Het stijlvolle interieur van de woonkamer: 4 soorten siersteen, Foto

Het stijlvolle interieur van de woonkamer: 4 soorten siersteen, Foto

12 October 2017Decoratieve stenen in de woonkamer ziet er elegant en luxueusDecoratieve stenen in de woonkamer kijken elegant en roskoshnoKamen als een decoratief materiaal is gebruikt voor een lange tijd. Toen de tijd was de steen is een onmisbaar materiaal voor beeldhouwers en architecten geworden. Mogelijkheid om stenen te behandelen wordt beschouwd als de hoogste kunst. Vandaag decoratieve steen wordt gebruikt als een externe afwerking van gevels, ramen, kolommen, pergola's en andere. Maar afwerkfaciliteiten kan niet alleen extern, maar ook intern zijn. Decoratieve steen kan de beste afwerking voor het interieur van het huis te worden.


Decoratieve stenen in de woonkamer: het gebruik van geheimen

Het gebruik van natuursteen in het interieur van de woonkamer, kunt u een gevoel van rust en comfort te realiseren. De eigenaren van deze woonkamer is er een geringe bescherming die wordt bereikt door de combinatie van twee elementen - vuur en steen. Het beste voorbeeld van het bewijs van deze stelling is de open haard, die uitsluitend wordt geassocieerd met het comfort en de warmte van thuis. Ongetwijfeld, voor een klein appartement achtige afwerking wordt het niet relevant, omdat de steen visueel zal zijn rommel de ruimte, het verkleinen van het. Daarom is het raadzaam om de steen te gebruiken in een ruime woonkamer, die kan worden in een groot huis of een huisje.

Heel vaak, de kunstmatige steen gebruikt voor het interieur van bars, restaurants, hotels en kantoren. Voor dit doel het grote assortiment van decoratieve steen.

Decoratieve steen in de woonkamer geeft een gevoel van veiligheid. Dit type van afwerking zal geschikt zijn voor een grote woonkamer zijnDecoratieve steen in de woonkamer geeft een gevoel van veiligheid. Dit type van afwerking zal geschikt zijn voor een grote woonkamer zijn

Decoratieve steen heeft een aantal onderscheidende kenmerken in vergelijking met de kunstmatige steen. Natuursteen heeft een grote verscheidenheid van kleuren. Maar vereist ook een zorgvuldige en serieuze benadering van het gebruik ervan. Bovendien, natuursteen vereist een speciale behandeling met behulp van moderne technieken, zodat het materiaal kan benaderen om de natuurlijke kwaliteit. Dit alles maakt de kunstmatige steen en meer populair in vergelijking met natuursteen.

Het verfraaien van de woonkamer decoratieve steen: hoe het goed te doen

Tot op heden, decoratieve stenen, gebruikt voor de decoratie van de woonkamer, wordt gepresenteerd in een zeer breed assortiment. Dit alles vergemakkelijkt het proces van de selectie van de steen in de buurt van uw beeld en gelijkenis met een natuurlijke.


Beschikbaar zijn de volgende sierstenen, geschikt voor de woonkamer decoration:

  • Pebbles van de kust;
  • kalksteen;
  • De rots;
  • Metselwerk.

Het wordt ook zeer gewaardeerd door veel fabrikanten geproduceerd stenen met een gladde textuur met bas-reliëfs. Als decoratie metselwerk ornamenten en hiërogliefen kunnen maken. Kunststeen kan worden uitgevoerd met behulp van formulieren. Textuur kan hebben om te herhalen dat als de norm. Bij het kiezen van een kunstmatige steen moet rekening worden gehouden met het aantal herhalingen per één vierkante meter. Het interieur bewoonbare oppervlakte van groot belang is de kleur van siersteen.

Dankzij de moderne productie, kiest u de juiste decoratieve stenen in de kelderDankzij de moderne productie, kiest u de juiste decoratieve stenen in de kelderHet moet in harmonie zijn met de algemene kleurenschema gebouwen, evenals het totale ontwerp:

  • Voor de klassieke interieur wordt gekenmerkt door heldere, rustige tinten;
  • Art Nouveau passen stenen verzadigde kleuren met tinten van het contract.

Het is belangrijk op te merken het feit dat je niet precies hetzelfde decoratieve tegels kunt vinden door kleur. Dit effect wordt bereikt door dubbele kleuring technieken, die uiteindelijk tot expressie gebracht in verschillende kleuren veining. Producenten en tot op de dag verder te verbeteren en het vergroten van het bereik van de kleuren om tegemoet te komen aan de behoeften van elke koper smaak.

Kunstmatige steen in het ontwerp van de woonkamer: de voordelen

Interieur steen in het interieur van de woonkamer heeft een veel voordelen. De belangrijkste en meest fundamentele voordeel is steen weerstand tegen extreme temperaturen. Dit is een volledig niet-brandbaar materiaal, zodat wordt gebruikt in het ontwerp van open haarden. Decoratieve open haard in de kamer zal helpen om comfort kamer te geven, en werd het hart van het gehele pand in het algemeen. Haard kan geheel uit steen, of kan gedeeltelijk metselwerk zijn. Dit is de persoonlijke voorkeuren van de huiseigenaar en zijn smaak behoeften.

Het ontwerp van de woonkamer kan de aanwezigheid van een levende hoek van de natuur op te nemen. Voor dit doel, maken kleine vijvers, fonteinen, versierd met stenen.

Het wordt vaak gebruikt voor decoratieve stenen open haarden in de woonkamerHet wordt vaak gebruikt voor decoratieve stenen open haarden in de woonkamer

Als het een grote woonkamer van een woonhuis, kan het worden geregeld in deze kamer een echte tuin. Zo'n afgewerkte kamer zal interessant zijn om het comfort te genieten, tijdens het verwijderen van stress. Het verfraaien van de muren van steen kan worden uitgevoerd, niet alleen in de woonkamer, maar ook in andere gebieden. Het kan gangen, eetkamer, keuken, woonkamer, kantoor. Dit ontwerp zal toelaten om het interieur te verfijnen, waardoor de noodzaak om reparaties te vaak te regelen.

Het is belangrijk om te begrijpen dat de kunstmatige steen heeft geen aparte zorg als levensduur lang genoeg nodig hebben. Wanneer je nodig hebt, kunt u de situatie kamer te veranderen, moet u een kleine invoeging, met behulp van tegels andere textuur of het uiterlijk. Ook kunt u gewoon vervangen door een paar items die niet alleen verandering, maar ook aan de eerder gemaakte interieur te werken.

Stijlvolle woonkamer: afwerking decoratieve steen

Heel vaak met de hulp van stenen trap zijn gemaakt. Stone stappen in harmonie met de muren bekleed in steen, waardoor een huis te transformeren in een prachtig paleis. Groter effect kan worden verkregen door het verwerken op dezelfde wijze als raam- en deuropeningen. In aanvulling op de esthetische aantrekkingskracht is vermeldenswaard de betrouwbaarheid en de sterkte van de muren, die wordt gemaakt als gevolg van dergelijke afwerking.


Decoratieve steen kan zorgen voor de betrouwbaarheid, duurzaamheid en warmte weerstand in de woonkamer aan de muurDecoratieve steen kan zorgen voor de betrouwbaarheid, duurzaamheid en warmte weerstand in de woonkamer aan de muur

Het liet de combinatie van steen en andere materialen, het kan een boom zijn, bijvoorbeeld. In de woonkamer kunt u de bar, ook bekleed met decoratieve stenen in te stellen. De inrichting is ook geschikt voor alle soorten van niches, podia, en planken. Daarnaast kan de bar een bizarre en ongewone vorm hebben. Van steen bekleding kan rafelige rand zijn, die een andere vorm om deze eigenschap van het meubel.

Om het interieur oud effect geven, is het raadzaam om een ​​grofkorrelige rots te gebruiken met het oog op het te versieren met behulp van deuropeningen, open haarden en bogen.

Aanbevelingen voor het gebruik van decoratieve stenen

Met behulp van de steen, is het belangrijk om zich te houden aan de juiste manier van het metselwerk. Uitvoeren van metselwerk, is het belangrijk om een ​​kleine afstand te laten tussen de tegels, die vervolgens wordt gevuld met mortel. verschillende gekleurde grout kan worden gebruikt indien gewenst. Deze methode stelt u in staat om het interieur te veranderen, waardoor het de frisheid en nieuwheid. Het wordt aanbevolen voor gebieden met een TV en andere apparaten gebruikt voor het afwerken van natuursteen. Dit zal de lasten te verminderen op het zenuwstelsel, brengt mensen in langdurige interactie met de computer en TV.

Decoratieve steen is in staat om het interieur van de woonkamer radicaal te veranderenDecoratieve steen is in staat om het interieur van de woonkamer radicaal te veranderen


Bij de toepassing van de steen is het belangrijk het gevoel voor verhoudingen niet te vergeten. Overmatig gebruik van natuursteen in het interieur delen bedreigt de opkomst en de ernst van de grot.

Stenen muren in het interieur van de woonkamer (video)

Kunstmatige steen helpt bij het omzetten elk interieur compleet. Geef chique design helpt zelfs het kleinste deel die op deze manier.

Decoratieve stenen in de woonkamer (foto in het interieur)

dsc0277-- 125-- 3-- 07f93263a92e2a9c95a27ab6eeaa7225d2e04a91-1200x832- 7-- 13-- 57-- 576f9b270de63-- 4278anypicsru-- 39552-woonkamer-interieur-design-decoratie-ideeën-design-of-a-large-room1280x720--

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 88 = 94

map