Het verfraaien van de muren en plafonds van kunststof: een mooie renovatie in 4 fases

Het verfraaien van de muren en plafonds van kunststof: een mooie renovatie in 4 fases

12 October 2017Veel mensen de voorkeur aan kunststof voor wanden en plafonds te kiezen, want het is een praktisch en goedkoop materiaalVeel mensen de voorkeur aan kunststof voor wanden en plafonds te kiezen, want het is een praktisch en goedkoop materialomSamym betaalbaar en veelzijdig afwerking materiaal vandaag zijn de kunststof panelen. Afwerking plastic kan worden gebruikt in vrijwel elke ruimte, of het nu een huis of kantoor. Geen klimatologische omstandigheden, zoals vocht, tocht en zelfs lage temperatuur, kan niet leiden tot aanzienlijke schade aan hem. Deze producten zijn verkrijgbaar in bijna elk huis verbetering winkel, en daarmee is een van de meest populaire afwerkingsmaterialen. Wanneer de installatie is niet bijzonder moeilijk bevestigingsmiddelen en biedt een keuze uit verschillende kleuren en tinten. Monteer de plastic plafond kan zowel deskundigen en gewone huisvader.


Muren en plafonds zijn gemaakt van plastic: voorzien van panelen

PVC-panelen voor de afwerking van wanden en plafonds aan de leiding in afwerkingsmaterialen markt als gevolg van de lage kosten en het enorme aanbod. Afhankelijk van de grootte, de bestemming en vormen, kunnen PVC-panelen verschillende rassen.

Bekend met de soorten en kenmerken van de kunststof panelen kunnen worden in gespecialiseerde winkelsBekend met de soorten en kenmerken van de kunststof panelen kunnen worden in gespecialiseerde winkels

Een dag:

 1. Sheet panelen. Gebruikt voor het afwerken van grote ruimte, bij de montage vorm het kleinste aantal van de gewrichten.
 2. Motieftegel panelen - plein, zodat u een volledig uniek ontwerp van de kamer te creëren.
 3. Matched rack panelen - rechthoekig met een lengte van 6 m en een breedte van 20 cm.

Kunststof panelen hebben vele kleuren, patronen en texturen. Volgens de techniek van het aanbrengen van de versiering zij verdeeld gelamineerd en lakwerk. In het gelaagde paneel is gelijmd film die reeds afbeelding wordt toegepast.


PVC panelen kunnen verschillende texturen en beelden te hebben. Dit kan een imitatie van natuurlijke materialen (marmer, hout, steen, enz.), Maar ook complexe artistieke ontwerpen zijn.

Gelakte PVC-panelen te betrekken patroon op een plastic drukmethode zelf. Dit soort is duurzamer.

Afwerking het plafond met kunststof: materiaalkeuze

Een eenvoudige manier om de plastic panelen op het plafond te zetten - een metalen profiel gebruiken is voor iedereen beschikbaar. Het ontwerp is niet duur en is heel zuinig. Metaalframe sterk indruk van de omgevingsvochtigheid die hoger is dan de norm. Profiel niet rot, beschadiging en vervorming. Als gevolg van deze kwaliteiten van dit type installatie is zeer populair en op grote schaal gebruikt.

Om de kunststof panelen te zetten, raden experts met behulp van metalen profielenOm de kunststof panelen te zetten, raden experts met behulp van metalen profielenModerne productie van panelen van kunststof heeft goede resultaten behaald. De afmetingen van de panelen een variërende dikte en breedte. Dit feit moet worden overwogen bij het kiezen van een panel.

Bij gebruik van dun plastic plafond, zal Mortise lampen niet alleen de ruimte, maar ook alle bevestigingselementen in het frame te verlichten. Transparantie bouw zal geen genoegen veroorzaken.

Voordelen van het product:

 1. Duurzaamheid. PVC-panelen zijn in staat om te dienen meer dan 20 jaar, als je ze niet voor mechanische beschadiging niet te onderwerpen.
 2. Uitvoerbaarheid. Panel kieskeurig, het gedicht is zeer gemakkelijk te verzorgen. Ze vereisen geen speciale reinigingsmiddelen, kunnen ze worden gereinigd door conventionele methoden.
 3. Vochtbestendigheid. De panelen zijn niet vervormd en niet rotten van overtollig vocht in de kamer, zodat ze veilig kunnen worden gebruikt in de afwerking van keukens, badkamers en een balkon.

Lage niveau van de sterkte kan onderscheid te maken tussen de nadelen materiaal. Echter, als niet aan de oppervlakte beschadigen, afwerking zal lang genoeg duren.

Installatie van de plastic plafond: waar te beginnen

Het verkrijgen van de installatie, in eerste instantie moet je een zorgvuldige meting van het gebied, die zal worden het leggen boards te maken. Verdere acties zullen helpen om een ​​nauwkeurige selectie van de gewenste inrichting, evenals materiaal voor het karkas en Stripes panelen te maken. Voordat u het frame naaien, verwijder de oude afwerking en behandeling van het oppervlak antiseptische. Dit zal toelaten om de hobbels te zien en geven de mogelijkheid om deze indien nodig te verwijderen.

Voordat u de installatie van de panelen te beginnen, is het noodzakelijk om eerst de nodige instrumenten metingen van de kamer voor te bereiden en te makenVoordat u de installatie van de panelen te beginnen, is het noodzakelijk om eerst de nodige instrumenten metingen van de kamer voor te bereiden en te maken

Aanbevolen gereedschap:

 • Het bouwen van een potlood, meetlint en verf het snoer;
 • Gidrouroven, vierkant en bevestigingsmiddelen (klyamyery, schroeven, pluggen, nagels en suspensies);
 • Boren (boormachine of een hamer), een schroevendraaier en een hamer;
 • Snijgereedschap en mijter box.

Framesamenstel begint met nauwkeurige markeringen. Dit is een van de belangrijkste onderdelen van het samenstel. Het frame genaaid stapsgewijs. Met behulp van de lay-out gereedschappen, patch gemaakt kisten, gevolgd door de rest van montagebeugels. Dit wordt gevolgd door de installatie profiel en het snijden van de kunststof panelen. Plaatsing van panelen duurde niet lang, als het frame en krat nauwkeurig gemarkeerd.


plafond montage is gemaakt van kunststof met je handen: de fasen van de installatie

Werkwijze wand en plafond kunststof is vrijwel identiek. Het enige verschil is in de complexiteit van de installatie en het aantal bevestiging: op het plafond latten vaker zou moeten zijn en het afdekken langer duren.

Monteer de plastic plafond is het mogelijk onafhankelijk, belangrijker nog - van tevoren zorgvuldig te lezen de installatie-instructiesMonteer de plastic plafond is het mogelijk onafhankelijk, belangrijker nog - van tevoren zorgvuldig te lezen de installatie-instructies

De werkwijze voor het bekleden van de wanden en plafonds van kunststof bestaat uit vier fasen:

 1. Oppervlaktebehandeling. Het plafond moet worden ontdaan van oude finish. Vervolgens wordt het gehele gebied behandeld met een antiseptische samenstelling. Dit voorkomt het mogelijke optreden van meeldauw en schimmels.
 2. Meten en markering. Nauwkeurige meting van de oppervlakte van een afgewerkt oppervlak zal toelaten om de benodigde hoeveelheid materialen te bepalen, en de lay-out zal helpen bij de volgende fase van het werk.
 3. Installatie van latten. Volgens markup gaten voor deuvels waarbij het profiel bevestigd. Profiel is bevestigd aan de wand omtrek van de kamer met een ruimte van de onderste hoek van het plafond 5 cm. Aan het plafond latten bevestigd met hangers. Een identieke hoogte met een profiel bij een muur te houden, wordt gebruik gemaakt van een gestrekt monofilament. Juist op dit tapas werken de nodige communicatie uitgevoerd.
 4. Het bevestigen van PVC-panelen. Voordat u begint met de kunststof panelen te installeren, moet men aandacht besteden aan de perimeter van de kamer. Indien ongelijk is, kan het eerste paneel dienovereenkomstig moeten worden gesneden om alle volgende bevestigd onder strikte loodrecht op het profiel. Als dit niet gebeurt - vaststelling van elk paneel zijn cutting eind verschaffen. Plastic bevestigd aan de mantel schroeven. Bij het werken met de panelen, wees voorzichtig, als het materiaal is vrij kwetsbaar.

Als u van plan bent te installeren pen lampen beter doen onder hun gaten in een keer bij het bevestigen van de respectievelijke panelen: dit is de meest handige. Bevestig ogen naar de plastic schil ook met de nodige voorzichtigheid, om te voorkomen dat het materiaal te breken.


Plaatsen van kunststof aan de wanden en het plafond (video)

Plastic plafond heeft vele voordelen. Geen ingewikkelde pleisterwerk zal blijken perfect vlakke ondergrond, overstromingen het appartement boven buurman dergelijke reparaties hoeft niet helemaal opnieuw overdoen. PVC-panelen hechten gemakkelijk, zijn goedkoop en verkrijgbaar bij elke bouwmarkt. Texturen en kleuren van de stof in staat te stellen de meest gedurfde ontwerp ideeën te realiseren.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 5 =

map