Hoe is de ladder half-tempo rechts: beschrijving en instructies

Hoe is de ladder half-tempo rechts: beschrijving en instructies

12 October 2017Het belangrijkste kenmerk van de ladder halve snelheid - het bestaan ​​van een tussenplatform tussen overspanningenHet belangrijkste kenmerk van de ladder half-tempo - het bestaan ​​van een intermediair platform tussen proletamiLyubaya trap biedt lift naar het volgende niveau van de structuur. Ontwerp trappen zijn verschillende soorten van prestaties en stijl beslissingen. Afzonderlijk toegewezen ladder halve snelheid vanwege de voordelen - de aanwezigheid van een tussengebied tussen de moerassen (overspanningen). Hoe wordt de ladder half-tempo hun eigen handen op het huis is duidelijk niet alles. Maar met inachtneming van bepaalde regels, kunt u een eigen praktische architectonisch meesterwerk te creëren.


Half-tempo trap naar de tweede verdieping: de voor- en materialen

Elke ladder ontwerp heeft de gunstige verschillen. Voor voorbeelden gebruikt wenteltrappen besparen maximale ruimtebesparing. Maar ze zijn erg steil en mensen zich ongemakkelijk in de leeftijd om ze te gebruiken. Sommige ontwerpen, zoals half-tempo trappen duidelijke voordelen.

Wat doet de ladder half-tempo:

 • eenvoudig ontwerp, lage arbeidskosten in productie;
 • de mogelijkheid van het beëindigen van het gebruik van materialen voor ieder wat wils;
 • lage kosten van bouwmaterialen;
 • hoge mate van comfort en de veiligheid van de werking;
 • heerlijk toonbaar die alle gasten van het huis zal trekken.

Wat betreft de negatieve aspecten van het ontwerp, ze niet verschijnen. Met behulp van de staging-ruimte bespaart ruimte en dient als een plek voor recreatie.

Voordat u beginnen met de bouw, moet u overwegen wat voor soort materiaal dat wordt gebruikt. En elk heeft zijn eigen voordelen, maar ook de complexiteit van de installatie.


Moderne ZWEVEND zijn van de volgende bouwmaterialen:

 • metaal;
 • steen;
 • beton;
 • baksteen;
 • boom.

Kosten en het gemak van het werken met het materiaal - dat zijn de belangrijkste materiaal selectie factoren.

Half-tempo trappen hebben een hoog niveau van comfort en veiligheidHalf-tempo trappen hebben een hoog niveau van comfort en veiligheid

De keuze van het materiaal is afhankelijk van: • het leven van de structuur:
 • esthetiek;
 • ergonomie.

Trappen gemaakt van ijzer wordt gebruikt buiten het huis, want zelfs esthetisch gesmede uitvoering saai overwon. Omdat het wenselijk is een metalen frame maken is, omdat dit de sterkte van de ladder te verhogen en maken inlay andere materialen.

Stone kunt u een groots en massieve constructie te creëren. Daarom is voor de steen tempo trap ruimte nodig is, wat niet is er altijd. Effectieve optie - om de steen te gebruiken voor het bekleden van het frame van metaal of beton.

Features beton maximumlaadge- zijn vergelijkbaar met steen. Maar de esthetiek van beton ontbreekt. Het is raadzaam om een ​​ladder gemaakt van beton buiten het huis te plaatsen, maar de monolithische structuur is geschikt voor een interne optie, in combinatie met een balkon.

De steen dient extra materiaal om een ​​constructiestappen vormen. Mogelijk behuizing te produceren voor de plaats van stenen of andere bouwblokken.

De tweede meest voorkomende materiaal is hout. In termen van esthetiek - dit is de meest succesvolle oplossing voor het huis. Echter, zeldzame houtsoorten, die een mooi uiterlijk kostbaar zijn, en het tempo trap van dennen zal een hoge mate van duurzaamheid, veiligheid factor en de schoonheid te geven.

Op basis hiervan heeft het de voorkeur in de bouw tempo trap combineren materialen, waardoor de kosten te optimaliseren en het creëren van succesvolle stilistische oplossingen. Bijvoorbeeld baksteen stadium kan oblitsevat steen toevoegen metal. Of maak een metalen frame en zijn boom te versieren.

Half-tempo trap naar het platform: de afmetingen en vereisten

De verzamelplaats gedeelde trap in 2 delen. In een prive-woning is geschikt om een ​​houten ladder of de structuur van metalen platen te zetten. De keuze hangt af van de smaak van de eigenaar, maar beide opties is makkelijk te doen met hun handen.


Maar om succesvol te implementeren van de ideeën nodig naleving van bepaalde regels. Het werk omvat de volgende stappen:

 1. Verzamelen van metingen en ontwerpberekeningen. Informatie weergeven in de tekening.
 2. Snijden materiaal volgens de tekeningen.
 3. Montage materialen.

Elk ontwerp moet voldoen aan bepaalde eisen, dat er geen twijfel bestaat over het veilig gebruik. Bovendien zijn de eisen definieert een minimaal niveau van comfort tijdens gebruik, en ook als een waarborg voor de veiligheid.

Voor het gemak, moet half-tempo trap aan bepaalde eisen voldoen in hoogte, breedte en de grootte van de siteVoor het gemak, moet half-tempo trap aan bepaalde eisen voldoen in hoogte, breedte en de grootte van de site

Aanmerking afmetingen:


 1. De minimumbreedte van de trap - ten minste 80 cm.
 2. De hoogte van het hekwerk -. 90 cm doorweken zij ten minste 100 kg.
 3. Stap moet het gewicht van 200 kg weerstaan.

De meest voorkomende rechthoekige oppervlakken en zij zijn verschillend in die marsen ingezet bij 180 graden ten opzichte van elkaar. L-vormige dus niet bespaart ruimte, maar vooral voor de ingang op de tweede verdieping schuin of met een lichte draai.

Bovendien, speciale voorschriften voor zichzelf stappen:

 1. Epileptische aanvallen hebben een grootte van ongeveer 25 cm.
 2. Riser hoogte - 20 cm.

Een mars mag niet meer dan 15-18 graden bevatten. Dit is een veiligheidseis.

Met betrekking tot de overgang gebied, heb je 2 opties:

 • rechthoekig;
 • Z-vormig.

Hulpmiddelen en installatie fasen van het project half-tempo ladder met platform

De installatie is eenvoudig half-tempo trappen. Maar we moeten eerst het verwerven van de benodigde gereedschap. Zijn keuze is afhankelijk van het frame materiaal. Het belangrijkste verschil dan losgesneden materiaal: zaag boom en metaal molen en verbinden door lassen.

Andere instrumenten:

 • roulette;
 • niveau;
 • file;
 • schuurpapier;
 • potlood;
 • zelftappende schroeven.

Vaak mensen zetten aan het begin van de ladder frame, en versier het dan. Maar het belangrijkste ding - om de juiste berekening van de belasting indicatoren te maken. Om dit te doen, kunt u een speciale rekenmachine, die vol van het netwerk te gebruiken.

Speelplaats tussen TRAPPEN gemonteerd in de eerste plaatsSpeelplaats tussen TRAPPEN gemonteerd in de eerste plaats

montageproces wordt teruggebracht tot drie stappen:

 1. Installatie ter plaatse. Vaak voor de installatie in een wand gemonteerde meerdere bundels. Dan zal de rechter in een stand-by. U kunt het installeren op de steun, maar in de toekomst zal vrije ruimte worden gegaan onder de trap. Is het mogelijk om een ​​platform balken pantry uit te rusten.
 2. Is een set van lagere trappen. Het is belangrijk om aandacht te besteden aan de bodem en hoe het zal rusten op de grond of de vloer. Vaststelling moet dood zijn om trillingen te voorkomen.
 3. Gemonteerde bovenste bereik. Er werden geen verschillen van de lagere montage. Montage is alleen nu aan het overgangsgebied en de tweede verdieping hebben om dood te zijn. Maar moet ook het gebied goed worden beveiligd. Als de afstanden in acht worden genomen, is het noodzakelijk om de bevestiging te versterken.

Tijdens de installatie, moet je alle onderdelen om te controleren op de aanwezigheid van het verzet, omdat zelfs een kleine speeltuin één stuk zal verhuizen naar de andere kant. Dit zal de werking van de ladder half-tempo te verminderen.

Half-tempo trappen metaalplaten Voorbeeld oplossingen

Wilt u een duurzame en robuuste ontwerp te maken, is het aangewezen om een ​​metaal te gebruiken als de belangrijkste bouwmateriaal.

Metalen profiel wordt beschouwd als ideaal omdat het mogelijk maakt:

 • zorgen voor een gemakkelijke constructie;
 • experimenteren met de vorm;
 • geld besparen.

Bij het ontwerpen van metaal ladders op gewezen dat het gewicht te groot is voor een grote dikte van de structuur zijn. Dit geldt met name voor gesmeed ontwerpen.

Voordelen tempo trap van metalen platen:

 • het vermogen om een ​​verscheidenheid van afwerkingsmaterialen op een metalen gestel combineren;
 • de mogelijkheid van de bouw van de trap alleen uit het profiel;
 • mogelijkheid kleurontwerp in alle kleuren;
 • robuust en betrouwbaar ontwerp;
 • lage kosten;
 • alleen door lassen gemonteerd worden.

Tips voor een efficiënt gebruik van metalen platen in de bouw van de trap:

 1. Het is niet nodig om een ​​groot aantal van het profiel toe te voegen - het zal gewicht design. Het is wenselijk om het project mogelijk te licht te maken, bijvoorbeeld, zet de houten trap.
 2. Zorg ervoor dat u uit te voeren anti-corrosie behandeling van ijzer, zelfs als deze is geïnstalleerd in de kamer. Na het schilderij zou moeten zijn. De verf op de trap, die op straat wordt geïnstalleerd, moet vaker worden bijgewerkt dan bij degene die zich in de kamer.
 3. Voor zelf-assemblage is noodzakelijk om de vaardigheden om de lasmachine gebruiken. Anders beroep op een professionele of gebruik de bouten profiel.
 4. Je moet zorgvuldig te berekenen van de maximale belasting van de structuur. Het ontwerp moet zo sterk zijn.

Met bouten als verbindingen afgeraden op ladders bedoeld voor dagelijks gebruik, of aan hoge belastingen.

Het is noodzakelijk om onnodige ergernis ontwerp en gebruik van lichtgewicht materialen, zoals hout, waar mogelijk te voorkomenHet is noodzakelijk om onnodige ergernis ontwerp en gebruik van lichtgewicht materialen, zoals hout, waar mogelijk te voorkomen

Voorbereiding begint met schetsen op een vel van de ladder project trekken. Zo kunnen de ontwerpparameters te berekenen en de hoeveelheid constructiemateriaal, en de tijd om te bouwen.

Dan bereiden gereedschap:

 • lasapparaat elektroden;
 • Bulgaarse kringen;
 • boor boren;
 • hamer.

Op de muren van de pre-lay-out moet worden toegepast volgens de tekening, dus je hoeft niet te schatten aan de ogen of het materiaal aan te passen in de hand. Het profiel moet vooraf worden gesneden en is genummerd.

Bij de montage, is het wenselijk om gebruik te maken van de hulp van een tweede persoon. Hij zal een ondersteunende, vuile werk uit te voeren. Vóór aanvang van de werkzaamheden, moeten opnieuw kijken naar de tekenen en te controleren met hem de vlekken op de muur.

Tekening niet ver verwijderd worden:

 1. Obvarka circuit een rechthoek, welke fase wordt gebracht verkrijgen.
 2. De basis is opgebouwd uit U-balken 10 cm of profiel leiding 10 bij 10 cm. De buis geeft minder trillingen tijdens bedrijf. Bij gebruik van de kanaalbalk moeten stevig worden bevestigd aan de vloer, die trillingen vermindert.
 3. Leidingen die de structuur gesneden teneinde nauwsluitend op de drager. Op de onderste en bovenste randen zijn gelast platforms, die als houders.
 4. Zodra de gidsen zijn gemaakt, moeten worden gelast support frames, die geïnstalleerd worden tussen de steunen. Stap tussen hen dient te worden gerespecteerd.
 5. Reling met decoratie laatste set na het profiel van de structuur zal worden geschilderd. Aangewezen apparatuur worden voorbereid op voorhand.

Zoals gemonteerd ladder half-tempo (video)

Nu begrijp ik hoe je een half-tempo trap te maken met zijn handen met behulp van een metalen profiel of andere bouwmaterialen. Wanneer je zelfstandig werkt, kunt u geld, tijd en hun eigen kracht redden. profile ontwerp is anders duurzaamheid en bruikbaarheid. Onderhoud en verzorging zal minimaal zijn. Als er geen verlangen om te werken met metaal, dan kun je een houten ladder half-tempo te maken. Het belangrijkste ding - om de berekening uit te voeren en om een ​​goed project correct te maken.

Half-tempo trap naar de tweede verdieping (foto voorbeelden)

0095 13 108 5277a18f11223-lineaire twee-180 213 1416217770-13351959799-7 arch-burocom ---- 4 bet3905b arch-burocom 5 ---- derevyannye-lestnicy-v-chastnom-dome-1

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

47 + = 50

map