Hoe is een kleedkamer uit de voorraadkast: 3 functionele varianten

Hoe is een kleedkamer uit de voorraadkast: 3 functionele varianten

12 October 2017De kleine behuizing kamer, omgezet in een multi-functionele dressing, een uitstekende optieDe kleine behuizing kamer, veranderd in een multi-functionele dressing, zal een uitstekende optie in termen van kleine appartementen zijn echt wilt om de geliefde te zien aan de meeste van hen te krijgen. stapel kleren, huishoudelijke artikelen, draaien en meer in het algemeen kan niet passen in een kleine keuken en 2 kasten. En in het magazijn kan worden veranderd, de maximale vulling zijn planken, hangers en nissen.


Dressing uit de kast in het panel huis

De beschikbaarheid van opslagruimten in het appartement - een kostbare schat voor die mensen die altijd hard ontbreekt de ruimte. maak een gezellige dressing op verschillende manieren uit de pantry. Bijvoorbeeld, in het panel huis pantry moet worden vervangen door een kledingkast.

De beschikbaarheid van opslag in het appartement om het probleem van de opslag van kleding en schoeisel te lossenDe beschikbaarheid van opslag in het appartement om het probleem van de opslag van kleding en schoeisel te lossen

Om dit te doen moet je de volgende stappen te doen:

 1. Demonteer de deur.
 2. Verwijder de gang partitie.
 3. Maak een meting van de resulterende niche.
 4. Bestel de juiste model van de kast, en het is beter om een ​​kast te kiezen.
 5. Set.

Wanneer de deur naar de wand of gaan rollen, laat maximale ruimtebesparing, is het mogelijk om het blad te verbinden met een spiegel.


Dressing uit niet minder aantrekkelijk als het onder de andere regeling wordt gedaan. Om een ​​nieuwe functionele ruimte te creëren moet worden getrokken uit de kamer alle items en het interieur van de muur oppervlakken te werken. Het is de moeite waard om het plafond te repareren. De wizard kan een grote spiegel, waarin hij wordt geïnstalleerd op de deur te kopen. Nu zal alleen vullen dressing verschillende compartimenten.

Een grote ruimte moet worden toegewezen voor lange dingen die de bar voor hangers niet kan vergeten. Daarnaast moet je een speciale schoen steunen, bovenste planken waarop te slaan hoeden halen. Als iedereen wordt gedaan met hun eigen handen, kan het ontwerp worden aangepast aan persoonlijke voorkeuren.

Belangrijk! Het moet zorgen voor het comfort van de vrouwen nemen, het maken van kisten voor kleine spullen. Zo kunnen ze opgeslagen penseel, draad, hoeken en andere apparaten.

Kleedkamer met zijn handen uit de kast

Maak je eigen kleedkamer, kunt u met een minimale inspanning. Om dit te doen, moet je kijken naar de technologie van het meubilair. We hebben het over het kleden van buizen die zijn uitgerust met bindingen.Maak je eigen kleedkamer, kunt u moeiteloosMaak je eigen kleedkamer, kunt u moeiteloos

Speciaal bestaan ​​uit een aantal elementen:

 • buizen;
 • houders;
 • planken;
 • deur.

Hierdoor is de verhuurder zelf in staat zijn om te bouwen zijn de afgewerkt dressing gemakkelijk. Daarom is het mogelijk de constructie van de cabine meubels, pre-specificeren van de gewenste maat te bestellen. Dan verzamelen alleen zo'n grote ontwerper. Op deze manier verzamelde niet alleen de kasten, maar ook beursstands, rekken voor de kantoorruimte en ga zo maar door.

Belangrijk! structureel voordeel is de mogelijkheid om de locatie van planken, vloer altijd wijzigen.

Opties kleedkamers opslagruimten voor elk wat wils

Opties voor de aanpassing van gebouwen kan uniek en exclusief zijn. Van kleerkast met behulp van gipsplaat. Tekeningen worden door het hele podium vereist. Voor het monteren en het bestellen van de elementen die nodig zijn om de grootte van alle gegevens nauwkeurig te berekenen en de gegevens aan de tekening diagram.

Walk-in closet kan worden gedaan met het gebruik van gipsplaatWalk-in closet kan worden gedaan met het gebruik van gipsplaat

Volg deze stappen:

 1. Op de muur is nodig om de lay-out toe te passen.
 2. Vervolgens van de houten balken worden verzameld frame.
 3. Om een ​​kamer te regelen, moet je om te beginnen met balken, die horizontaal is gepositioneerd in de buurt van het plafond. Dit geleidingsorgaan.
 4. Onderste verticaal. Hun hoeveelheid wordt bepaald op basis van de afstand daartussen. Het mag niet meer dan 70 cm.
 5. Het gebruik van dwarsliggers nodig om de schappen te beveiligen.
 6. Schede gipsplaat frame.

Zeer handig om beide kanten trimmen, niet te vergeten over de isolatie. Inside Route draden aan verlichting van hoge kwaliteit te bieden. Voor deze laatste stap nodig is om de gipsplaten eindigen met de buiten- en binnenzijden, de planken bevestigen.


Belangrijk! Wanneer de kleine kamertjes, kunnen racks persoonlijk worden gemaakt. Cover design kan worden gebonden folie, vernis, verf, fineer.

Kleine kleedkamer uit de pantry

In elk huis zijn er elementen die niet actief worden gebruikt of helemaal niet gebruikt. Bijvoorbeeld, hoeken of nissen. Als ze verstandig worden gebruikt, zal het mogelijk zijn om de ergonomie van de woning te verhogen.

Indien goed gebruikt niches in de kamer, kan de bruikbare oppervlakte meerdere keren worden verhoogdIndien goed gebruikt niches in de kamer, kan de bruikbare oppervlakte meerdere keren worden verhoogd

In een kleine kamer zou een uitstekende keuze hoek kast zijn. Rechthoekige rack de uiterste nissen onderwerpen schuifdeuren. Het zal alleen moet haar schappen vullen. Zo is het mogelijk in een zeer klein appartement aan iedere ruimte te gebruiken.

Het idee van het gebruik van een kleine pantry:


 • plaats om te strijken;
 • kamer fittingen met veel spiegels;
 • werkstation met meerdere geïntegreerde stoelen;
 • een handige organizer voor sokken, dassen, riemen, sieraden.

Dit stuk van het appartement zal een favoriete plek voor elk gezin geworden, dus het kan niet selecteert u alleen de outfit en beroerte hem daar, maar om daar alleen te blijven met zijn gedachten. Genoeg om te plaatsen in de kleedkamer een comfortabele stoel en een lamp.

Belangrijk! Wanneer een opslagruimte zeer klein gebied tijdens reparaties zijn volledige of gedeeltelijke modificatie uitgevoerd (U-vormige of lineaire vorm).

Hoe uit te rusten van een dressing kast comfortabel en functioneel

Wardrobe alle gezinsleden moeten in orde worden gehouden. Zo is het noodzakelijk om niet alleen de schoonheid van elke ruimte, maar ook de hoogste graad van comfort en functionaliteit van de beschikbare ruimte te verzekeren.

Dressing moet niet alleen mooi, maar comfortabel en multi-functioneelDressing moet niet alleen mooi, maar comfortabel en multi-functioneel

Gemak en een hoge mate van sterkte ander ontwerp klaar is voor gebruik, die uitvoering in meubels supermarkten. Het enige negatieve aspect is de aanwezigheid van hun anonieme deuren. Ontwerp ideeën decoratie-elementen zoals ongebruikelijke en uniek. Standaard oppervlak kan worden geschilderd elke kleur verf. Het is belangrijk om zich te houden aan de algemene stijl van het interieur.

De beste opties decor:

 • vernis;
 • geschilderd email;
 • Gebruik decoupage kunst;
 • effect van veroudering;
 • aanbrengen van zelfklevend.

De regeneratie kan niet vergeten over de deuren, zij noodzakelijk zijn, indien de kast was een aparte ruimte. Het gebruik is heel eenvoudig en handig om onderscheid te maken tussen de ruimte en maken het interieur compleet. Wanneer het verband wordt verkregen in plaats van de ingebouwde opslag, de aanwezigheid van de deur niet nodig is.

Belangrijk! Individuele planken buiten het bereik van de belangrijkste dressing worden genomen, zullen zij een integraal deel van een andere kamer worden. Het houden van dingen op deze planken is optioneel.

Hoe maak je een dressing uit de kast met zijn handen (video)

 

Als u de verbeelding, creatieve benadering van het bedrijfsleven aan te sluiten, in staat zal zijn om het resultaat te genieten. Zonder baasjes gaan heel realistisch in een korte tijd. In kleine appartementen, moet elke hoek worden gebruikt om de functionaliteit te maximaliseren.

Voorbeelden van de garderobe kast in het paneel huis (kamers foto's)

3-1024x699 1fcf506c127de0358eccf6853fe42887 0fb29b6a6461b6bdd99a6f8482a1ea0b 2e1cbac2-e483-4be9-93f5-9d5da9bafd0d 5 5b0eead3-367e-4651-a8a4-2bffa47b62da 12 18 29a6cd55bba3bc21ae717535c0240bd6 3959-26

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

46 + = 49

map