en balken versieren.

Ook een goede optie zou zijn om de mini-bar tellers, tafelbladen, kluisjes, evenals de uitvoering van het ontwerp in de Scandinavische stijl te gebruiken. Zachte muziek, zal de juiste verlichting ontwerp warmte en verfijning toe te voegen.

Het ontwerp van de kamer in een appartement met een balkon

Het maken van de situatie op het balkon niet eindigt meubels en verlichting. Het is belangrijk om de selectie van de gordijnen te benaderen. Selecteren afhankelijk van de algemene stijl, maar de meest gunstige zijn licht, luchtig en doorschijnende stof. Als u wilt een donkere kleur te kiezen, is het het beste om te verblijven op het substraat weefsels. Dergelijk materiaal zal niet vervagen in de zon veel. Voor de liefhebbers van de blinds, evenals een grote selectie van opties, maar als je koopt er zeker van zijn om aandacht te besteden aan het materiaal, het moet licht-proof zijn.

Als voor de verlichting, de meest winstgevende is het punt. In dit geval wordt de keuze van het licht verstrooid, die visueel zal helpen het gebied van de ruimte uit te breiden. Denk na over de installatie van de verlichting op de balkons is nodig bij voorbaat, als het groot genoeg is, u kunt experimenteren met gemonteerde stapte plafonds.

Bij regeling balkons, moet speciale aandacht worden besteed aan de selectie van hoogwaardige verlichtingsarmaturenBij regeling balkons, moet speciale aandacht worden besteed aan de selectie van hoogwaardige verlichtingsarmaturen

Een interessante optie is om spotlights die haar licht zal begeleiden van onderen te installeren.

Als u van plan om de loggia van de werkplek te maken, moet je zorgen voor de stopcontacten. Aantal verkooppunten moet tenminste 3 zijn. Ze kunnen worden gebruikt in andere gevallen, als je een vloer lamp of het gebruik van huishoudelijke apparaten nodig.

Meubels, en een balkon met een gecombineerde woon-

De wanden van de loggia zijn gemaakt in volledige eenheid met het publiek, maakt het niet uit dat voorziet reparaties, behang, sierpleister of verf. Wat betreft geslacht, kan het bekledingsmateriaal ofwel uniform of verschillend zijn, het hangt allemaal af van de keuze en de smaak van de eigenaar terrein. Het gebruik van ander materiaal voor de vloer, is het mogelijk om te benadrukken en het verbeteren van de vorm van het balkon, naast een materiaal met een speciale vloer kan veranderen in een ronde of ovale vorm, het hangt af van de integriteit en de uitlijning van balkon vloer. Met betrekking tot de situatie, kunt u de loggia bezwaren, moet men niet vergeten dat deze kamer is klein formaat en extra items die er zijn om niets. Verrommeling het interieur kan leiden tot het feit dat het balkon zijn vorm zal verliezen, en het moet groot om een ​​gevoel van comfort te handhaven.

Ingericht onze kamer, loggia, worden vriendelijk verzocht om het ontwerp van de kamer te overwegen en pak de correct ingesteld meubilairIngericht onze kamer, loggia, worden vriendelijk verzocht om het ontwerp van de kamer te overwegen en pak de correct ingesteld meubilair


Momenteel in geprefabriceerde huis appartementen zijn gebouwd op een zodanige wijze dat de toegang tot het balkon is in de hal. Als voor dit deel van het huis van de rol van de bijkeuken, waar u overbodige items en augurken kunnen opslaan en accumuleren met elk voorbijgaand jaar meer en meer overgegeven, nu is het een integraal onderdeel van de hal worden.

Het combineren van de kamer en loggia (video)

De ontwerpers hebben een heleboel ideeën die zullen helpen om de woonkamer en slaapkamer te combineren, en het creëren van de gewone lodge plaats die behoort tot een stijlvol interieur zal zijn. Het is correct uitgelijnd en versierd met een balkon kamer comfort en gemak te bieden voor alle huishoudens en gasten.

Ontwerp Hall Lodge (interior foto)

10 15-keuken-balkon-design 24 2511 2581 31116 121-1024x768 613x451xkak-obedinit-lodzhiyu-s-komnatojjpgpagespeedicxtfpNOlgUv 2014-05-2313-16-48120501 2016-05-20-573eeca89c92f

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 1 =

map