Hoe de muur lichten in de gang te kiezen: 4 belangrijkste regels

Hoe de muur lichten in de gang te kiezen: 4 belangrijkste regels

12 October 2017Correct geplaatst wandlampen in de gang of in de inkomhal staan ​​visueel te vergroten de ruimteCorrect geplaatst wandlampen in de gang of in de inkomhal maken het mogelijk visueel te vergroten pomescheniePravilno gekozen kunstmatige verlichting kan elke ruimte. Daarom moet de keuze van de lampen zeer serieus worden genomen. Vooral als we het hebben over de gang of hal, waar er geen natuurlijke lichtbronnen. Kleine, maar functionele kamers zonder ramen vragen om een ​​andere benadering van deze kwestie. De beste resultaten kunnen worden bereikt door het installeren van lampen muur in een gang of hal in aanvulling op de belangrijkste verlichting in het plafond.


Welke wand armaturen zijn geschikt voor de gang of gang

Onderschat niet het belang van de zaal: het is vanuit deze kamer begint kennismaking met het hele appartement en zijn bewoners. Daarom moet het ontwerp van deze ruimte (inclusief licht) bijzondere aandacht te krijgen, in een poging om verschillende elementen te combineren.

Bij de planning van de belangrijkste verlichting in het appartement voorkeur kroonluchters of stip. Muur dezelfde lamp worden ingesteld als de lokale bronnen die gericht zijn op het specifieke gebied toewijzing ruimte zacht licht. Voor de volledige dekking van dit type kamer lampen zijn niet geschikt.

Want als de gang corridor ideale inrichting, plafond of wand lampWant als de gang corridor ideale inrichting, plafond of wand lamp

Geschikte wandlamp hal en gang worden onderverdeeld in drie typen:

  • Koplampen als tegen het plafondoppervlak;
  • Sconce of lampen met schaduw;
  • Modellen met hanger tinten.

Armaturen gemonteerd op de muur met de juiste keuze zal de perfecte aanvulling op het interieur van de kamer.


Selecteer het juiste ontwerp wandlampen en schansen voor de hal

Lampen binnenlandse gang of de gang te vullen, de keuze is om te doen, op basis van het totale ontwerp van de kamer. Met een verscheidenheid aan lampen aangeboden door de winkels, kunt u het ontwerp voor elke kamer stijl te kiezen. Als het model niet geschikt is - originele wandlamp is makkelijk te doen met hun handen.

Universal modellen worden ingedrukt lamp of hanger tinten. Diverse vormen, materialen en kleuren van dit soort lampen in staat te stellen de juiste optie kiezen om het even welke stijl te plaatsen: van klassiek tot hi-tech.

Wedstrijden voor de hal of gang moet worden geselecteerd in dezelfde stijl als de binnenruimteWedstrijden voor de hal of gang moet worden geselecteerd in dezelfde stijl als de binnenruimte

Bra is ook een enorme verscheidenheid aan verschillende designs. Retro liefhebbers zullen graag lampen in de vorm van kandelaars. Ik wil naar de gang in een klassieke stijl te tekenen, pick-up luxe model met bladgoud. Gekleurd glas - perfect voor de moderne, en aluminium inzetstukken - voor high-tech.Gebruik wandlamp voor verlichting spiegel

Muur lampen worden gebruikt in combinatie met het primaire licht in bijna elke kamer. Vooral als de kamer is gesloten en geen raamopeningen, de hal of gang.

Licht van de Muur heeft twee belangrijke functies:

  • Aanvulling op het interieur van een kamer;
  • Maak extra verlichting in sommige delen van de kamer.

Meestal in de gang en kleedruimte is geïsoleerd ruimte in de buurt van de spiegel. Het is in deze plaatsen is er een behoefte aan extra diffuus licht.

Wandlampen voor verlichting spiegel hulp te creëren extra dekking in geselecteerde gebieden van een hal of gangWandlampen voor verlichting spiegel hulp te creëren extra dekking in geselecteerde gebieden van een hal of gang

Ideale optie voor het verlichten van de spiegel een model vertegenwoordigt verscheidene lampenkappen die zijn aangebracht op een rek. Een dergelijke lamp is aangebracht op de bovenrand van de spiegel om een ​​hoog oppervlaktebedekking verschaffen.

Sommige modellen ook bh's hebben dezelfde structuur, die bestaat uit twee lampen op de gemeenschappelijke basis. Dergelijke lampen zijn aangebracht aan de zijkanten van de spiegel, waardoor een voldoende licht en aantrekkelijk interieur samenstellingen maken.

Hoe te wandlampen in de gang of de gang te regelen

Uit de plaatsing van de lampen is afhankelijk van de mate van omgevingslicht, en de perceptie van hem als een man. Daarom moet het ontwerp van de ruimte wandlampen verstandig worden benaderd.

Standaardhoogte, die wordt aanbevolen om wandarmaturen installeren - twee meter van de vloer. De maximale helderheid wordt bereikt door het monteren van de verlichting schans op het plafond en de minimum - dichter bij de grond. In het tweede geval in een ruimte creëert een warme en romantische sfeer.

Bij het installeren van programma's moet een aantal belangrijke punten te overwegen:


  • Afwerking wanden moet perfect zijn, als ontwerp, gedrukt op het oppervlak, worden alle gebreken onthullen;
  • De lichtniveaus op de gang (corridor) en de daaraan grenzende gebieden moet hetzelfde zijn;
  • kristal glas of gegolfde uitvoering verhoogt de helderheid van het licht; voor zachte straling, gebruik tinten van textiel, plastic of hout.

Wandlampen in de gang of in de gang is aan te raden om te installeren op de hoogte van twee meter boven de grondWandlampen in de gang of in de gang is aan te raden om te installeren op de hoogte van twee meter boven de grond

Ongewoon oplossing is om de lampen te installeren, zodat het uitgestraalde lichtstralen worden gericht naar het bovenste en onderste deel van de kamer tegelijk. In dit geval moet u de lampen hebben op een afstand van meer dan 1 meter van het plafond. Dit type installatie kunt u visueel uit te breiden een kleine hal.

Originele manier van verlichting en decoratie van de corridor zal de installatie van schilderijen of foto's met tegenlicht zijn. In sommige soorten faciliteiten zullen de juiste soort "windows" die zijn ingebed wandlampen zijn. Dankzij de installatie van dit soort lampen, zal hal of gang van een voldoende hoeveelheid licht te hebben met een onbeschrijflijk effect van mysterie.

Kies lamp voor lobby (video)


Wandlampen spelen een belangrijke rol in het ontwerp van de hal of gang. Ze zachtjes te verlichten bepaalde delen van het gebouw, maar ook als een stijlvolle inrichting. De verscheidenheid van ontwerpen en kleuren kunt u de perfecte optie voor elke kamer stijl te kiezen. Door het observeren van eenvoudige regels bij het selecteren en installeren van de programma's, kunt u de gebreken van de kamer te verbergen, waardoor het een compleet andere look.

Ontwerp wandlampen in de inkomhal (foto voorbeelden)

1-163 09 14-51 015-vstroennye-shkafy-kupe-v-prikhozhuyu 37-48 41 50 750f3fd7619a55ff37098f816874860a 1733-1738 976f9a0098cecda5e0e25aa82eb697d9

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =

map