Hoe de latten aan het plafond met zijn handen te versterken

Hoe de latten aan het plafond met zijn handen te versterken

12 October 2017Gegoten hout is een van de gemakkelijkste manieren om de muur of het plafond te versierenGegoten hout is een van de gemakkelijkste manieren om muren of potolokVagonka te trekken - een heel populaire manier om de muur en het plafond te versieren. De belangrijkste redenen voor deze wijdverspreide voering is eenvoudig te installeren, een representatieve uitstraling, en ook een lange levensduur. Het verfraaien van de kamer clapboard van hoogwaardige materialen zal u veel langer dan de andere opties dienen. Natuurlijk, niet te worden teleurgesteld in zijn kooi, is het noodzakelijk om rekening te houden met een aantal belangrijke nuances van de installatie.


Installatie van de houten bekleding op het plafond met zijn handen

Houten lambrisering - een van de meest praktische en mooie opties headliner. Merk op dat de boom is perfect voor huizen, maar niet kiezen voor de houten latten op plaatsen met een hoge luchtvochtigheid. Vocht vervormt natuurlijke materialen.

houtwerk zijn duurzaam, het is altijd relevant en gezellighoutwerk zijn duurzaam, het is altijd relevant en gezellig

Met houten versiering, zult u merken hoe de ruimte is gevuld met natuurlijke aroma's, en luchtcirculatie plaatsvindt vrijelijk en zonder verlies van warmte in de kamer.

Installatie van de houten bekleding vindt plaats in verschillende fasen:

 • Neem een ​​minimum plafond reiniging. Op de noodzaak om de warmte- en geluidsisolatie te maken met een speciale platen. Bijzondere aandacht besteden aan de bescherming van de toekomst van de bekledingsgereedschap en roest.
 • Maak een kader voor de toekomst voering. Het materiaal hout past het wetsvoorstel perfect. Maar als de luchtvochtigheid in de ruimte mogelijk, gebruik dan een metalen frame. Echter, van oudsher de boom wordt aan de basis van hetzelfde materiaal bevestigd.
 • Voordat de kooi frame, verlaat het materiaal in de kamer op de dag of twee. De boom moet aanpassen aan de temperatuur en vochtigheid.
 • Nadat de riem klaar voor snijden, meet de afstand tussen de wanden en aftrekken 4 mm aan elke zijde. Dergelijke speling nodig panelen zou uitbreiden bij temperatuurfeedback. Dezelfde hechtdraad reactie tussen de eerste rail en evenwijdig aan de wand.
 • Voor bevestiging aan de gidsen met behulp van spijkers, schroeven of klyaymery. Kies de wijze van bevestiging aan de smaak en ervaring. Bevestigingsmiddelen loodrecht op de rails wordt uitgevoerd.
 • De eerste schijf voeg volgende, inbrengen sleuf in het slot bevestigd planken. Om volledig contact van de platen te verzekeren moeten voorzichtig zijn om de bar met een rubberen hamer nagel zijn. Wees zo voorzichtig de raad niet te beschadigen. Voor alle duidelijkheid: gebruik dunne houten pennen. Plaats pinnen in de groef bevestigd planken en tik erop. Herhaal deze procedure een paar Metakhim, en kan rekenen op een uitstekend resultaat.
 • De laatste stap is de installatie van de sokkel, die de linker gewrichten zal verbergen, evenals volledig beeld van het plafond. Zorg ervoor dat u de plint en de textuur en kleur passen bij de belangrijkste boom.

Hoe de plastic bekleding aan het plafond te bevestigen

Plastic panelen worden bevestigd aan het plafond in de dezelfde manier als de houten lambrisering. Echter, in tegenstelling tot hout, PVC-materiaal heeft een aantal functies.


Het belangrijkste voordeel is het gemak van de follow-up zorg, evenals het gemak van installatieHet belangrijkste voordeel is het gemak van de follow-up zorg, evenals het gemak van installatie

De kunststof bekleding de volgende eigenschappen:

 1. Lage kosten. In vergelijking met de high-end houten plaat PVC ongelooflijk zuinig.
 2. Kleuren en schilderen. Buiten De bekleding van PVC kan heel anders zijn. U kunt de plaat die eruit ziet als een boom te kiezen, en je kunt gewoon panelen die passen in het kader van de kleur in het interieur te vinden.
 3. Vochtbestendigheid. Panelen van kunststof kan worden geïnstalleerd, en de badkamer en de keuken, en in een andere plaats. Luchtvochtigheid heeft geen invloed op het materiaal.
 4. de mogelijkheid van deformatie onder invloed van extreme hitte en verkleuring onder zonlicht.
 5. Kwetsbaarheid. Wees voorzichtig bij het bedienen van de plastic: de minste invloed kan leiden tot scheuren en andere vervormingen. plafond Restore kan alleen vervang beschadigde onderdelen.

Functie van het monteren van de kunststof bekleding is dat vaak een kunststof frame aan de rand van het plafond voor, die de PVC panelen geplaatst.

Traditioneel, in een woonwijk (woonkamer, slaapkamer, kinderen) te installeren de kunststof voeringen slecht. Inderdaad, worden de kosten van dergelijk materiaal blijkt uit het uiterlijk. Voor kamers waar u belangrijk om te benadrukken comfort en smaak in de keuze van het interieur elementen zal zijn, is het beter PVC-panelen niet te gebruiken.Voering: verschillen en de voordelen

Lining lijkt op conventionele voeringen gemaakt van hout. Echter, een aantal eigenschappen onderscheiden collega van de Russische Europese raad voor gevelbekleding gebouwen.

Due houtachtige geur, bekleding creëert een onbeschrijfelijke atmosfeer in de kamerDue houtachtige geur, bekleding creëert een onbeschrijfelijke atmosfeer in de kamer

Wat is het verschil met de normale voering Lining:

 • Voering is voorzien van een groot kaliber. Voeringsraad breder en massiever. Voering gelegd om deze reden dat het gemakkelijker en sneller.
 • Doornen en groeven voering is veel groter dan die van de binnenlandse bouwmaterialen. Daarom is de eerste bevestiging veel betrouwbaarder en sterker.
 • Voering speciale uitsparingen waardoorheen de verwijdering waterdamp. Het vergemakkelijkt ook de werking als bescherming tegen ongewenste vocht, schimmel en andere problemen.
 • Boom. Voering hout kwaliteit is veel hoger dan die van de conventionele materiaal voor plating. Wood Lining voor speciale verwerking in de productie van het oppervlak is perfect glad, droog en mooi.

Deze eigenschappen zijn natuurlijk aanzienlijke kosten. Echter, bij de uitgang vindt u high-class materiaal, dat precies zal u niet begeven en zal nog vele, vele jaren te krijgen.

Afhankelijk van de toepassing, kunt u het materiaal en voor coatings te kiezen. Bijvoorbeeld conifeer is goedkoper, maar een dergelijk materiaal wordt beïnvloed door vocht dat onaanvaardbaar is wanneer het uitplaten van de veranderende kamer.

Vaststelling kroonluchters op het plafond van de voering

Houten plafond, kunt u verschillende soorten verlichting te gebruiken. Het kan zijn, als een punt verlichting, zoals LED-schermen, en klassieke kroonluchters. Zet de kroonluchter aan het plafond van de bekleding is eenvoudig.

Om een ​​brand te voorkomen, moet worden voorzien in een speciale gegolfde draadOm een ​​brand te voorkomen, moet worden voorzien in een speciale gegolfde draad


Algemene aanbevelingen voor de installatie van kroonluchters, plafond voering is als volgt:

 1. Opgemerkt dient te worden de hoge ontvlambaarheid van het plafond van de houten voering. Om deze reden, moet je draad lag in een speciale niet-brandbaar golving achter het plafond.
 2. Chandelier haak monteren en draai de schroeven de beugel voorkeur latten, en welke in het plafond. Deze aanzienlijke verhoging van de betrouwbaarheid van het ontwerp.
 3. Om beschadiging van de draad tijdens latere werkzaamheden te vermijden, trekt een bovenaanzicht toont van de locatie van de golvingen van de bekleding van het plafond en wanden.

In geval van mislukking van de armatuur lampen aan de balk, het risico niet nemen. Voor een dergelijk plafond zijn ideaal en schijnwerpers.

Over het algemeen massieve zware kroonluchter - het is een gevaarlijke beslissing voor het plafond van de voering. Als uw lamp heeft een gewicht van meer dan 7 kg, moet u deze direct te monteren op de elementen van het huis frame.

Afwerking het plafond lambrisering (video)

Quality hemelbekleding clapboard - ding voor u en uw gezin zult jezelf bedanken voor de komende jaren. Met deskundig advies, en uw plafond zal bij u elke dag. Het is belangrijk op te merken dat een dergelijk plafond ziet er trouw aan de verschillende soorten van het interieur, in verschillende stijlen en richtingen. Bijzonder belangrijk zal dit plafond in eco-stijl van de Provence en pastorale verschijnen.


Hoe aan het plafond latten te bevestigen (foto)

2 6c291b46631749a5866fb0990c41b536 12 9b6da4673c4378ab19a2f8e968c6b8bf 85fc8044e946fe932e5d9e5660f3ea97 1615 200.951 35454678 1439812368otdelkavagonkoypotolka a79b562069e9d8f04454a0219239100b

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 8 =

map