Hoe de buffet dressoir kiezen in de woonkamer: 3 Kenmerken

Hoe de buffet dressoir kiezen in de woonkamer: 3 Kenmerken

12 October 2017Buffet is een multifunctioneel meubel dat in elke ruimte moet worden geplaatstBuffet is een multifunctioneel meubel dat in elke ruimte buffet moet worden geplaatst - een traditionele meubel bijna elke huiskamer. Ondanks het feit dat, in principe het meubilair was populair vele jaren geleden, maar nu is het niet verloren zijn relevantie. Modern buffetten presenteerde een breed scala van modellen.


Dressoirs Woonkamer: Beschrijving

Buffet - een soort kast, die meestal bestaat uit drie lagen. Lager niveau gesloten deuren, die vaak een ingebouwde lock te kunnen om het te vergrendelen. En de bovenste twee lagen van planken en heeft een glazen deur. Buffetten moderne industrie zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid en verschillende stijlen.

Te koop kunt u coffeeshops, in de stijl van klassiekers, evenals een verscheidenheid van andere stijlen, zoals Rococo, Empire en anderen.

De keuze van een buffet, en het materiaal waarvan het is gemaakt, hangt af van de algemene stijl en interieur ruimten, evenals een aantal andere functies.

In de woonkamer, gemaakt in klassieke stijl, goed het past houten dressoir gemaakt van eikenhout of notenhoutIn de woonkamer, gemaakt in klassieke stijl, goed het past houten dressoir gemaakt van eikenhout of notenhout

namelijk:


 1. Wanneer bijvoorbeeld een kamer of een salon in klassieke stijl, dan is de buffer moet dienovereenkomstig worden klassieke gekozen, gemaakt van natuurlijke hout of massief hout.
 2. Houd rekening met de grootte van de woonkamer als de kamer gebied is niet erg groot is, is het noodzakelijk om te kopen buffet klein in omvang, en bij voorkeur gemaakt van licht hout. Op hetzelfde moment op het buffet moet een minimum patronen en alle decoratieve elementen.
 3. Als de woonkamer toelaat, kunt u een groot buffet of twee kleine smalle vlakte die dicht bij elkaar zal staan ​​te zetten.

Maar niet iedereen kan een dure buffet in de woonkamer veroorloven, dus je kunt de geavanceerde modellen, gemaakt van MDF, met minimalistische, strakke lijnen en een meer bescheiden stuwing te verwerven. Maar toch, ondanks dit, zijn functie buffet zal behoren uit te voeren en aan hun meesters te behagen.

Mooie hoek dressoir voor in de woonkamer: de voordelen

Buffetten zijn groot genoeg, en unieke stijl, mogen ze niet worden gelegd naast een massieve meubels, als een buffet op de achtergrond gewoon verloren. Als u nog niet uit de buurt van andere meubels kunt zetten het buffet, moeten aandacht besteden aan modellen die in een hoek van de woonkamer kan worden geplaatst. Dit buffet zal er goed uitzien en bovendien, zal het in staat zijn om de woonkamer ruimte te besparen zijn.

Hoekkasten vaak een soort van een halfcirkelvormige of diamantvorm.

Sommige hoek kasten kunnen worden gemaakt in de vorm van een trapezium, het hangt allemaal af van de bereidheid van een persoon, wat voor soort dingen die hij wil in de woonkamer te zetten. Dit dressoir neemt bijna geen ruimte woonkamer en heeft geen invloed op het vrije verkeer op.Hoekkast is ideaal voor kleinere woonkamers, want het neemt een minimum aan ruimteHoekkast is ideaal voor kleinere woonkamers, want het neemt een minimum aan ruimte

nuances:

 1. Bij het plaatsen van een dergelijke dressoir in de woonkamer moet worden opgemerkt dat de opening van de deuren niet interfereert met andere meubels.
 2. Traditioneel hoekkast bestaat uit een onderste basis - kast met ondoorzichtige deuren bovenkant gemonteerd sideboard onderkast met glazen deuren.
 3. Je kunt het gebruiken als onderdeel van alle levende headset als het wordt gekozen om de rest van het meubilair te passen in de woonkamer.

Corner kasten ondanks schijnbaar zijn bescheiden omvang is geschikt voor een heleboel voorwerpen, zowel decoratief als gewone dingen die zal worden verborgen achter ondoorzichtige deuren. In sommige gevallen is het mogelijk om in dit buffet voor alle niet-transparante deur te maken, zodat u kunt opruimen iets.

Kwalitatieve hoekkast zal een goede decoratief element voor bijna elke woonkamer, met inbegrip van het ontwerp, vooral als het goed wordt geëvenaard in omvang en in overeenstemming met de algemene interieur kamer zal zijn.

Wardrobe Buffet Living Room: Materialen en onderhoud

Buffetten klassieke soort van hout, die zich lang heeft gevestigd als de beste optie. Maar nu laten zich bestelde een commode gemaakt van hout of massief hout, niet iedereen kan. In dit geval is het mogelijk om schuivende kasten van MDF, spaanplaat of spaanplaat te verkrijgen.

Dressoirs, kasten en andere meubels, verzameld van dergelijk materiaal dient ook met succes de eigenaars, en de prijs die ze zijn aanzienlijk goedkoper dan een commode gemaakt van natuurlijk hout.

Op de bovenkant van de kast, kast planken ingericht voor gerechten, terwijl het onderste deel is ontworpen om verschillende dagelijkse punten slaanOp de bovenkant van de kast, kast planken ingericht voor gerechten, terwijl het onderste deel is ontworpen om verschillende dagelijkse punten slaan

In aanvulling op de veel gebruikte hout en andere materialen:

 1. Gebruikt om een ​​imitatie van houten tafel en plastic, glas, triplex, fineer en andere materialen te creëren.
 2. Wordt gebruikt bij het maken buffet, gewoonlijk een mengsel van stoffen, bijvoorbeeld onderkast kan spaanplaat en in het algemeen alle gevels en afwerken van materialen meer toonbaar zijn.

Om een ​​buffet geserveerd voor een lange tijd, moet u goed te verzorgen voor het, moet u onmiddellijk te verwijderen in contact met vocht, alsof dit niet gebeurt, dan zal het water dringen in het hout, ondanks de bescherming en het hout kan opzwellen. Bij het reinigen, kunt u geen schuurmiddelen, omdat dit krassen kan veroorzaken. Schoonmaken met een zachte doek buffet met speciale reinigingsmiddelen.


Niet in de buurt kachels buffet. Je moet het zo, dat het opzetten van voor een lange tijd viel het zonlicht. Als u voldoet aan alle voorwaarden en verzorgen van de borst, hij zal nog lang aan hun meesters te behagen.

Buffet showcase voor de woonkamer voor de opslag van mooie dingen

een snackbar showcase tussen soorten kasten, die groot genoeg is hoge kast met meerdere lagen en gespiegelde achterwand. De deuren van deze kasten geglazuurd en verlichting kan binnen die behuizing worden opgenomen.

Het buffet-mart kunnen verschillende decoratieve objecten die de esthetische kwaliteit van de woonkamer te verbeteren leverenHet buffet-mart kunnen verschillende decoratieve objecten die de esthetische kwaliteit van de woonkamer te verbeteren leveren

Doel van dit ontwerp is om mooie gerechten van hoge kwaliteit te tonen.

Daarnaast is het buffet is een showcase voor andere dingen:

 1. Met behulp van een buffet vitrines kan gezoneerd woonkamer bijvoorbeeld verdelen in twee helften, en als tegelijkertijd en anderzijds geen stevige muur, en glas, is het mogelijk om de mooie servies en beeldjes genieten tegelijkertijd aan beide zijden.
 2. Afmetingen van deze buffet showcases afhangen van de grootte van de kamer zelf, als de woonkamer is klein, is het noodzakelijk om een ​​sierlijke kleine modellen met de volle glazen deuren. Dit ontwerp maakt het zelfs mogelijk visueel de ruimte uit te breiden.
 3. Buffetten, kan winkelpuien, geproduceerd door de moderne industrie in de vorm van ronde vorm potlood gevallen, vitrines vol met ongewone vorm, gemaakt in de stijl van hi-tech, enz. In sommige gevallen kunt u een versie van het buffet vitrines op maat te bestellen.

Dit buffet zal zijn om het in een hoek te zetten, vooral als de eigenaren willen gasten te tonen alle exclusieve en zeldzame items die zo min mogelijk dient aan te raken.


Het moderne buffet dressoir in de woonkamer (video)

Met een dergelijke opstelling zou een minimale kans dat iemand per ongeluk duwt kabinet buffet en de inhoud van dit product kan vallen en gewond raken zijn. Buffet zal de functionaliteit te combineren en wordt een belangrijke rol in bijna elk interieur. Het is vrij compact zijn, zal het niet veel ruimte in beslag en kijk modern.

buffetten ontwerp voor de woonkamer (foto voorbeelden)

05-max-800 00001 8d33459637ce0649b1fe313cb1527c78 12-2 10 775 1314 2258image 26801 1028163sovremennyi dienstknecht

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

52 + = 57

map