Hoe de keuken-woonkamer 18 vierkante meter te maken: foto en design tips

Hoe de keuken-woonkamer 18 vierkante meter te maken: foto en design tips

12 October 2017De rationele lay-out van de keuken apparatuur maakt het mogelijk ruimte in de keuken, woonkamer van 18 vierkante. mDe rationele lay-out van de keuken apparatuur maakt het mogelijk ruimte in de keuken, woonkamer van 18 vierkante. m Vandaag de dag, meer mensen denken over de uitbreiding van het gebied van kleine appartementen. Het is een natuurlijk verlangen, als gevolg van het verlangen naar een comfortabele en handige leven. De gecombineerde ruimte kunt u vrij voelen in een relatief klein gebied. Om modelrecht, in de eerste plaats de keuken-woonkamer van 18 vierkante meter van de constructie te zijn uit te voeren zorgvuldig uitgewerkt. Voor het uitvoeren van de noodzakelijke werkzaamheden om een ​​ontwerp project, dat zal helpen om de toekomstige situatie zichtbaar te maken.


Studio 18 m², keuken-woonkamer: maak een ontwerpproject

Als het gaat om persoonlijke ruimte, de eigenaren van de appartementen zijn klaar voor meer, in staat zijn om het pand uit te breiden. Dit gebied wordt beschouwd als vrij klein te zijn, zodat de kwaliteit van de uitgevoerde herontwikkeling en het ontwerp de kwaliteit van leven van de bewoners in vele opzichten afhankelijk is.

Met het oog op een keuken waar u kunt koken en wonen al voor een goede nachtrust te creëren, moet je maximale inspanning uit te oefenen. Het is belangrijk om rekening te houden met de smaak voorkeuren.

Eén van de methoden om de keuken-woonkamer diversifiëren is om een ​​kleur contrast tussen de twee zones te creërenEén van de methoden om de keuken-woonkamer diversifiëren is om een ​​kleur contrast tussen de twee zones te creëren

Voor het uitvoeren van de reparatie van de keuken ruimte van 18 meter, is het noodzakelijk om kennis te maken met het plan van het appartement, dat wanneer gelegd communicatie, gelegen ramen en deuren waar sprake is van een dragende muur toont.

Wat u moet overwegen

 • Voordat u begint met reparatie of na de noodzaak om noodzakelijkerwijs eens veranderingen aan de hogere autoriteiten.
 • Het is noodzakelijk om de problemen met betrekking tot de strikte verboden te onderzoeken. Bijvoorbeeld een natte zone in ieder geval niet op de onderliggende terrein geplaatst.
 • Het is belangrijk om het probleem met gas punt op te lossen, alsof er een gasfornuis, een keuken met woonkamer combineren verboden.

Wanneer al deze belangrijke kwesties worden geregeld, kunt u overgaan tot de uitkering zones. Dit proces moet tijd worden gegeven omdat de nauwkeurigheid is afhankelijk van de lange termijn bruikbaarheid van alle gezinsleden.


Succesvolle bestemmingsplan keuken en woonkamer van 18 vierkante meter

Zoning - is een individueel proces dat niet kan worden uitgevoerd in verschillende typen appartementen gelijk uitgevoerd. Voor het eigenlijke bestemmingsplan is belangrijk om zelf te beslissen waar en hoe het zal handig om werk en ontspanning gebied regelen.

Een kleine scheiding tussen de keuken en de woonkamer zal toelaten om comfortabel in beide zones voelenEen kleine scheiding tussen de keuken en de woonkamer zal toelaten om comfortabel in beide zones voelen

Met het oog op de zonering correct te voldoen, kunt u de hulp van de ontwerper nodig. Maar daaruit kunnen we verwachten dat alleen de tips die de verhuurder kan accepteren of weigeren.

Voor het aanbrengen van een oppervlakte van 18 vierkanten zijn dezelfde wetten ruimte zonering. Ze zijn echter niet statisch en kunnen variëren.nuttige tips

 • Om te beslissen over een set van standaard acties die worden uitgevoerd in de keuken en in de hal.
 • Meet de afstand van de noodzaak van een comfortabele beweging in de gezamenlijke ruimte.
 • Teken een plattegrond, geven de meest gebruikte locaties.
 • Teken de routes die het meest frequent. Bepaal de omvang van hun gemak.
 • Schik meubels handige en ruimtebesparende manier.

Maak een harmonieuze stijl van de kamer kan worden door middel van de aankoop van meubels in de woonkamer en keuken eenheden van dezelfde kleurMaak een harmonieuze stijl van de kamer kan worden door middel van de aankoop van meubels in de woonkamer en keuken eenheden van dezelfde kleur

Zonirvoaniya alle regels zijn onderhevig aan wijzigingen afhankelijk van de individuele smaak voorkeuren van de eigenaren van het appartement.

Het ontwerp van de keuken-woonkamer van 18 vierkante meter: meubels opties

Het ontwerp van een gecombineerde kamer hangt grotendeels af van het type van meubilair dat wordt geplaatst op de dezelfde ruimte.

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat het meubilair in de keuken en in de woonkamer niet mag worden gemaakt in verschillende stijlen. Moet harmonieus overlappen, een sfeer van perfectie.

Er zijn nuances die belangrijk zijn om te overwegen voor de aankoop meubilair. De overname vereist een cash uitgave, dus om te beslissen over de stijl en kwaliteit die u nodig hebt op voorhand.

Tips voor het kiezen meubels:

 • Kies materialen die gemakkelijk vocht en frequente vervuiling zal weerstaan.
 • De meubels moeten ergonomische en eenvoudig zijn. Het mag niet een obstakel in de beweging geworden.
 • Lushe best om meubels die gemakkelijk wordt omgezet kopen. Dit kan ruimte te besparen, zorgen voor extra gemak in het gebruik ervan.
 • Handig om partities te gebruiken.

Kroonluchter tussen de keuken en de woonkamer is niet aan te raden om op te hangen, is het beter om een ​​aparte dekking van de kleine lampen te maken voor elke zoneKroonluchter tussen de keuken en de woonkamer is niet aan te raden om op te hangen, is het beter om een ​​aparte dekking van de kleine lampen te maken voor elke zone

Het organiseren van de kamer is functioneel en stijlvol tegelijk indien mogelijk. Wanneer het appartement eigenaren precies weten over hun wensen en benodigde ruimte.


Keuken-woonkamer-slaapkamer 18 vierkante meter: het formuleren van kleur

De juiste kleuren kunnen visueel helpen vergroten een klein gebied om het licht en gezellig te maken.

Kies de kleur die je nodig hebt, hangt af van de algemene stijl van het interieur. Bijvoorbeeld, moet de ruimte in de stijl van de Provence zijn uitgevoerd in felle kleuren, high-tech omvat het gebruik van meer verzadigde en contrasterende kleuren.

Afwerking wanden kunnen worden gevormd onder toepassing verf of behang. Vandaag de dag is het geen probleem om een ​​hoogwaardige afwerking, die ideaal zijn voor de keuken-woonkamer zijn te kopen.

Het tapijt in de keuken is niet praktisch te leggen, zoals het vaak zal worden besmet. Het is beter in de woonkamer te plaatsenHet tapijt in de keuken is niet praktisch te leggen, zoals het vaak zal worden besmet. Het is beter in de woonkamer te plaatsen

Voorbeelden van kleuren:


 • Heldere en warme kleuren voor behang of verf;
 • Pakkende contrasterende combinaties;
 • Zwarte en witte decoratie;
 • Het gebruik van natuurlijke materialen.

De keuze van kleuren voor de decoratie van de kamer - een prive-aangelegenheid. een harmonieus interieur - het moet hetzelfde doel nastreven.

Diverse keuken-woonkamer van 18 vierkante meter

De meest voorkomende vorm van de lay-out voor de kamer met een oppervlakte van 18 vierkante meter - plein. Dit type van plan kunt u op verschillende manieren van distributie van meubilair om uit te kiezen toe te passen.

In een gebied van 10 vierkante meter van de meest geschikte soort van schema wordt beschouwd - L-vormige en U-vormige constructie van meubels.

Visueel uitbreiden van de ruimte kan worden door middel van het gebruik van de witte kleur in het interieurVisueel uitbreiden van de ruimte kan worden door middel van het gebruik van de witte kleur in het interieur

Deze constructie kan verder worden ingericht vierkante of cirkelvormige opstelling chastyu.Ot eiland keuken units hangt toekomstige plaatsing van meubilair. Als het juist is, de ruimte is praktisch en mooi tegelijk.

Planning voorbeeld:

 • Keuken, gelegen in een rij suggereert een onderscheid veld om te koken en te ontspannen. De begrenzer kan worden gebruikt als een bar of een eiland.
 • De eettafel kan plaatsvinden op de tegenoverliggende muur.
 • L-vormige plattegrond omvat de inrichting van de tegenoverliggende hoek van de tafel en een comfortabel zitgedeelte.

Planning keuze hangt grotendeels af van de oorspronkelijke vorm van de ruimte, evenals de smaak voorkeuren van de eigenaren van het appartement.

Andere optieplan

Plan keuken-woonkamer is van groot belang. Bij het appartement eigenaren besloten tot een plan, dat hangt af van de vorm van de ruimte, kunt u overgaan tot het bestemmingsplan terrein.

De lay-out kunnen onafhankelijk van elkaar worden gedaan of om een ​​professional die accenten zal corrigeren werven.

Naar behoren zullen geplaatst meubels de ruimte niet alleen praktisch, maar ook comfortabel en gezellig te makenNaar behoren zullen geplaatst meubels de ruimte niet alleen praktisch, maar ook comfortabel en gezellig te maken

Er zijn verschillende voorkomende vormen van lay-outs, die worden beschouwd als de meest succesvolle voor keukens met beperkte ruimte.

Paneren opties:

 • U-vormige;
 • L-vormig.

Als de verdeling van meubilair is belangrijk om te overwegen dat het in ieder geval mag niet interfereren met de beweging van de kamer.

Recepties bestemmingsplan lokalen:

 • de bar instellen;
 • Het installeren van de tafel;
 • Via de scheiding van het eiland;
 • Het installeren van andere verdieping niveaus;
 • Het gebruik van de schermen en scheidingswanden;
 • Het installeren van de bank.

Methoden voor planning en bestemmingsplannen lokalen, zijn er vele. Met hun talrijke opties die beschikbaar zijn op het internet of gespecialiseerde tijdschriften. Bekend om een ​​dergelijke reeks van het interieur voorbeelden: "Grote", "Taganaj", "Europa", "Bend".

Keuken-woonkamer van 18 vierkante meter. m (video)

Om de keuken-woonkamer combineren, zult u een bouwvergunning nodig. Na ontvangst van het, kunt u doorgaan met de verzoening van de ruimte. Daarna moet je een project dat zal helpen bij het opbouwen combinaties kamers te ontwerpen: prioriteit, voer de veronderstelde lay-out van het pand met een klein gebied om de opties die zal helpen om zo veel vrije ruimte mogelijk te zien.

Het interieur van de keuken-woonkamer van 18 vierkante meter. m (foto)

1-3 8 09RGBcolor00011 9a841 145004 54d5224025d2d 1920x1080resizeinterior2424161383726736 1920x1080resizeinterior25277131385038430 7128df8d8aca7afb347fd978136a9b54 1113456

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 8 = 16

map