Hoe het bed kiezen covers in de slaapkamer: 10 foto tips voor het kiezen

Hoe het bed kiezen covers in de slaapkamer: 10 foto tips voor het kiezen

12 October 2017Juist gekozen sprei in de slaapkamer zal dienen om een ​​sfeer van comfort en ontspanning te creërenJuist gekozen sprei in de slaapkamer zal dienen om een ​​sfeer van comfort en otdyhaSpalnaya ruimte te creëren - een plek waar de warmte en het comfort van de meest nodig zijn. Ze creëren de sfeer van ontspanning, het comfort zone, die u redt van alledaagse problemen. Vanwege kiezen meubels en decor in de slaapkamer is niet zo eenvoudig, is het noodzakelijk in te schatten in het achterhoofd is, hoe het eruit zal zien, zal je niet lastig vallen, als elke andere zal doen. Deze keer hebben we het over de sluier, die meer belangrijk is in het interieur van een slaapkamer dan je denkt kan zijn.


Deken op het bed in de slaapkamer: foto's, nieuws, tips

Vele tientallen jaren vrouwen werden geleid door bekende principe van de selectie van textiel - deken moet worden gecombineerd met gordijnen in de kamer. Nee, zou het verkeerd om te zeggen dat vandaag de dag, is dit principe niet te werken, maar het heeft veel moderne alternatieven.

Kleur spreien en gordijnen niet noodzakelijk samen met de andere zusters, maar de textuur van de decoratieve items moeten worden gemengd. Voorbeeld: u bent opgehangen op het raam in de slaapkamer verduisteringsgordijnen, en tegen de achtergrond van opengewerkte of satijn schutblad ziet er niet overtuigend. Maar de fluwelen gordijnen en dezelfde set bedekt - een goed voorbeeld.

Kleur covers kunnen halen de meubels om de kleur - het ziet er goed uit, als het bed heeft een hoge hoofdeindeKleur covers kunnen halen de meubels om de kleur - het ziet er goed uit, als het bed heeft een hoge hoofdeinde

Volg de aanwijzingen, en dus:


 • De combinatie van kleur gordijnen en spreien is typerend vandaag voor een strikte klassieke interieur, maar als het ontwerp van uw slaapkamer zijn minder veeleisend, kies een kleur cover, een cijfer dat zal in combinatie met de kleur van de gordijnen. Of omgekeerd, de monotone deken en gedessineerde gordijnen, een van de kleuren die samenvalt met de kleur covers.
 • Kleur heeft betrekking op de kleur van het behang - een moderne oplossing, kunt u gebruik maken en volledige en gedeeltelijke combinatie van tinten. Indien het behang in de slaapkamer patronen of tekeningen zijn, wordt de sluier van dezelfde kleur gekozen.

Gordijnen van 2 bed: de keuze van het materiaal

Textuur dekt zeker de toon interieur oplossingen. Bijvoorbeeld, een zeer populaire vacht dekens - en het is gemakkelijk om uit te leggen, het maakt de kamer warm en gezellig. Dit is een goede aanvulling slaapkamers, als je er meubels met stoffering, zachte tapijten en textiel accessoires.

Nu is de trend zelfgemaakte decoraties - dingen met unieke kracht en de belofteNu is de trend zelfgemaakte decoraties - dingen met unieke kracht en de belofte

Tips voor het kiezen

 • Als het interieur van de slaapkamer heeft de glans, moet de sluier dezelfde Gorny, een spiegel te zijn, en het is zijde of satijn.
 • De romantische interieur ziet er goed gewatteerde spreien dat mooi en vintage slaapkamers kijken;
 • Voor lichte en zachte maiden interieurs niet bedekt met franjes en ruches, de tijd voor een dergelijke esthetische subtiliteiten, want in de loop der jaren uit deze verlaten zal moeten geven;
 • De etnische stijl of landelijke stijl ziet er geweldig uit patchwork sprei die, door de manier, kunt u zelf doen.

Wij doen jezelf: deken op het bed in de slaapkamer met zijn handen

Uitvinden een ontwerp, u geen weefsel kan kiezen om zijn plan uit te voeren hebben. Omdat oorspronkelijk geleid deze op de stof, vandaar de "we dansen."U kunt kiezen wat voor soort stof voor eigengemaakte sluiers:

 • Fur kan natuurlijk en kunstmatig zijn. Wash kan niet worden gereinigd in de bijzondere voorwaarden. Niet geschikt voor elk interieur.
 • Wol. Is het niet onderhevig zijn aan slijtage, gemakkelijk om vocht te absorberen, behoudt de warmte goed. Het meest gebruikt schapen en kameel wol.
 • Silk. Matt zijdeglans is het meest geschikt is voor de klassieke interieur.
 • Jacquard. Geschikt voor monochrome interieur slaapkamer.
 • Bamboe stof. Eco-vriendelijke, duurzaam, flexibel, gemakkelijk schoon te houden.
 • Fluweel. Het ziet er feestelijk en genereus. Deze kan worden afgedrukt patroon.
 • Len. Gladde randen op het bed, maar zijn snoeiharde gestreken.
 • Satine. Geschikt voor de zomer decor, behoudt lange tijd zijn glans en helderheid van kleuren.
 • Fluweelachtig velours weefsel. Ziet er leuk uit, gemakkelijk te wassen, droogt snel.

Wees niet bang van kleur foutieve registratie bij de vervaardiging van dekens met zijn handen, maar de chaos en diversiteit is niet nodig om te regelenWees niet bang van kleur foutieve registratie bij de vervaardiging van dekens met zijn handen, maar de chaos en diversiteit is niet nodig om te regelen

Herinner de combinatie van geweven gordijnen en spreien - is steeds de voorkeur. 

Welke kleur heeft betrekking op om uit te kiezen

Zoals hierboven vermeld, de kleurafstemming is alleen nodig om een ​​strikte klassieke inrichting. Als stilistisch interieur is niet zo streng, experiment.

De meest voorkomende moderne versie - een unie van tinten van een kleur. Bijvoorbeeld, je moet er rekening mee dat de slaapkamer zal u blauw zijn. Zo is, zal bijna alles worden uiteenlopende interpretaties van deze kleur. Als de lichtere muren en vloerbedekking vrij donker kan zijn.

Als u wilt was helder accent te dekken, is het heel goed mogelijk. Maar de kamer zelf moet neutraal zijn, bij voorkeur pastelkleuren. Kleur dekt ook nodig hebt om iets te binden aan een aantal accessoires - lampenkappen, bed matten, vazen ​​op de kast, omlijsting, etc.

sluier op bed in binnenland Slaapkamers (video)

Bij het kiezen van een cover, verwijzen naar ongecompliceerde, maar strikte regels. Bij het maken van een keuze, na te denken over hoe snel dit ding kan je vervelen. En stilistisch alles correct, niet dwalen in stijlen binnen dezelfde ruimte.


Goede aankoop!

Voorbeelden vallen op het bed in de slaapkamer (foto)

4cLV81IF 17af101815d39853bd80f26-2 076 423b7482e7f06a1b039fb5c15785ec6b-1200x1200 078d5a37e2211c01df72eac35f980d58 612-1B 3024 19278image 370928 5918941

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 + = 21

map