The Blog



Het maken van de ruimte van kinderen, is het noodzakelijk niet alleen rekening houden met de algemeen aanvaarde regels van het materiaal bij uitstek voor de muren, maar zich ook richten op de leeftijd en identiteit van het karakter van het kindHet maken van de ruimte van kinderen, is het noodzakelijk niet alleen rekening houden met de algemeen aanvaarde regels van het materiaal bij uitstek voor de muren, maar zich ook richten op de leeftijd en identiteit van het personage rebenkaOchen belangrijke kleur van het behang in de kinderkamer, omdat het de psycho-emotionele ontwikkeling van kinderen op vele manieren beïnvloedt. In dit geval is het het beste om de uitgebreide felle kleuren te voorkomen, is het het beste om de voorkeur in de frisse pastel zachte tinten geven. Een zeer interessante optie is de gele behang in warme kleuren.


Mooie wallpaper voor de ruimte van een kind: welk type te kiezen

Zodat het kind zich prettig voelt, moet u weten welke wallpapers best geschikt is voor de kamer van een kind. Het is belangrijk om correct te selecteren de kleur en patroon. Daarnaast is het belangrijk dat de kamer ontwerp duwt het kind om te spelen en een constante mentale activiteit. Voor de jongen is zeer geschikt behang met de dinosauriërs, terwijl voor meisjes de perfecte optie kan worden wandbekleding met vlinders.

Tot op heden hebben we een enorme verscheidenheid van behang voor de kinderkamer, waartussen je de meest aanvaardbare optie kan kiezen.

Door de keuze van behang in de kinderkamer moet worden benaderd met grote verantwoordelijkheid: het is altijd nodig om een ​​muur materiaal te gebruiken met de afbeelding helden van sprookjes of dierenDoor de keuze van behang in de kinderkamer moet worden benaderd met grote verantwoordelijkheid: het is altijd nodig om een ​​muur materiaal te gebruiken met de afbeelding helden van sprookjes of dieren

Heel mooi in een modern interieur eruit deze soorten behang:

  • papier;
  • vloeistof;
  • wallpapers;
  • Glasvezel;
  • Onder schilderij.

verscheidenheid van prints

Voor de kamer van een kind is niet aan te raden om vinyl behang te gebruiken, omdat ze nauwelijks ademen, waardoor de luchtruimte ontnemen.


Hoe wallpaper te kiezen voor de kinderkamer kinderen van verschillend geslacht

Veel ontwerpers geven advies, hoe je het behang in de kamer voor de meisjes en jongens te kiezen. Toch gebeurt het vaak dat het noodzakelijk is om behang voor kinderen van verschillend geslacht te kiezen. In dit geval is het wenselijk om de achtergrond van heldere kleuren die een compromis was te selecteren.

Modern behang voor kinderen: textuur

Bij het kiezen van behang is erg belangrijk textuur wandbekleding. Voor de kamer van een kind moet een behang dat een maximale impact van externe factoren zou weerstaan. De textuur moet aangenaam om aan te raken en veilig voor de huid.

Wallpaper voor het schilderen, nieuw in de kinderkamer, zal het kind om hun talenten te ontwikkelen zonder het gevoel van vermoeidheid en irritatie Wallpaper voor het schilderen, nieuw in de kinderkamer, zal het kind om hun talenten te ontwikkelen zonder het gevoel van vermoeidheid en irritatie



De beste optie is de meest eenvoudige papier of non-woven behang. Ze ademen goed en worden gekenmerkt door de volledige veiligheid voor het kind.

Behang van uitstekende kwaliteit voor het schilderen

Voor de jongere kunstenaars zijn perfect voor speciale behang voor het schilderen, waar je de markering kan schrijven en vervolgens gemakkelijk verwijderen de foto's van het oppervlak. Een dergelijke bekleding voor het kleuren kun je creatief kind volledig te zijn. Voor de baby is het belangrijk om te plakken over de ten minste één wand met behang-kleuren, die in het creatieve proces van de hele familie zal betrekken.

Funny Wallpaper "auto's" in de kinderkamer

Erg populair zijn de helden van verschillende cartoons van Disney. Voor een jongen kan de ideale optie Mural kruiwagen die een wand kan versieren in de speeltuin zijn. Grappige foto's met auto's zullen duik in een wereld vol avontuur en onvergetelijke indrukken. Deze wallpapers grote vakkundig helpen sieren de muren van cartoon beelden en implementeren van ideeën voor het verfraaien van de kamer.

Stijlvol behang in maritieme stijl voor de baby

Zeer interessante en ongewone blik behang in een nautische stijl, die erg populair is, is kalm en de bijzondere rust.

Perfect geschikt voor een kind kamer behang met nautisch thema, zijn perfect verlevendigen het interieur en brengen naar het huis van harmonie en rustPerfect geschikt voor een kind kamer behang met nautisch thema, zijn perfect verlevendigen het interieur en brengen naar het huis van harmonie en rust

Dergelijke interieur heeft een positief effect op de psychische toestand van het kind. Tegelijkertijd ziet er prachtig uit wallpapers met schepen, controles en kaarten. Behang met vintage kaarten hebben een positief effect op het onderwijs van de baby en zijn kennis van geografie en andere disciplines te verbeteren.

Zeer interessante en ongewone blik kamer is ingericht in een piraat stijl die zal aanspreken absoluut elke jongen. Het plannen van het ontwerp van de ruimte in piraten stijl, het is zeer belangrijk om de muur correct te regelen.


Het is interessant om behang te kijken met piratenschepen en oude zeekaarten. Versterken van de indruk zal helpen goed gekozen interieur en speciaal meubilair.

Daarnaast kunt u de muren met vinyl stickers gemaakt in een maritieme stijl, die kan worden gewijzigd indien nodig te versieren.

Behang van uitstekende kwaliteit met uilen voor de baby

Uil is een zeer mysterieuze en mooie vogel, dus wallpapers met deze vogels zijn erg populair. Wallpapers met uilen zijn erg mooi en interessant kijkje in elk interieur compleet. Om een ​​vollediger beeld te maken, moet u een extra interieur en decoratieve ornamenten met uilen gebruiken. Dergelijke interieur draagt ​​bij aan de intellectuele ontwikkeling van het kind en heeft een positief effect op de psyche van het kind. Daarnaast is bovendien als decoratie, kunt u decoratieve stickers gebruiken met uilen.

Fancy behang met sterren in de kinderkamer

Soms is het kind kan heel moeilijk om te slapen. Mooie en unieke look behang met sterren in de kamer van de kinderen.

Interessant en easy-to-performance versie van de versiering van de zaal van de kinderen - behang met het beeld van de hemelInteressant en easy-to-performance versie van de versiering van de zaal van de kinderen - behang met het beeld van de hemel


Gedurende de dag dat ze zien eruit als gewone wallpapers met foto's geschilderd op hen, en 's nachts ze gloeien enigszins gedempt licht, zorgt voor extra comfort van de kamers en onvergetelijke uitstraling.

Beschouwd als de veiligste behang met fluorescerende effect. Deze wallpapers met een sterretje zijn ideaal voor het plafond en de muur.

Ze laten je compleet te veranderen de kamer van de baby en hem te voorzien van een snellere en rustige slaap. Het kind zal erg interessant om te zien gloeien in het donker imago. Dit interieur zal geen beroep alleen voor kinderen, maar zal niet onverschillig zelfs de volwassenen te verlaten.

Modern behang met strepen in de kinderkamer

De strip is populair, niet alleen in het ontwerp van de kleding, maar geniet ook van de grote vraag in het interieur. Het interieur kan worden overtroffen, met behulp van heldere en levendige of neutrale strip, die zal helpen om de ruimte visueel uit te breiden en maken het meer interessant en aantrekkelijk.

Als de muur oppervlak glad is - kunt u de optie van de muur ontwerp behang strepen van mening dat geen belasting vormt perceptie van de gehele samenstelling van het kindAls de muur oppervlak glad is - kunt u de optie van de muur ontwerp behang strepen van mening dat geen belasting vormt perceptie van de gehele samenstelling van het kind

Gestreept behang in een enkele kleur of een soortgelijke tinten zijn perfect in het omgaan met de belangrijkste achtergrond of voor verdere inrichting van meubels en accessoires. Om opnieuw een vrolijke en energieke interieur, moet je helder kleurrijke behang strepen die helpen om de individualiteit van de kamer te benadrukken gebruiken.

Genoeg goede optie kan het behang in erwten, die zal helpen om het interieur te diversifiëren en maken het meer interessant en aantrekkelijk zijn.

Modieuze stickers op het behang in de kinderkamer: wat is een betere

Zeer ongebruikelijk en stijlvol uitzien als de kinderen stickers op de muur, waardoor verder sieren de kamer en maskerpatronen kinderen. Dit is een mooie decoratie van de muren, des te meer dat ze zijn zeer gemakkelijk te lijmen. Het wordt nu op grote schaal gepresenteerd verschillende foto's, dus iedereen zal de gewenste optie te vinden.

Behang in de kinderkamer: tips van professionals (video)

Zoals u kunt zien, de mogelijkheden zijn legio, maar je moet beslissen wat is meer geschikt voor het kind.

Voorbeelden van behang voor de kamer van een kind (foto's)

0MjE5LThi 7-Dizain-detskoy 34 100oboirukomar8-466fairiesmeadowi 11285-slaapkamer-design-interieur-decoreren-meubel-design-ideeën-and1280x720 271706-271263 63534618 1325677138-1503147-0016010wwwnevseoboicomua 26 20161607154422

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 3 = 5