Het selecteren van speciale wallpaper voor de badkamer

Het selecteren van speciale wallpaper voor de badkamer

12 October 2017Sieren het interieur van de badkamer met behulp van speciale waterbestendige behangSieren het interieur van de badkamer, kunt u speciale waterbestendige oboevMnogie vandaag de dag gebruiken zijn van mening dat het behang is niet geschikt voor de badkamer, het feit dat er nat is, is er hete stoom en dit alles heeft een negatieve invloed op dit soort materiaal. Is het de moeite waard om behang te plakken in de badkamer? Het belangrijkste nadeel, die deskundigen zeggen de samenstelling van de papierbaan en de lijm, die in continubedrijf onbruikbaar, het behang beginnen te verder van de wand en daarmee volledig verloren het esthetische uiterlijk van de kamer. Echter, niet iedereen weet dat deze problemen kunnen worden vermeden.


De juiste keuze van behang

Als u de juiste en pokleit wallpaper te kiezen, is het mogelijk om de volgende voordelen te bereiken.

voordelen:

 1. geld te besparen.
 2. Decoratief effect, als u het ontwerp naar wens kan kiezen.
 3. gemak van afwerking.
 4. Eenvoudige repareer indien nodig.

Vochtwerende wallpapers vannogo kamer meest aantrekkelijk is voor iedereen die houdt van afwisseling. Voor degenen die gemakkelijk kan het interieur te veranderen, om een ​​snelle reparatie, experimenteren met materialen, kleuren en stijl te maken.

Quality behang in de badkamer: Types

Indien de beslissing om te herstellen in de badkamer en maakte het lot viel in het voordeel van een materiaal zoals behang, dan meesters adviseren bij het kiezen van een recht van weigering van het web op papier. "Drie waves" - achtergronden moeten bestand zijn tegen vocht, zoals rollen gewoonlijk gemerkt icoon. Het is passend te werken op de badkamer "Chroesjtsjov" of gebouwen behang.


De badkamer moet worden gekozen afwasbaar behangDe badkamer moet worden gekozen afwasbaar behang

Indeling van geschikte wallpaper

 1. Wasbaar. Dit soort behang is bedekt met een speciale samenstelling die voorkomt inweken materiaal. Ze zijn perfect in contact met de vloeistof en de levensduur van het materiaal is groot genoeg is. Dit soort behang is eenvoudig te reinigen met een vochtige doek, zodat de badkamer is altijd schoon en opgeruimd.
 2. Vinyl. Dit is de meest voorkomende vorm van behang voor vannogo bedrijven, tenzij je weet wat te kiezen, zou het beter "supermoyke" vinyl zijn. Dit soort behang is gemaakt op basis van polymeren en daardoor het vlies niet bang is om niet alleen vocht en stoom, maar ook direct contact met de vloeistof. Dankzij de prestatie-eigenschappen, deze wallpapers zijn duur, maar de hoge prijs is volledig gerechtvaardigd.
 3. Vloeistof. Hier is een ander origineel en geschikte optie voor hoogwaardige, duurzame reparaties in Vannes en omgeving. Het is niet helemaal de gebruikelijke behang. In feite - is een droog mengsel van een samenstelling op waterbasis die componenten voor het pigmenteren, koppelingselementen, additieven, zijde en c includes / b vezels soms spangles. Deze wallpapers in eerste instantie in de vorm van poeder. Tijdens bedrijf wordt het droge mengsel verdund met water en aangebracht op een wand, vooraf bekleed met een primer. Als gevolg van de vloeistof behang kan realiseren van de meest ongewone ontwerp-oplossingen, materiaal, maar niet goedkoop, maar zeer goed in termen van kwaliteit en in operationele termen.
 4. Glasvezel. Dit soort behang is gemaakt van een glasvezel materiaal. De basis van het gemodificeerde zetmeel. Dit is een zeer dure behang, omdat het materiaal is duurzaam, niet brandbaar, waterdicht, eco-vriendelijk. Bovendien verschilt het een overvloed van texturen, die weer is perfect voor een gewaagd ontwerp voor elk wat wils.
 5. Muurschildering. Vandaag kunt u wallpapers met een hoge vochtbestendigheid te kopen. De plot van behang kan de meest ongelooflijke en interessant. U kunt één muur sieren in de belangrijkste lijm waterdichte lijm.

Dus, wat de afwerking materiaal niet voor de badkamer zou hebben gekozen, is het belangrijk om te weten dat voor elk type behang noodzakelijk is om een ​​specifieke lijm te selecteren. Er is geen universele lijm, dus vóór het begin van reparaties lees de regels, leren hoe je behang toe te passen in Vannes kamer zonder fouten.Classic behanglijm voor de badkamer

Dit soort behang is populair bij consumenten, en wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van de kleeflaag aan de binnenzijde van de baan. Door deze laag werkelijk gebeurt behangen op de muur.

Zo kan als afdekmateriaal:

 • kurk;
 • PVC-folie;
 • Satine.

Bij het kiezen van een zelfklevende behang voor de badkamer is het belangrijk om de aanwezigheid van het pictogram "drie golven", die de gebruiker informatie die het behang kan worden gebruikt in vochtige ruimtes vertelt u er rekening mee. Door het combineren van materialen kunnen unieke en originele interieur, dat niet moe krijgt en ontspanning, harmonieuze sfeer te bevorderen creëren.

Zelfklevend behang - het is een snelle en eenvoudige manier om de badkamer een stijlvol en origineel te makenZelfklevend behang - het is een snelle en eenvoudige manier om de badkamer een stijlvol en origineel te maken

Zoals kan worden gelijmd behang in de badkamer: "voors" en "tegens"

Plakken behang in Vannes kamer is niet moeilijk, het proces ziet er vrijwel hetzelfde als bij het plakken van de andere kamers. Het is belangrijk om de muur eerst voor te bereiden en kies de juiste afwerking materiaal. De muren moeten worden genivelleerd, voor de behandeling van antifungale samenstelling gevuld.

De volgende stap is de bereiding van de lijm. Het moet exact worden bereid zoals beschreven in de bijgevoegde instructies behang. Vervolgens moet je om uit te spitten een doek op de gewenste grootte en hoogte.

Als het behang met een patroon, kunt u niet voorkomen dat het komt niet overeen. Lijm wordt aangebracht op het oppervlak van de muur, soms moet je de webapplicatie zelf. Het is belangrijk om met een speciale zorgvuldigheid promazyvat canvas edge. Het weefsel wordt vervolgens gehecht aan het oppervlak van de wand, ingedrukt en beginnen overmaat lucht en lijm verdrijven. Alle daaropvolgende behangbanen plakken nodig om de kont.

tips masters

 1. Geen behoefte aan de stok wallpaper waar mogelijk constant direct contact met de vloeistof.
 2. Door het combineren van materialen om rommel te voorkomen.
 3. In kleur is het beter om lichte kleuren die visueel de ruimte zijn uit te breiden te kiezen.
 4. Selecteer de achtergrond die u nodig hebt in stijl naar de badkamer.

Het hele proces van behangen de muren in de badkamer gemakkelijk en kost weinig tijdHet hele proces van behangen de muren in de badkamer gemakkelijk en kost weinig tijd


Het belangrijkste is dat de keuze van behang en de muur voorbereiding van de juiste hoeveelheid tijd. Als aandacht voor dit proces zal de kleverige niet veel tijd in beslag, maar het resultaat zal indruk maken met de pracht.

Waterdicht Vinyl behang voor de badkamer: reviews van consumenten

Beoordelingen van vochtbestendige vinylbehang voornamelijk positief. Dit materiaal heeft superieure prestaties, is het belangrijk dat een duurzaam en aantrekkelijk uiterlijk. Zoals ze zeggen consumenten behang gemakkelijk bedienen meer dan 15 jaar, ze niet vytsvetut niet zwellen, niet afschilferen of barsten. Consumenten merkte dat zelfs de tegels door de jaren heen raakte in verval, en de dichte waterbestendige behang vinyl behouden hun helderheid, duurzaamheid en esthetiek.

Hoe wordt vliesbehang (video) lijm

Set behang, blijft uiteraard altijd met de consument, de smaak en de kleur zoals ze zeggen, maar als het gaat om kwaliteit en duurzaamheid, de vinyl doek heeft geen gelijke. Het enige negatieve - de hoge kosten van behang, maar het is volkomen terecht.


Wallpaper voor de badkamer (foto)

4 4-3 235 288 10361-decoreren-met-moderne-wallpaper-an-accessoire-from-classic-decor1280x720 25035-badkamer-design-ideeën-met-mozaïek-tegels-amazing-glamours-bathroom1280x720 14606320 44909-black-and-white-poeder-kamer-design-foto-renovatie-decor-en-ideas1440x900 2574820 23925373062022909d0f

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1

map