Hoe kan gips gipsplaat

Hoe kan gips gipsplaat

12 October 2017Toepassing van de pleister op gipsplaten het oppervlak vlak en gladToepassing van de pleister op gipsplaten aan het oppervlak glad en gladkoyRemontiruya lokalen te maken met de bestaande gipsplaat oppervlakken, vaak rijst de vraag - of je moet gips gipsplaat. Moet ik, of het mogelijk is om dit te doen - voor wat om de applicatie op het gips mix GCR dienen? Dit is nodig om te begrijpen in meer detail.


Moet ik een pleister gipsplaat

Er is geen consensus over deze kwestie niet. Er zijn experts die beweren dat dit te doen en kan niet categorisch zijn. En hun argumenten zijn heel overtuigend - er zal een moment dat de gipsplaat zal beginnen te kraken onder de invloed van de massa van gips en vocht uit te komen.

Als gipsplaten gips, wordt het werk in overeenstemming met alle voorschriften.

Breng gips hoeft alleen maar hoge kwaliteit vellen van gipsplaatBreng gips hoeft alleen maar hoge kwaliteit vellen van gipsplaat

Maar luister, en een ander advies - kunnen worden toegepast op de pleister op gipsplaten, op voorwaarde dat de plaat kwaliteit, stevig, en het pleisterwerk correct wordt toegepast.

Juist toegepast - betekent dit:


 • Breng de pleister noodzaak om de handen te bezitten (niet letterlijk, natuurlijk), het regelen van het hele proces, en alleen op de waterdichte vel;
 • Zorg ervoor dat u diepe penetratie primer te gebruiken;
 • Het gewicht is verdeeld in dunne lagen over verschillende stappen.

Maar de sierpleister kan zeker worden toegepast op de plaat. Zo kan van gipsplaten gips bovendien juist vanwege vellen en de uiteindelijke afwerking gebracht. Te dien einde, sierpleister en ontworpen.

Hoe te gips gipsplaat en of er behoefte is aan

Kan worden geconcludeerd dat een dergelijke pleister - niet de beste werkwijze. Er moet worden vastgesteld of er wel zo'n behoefte in het pleisterwerk wanden van gipsplaat. De plaat kan zeer snel beginnen te vervormen, en kunnen zo vele jaren te verdedigen onder het gips.

Om de pleister goed toe te passen en gipsplaat niet bederven, is het beter om de hulp van professionals te zoekenOm de pleister goed toe te passen en gipsplaat niet bederven, is het beter om de hulp van professionals te zoekenHoe kan ik de noodzaak te bepalen voor het gips:

 • Je moest de muren schede, en dit heeft ernstige lambrisering gebogen of bias. Denkt u dat goedkoper is om stukadoors een muur zou zijn. Dit is een misvatting, niet vechten met het onderzoek en elimineren van de oorzaken. Het moet bedrading, en aan de vochtbestendige platen. Zodat het gips in plaats van de bedrading - niet uw optie.
 • Indien de onregelmatigheden in de huid klein kan worden gepleisterd. Het is zinvol om de pleister toe te passen op de top van deuken en naden, die pre-gepleisterd zijn.
 • Tot slot, als het gaat om decoratieve coating, zoals hierboven vermeld. In dit geval is er in feite geen beperkingen, als decoratieve massa zeer dun wordt aangebracht en de samenstelling van het materiaal zorgt voor een snelle polymerisatie en sneldrogend.

Maar in de meeste gevallen, het oplossen van de gipsplaten stopverf in plaats van gips. Maar wat je ook besluit, de volgende stap is om een ​​hoogwaardige mix kiezen.

toepassing van technologie: hoe gipsen de muren van gipsplaat

Let op de technologie van het werk is van cruciaal belang. Zelfs een kleine overtreding kan al het werk voor niets zetten. Dus niet de tijd en moeite besparen.

Als u besluit om gips gipsplaat op hun eigen, dan moet u zich houden aan de juiste toepassing technologie speciaal mengsel aan de oppervlakteAls u besluit om gips gipsplaat op hun eigen, dan moet u zich houden aan de juiste toepassing technologie speciaal mengsel aan de oppervlakte

Hoe te gips gipsplaat:

 • Zorg ervoor dat het oppervlak schoon te maken van stof, en het zal altijd de installatie van gipsplaten zijn. Nou, als je hebt een industriële stofzuiger, maar ook eenvoudige middelen bij de hand zal ook werken.
 • Vervolgens moet u stopverf naden, stoten en gewrichten. Voor stopverf vaak droog mengsel worden gereconstitueerd. Maar het is beschikbaar voor verkoop en klaar is, die echter niet lang opslag weerstaan.
 • Eerste holte gevuld met vulmateriaal lassen en ernstige onregelmatigheden en na het uitharden van het vulmiddel is een nivelleringslaag aangebracht.
 • De volgende stap - de primer. In dit geval kan worden toegepast acrylprimer die dampdoorlatend eigenschappen. De primer wordt aangebracht met een kwast of roller.
 • Nadat de kit en primers kunnen overgaan tot het gips. Toegepast gewicht noodzakelijk om dunne, niet meer dan 3 mm brede metalen spatel of spaan.
 • Als u afstemming stukadoor, dan dient dit te gebeuren in verschillende fasen. Het is beter om het in 3-4 lagen van enkele millimeters, dan één dikke laag.

Geen pleister goed zal zijn voor het evenement. Gebruik een mengsel op basis van gips bindmiddel, plezierig werken met dezelfde Rotband en soortgelijke samenstellingen. En dus is de pleister is het beter om te houden, gebruik versterkte steklotkannuyu raster.

Vergelijking: wat beter, gips of gipskartonwanden

En als je worden geconfronteerd met een dilemma - gipsplaat of gips? Het is een kwestie van voorkeur, maar er zijn een aantal factoren die de keuze kunnen beïnvloeden. Deze factoren hebben de neiging om de gipsplaten te bevorderen.


Om de oppervlakken eindigen in de kamer is het beter om hoogwaardige gipsplaten te gebruikenOm de oppervlakken eindigen in de kamer is het beter om hoogwaardige gipsplaten te gebruiken

Waarom gipsplaten gips de voorkeur:

 • De kwaliteit van de muren doet er niet toe. Als de muren van de bochten met grote gebreken, is het makkelijker om hun gipsplaat schede. Als verschillen van meer dan twee centimeter, zal de pleister niet helpen.
 • Een andere reden - u zult tijd te besparen. Met gipsplaat alles sneller gaat, hoeft niet te wachten totdat het gips lagen te drogen.
 • Grote vaardigheid is niet nodig, gipsplaat kunnen onafhankelijk van elkaar worden geïnstalleerd. Gebruik een metalen of houten krat.
 • Geen behoefte om Stroebe muren, kunt u verder isoleren van de muren.
 • Gipsplaten zorgt voor een goede geluidsisolatie. Ook moet u niet bang zijn van scheuren zijn. Specifieke voorwaarden voor de installatie is ook niet nodig.

Ten slotte zal de droogbouw welke vorm dan ook te maken. Het toepassingsgebied is zeker hoger dan die van gips. Nou, over de natuurlijkheid en gips en gipsplaten gemaakt van natuurlijke materialen, omdat de materialen zijn hier.

Afwerking gipsplaten, gips als een (video)


Gips of gipsplaten gips - hangt alleen af ​​van uw voorkeuren en mogelijkheden. Denk aan alle risico's, voorspelt het resultaat en niet sparen inspanning en tijd.

Goede staat van onderhoud!

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 43 = 51

map