Het selecteren en het leggen van laminaat vloeren in alle kamers en de gang

Het selecteren en het leggen van laminaat vloeren in alle kamers en de gang

12 October 2017Laminaatvloeren - dit is een geweldige manier om de vloer een praktische en mooi te makenLaminaatvloeren - dit is een geweldige manier om de vloer te maken een praktische en krasivymPri reparaties nodig zijn om elk detail te overwegen: vanaf de installatie van het plafond en de vloer tot het fijne decor details. Momenteel zijn er vele vloeren opties. Het belangrijkste is om de dekking die het meest geschikt is voor een bepaalde ruimte zal zijn te kiezen. Als de badkamer of het toilet is het beste om een ​​steen of keramische tegels, de slaapkamer en de woonkamer te installeren, is het beter om de verkiezingen te stoppen op de vloer of laminaat. Om dit soort vast te stellen van vloeren jezelf is niet zo moeilijk. Naar aanleiding van de aanbevelingen en instructies om te helpen in deze zaak.


Het kiezen van laminaat hal, keuken

Planning, evenals de grootte van de ruimten, zijn totaal verschillend: het is perfect voor studio-appartementen, zal vreselijk kijk in gewone appartementen. Bij de keuze van een vloerbedekking moeten worden geleid door het type woning, en natuurlijk gezond verstand. Het speelt een belangrijke rol en de begroting, omdat niet iedereen zich kan veroorloven om te besteden alleen voor de installatie van de vloer een grote som geld. Echter, er is een perceptie dat de goedkopere materiaal, dus het is nog erger.

Bij het kiezen van een laminaat voor de keuken, hal, rekening houden met de omvang en de kenmerken van de gebouwenBij het kiezen van een laminaat voor de keuken, hal, rekening houden met de omvang en de kenmerken van de gebouwen

Natuurlijk is enige waarheid in deze, maar ook de hoge kosten van de dingen niet over de duurzaamheid en sterkte. Vaak hoge kosten kan afhangen van de kwaliteit van het geselecteerde product.

Het is vermeldenswaard dat een dergelijke dekking als het laminaat is bijna universeel. Het kan zowel in de woonkamer en in de slaapkamer worden geïnstalleerd. Laminaat zal ook geweldig uitzien in de hal, keuken.

In het begin, moet u aangeven dat dit type vloerbedekking is van twee hoofdtypen:


 • Voor gebruik in huishoudelijke doeleinden;
 • Voor gebruik in industriële omgevingen.

De tweede soort, natuurlijk, verschillend in eigenschappen en, maar het is veel goedkoper, maar in plaatsen zoals appartement of huis geïnstalleerd is, is nog steeds niet de moeite waard. het eerste type van laminaat is perfect voor een hall-keuken. Voor gebieden waar mechanische beschadigingen onvermijdelijk zijn, is het noodzakelijk om een ​​laminaat met een extra bekleding, hetgeen extra weerstandsmateriaal, en, belangrijker nog, vochtbestendigheid zal bieden kiezen.

Ook het vermelden waard over de keuze van de dekking kleuren. In dat geval wordt voor een dergelijke kamer als een hal, een keuken is het beter om donkere kleuren te kiezen. Ze geven de ruimte een extra betrouwbaarheid en bespaar op echtscheiding bij het schoonmaken.

Die om het laminaat gang te kiezen: species

Gang of gang in de noodzaak van een zorgvuldige selectie van vloeren. Beëindig deze ruimte is bijzonder belangrijk, want het is een ingang van het eerste indruk over het appartement. Het is vanuit de hal gasten krijgen eerst kennis te maken.Na de hal moeten aandacht besteden aan de keuken, in de regel, deze kamer is in de buurt, en ze worden vaak gecombineerd.

Het interieur van de hal zal groot rechthoekig laminaatHet interieur van de hal zal groot rechthoekig laminaat

Select vloer hal - geen gemakkelijke taak. Bij het kiezen van een moderne ogen ren gewoon vloeren weg. Samen met laminaatvloer, zou tegels een geweldige oplossing zijn, maar het is heel glad en als je het laat vallen op een vloer, bijvoorbeeld een telefoon, kunt u afscheid nemen van hem.

Voor deze kamer, natuurlijk, de beste pasvorm laminaat. Hij is niet inferieur aan de kenmerken van de tegel, maar het is makkelijker te installeren. Zelfs in de smalle ruimte te installeren zal het niet moeilijk zijn.

Nu zijn er twee basistypen van gelamineerde platen:

 • Rechthoekige vorm;
 • Vierkante vorm.

Installatie, zowel de eerste als tweede type bijna gelijk complexiteit. We moeten niet vergeten dat voor gladde vloeren kunnen worden gekocht en dunner coating dikte van slechts 6 mm, maar voor ongelijke vloeren betere pasvorm dikkere versie van 12 mm. Deze dikte is perfect verbergt alle onvolkomenheden en maakt seks gladder.

Ideeën van het Ontwerp: een laminaat te versieren de hal

Adviezen en feedback zijn zeer verschillend, zodat de vloerbekleding zoals laminaat kan leiden tot de vreugde van een of meer volledig teleur.

Versier de hal, kunt u het laminaat met imitatie keramische tegels te gebruikenVersier de hal, kunt u het laminaat met imitatie keramische tegels te gebruiken


Dus, in aanvulling op de kleuren van donkere kleuren aan het licht, zijn er ook allerlei cijfers over de boards of pleinen van het laminaat, bijvoorbeeld imitatie:

 • Hout;
 • Keramische tegels;
 • Natuursteen;
 • Crocodile huid.

Het laatste type tekening is heel moeilijk om te ontmoeten. Het is belangrijk om te onthouden dat het mogelijk is en de combinatie van verschillende patronen die ook goed en ongewone eruit zal zien. Zoals eerder vermeld, het leggen van laminaat niet veel problemen te veroorzaken. Het belangrijkste wat je nodig hebt dat voorafgaand aan de installatie van de dekking die u nodig hebt om de grond goed voor te bereiden, namelijk aan de ondergrond te leggen om te onthouden.

Het substraat is eenvoudigweg noodzakelijk om de vloerbekleding, alsook geluidsreductie en bescherming tegen extreme temperaturen te lijnen. Ook met het substraat wordt meer waterdichte vloer.

Voordat het substraat, is het noodzakelijk om de vloerbedekking langs en over het stof en vuil te reinigen en pas dan kan de overgang naar de installatie van het substraat te maken.

Laminaat vloeren in de hal en de keuken

De combinatie van de gang en de keuken is heel gebruikelijk in moderne lay-out van het appartement, dus we moeten beginnen met het laminaat leggen vanuit de keuken hoek naar de deur. Bij het kiezen van een vloer is ook goed te beseffen dat ze van de andere kleur aan het plafond moet zijn. Bijvoorbeeld, als de plafonds zijn allemaal wit, de vloer is het beter om donkere tinten en vice versa te zetten.


Het is goed te beseffen dat het laminaat klasse speelt ook een rol. Daarom is bij het kiezen van en het kopen van het materiaal, moet u om kennis te maken met de kenmerken, met het oog op onvoorziene onaangename gevolgen te vermijden.

Reparatie in de gang kan zijn onafhankelijk van elkaar, nog belangrijker - Het verkrijgen van alle benodigde materialen en hoogwaardige laminaatReparatie in de gang kan zijn onafhankelijk van elkaar, nog belangrijker - Het verkrijgen van alle benodigde materialen en hoogwaardige laminaat

Dus, het is tijd om het deel waar we de laminaatvloer met je eigen handen te beginnen.

De werkwijze zelf is vrij eenvoudig en bestaat uit verschillende stappen:

 • Bereiding en zuivering van de oorspronkelijke vloer;
 • Installatie van het substraat;
 • Installeren laminaat;
 • Decoratie hoek plinten.

Elk van de stappen is vrij eenvoudig en is reeds hierboven beschreven. Het blijft om zichzelf te beschrijven laminaat installatie. Je moet om te gaan werken vanuit de hoek van de kamer, die is gelegen in de buurt van het raam, is het belangrijk om te onthouden dat we niet terug naar terug moet rusten tegen de raad van bestuur, moet u een afstand tot de wand ongeveer 1 cm te verlaten.

De meeste soorten van laminaten zijn klaar voor de uiteindelijke installatie, dus geen noodzaak om de naden met kit of lijm verder te verwerken, net genoeg om een ​​bord om de andere onder een hoek van 45 graden te brengen en snap slot. Zodra het volledige laminaat, is het noodzakelijk om hoeken plinten verfraaien. Dit wordt gedaan is ook heel eenvoudig en neemt niet veel tijd in beslag nemen.

We leggen laminaat eigen handen in de hal (video)

Dus, lichte of donkere vloer worden gekozen volgens de regels van het ontwerp of niet, patroon houten vloer of foto's - dit alles maakt niet uit, de schoonheid van de vloer is correct geïnstalleerd en kracht. Samen met de juiste aanpak en het harde werk kan een uitstekende combinatie van coatings en interieurstijlen te krijgen. Om dergelijke perfectie lag zou een genoegen zijn, en al de pracht van het uiteindelijke werk zal verschijnen niet alleen in de figuurlijke vorm, maar ook in de werkelijkheid.

Voorbeelden van de luxe appartementen met lominatom (foto interieur)

1min14 1-laminat 2-laminat 3 02 4-laminat 31 8798b9f5bb72170cadc6d17325845b73 36 9686a30b48166b4a71e6e2719ec99e5d

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

49 + = 59

map