Hoe de gipsplaten aan de wanden van verschillende soorten lijm: 3 beste mix

Hoe de gipsplaten aan de wanden van verschillende soorten lijm: 3 beste mix

12 October 2017Veilig lijm de gipsplaten aan de muur zal u helpen specialiteit lijmen van hoge kwaliteitStevig vasthouden aan de wand van gipsplaten u speciale high kleyOtdelka wanden gipsplaten kan met de constructie van het draagframe, maar deze methode is tijdrovend en vrij duur. Om de installatie te werk uit te voeren, veel huiseigenaren zijn frameloze manier. frameloze lijn de muren met bladen van gipsplaten methode waarmee elke volwassene, als bevestiging GKL installatie met lijm is vrij eenvoudig.


De lijm gipsplaten aan de muur thuis

Bij het plakken van de muren van gipsplaat gebruikt verschillende soorten lijm, die de fabrikanten geven een garantie dat de fixatie betrouwbaar is. Voormengsels zijn geschikt en een stevige bevestiging gipsplaat op wandoppervlak. Daarnaast is het mogelijk om een ​​lijm oplossing te bereiden met je handen, en gebruik een montageschuim.

Belangrijk! GCR verbeterde hechting aan het wandoppervlak kan worden bereikt door het bedekken van de binnenzijde van een vel diepe penetratie van de samenstelling.

Wilt u de gipsplaten zelf te plakken, dan experts raden het gebruik van universele pleisterWilt u de gipsplaten zelf te plakken, dan experts raden het gebruik van universele pleister

Het hechtmiddel werd bereid onafhankelijk moeten binnen een half uur, want na ditmaal ongeschikt voor consumptie wordt.

Algemeen gebruikte stortklaar:


  • Breeuwen fugenfyuller die rechtstreeks op de wand een zeer dunne laag, gewoonlijk wordt gebruikt door ervaren vakmensen, omdat het gebruik ervan kennis en vaardigheden vereist;
  • Silicone mengsel qua gebruik met vulstof fugenfyuller, zijn ze ook niet geadviseerd alleen worden gebruikt;
  • Universele perlfiks pleister niet problemen veroorzaken in de wanden kleven zelfs beginners, aangezien het volstaat slechts los op met water, en vervolgens een homogeen mengsel van lijm op een gipsplaat of wand. Deze lijm is niet alleen betrouwbaar stelt de gipsplaten aan de muur, maar ook egaliseert oneffenheden van de wanden;
  • Ceresit CM 11, met een overeenkomstige perlfiksom, hoewel de structuur is ontworpen voor het verlijmen van keramische tegels.

Gipsplaten goed kleeft aan de wand met schuim

Polyurethaanschuim is voldoende stevig en sterk materiaal voor bevestiging aan de wand gipsplaat. Montage wordt uitgevoerd met een schuim met een lage uitzettingscoëfficiënt.

Belangrijk! Voor gebruik het schuim doelmatig zijn alle bladen in eerste vlakken vastgelegd.

Voor het bevestigen gipsplaten wordt vaak gebruikt, en schuimVoor het bevestigen gipsplaten wordt vaak gebruikt, en schuim

Merk ook op dat het oppervlak moet vooraf worden bevochtigd met water. Alleen dan kun je beginnen met de vulling uit te voeren.Voor de juiste bevestigingsmateriaal, is het noodzakelijk:

  1. Boor gaten (dit blad wordt verticaal geplaatst en de twee gaten zijn geboord van de bovenste en twee onderste openingen 4.3 voor midden);
  2. Ook gelijmd stukken schuimstof, welke als veren, waardoor de GCR niet goed aansluiten op het wandoppervlak zal dienen;
  3. De bereide platen worden aangebracht op de wand waarop de markering gebeurt door de openingen;
  4. In de wand van de geboorde gaten in de lay-out, waar u de pluggen in te voegen.

Daarna wordt het vel gipsplaat bevestigd aan de muur op de schroeven, die in staat zijn de niveau-instelling van het materiaal wordt automatisch geactiveerd. Polyurethaanschuim in de gaten rond de schroeven gegoten. Na volledige stolling van het schuim kunnen schroeven worden bleek en de vulgaten worden verwerkt.

Hoe de gipsplaten te lijmen aan de muur met lijm, als het beton of cellenbeton

Om de noodzakelijke sterkte GCR verband met het wandoppervlak te verzekeren, is het belangrijk om te onthouden dat bij de behandeling van de betonnen wand, wordt het hechtmiddel aangebracht op de plaat zelf. Als lijmen gipsplaten gepland voor cellenbeton, waarbij het hechtmiddel direct op het wandoppervlak wordt toegepast.

Voor het begin van reparatiewerkzaamheden moet worden gekocht bij voorbaat alle benodigde materialen en gereedschappenVoor het begin van reparatiewerkzaamheden moet worden gekocht bij voorbaat alle benodigde materialen en gereedschappen

Belangrijk! Vóór de installatie werk moet in staat zijn om de stroom van lijm te berekenen pre-aankoop van de benodigde hoeveelheid. Door gemiddelde waarde per vierkante meter uit vlakke oppervlak kan 1,800 g van een droge adhesieve mengsel vereist.

Het gerede lijm mengsel wordt aangebracht op een getande spatel kleine porties met intervallen van 25 cm. Vervolgens wordt de bekleding aangebracht de onderrand van de plaat, wanneer deze in lijn positie tegen de wand vlak gedrukt. Hobbels en bobbels worden bepaald door regels of het niveau, en vervolgens verwijderd door licht te tikken op het vel. Het gladde oppervlak van de plaat wordt ondersteund houtblok volledig drogen.

Hoe te gipsplaten muur lijm, als het niet een plat oppervlak heeft

Het wandoppervlak kan over hobbels daarop bevindt. Plakken wanden gipsplaten, verricht het werk iets anders in het proces.

Belangrijk! Bij het selecteren van een droge adhesieve mengsel moet uitgaan van het feit dat deze voldoende dik wordt aangebracht.

Indien de wand waarop de gipsplaat bevestigd, ongelijk, dan is het noodzakelijk om het afgewerkte hechtmiddel werd aangebracht en een dikke laag op het oppervlak te kiezenIndien de wand waarop de gipsplaat bevestigd, ongelijk, dan is het noodzakelijk om het afgewerkte hechtmiddel werd aangebracht en een dikke laag op het oppervlak te kiezen


Muur met kleine oneffenheden

Deze oppervlakken een dragende bakstenen muren, die in tegenstelling tot het beton of gasbeton, kleine hobbels.

Ready kleefmiddel aangebracht rond de omtrek van de plaat zodat na binden gipsplaat, de kleeflaag was ongeveer 30 mm. Stel gipsplaat op een vliegtuig gecontroleerd aan de hand niveau. Als er hobbels die op hen kunnen worden afgeluisterd door de hand.

Muur met grote onregelmatigheden


Als de wanden grote fouten is het nodig om enkel GCR gesneden in reepjes van de breedte van ongeveer 10 cm. Zij zullen de basis vormen voor grote vellen stickers zijn. Stroken gipsplaat verlijmd met een waterpas op basis van de wandruwheid. De afstand tussen hen moet 50-60 centimeter.

Nadat de lijm volledig is gedroogd, de strook gelijmd basislagen GCR dezelfde lijm gebruikt bakens installeren.

De juiste label op glasvezelfilters GCR

Voor werkzaamheden aan een pleister maaiveld met behulp van stopverf. Dus niet alleen bezig met de FCL, maar de voegen tussen de lakens. Wanneer ingebed naden volledig droog is, is het belangrijk om zorgvuldig zand het oppervlak, waardoor het perfect glad. Daarna gipskartonwanden bedekt met primer.

Verplichte fase van reparatiewerkzaamheden voordat de gipsplaten wordt plamuren van wandenVerplichte fase van reparatiewerkzaamheden voordat de gipsplaten wordt plamuren van wanden

Belangrijk! Voor het aanbrengen van de stopverf, dient te worden opgemerkt plaatsen de GCR gewrichten gewrichten mag niet samenvallen met kont lijnen glasvezel.

Glasvezel vastgelijmd aan de gebruikelijke lijm voor papier behang niet werkt, dus je moet een speciale lijm verbinding te kopen voor verf glasvezel.

Lijmen van glasvezel op GCR:

  • Opdat de voegen tussen de stroken glasvezel niet zichtbaar waren, wordt de speling gelaten tussen bij benadering 2-3 millimeter. Na volledige behangen wanden shpaklyuyut toestemming gestript en vervolgens bedekt met een glasdoek verflaag.
  • Werkwijze zonder een tussenruimte tussen de stroken glasvezelvliezen gaat plakken overlappen.

Bij gebruik, die een sterke verbinding met glasvezel oppervlak. Het creëert ook extra versterking, waarbij het oppervlak beschermd tegen scheurtjes.

Opties voor hoe de gipsplaten te lijmen aan de wand (video)

gipsplaten bevestigingsmiddelen aan de muur oppervlak in de woning is mogelijk als de procestechnologie strikt na te leven. Omdat bij de geringste afwijking van de regels van de montagewerkzaamheden, tijdens de werking van gipsplaten zal barsten. Laat je niet deze omstandigheden kan duidelijk worden volgens de instructies op het etiket van de professionele gipsplaten lakens op verschillende wanden.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

44 + = 47

map