The BlogKleedkamer, die wordt verzameld door de handen te gebruiken meer handige en praktischeKleedkamer, die wordt verzameld door de handen te gebruiken gemakkelijker en praktichneeVypolnit gepast te kleden, zal de redding voor degenen die graag hun spullen schoon en netjes te worden. Kleedkamer in tegenstelling tot de kast te sluiten maakt het mogelijk dingen te ademen. Garderobe voordeel is dat u kunt kiezen uit een breed scala van componenten die "vulling", die nodig is voor u. Leer in detail welke mogelijkheden kleedkamer gevuld met wezens en verzamel de kleedkamer van je dromen met je eigen handen!


Hoe maak je een dressing van de pantry

In plaats van de oude meubels en andere doek kan verlopen items van het dagelijks gebruik komen, wanneer naar de kast te zetten in de kleedkamer. Maak het gemakkelijk, omdat de berging heeft een aparte deur, voorzien van ventilatie en elektriciteit.

Wat zijn de onmiskenbare voordelen van het vervaardigen van een kleedkamer uit de voorraadkast:

 • U zult geen problemen hebben om het nieuwe pand te legitimeren. Berging vaak al opgenomen in het plan van het appartement.
 • Het gebied van een standaard berging vaak het naderen van 2 m2. Dit is wat je nodig hebt voor een bescheiden maar ruime walk-in closet.
 • Berging bevindt zich in een "dead end", dat wil zeggen dat slechts één ingang, waarmee u de bijkeuken voltooien van 3 muren standpunt bevat.

Op basis van alle voordelen van de opslagruimte voor een kleedkamer, iedereen die een pantry heeft, moet nadenken over het feit dat het in het kader van de opstelling van een kleedkamer met zijn handen werd gezet.

Kleedkamer, een omgebouwde bergingen, moet zo functioneelKleedkamer, een omgebouwde bergingen, moet zo functioneel


Vanuit de bijkeuken om een ​​goede kleedkamer te maken, is het noodzakelijk om niet alleen de componenten vast te stellen. Het moet ook zorgen over de kwaliteit van het oorspronkelijke uitgangspunt:

 1. Reinig de kast tegen stof en vuil, in de loop der jaren van stagnerende levensstijl pantry.
 2. Lijn de muren die mogelijk was om het profiel, of meubilair voor een kleedkamer te installeren. Oneffen muren zorgen voor een gevoel onverzorgd en slordig kamer.
 3. Het plafond moet ook speciale zorg. Plafond om goed te presteren, om het uit te rusten met de kwaliteit verlichting. Voor spotverlichting, dat in staat is elke hoek van het verband verlichten gebruikt een overhead of spanplafond. Kleine kleedkamer 1 in staat is om te verlichten en te krachtig genoeg kroonluchter.

Dressing uit de kast - dit is een grote transformatie die niet alleen het appartement zal veranderen, maar ook uw leven!

Maak een dressing kamer met zijn handen

Kledingkast, gemaakt met zijn eigen handen, zal in vele malen comfortabeler dan wat ze handelaren als afgewerkte versies kleedkamer kan bieden. Dat maakte hun eigen handen kast was kwalitatieve, moeten zich bewust zijn van een aantal regels die gemeenschappelijk zijn voor elke garderobe.

  Het verband wordt geplaatst open planken die visueel uit te breidenHet verband wordt geplaatst open planken die visueel uit te breidenHet gebied van ontwikkeling en exploitatie van de kleedkamer:

 • De minimale grootte van 2m2 dressing. Onthoud dit cijfer, de berekeningen niet te misrekenen. Garderobe kleiner zal handiger om de traditionele garderobe te vervangen.
 • In tegenstelling tot de conventionele compartimenten van het kabinet, in de kleedkamer moet ruimte voor fittingen en dressing. Daarom overwegen zelfs een kleine ruimte waar u in staat om te dwarrelen in voor een spiegel in volle groei zal zijn.
 • Als u een deel van de ruimte onder de kleedkamer te scheiden, dan denk door ventilatie in de kamer, want zonder dat uw items zal een karakteristieke geur hebben.
 • Geen deel uitmaken met planken. Beter klein, maar comfortabel planken dan de palissade van het kleine waarmee het moeilijk is om mee te werken zullen zijn.
 • Onder halters die nodig zijn om toe te wijzen een halve meter hoog en een halve meter diep. Dit wordt beschouwd als het minimum waarbij de bar handig in gebruik zal zijn.
 • Alvorens de zoektocht naar de noodzakelijke componenten, het creëren van een project, waarin de positie van elk detail kleedkamer om de laatste plank zal weerspiegelen. Dit zal u helpen online ontwerpers of professionele ontwerpers.
 • Denk aan de methode van het verdelen van een kleedkamer. Deur coupe, gipsplaten en nog meer echte bakstenen muur nodig heeft om te legitimeren, als ze zijn gebouwd, waar er niets voor. Misschien bent u tevreden met de zachte optie met een gordijn of kiseoy.
 • Gebruik de maximaal mogelijke aantal apparaten om dingen te vinden. Soms zelfs een kleine organizer voor accessoires kunt besparen op rommel in de kleedkamer.
 • Lighting. Vergeet niet dat elk detail kleedkamer moet worden verlicht. Uitermate geschikt spotlights of kleine kroonluchter, als uw kast heeft een grote omvang.
 • Nooit te trekken, met het oog op het assortiment van dressing tijde aan te passen. Dit zal toelaten om kleedkamer op te slaan in een verse toestand.

Maak een dressing kamer met zijn handen is heel eenvoudig, als het project, rekening houdend met alle regels en tips goed te overwegen.

Welk materiaal is het beter om een ​​kleedkamer te maken

Er zijn verschillende manieren om een ​​kleedkamer te maken. Materialen en gereedschappen kunt u uw eigen, en onder u zult erachter te komen wat gereedschappen en materialen die traditioneel worden gebruikt om een ​​kleedkamer met zijn handen te creëren.

Om de dressing te maken, past de volgende materialen:

 1. gipsplaten;
 2. boom;
 3. laminaat;
 4. reticulaire systeem volgens de aluminium onderdelen.

Een gelamineerd spaanplaat - het beste materiaal voor een vulling met een maximaal toelaatbare belasting en acceptabele prijzenEen gelamineerd spaanplaat - het beste materiaal voor een vulling met een maximaal toelaatbare belasting en acceptabele prijzen

Het juiste gereedschap is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat garderobe bleek zoals het bedoeld was in het project.

Traditioneel worden de volgende materialen gebruikt voor zelf-assemblage:

 • metaalprofiel;
 • schroevendraaier;
 • schroeven;
 • componenten.

Alle materialen die nodig zijn om een ​​kleedkamer te maken, is er een breed assortiment op de schappen in bouwmarkten.

Inbouwkast in de woonkamer

Er zijn verschillende varianten van dressing plaatsing. Meestal kleedkamer of slaapkamer gecombineerd met rework van de opslagruimte. Echter, in het geval dat de slaapkamer is niet veel ruimte en opslag zijn gewoon niet in de loop is een woonkamer.


Dressing in de hoek van de woonkamer ziet er ongewone en zeer stijlvolDressing in de hoek van de woonkamer ziet er ongewone en zeer stijlvol

Om een ​​kleedkamer in de woonkamer uit te rusten, is het belangrijk rekening te houden met zijn vorm aan te nemen. De volgende typen locaties van walk-in closet, gelang van de levensomstandigheden vormen:

 1. Dressing in de hoek zal er geweldig uitzien in een vierkant of enigszins langgerekte woonkamer. In een dergelijke dressing is gemakkelijk te radiale deur, die het ontwerp van de woonkamer of in een futuristische high-tech stijl te maken te passen.
 2. Als u een woonkamer met een korte doodlopende muur kunnen uitbreiden, dan ga je gang en snijdt het einde van de ruimte onder de kast. Het interieur van dergelijke dressing zal erg handig zijn, aangezien de "vulling" kast gelegen op 3 wanden en in het midden is het mogelijk een eiland kast of gewoon ottomane dressing regelen.
 3. Als de woonkamer is geen gratis impasse, doe garderobe langs de lange muur. Deze optie zal niet veel ruimte in beslag nemen en het comfort is zodanig dat een aparte kast een zachte doek kan zijn.
 4. De woonkamer is onregelmatig van vorm onder de kast, kunt u een stand-out te gebruiken op het deel van het formulier.

Vrijwel elke woonkamer is geschikt voor een kleedkamer.

Hoe kan ik een kleedkamer met zijn handen (video) maken

Voor het verzamelen van de meest comfortabele kleedkamer, kunt u proberen om ideeën te krijgen van verschillende video's. Master-klasse op het maken van een kleedkamer, kunt u gemakkelijk vinden op het net. Als het je lukt om een ​​kast te bouwen, zodat het apparaat dat u en uw gezin volledig te voldoen, de zelfgemaakte dressing is een favoriete plek in het appartement en uw persoonlijke trots!


Interieur kleedkamer met zijn handen (foto kamer)

1e42bc1503a1 file4e845492b035b 009varianty-napolnenija-shkafa 16-1000x670 000040 5305 499663553 1456659585895192395 becb0091alowres Kabinet-Organisatoren-Ideas

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 1 = 1