Hoe de juiste muur gipsplaat met hun handen maken

Hoe de juiste muur gipsplaat met hun handen maken

12 October 2017Maak een extra muur in een grote kamer, kunt u de hoge kwaliteit van gipsplaten te gebruikenMaak een extra muur in een grote kamer, kunt u de hoogwaardige gipsplaten listovV verschillende gevallen is er een behoefte in de bouw van een gipsplaat muur te gebruiken. Of het moet een grote ruimte verdeeld in twee of zone van de kamer, het scheiden van het gips muur functioneel deel, of het opnieuw wordt het plannen van nieuwe gebouwen, die niet ongebruikelijk is. In elk van deze gevallen moet een extra muur te bouwen.


Bevestig gipsplaten aan de muur met zijn handen: de benodigde materialen

zorgen voor structurele sterkte metalen frame. De bouw - is de eerste fase van de bouw van de wand. Het maken van het frame zijn gemaakt van speciale profielen.

Voor dit doel het profiel in twee maten:

 • D-profiel vormt een steunvlak van het GCR wordt bevestigd;
 • W-profiel nodig is om een ​​gemeenschappelijk kader te bouwen.

Voordat u begint aan de muren in de ruimte te installeren, wordt u vriendelijk verzocht om alle benodigde materialen en gereedschappen voor reparatie te bereidenVoordat u begint aan de muren in de ruimte te installeren, wordt u vriendelijk verzocht om alle benodigde materialen en gereedschappen voor reparatie te bereiden

Voor elke maat opties worden verschaft als leidraad en een referentieprofiel. Het geleidingsprofiel - een U-vormig profiel met glad stenochku, beëindigen in het steunprofiel wordt ingebracht.


Maar de steun heeft een aantal ribben, die is gemaakt door het indrukken van een grotere stijfheid werd buigen.

Als u het bouwen van een eenvoudige partitie hoeft alleen CW en UW profielen. Als de muren worden gelegd communicatie, hetzelfde licht, kunt u een muur met profielen UD en een cd op te bouwen. Het frameprofiel behoefte aan direct toegevoegd en het beroemde krab universele connector vast.

Muur gipsplaat met hun handen: de nodige instrumenten

Om een ​​pleister muur te zetten, moet fatsoenlijke functies lijst. Het geheel moet van hoge kwaliteit zijn, omdat je betrouwbare instrumenten nodig. Met het oog op de muur monteren, gereedschappen zijn beschikbaar voor huur.

Om wand gispokartonnaya naar de juiste vorm te krijgen, moet u eerst ruimte metingenOm wand gispokartonnaya naar de juiste vorm te krijgen, moet u eerst ruimte metingenwandopbouw - gereedschappen:

 • roulette;
 • Kenmerkend is het niveau;
 • Touw en vislijn;
 • Boor met ratel / schroevendraaier;
 • Schaar op metaal;
 • puncher;
 • Rasp voor gipsplaten;
 • Het bouwen van een mes.

Als u klaar bent materialen, gereedschappen, begint de bouw van de muur. Onmiddellijk beslissen of het versterken van de muur noodzakelijk is, wat is zijn functie. Het is gewoon een room divider of zelfs decoratieve voorzetwanden. De wanddikte kan de bekleding van communicatie.

Stap voor stap handleiding: hoe gipsplaten muur maken

Op de vloer van de toekomst nodig hebben om de muur te partitioneren. Meer bepaald aan de plaats waar de wand geplaatst te markeren. En om dit te laten een paar dingen te begrijpen.

Er moet rekening houden met de plaats waar de toekomst muur zal huisvestenEr moet rekening houden met de plaats waar de toekomst muur zal huisvesten

Let op:

 • Ideaal hoeken, zoals u weet, tussen de kamers virtueel kunnen ontmoeten in oude gebouwen zo nauwkeurig. Als markering nieuwe wand moet worden gevolgd en bindt zowel parallel aan de wand en niet één. Dus, als de kromming is, de minimum en onmerkbaar.
 • Wanneer bovendien, wat ben je nieuw apparaat te doen, maar ook om de muren schede met gipsplaten, moet eerst beeldschermframe naar de meest hoeken te creëren. Pas dan het bouwen van een muur.
 • Er wordt voorgesteld voor de eerste regel van de toekomstige locatie van de muur, in gedachten houden dat de gids profiel zal zijn op het. Door deze markering de dikte van gipsplaat, alsmede kit en een afwerklaag worden toegevoegd.

Met gedefinieerde eerste lijn op de vloer kan verplaatsen op de muren en plafonds. Dit gebeurt door middel van een schietlood. Met laser-niveau vereenvoudigde technologie.

Hoe is het werken met gipsplaat met hun handen muren

Als u besluit om de gipsplaten op het frame van de profielen op te lossen, krijg je de perfecte gelijkmatigheid van het oppervlak. De profielen worden bevestigd op speciale clips. Hiervan verzamel gestel rekken, alsmede de jumper, wat belangrijk is, zal de voorste chastkotoryh liggen in hetzelfde vlak.


Om een ​​vlotte gipskartonplaten, gebruik een stevig frame van metalen profielen, die gemonteerd gipsoppervlakOm een ​​vlotte gipskartonplaten, gebruik een stevig frame van metalen profielen, die gemonteerd gipsoppervlak

Als u gipsplaten muur schede, niet alleen communicatie die je kunt besteden. Tot isolatie mogelijk. Trouwens, zonder verwarming metalen frame een belangrijk nadeel, dat hij ook goede geleider van geluid.

Framemethode - is goed en correct, maar soms schede gipsplaat op de kleefstof. Maar er is een belangrijk nadeel: niet altijd onder de huid klevend en de wand niet bestand tegen de scharnierconstructie. Als er iets is wat je van plan bent om te monteren op deze hoogte, is het noodzakelijk om een ​​continue laag van lijm te leggen, of tot stand hypotheek bar.

Hoe maak je gipsplaten te maken in de badkamer

Niet alleen de kamer of slaapkamer kan worden omgezet gipsplaten muur. Op glad gestuukte wanden en gipsplaten in de badkamer, kunt u gewoon plakken - het is in het geval van de huid, indien het wordt gedaan de pier, zonder een skelet is onmisbaar. Het moet een kader en als de wand is gepland om tegels schede.

Alles voor de badkamer is het beter om waterbestendig gipsplaat gebruikenAlles voor de badkamer is het beter om waterbestendig gipsplaat gebruiken


Een belangrijk punt - het gebruik van een speciale gipsplaat. U vindt de vochtbestendige platen (gekleurd in het groen) nodig. Deze speciale vellen toegevoegd hulpstoffen, als gevolg van hen het materiaal om de prestaties bij hoge vochtigheid te behouden.

Kenmerken van de toepassing van gipsplaten in de badkamer:

 • Zelfs waterbestendige gipsplaat heeft extra bescherming - is het noodzakelijk om de randen van het waterdichte membraan wikkel of behandelt mastiek;
 • Vóór de installatie moet u behandelen voering materiaal, de middelen, en het gehele oppervlak is goed om de waterafstotende oplossing te behandelen.

Heeft u schede dragende muren, doet partitie, gipsplaten moet een zorgvuldige behandeling, een goede snijden. Gebruik hoogwaardige materialen voor de afwerking gewilde merken met een goede reputatie (Knauf, etc.) moet vooral voorzichtig als partitie "rust" te zijn in de plafonds, zodat ze niet kunnen verwonden.

Montage van gipsplaten (video)

Een muur in gipsplaat kan dienen als bekleding, het kan gewoon een decoratieve muur, waar de nissen zijn verschillende klei beeldjes en andere snuisterijen, of misschien gewoon een afbakening ruimte.

Succesvolle vernieuwing!

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

41 + = 46

map