Hoe de schijnwerpers op het plafond recht te regelen

Hoe de schijnwerpers op het plafond recht te regelen

12 October 2017Voor een juiste installatie van de schijnwerpers op een spanning plafond is het noodzakelijk om de kenmerken van operationeel gebruik te bestuderenVoor een juiste installatie van de spanning plafond spotlights moeten de kenmerken van de uitgebuite pomescheniyaTochechnye lichten studeren hebben een aantal voordelen ten opzichte van andere lichtbronnen, omdat ze geschikt zijn voor vrijwel alle, type plafond. Het is te danken aan schijnwerpers, kunt u het lichtontwerp simuleren absoluut geen ruimte, waardoor het interieur is volledig onherkenbaar, en zelfs uniek.


Daarom is de vraag is hoe de schijnwerpers op het plafond te regelen, om het beste resultaat te bereiken, is heel scherp. Varianten van hun locatie heel veel, en elke huiseigenaar, natuurlijk, ik wil de beste te vinden, in hun mening, niet alleen de beste, maar het is een optie om alle gasten die in deze kamer, gewoon adembenemend kwam te hebben.

4 lamp aan het plafond: hoe een mooi en goed te maken

Spotjes kunnen verschillende lampen.

namelijk:

 • Met gloeilampen;
 • Omdat halogeenlampen;
 • Met fluorescentielampen;
 • Met LED's.

Breng verschillende lampen, gloeilampen, LED-lampen.


De belangrijkste voordelen van halogeenlampen voor spotlights: een lange levensduur en zuinig gebruik van energieDe belangrijkste voordelen van halogeenlampen voor spotlights: een lange levensduur en zuinig gebruik van energie

Het is niet nodig om gloeilampen te gebruiken in het ontwerp van de verlichting, indien aanwezig plafonds! Bovendien is het niet nodig zijn om koppelingen te blazen, aangezien de film een ​​maximaal aantal verwarmingstemperatuur. In dit geval, gemakkelijker en makkelijkst te LED-verlichting, die niet alleen niet het plafond komt oververhit raken, maar ook zal elektriciteitstarieven die bijna altijd groeien besparen gebruiken. Het zal ook, voor een groot deel, vergemakkelijkt de installatie van de verlichting.

Op de vraag wat de beste manier om de vier lampjes op het plafond te verspreiden, zijn er twee antwoorden.namelijk:

 1. De symmetrische opstelling van verlichtingsarmaturen;
 2. De asymmetrische plaatsing van de lamp.

De beste optie plaatsing 4 armaturen voor een plafond, zal symmetrisch geschikt voor lampen. Het zal lijken op het cijfer "4" in dit bordspel bekend bij alle, als dominostenen. D.w.z. vier rechte, met dezelfde randen van de wanden en hoeken van de kamer geplaatste punt. Natuurlijk kan de opties niet zo zijn - het hangt allemaal af van het type en de vorm van de ruimte.

Maar in een rechthoekige kamer of vierkant (deze zijn echter minder gebruikelijk), meer optimale plaatsing zal uiteraard, symmetrisch.

Voor het aansteken van een lange en smalle gang naar verlichting in het midden van de kamer te monteren in de vorm van een continue strookVoor het aansteken van een lange en smalle gang naar verlichting in het midden van de kamer te monteren in de vorm van een continue strook

Voordat je pick-up een boor of een hamer, alles wat je nodig hebt om zorgvuldig te overwegen en weegt niet minder zorgvuldig te markeren, en pas daarna, worden genomen voor de installatie van verlichtingsarmaturen.

Wat betreft de gang, zouden er passender armaturen te bouwen in een rij langs het plafond en aan zijn centrale as. Het heeft het recht om te bestaan ​​en de locatie van de "Snake" lampen, dat wil zeggen in een zigzag manier.

Het aanmaken van een project of een andere kamer verlichting moet bekend zijn met de foto en videomateriaal, die u op het internet zal gemakkelijk vinden zijn. Bovendien, in gespecialiseerde winkels kunt u overleggen met een winkelbediende of manager. Er is ook een noodzakelijke foto.

Installatie en aansluiting van de spotlights (video)


2 lampen op het plafond: eenvoudig en smaakvol

In dit geval is de mogelijkheid om lampen veel minder plaatsen.

Elementaire logica suggereert dat ze als volgt worden ingedeeld:

 • Diagonaal. Er dient te wijken van de hoeken gelijk zijn aan de minimale afstand - ongeveer 20 cm.
 • In het midden. Hier is het noodzakelijk om de afstand te weerstaan ​​tussen hen is niet minder dan 30 cm In Daarnaast is er ook het principe van de diagonale plaatsing -. Een kwestie van smaak.
 • Direct gebruikt voor terreinverlichting, als ze splitsing van de kamer.

Twee lampen op het plafond - de meest eenvoudige, lage kosten, en daarom de meest voorkomende regeling

Regelingen van schijnwerpers op het plafondRegelingen van schijnwerpers op het plafond


Voorbeelden van deze accommodatie is op het internet, en, natuurlijk, is het best om alle opties beschikbaar zijn in de foto te herzien.

Veel hangt, dat wil zeggen de optimale afstand en locatie, direct afhankelijk van het type kamer, alsmede het doel.

De afstand tussen de plafondspots

Om de verlichting uniform en gelijkmatig licht over de perimeter maken, tussen de lampen gelijk aan de afstand zou moeten zijn. Dit is de enige voorwaarde voor een duidelijk omschreven taak. In andere gevallen, indien er geen behoefte uniforme verlichting en het plafond is verdeeld in zones, geldt de regel kracht niet.

In sommige gevallen, de juiste instelling van de spanningsregelaar (dimeer). In dit geval is. "Twee hazen Killed at once": het opslaan van licht en zorgt voor een gezellige, zelfs intieme sfeer.

Breakdown zone soms heeft een noodzaak. Het is noodzakelijk om de mogelijke (basis) geval zorg.

Voor een verscheidenheid van het interieur problemen, in aanvulling op de basis - verlichting, het gebruik van andere technische kenmerken van inbouwarmaturenVoor een verscheidenheid van het interieur problemen, in aanvulling op de basis - verlichting, het gebruik van andere technische kenmerken van inbouwarmaturen

Dus, is het raadzaam om:

 1. Wanneer de kamer is groot, met de hulp van de lampen kunnen worden onderverdeeld in verschillende zones;
 2. Bij de verdeling van de ruimte in zones is zeer relevant in een studio appartement, waar een kamer is de zithoek (slaap) en het werkgebied (bureau met een computer), en zelfs een gedeelte voor kinderen.

Elke zone heeft zijn eigen lichtintensiteit en het aantal armaturen. Door het kind - de maximale helderheid voor de games, en de minimale slaap. In het werkgebied - matig licht. In de slaapkamer (volwassen) deel - goed, minimaal, zacht licht.

Drie lampen op het plafond: de klassieke schema niet bestaat

Drie lampen, natuurlijk, hebben meer rationele verdeling van de opties. Schema's zijn bekend.

Hier zijn enkele voorbeelden:

 • Drie lamp volgens de hartlijn van het plafond;
 • Drie lamp driehoek (gelijkbenige of zelfs verkeerd). Driehoek naar behoren het plafond in de kamer (woonkamer) te regelen. Echter, terecht, dat betekent niet dat je nodig hebt om een ​​bepaald, rigide regeling volgen.
 • Drie lampen "Snake". "Snake" is meer geschikt voor de slaapkamer, het gebied waar u wilt ontspannen, met duidelijke geometrische vormen op het plafond in de vorm van een driehoek, in dit geval, zal niet het gewenste resultaat geven.
 • Diagonaal van de hoeken. Een dergelijke regeling zou beter kijken in de badkamer, hal of vierkant zijn.

Een combinatie van verschillende verlichtingsarmaturen - een praktische oplossing voor het probleem van verlichting van gebouwenEen combinatie van verschillende verlichtingsarmaturen - een praktische oplossing voor het probleem van verlichting van gebouwen

Het is niet noodzakelijk, zoals altijd, te verwijderen uit de rekeningen van de chaotische (asymmetrisch) opstelling van armaturen. Alles, zoals altijd, is sterk afhankelijk van uw perceptie van de juiste verlichting, type kamer en de verdeling van de ruimte in zones.

Kracht en type van de armaturen in dit geval, is ook niet iets optioneel. Lampen kunnen verschillende evenals hun macht. Het belangrijkste is om het allemaal goed uitzien en hun directe doel uit te voeren: goed en recht verlichte kamer, evenals gerespecteerd veiligheid en brandveiligheid.

Als de kamer - woonkamer, dan is er een andere optie: het midden van de ruimte om een ​​kroonluchter te hangen, en de andere twee lampen te worden gebruikt als extra verlichting.

gecombineerde lichten werkwijze wordt veel gebruikt in alle bovengenoemde gevallen. Op dit een rijk assortiment van goederen, kan je precies wat je nodig hebt!

Locatie schijnwerpers op het plafond (video)

Tot slot wil ik graag samenvatten wat er is gezegd. Hoeveel zal de armaturen in een bepaalde ruimte, en zij zich bevinden - te beslissen, in de eerste plaats huiseigenaren. Wat zal de aard van de lampen als je ze combineert, in ieder geval, het is aan jou. Hetzelfde geldt voor de afbraak van het plafond (kamers) in het gebied - hier, natuurlijk, om een ​​grotere mate, is het noodzakelijk om zich te concentreren op de aard van de kamer, en het bedacht functionaliteit die u. Zeker, esthetiek spelen een belangrijke rol in de dekking van uw huis, maar toch moet de nadruk liggen op zo'n belangrijke parameter als de juiste, rationele verlichting. Deze dekking zal helpen om te blijven voor de komende jaren uw visie en de visie van uw huishouden komen! Gezondheid en veel geluk in uw unieke ideeën voor verbetering thuis!

Voorbeelden van het spots aan het plafond te regelen (foto uitvoeringsvorm)

33 164 2459-4 1399100232g5467h6 a07211 14581635432 Cheap-Living-Room-Decorating-Ideas-Apartment-Living f4b45d0e8b74236f2aba0317f5007148 informationitems733 interiersvet

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

49 − 43 =

map