The BlogHet substraat onder het behang zal niet alleen bijdragen aan de muur voordat plakken behang af te stemmen, maar ook ruimte bieden isolatieHet substraat onder het behang niet alleen bijdragen aan de muur te lijnen voordat plakken behang, maar zal ook de isolatie komnatyPodlozhka verschaft thermische isolatie. Het biedt ook geluidsisolatie, isolatie, dampscherm. Werken met lichte materialen, kan lijm omgaan met zelfs een leek. De voordelen van het gebruik van het substraat onder het behang kan het volgende omvatten: hij maakt het oppervlak glad voordat plakken behang, want het is goed te lijmen, die het mogelijk maakt om reparaties op hun eigen te maken. Het materiaal beschermt tegen condensvorming en schimmel wand laesies, niet bang voor vocht en geen vocht, behoeft de uiteindelijke bekleding niet herhaaldelijk opnieuw te plakken behang.


Sound-proof behang voor de muren in het appartement - het comfort, warmte en stilte

Als mensen willen hun huizen geluiden van buitenaf te beschermen, moet je een speciale substraat te kopen. Om de toegepaste isolatie en geluiddichte materialen te beschermen.

Zacht poreus materiaal absorbeert geluid en geluidsisolerende materialen te weren.

Het beste effect wordt verkregen bij toepassing verschillende soorten geluidsisolatie materiaal. Bijvoorbeeld, kan een mooi effect worden bereikt door toepassing van de gipsplaten en gipsovolokno. Onlangs wint relevantie platen en films van polyethyleen of polyethyleen. Het substraat heeft gewoonlijk een dikte van 5 mm en 40 mm platen.

Werkwijze lijmen

Aan het substraat te regelen is niet moeilijk, het proces is als volgt:

 1. Polyethyleenschuim substraat wordt gesneden in stukjes van geschikte grootte;
 2. Aan de muur moet u een pre-kleefstofsamenstelling geschikt voor zware behang;
 3. Bevestig het substraat wanneer het droogt en sluit de verbindingen met plakband;
 4. Dan kunt u behang te hangen.

Om de kamer van buiten lawaai en geluid moeten isoleren om lijm behang op de muren van een speciale substraat te zettenOm de kamer van buiten lawaai en geluid moeten isoleren om lijm behang op de muren van een speciale substraat te zetten


Platen van 40 mm in het appartement moet worden beveiligd met speciale schroeven. Bovenop lijm "weggegooid" drywall na een ruwe afwerking die kan worden gelijmd behang.

Super dunne geluidsisolatie in het appartement onder het behang: Voordelen en Kenmerken

De dunne substraat is erg populair bij de consument als gevolg van de prestaties.

Het substraat onder het behang heeft de volgende voordelen: 1. Met hoge weerstand;
 2. Milieuvriendelijk;
 3. Bescherming tegen vocht en schimmel;
 4. Hoge isolatiewaarde.

Deze ideale walsoppervlak materiaal onder de toplaag als achtergrond.

Passieve geluidsisolatie duurzaam oppervlak, dus je kunt het behang druk op het doek een paar keer te lijmen.

De meest populaire en onderscheiden goede eigenschappen worden beschouwd als materiaal merken:

 • Ecoheat;
 • Penolon;
 • Poliphili (Trocellen).

Dunne substraat onder het behang heeft een hoge sterkte, milieuvriendelijkheid en het is heel gemakkelijk te lijmen op de murenDunne substraat onder het behang heeft een hoge sterkte, milieuvriendelijkheid en het is heel gemakkelijk te lijmen op de muren

Deze fabrikanten zijn beter dan anderen zich hebben bewezen in de markt. Ekoham substraat uit polyethyleenschuim en extern vergelijkbaar met het papier. De structuur van het weefsel uniform en dicht. Penolon meest relevante van de meesters, het materiaal ziet eruit als een cross-linked polyethyleen schuim. Polyphemus heeft onmiskenbare voordelen, het is gemakkelijk te gebruiken, het was schoon en duurzaam.

Hoogwaardige isolatie - het substraat onder het behang

Isolatiemateriaal onder het behang van de firma Ekoham toegepast voor isoleren van muren. Dit is ideaal voor ruimtes met hoge warmteverlies. Thermische isolatie vervangt de halfsteens metselwerk.

De meest effectieve gebruik van het materiaal in het appartement, landhuis, waar de gemonteerde individuele verwarming systeem.

Geluidsisolatie, isolatie Izolon uit Ekoham geschikt voor mensen die willen om het probleem van de geluidsisolatie op te lossen.

Bijvoorbeeld:


 • Luidruchtige buren;
 • Het lawaai in de straat;
 • Isolatie van de buren (niet gehoord).

Isolatie van Isolatie van "Ekoham" is zeer eenvoudig te gebruiken en het in staat zijn om zelfs de ongeoefende reparateur lijm zal zijn

Het materiaal poriën gesloten en dit wordt bereikt dankzij de isolerende werking. Niet om milieuvriendelijk isolatiemateriaal uit Ekoham noemen. Dit product is schoon en veilig, omdat de productie niet wordt gebruikt giftige toevoegingen. 

Geluidsisolatie, behang Redenen reviews meesters en materiaaleigenschappen

reparateurs altijd uiterst zorgvuldig geselecteerde materialen voor reparaties. Dit is niet verwonderlijk, want het hangt af van het materiaal het uiteindelijke resultaat en de duurzaamheid van de reparaties.

Op basis van de feedback van professionele reparateurs, kunnen de voor- en nadelen van het substraat onder het behang met geluidsisolatie effect te benadrukken:


 1. Het substraat mag niet worden gebruikt in vochtige ruimtes.
 2. Voordat het apparaat aan de wand, dient het oppervlak te worden verwerkt door de schimmel.
 3. Wallpaper op je topcoat moet u kiezen dicht, anders kan schijnen door het substraat.
 4. Slechts een substraat kan niet leiden tot een volledige geluidsisolatie, dus het is aangeraden om minstens 2 van het materiaal te gebruiken samen.
 5. Het materiaal is gemakkelijk te snijden, gelijmd, werken met hem is een genot.
 6. Het substraat onder de veilige en milieuvriendelijke behang, is het mogelijk, zelfs in de kinderkamer te regelen.
 7. Uitstekende houdt de warmte in de kamer, zodat kreeg veel positieve feedback van de klant en van de meesters en reparatie.

Voor het kopen van het substraat onder het behang moet worden besteed aan het merk fabrikant, het materiaal waarvan wordt verwezen naar de kenmerken ervan te onderzoekenVoor het kopen van het substraat onder het behang moet worden besteed aan het merk fabrikant, het materiaal waarvan wordt verwezen naar de kenmerken ervan te onderzoeken

Wat de gebruiker het substraat niet heeft kiest, zal het zijn stabiele structuur te waarderen. Als gevolg van het materiaal, kunt u niet alleen te maken - akoestische, thermische isolatie, maar ook aan de muren af ​​te stemmen voor het einde kamer.

Geluidsisolatie in het appartement: hoe de ondergrond op de juiste lijm onder het behang

Velen zullen zich afvragen hoe ze kwalitatief afgestemd substraat plakken. Het eerste wat je aanraden te beheersen - is het goed om het oppervlak voor te bereiden voor het lijmen.

Het is noodzakelijk om alle oude verf van het oppervlak van de muur, verf, behang te verwijderen. Je moet ook betrekking hebben op scheuren en spleten.

Daarna is het noodzakelijk de wand primer behandelen. Even belangrijk om het substraat zelf, daartoe het van tevoren stukjes gesneden en onder druk gebracht te bereiden. De volgende dons binnenoppervlak van het substraat en het hechtmiddel kan worden gelijmd aan de wand. Het proces lijkt op een traditionele plakken de muren, maar alleen in dit geval moet u het blad kont steken.

Belangrijk! Laat lijm niet van toepassing op de gewrichten, omdat dit zal leiden tot het bindmateriaal. Het is ook noodzakelijk om ervoor te zorgen dat alle luchtbellen uit onder het laken. Verdrijven lucht kan speciale rubberrol. Gewrichten na het lijmen en drogen stoffen kunnen ponsband lijm.

De eerste stap, voordat het plakken van de wanden van het substraat onder het behang, moet je zorgvuldig voor te bereiden het oppervlak zelfDe eerste stap, voordat het plakken van de wanden van het substraat onder het behang, moet je zorgvuldig voor te bereiden het oppervlak zelf

Experts zeggen over de bijzondere voorwaarden van het substraat label:

 1. Lijmen moet substraat bij een luchttemperatuur van niet meer dan 10 graden, omdat anders de kwaliteit van het werk zal niet behagen. De beste tijd om de lente te repareren of vallen.
 2. Geprimed de muur moet.
 3. In de kamer moet er geen tocht.
 4. Belangrijk Nadat smeren stoflijm om een ​​paar minuten te wachten, dan is de ondergrond zal het gemakkelijker worden gebonden zijn.

Naar aanleiding van ongecompliceerde regels kunnen kwalitatief worden gebouwd muren en het creëren van een goede geluidsisolatie in de kamer. Ondanks de gemengde reviews van het substraat onder het behang, het materiaal is nog steeds relevant en in de vraag.

Bij het beschrijven en de toepassing van verschillende soorten substraat adviezen bij consumenten en ambachtslieden werden verdeeld. Klanten de verdiensten van het materiaal uitgevoerd bedienbaarheid met het substraat, redelijke kosten van het materiaal en de duurzaamheid van de reparatie. De relatieve nadeel wordt niet beschouwd als de mogelijkheid om de perfecte geluidsisolatie voor een goed resultaat is het noodzakelijk om verschillende soorten materiaal tegelijkertijd te gebruiken is.

Het substraat onder de behanglijm als een (video)

Substraat krijgen meestal bewoners van appartementsgebouwen die zich willen isoleren van naburige geluiden. Als gevolg van het feit dat na alle positieve recensies op keer meer, het substraat onder het behang is populair en in de vraag voor zowel professionele bouwers en mensen die reparaties uit te voeren aan hun handen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

42 − = 34