Het verfijnde en stijlvolle spanplafond met verlichting

Het verfijnde en stijlvolle spanplafond met verlichting

12 October 2017Behoorlijk georganiseerde verlichting verbetert de esthetiek van een spanplafond geeft het elegantie en originaliteitBehoorlijk georganiseerde verlichting verbetert de esthetiek van een spanplafond geeft het elegantie en originalnostOsveschenie speelt een zeer belangrijke rol in home improvement, dat is waarom het belangrijk is om correct selecteer de verlichtingsarmaturen die in staat zijn om alle verzoeken te voldoen. Bijzonder belangrijk om correct te regelen verlichte spanplafond, want vanaf dit afhangt van de algemene perceptie verder webben.


Originaliteit optisch strooilicht effect wordt bereikt door het gebruik van LED-lichtbronnen. De strook is een elastische strip met nummers, het geleiden van elektrische stroom en daaraan gesoldeerd LEDs. De lengte kan zeer verschillend, als gevolg van scheiding of tegengestelde spikes afzonderlijke elementen. Diode lampen helpen bespaart een hoop van elektriciteit, wat een extra voordeel. In krachtiger en heldere contour LED-verlichting kan worden gebruikt als een onafhankelijke verlichtingselement.

De voordelen van een spanplafond verlicht

Spanplafond heeft veel voordelen, dat is waarom het zo in de vraag.

De belangrijkste voordelen van een dergelijke constructie zijn:

 • Geen stof;
 • De mogelijkheid om de oppervlakteruwheid te maskeren;
 • De aanwezigheid van spiegelende eigenschappen;
 • het gemak van de zorg.

In verband met de verschijning van spanplafonds op de markt begon om nieuwe, meer geavanceerde versies van de hoogtepunten verschijnen, foto in het interieur van die absoluut prachtig met zijn elegantie en unieke stijl. Deze producten zijn ontworpen om een ​​volledige dekking bieden is het niet, maar alleen aandacht voor de plafondconstructie.


Vaak is de spanplafond lichten met behulp van LED-stripsVaak is de spanplafond lichten met behulp van LED-strips

In de meeste gevallen is de contour van de plafondverlichting dient als een decoratief element, omdat het volledig aan het licht met behulp van de kamer vrij hard. Als het lampje op de glanzende afwerking van het plafond, de ruimte van de kamer, dan kunt u visueel te vergroten.

Er zijn diverse uitvoeringsvormen van de achtergrondverlichting, waardoor het mogelijk af te zien omvangrijke inrichting.

Spanner backlit plafond binnen: design features

Spanplafonds foto's die vandaag de dag kan worden gezien in vele tijdschriften en op het internet pagina's zijn een grote vraag bij de consument. Vergelijkbare structuren hebben veel voordelen, waarvan er is de mogelijkheid om te installeren in de achtergrondverlichting, die helpt om de vereiste unieke effect te creëren.Toenemende spanning plafond buitenverlichting kan worden uitgevoerd op verschillende wijzen, maar in ieder geval visueel vergroot de ruimteToenemende spanning plafond buitenverlichting kan worden uitgevoerd op verschillende wijzen, maar in ieder geval visueel vergroot de ruimte

Om de verlichting te maken van binnenuit, met behulp van verschillende soorten lampen, met name zoals:

 • Cord Rope;
 • TL-lampen;
 • LED strip.

Monteren van buitenverlichting kan geheel worden uitgevoerd door elke werkwijze. De tape kan worden verborgen in een speciale doos met gipsplaat plank voor belichting in een gesloten of doorschijnend gips voeren samenstellen zonder een extra apparaat. Bekijk foto van verlaagde plafonds kan worden gezien in het feit dat meer licht wordt gecreëerd door een zeer mooi en uniek. Bekijk ook specifieke video-installatie te markeren het plafond, dat is heel goed mogelijk om snel en eenvoudig je eigen lopen.

Stijlvol en mooie verlichting van een spanplafond "sky"

Met de komst van glasvezeltechnologie decoratie spanplafond heeft een enorme verscheidenheid aan opties, die is vrij eenvoudig, je gewoon in een kleine inspanning ontvangen. Tot op heden kan men volledig voldoen aan de verlichting als de nachtelijke hemel, die zeer stijlvol en elegant uitziet.

Stretch plafonds met gesimuleerde sterrenhemel - een van de meest stijlvolle en verfijnde soorten plafond structurenStretch plafonds met gesimuleerde sterrenhemel - een van de meest stijlvolle en verfijnde soorten plafond structuren

Er zijn verschillende manieren waarop u de schoonheid van de sterrenhemel kunt overzetten op een verlaagd plafond.

Werkwijzen voor het printen op stof

 1. Patroonvorming met behulp van speciale verven fosforen;
 2. Het gebruik van kleine inbouwarmatuur;
 3. Het gebruik van vezeloptische geleiders.

De eenvoudigste manier om de sterren weer te geven is de toepassing van een speciale verf op de plafonds. De fosfor inkten voor langdurige glans en een sterrenhemel, kunt u genieten van de hele nacht.


Om het effect van de nachtelijke hemel op een spanning plafond maken, kunt u fosfor inktenOm het effect van de nachtelijke hemel op een spanning plafond maken, kunt u fosfor inkten

Het is goed te beseffen dat de fosforen kan alleen worden toegepast op de harde oppervlak van een spanplafond.

Een andere mogelijkheid van het creëren van een sterrenhemel foto die kan worden gezien in vele tijdschriften, wordt het inbedden in het oppervlak van het plafond van kleine lampen, maar de installatie is verder wenselijk om een ​​speciale gipsplaat dozen gebruiken.

sterrenhemel ontwerp kan worden uitgevoerd met een vezeloptische geleiders. Deze uitvoering is de meest interessante en spectaculaire. Om dit te doen, moet u eerst het plafond een speciaal frame gemaakt van gegalvaniseerd profiel, waarbij de vaste lichtgevende sterren en pas daarna het plafond gemonteerd opgeschort.

Zeer mooie en licht blauwe hemel met witte wolken, die wordt aangevuld door mooie verlichting. De hele structuur is gemaakt met behulp van witte PVC-film met een foto op het wordt gedrukt. Afbeelding van wolken en hemelse glad oppervlak, in het bijzonder op een glanzend oppervlak creëert een gevoel van vrede en rust, maar ook helpt bovendien om de ruimte van de ruimte visueel te vergroten.


Verlaagd plafond met verlichting en printen van foto's

Spanplafonds - is zeer modieus modern design trend, die tijdens haar bestaan ​​is erin geslaagd om meer populariteit en vele trouwe fans te verwerven.

Het gebruik van de achtergrondverlichting maakt het mogelijk om zelfs de kleinste details van een spanplafond met afdrukken van foto's toe te wijzenHet gebruik van de achtergrondverlichting maakt het mogelijk om zelfs de kleinste details van een spanplafond met afdrukken van foto's toe te wijzen

Design met afdrukken van foto's ziet er erg prachtig en uniek, en een overvloed aan opties stelt ontwerpers in staat om al uw creatieve ideeën te realiseren. printtechnologie maakt het mogelijk om op het doek te zetten bijna elke foto om uit te kiezen, en extra verlichting maakt het mogelijk om de meest levendige en in het oog springende details te identificeren.

Het is vermeldenswaard dat alle inkt gebruikt voor het afdrukken, volledig veilig en niet verslechtert na verloop van tijd.

Wanneer het spanplafond met verlichting en printen van foto's, lampen voor verlichting is het best gepositioneerd voor het web, omdat deze manier kun je een compleet ongewone perceptie te creëren aangebrachte bedrukking.

De constructie van een spanplafond verlicht

Na te hebben besloten om radicaal te veranderen het gezicht van hun appartementen, velen kiezen voor de verlaagde plafonds, die worden gepresenteerd in de breedste assortiment. De regeneratie van een spanplafond is zeer belangrijk voor de indeling van de inrichting te maken, omdat de stof zeer snel wordt verwarmd en als gevolg van blootstelling aan hoge temperaturen kan zeer schadelijk zijn.

Bij plaatsing van de achtergrondverlichting aandacht moet worden besteed aan de locatie van armaturen die linnen verwarming zal vermijden en maak de maximale visuele effectBij plaatsing van de achtergrondverlichting aandacht moet worden besteed aan de locatie van armaturen die linnen verwarming zal vermijden en maak de maximale visuele effect

Spanplafonds zoals te zien in de foto's zien er zeer stijlvol, want op deze manier kan je de meest betoverende ware meesterwerken die gewoon adembenemend zijn te creëren. Vooral ziet er prachtig uit split-level plafonds met verlichting.

De meest voorkomende optie is de LED-halogeenlampen, die eenvoud van de installatie verschillen.

Systeemplafonds met lichte muren en gordijnen

Decoratieve verlichting wordt uitgevoerd, niet alleen voor verlaagde plafonds, maar ook voor gordijnen en muren.

LED gordijn lichten kunnen meerdere taken tegelijk, namelijk, zoals op te lossen:

 • Wijzigt de grootte van de kamer;
 • Het onderstreept het grote ensemble;
 • Het creëert het effect van een zachte gedempte gloed.

Voor een maximaal effect, moet u de hele structuur uit te voeren, zodat u alleen een gedempt zachte gloed, niet volledig licht LED-lamp kan zien. Te dien einde, de kroonlijst gordijnen te verbergen in het plafond van een niche om alle overbodige elementen te verbergen.

Stijlvolle plafonds met verlichting (video)

Verlichting van verlaagde plafonds is een speciaal element dat een speciale aanpak, dat is waarom, afhankelijk van de taken die u moet weten hoe u de juiste lichtbron, die geschikt is in alle opzichten kiezen vereist. Met de hulp van verschillende soorten verlichting is het mogelijk om een ​​bepaalde stemming te creëren in de kamer te worden ingericht.

Verlaagd plafond met licht (foto)

201301141014310031 1-1 7 1 68f55e9ddbfe1bf65cd4a93b91169d75 44nebo-007 112 117 20141229190452 25457339

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 77 = 80

map