Het productieproces van gipsplaat: de details en speciale apparatuur

Het productieproces van gipsplaat: de details en speciale apparatuur

12 October 2017Tot op heden is de gipsplaten is heel populair materiaal dat vaak wordt gebruikt tijdens reparatiewerkzaamhedenVandaag gipsplaten is heel populair materiaal, dat vaak gebruikt wordt tijdens de reparatie rabotEsli kort, gipsplaten is een bouwmateriaal. De kartonplaten worden verlijmd met gipsmortel. Ze zijn een extra en versterkt door speciale additieven. Dergelijk materiaal heeft vele voordelen en de voordelen. Daarom is het voor vele doeleinden gebruikt. Het is lichtgewicht en vochtbestendig, milieuvriendelijk en brandwerend. In staat om de verschillende mechanische belastingen te weerstaan, het geluid niet te missen, en vooral, het is gemakkelijk te gebruiken. Gipsplaat heeft een hoge taaiheid data. Hij kan niet worden vergeleken met andere materialen, in dit geval, omdat het geen giftige toevoegingen bevatten.


Regels en beschikt over het profiel productie voor gipsplaat

Gewoonlijk wordt de productie van gips profiel vervaardigd uit gegalvaniseerd staal van hoge kwaliteit. In het productieproces gebruikte twee basistechnieken. Deze koude buigen en stempelen metaal.

Om veilig te installeren en zet gipsplaten, moet je alleen hoge kwaliteit profiel van die gemaakt zijn van gegalvaniseerd staal te kopenOm veilig te installeren en zet gipsplaten, moet je alleen hoge kwaliteit profiel van die gemaakt zijn van gegalvaniseerd staal te kopen

Profiel productieproces biedt bepaalde functies:

 1. Als grondstof uitsteekt dunne staalplaten. Alle eisen worden gecontroleerd door de staat Standard.
 2. De blanco dikte van niet meer dan 0,65 mm. Alle apparatuur die wordt gebruikt voor de productie van het profiel werkt met de ingestelde parameters. Ze moeten niet worden overschreden om de werkende machine niet te beschadigen.
 3. Door zijn breedte hangers 120-180 mm. Er is apparatuur die kan werken met een hogere prestaties, maar dergelijke eenheden en zijn duurder.
 4. Het eindprodukt wordt verkregen tot 6 m. Afhankelijk van de grootte van de tafel op de machine, kunnen er meer zijn. En op hetzelfde moment, radicale aanpassing van de productielijn niet hoeft te veranderen.

Gewoonlijk gipsplaten voor bouwkolommen of wanden, bogen en gebouwen die niet dragend zijn.


gipsplaat lijn - het is een continu procesketen.

GCR wordt ook gebruikt om de gebreken van de wanden corrigeren afwerking communicatie. Het komt bij het installeren van het plafond, rekken of niches. Soms wordt het gebruikt om theater sets of meubels te bouwen in de vorm van kleine rekken en kasten.

De apparatuur die wordt gebruikt voor de productie van gipsplaat

Het proces zelf is niet zo moeilijk als het lijkt op het eerste gezicht. Dit stelt u in staat om het idee te gebruiken om hun eigen bedrijf te starten, is het geen grote financiële kosten vergen, in vergelijking met andere constructie gebieden.

Let op! En u kunt beginnen met de apparatuur die al in gebruik is, die aanzienlijk het formaat van de bijlagen zal verminderen.

Echter, om nog te besteden hebben, als in elke andere onderneming. Denk aan de details over wat het is, en waar het mogelijk is, of het zal redden.Fabricage gipsplaat is eenvoudig, het belangrijkste ding - om kennis te maken met de technologie van hun productie en veiligheidsvoorschriften te studerenFabricage gipsplaat is eenvoudig, het belangrijkste ding - om kennis te maken met de technologie van hun productie en veiligheidsvoorschriften te studeren

Om speciale apparatuur nodig:

 1. Setup gips mengsel te bereiden.
 2. De apparatuur, die voortdurend levert karton aan de bouwer.
 3. Bestuurder zelf. In dit stadium, de oprichting van de bladen.
 4. Installatie - transporteur. Daarop ontstaat de dikte en het profiel van het gipsverband. Gemaakt alle parameters.
 5. Apparatuur voor het snijden van GCR met behulp van de guillotine.
 6. Een transporteur die de platen beweegt de cantilever unit.
 7. Cantilever transporteur ontleedt lakens en stuurt ze te drogen.
 8. transporteur drogers inch product dat goed gedroogd.
 9. Roller tabel, hier komt de vellen één voor één, en overgebracht naar de verpakking.
 10. De automatische besturing systeem kunt u al deze stappen in het productieproces te controleren. De hoeveelheid water en gips correct, en beweging.
 11. Drogen platen optreedt hete lucht of het gebruik van thermische olie.

Hieruit kunnen we concluderen dat de productiemachine is een mini-fabriek. Als de productie wordt gedaan in kleine hoeveelheden, zal het voldoende GCR-0,2 apparatuur. Hiermee kunnen tot 200 vellen per dag gereed materiaal.

Werkmachine voor het profiel van gipsplaat en de basiswerking

Naast alle vervaardigingsstappen bij de vervaardiging het profiel deelneemt regelsysteem. Dit is een eerste vereiste werk. Het systeem wordt geleverd met alle andere apparatuur. In de regel wordt haar werk begeleid en uitgevoerd door de software.

Get hoogwaardige producten in een korte tijd kan worden verkregen met behulp van industriële automatiseringGet hoogwaardige producten in een korte tijd kan worden verkregen met behulp van industriële automatisering

van bouwmachines is een beetje anders, maar de essentie van het werk blijft ongewijzigd:

 • Uncoiler. Daarmee wordt de lege band toegevoerd aan de verwerking. Het merendeel van de machines biedt cantilever haspels. Hun functie is de automatische toevoer van onderdelen te buigen.
 • De hoofdlijn - een molen, waarbij het werkstuk profilering. In dit stadium kunnen de profielen worden gemaakt van dezelfde of verschillende maten. Voor deze apparatuur niet nodig is om opnieuw aan te passen. Als de productie van grote, dan de tweede optie heeft de voorkeur.
 • De pneumatische scharen fungeren als snij-apparatuur. In dit stadium, de trimgeleider blanks van de ingestelde parameters.
 • De laatste fase van de productie - een receptie, waar alle eindproducten.

Geautomatiseerde controle kunt u de meest hoogwaardige producten te krijgen. Dit komt omdat de menselijke factor volledig is geëlimineerd.


Hoe is gipsplaat productie in Rusland.

Productie bedrijf in Rusland voor de vervaardiging van de FCL beetje bescheidener in termen van volume in vergelijking met buitenlandse bedrijven. Business plannen worden ontwikkeld, en bedrijven met kleine productievolumes.

De grootste fabrikant van gipsplaat bevindt zich in Volgograd.

Als gevolg van de actieve constructie in de Russische vraag naar gips producten wordt steeds groter. Als je goed rekening houden met de business plan voor gipsplaat productie, kunnen we voor de hand liggende voordelen te zien.

Gipsplaten zowel binnenlandse als buitenlandse productie wordt gekenmerkt door hoge kwaliteit en bruikbaarheidGipsplaten zowel binnenlandse als buitenlandse productie wordt gekenmerkt door hoge kwaliteit en bruikbaarheid

Onder hen zijn twee:


 1. Ten eerste hoog rendement. de kosten van de productie zal dezelfde zijn als voor grote ondernemingen. Maar het aantal werknemers minder verbruik van elektriciteit zal minder nodig.
 2. Ten tweede, de redelijke prijs, zelfs voor een kleine fabriek, investering die loont maximum van 18 maanden werk.

Dit is genoeg om na te denken over de ontwikkeling van hun eigen bedrijf, en mogelijk om te concurreren met de marktleiders.

Het productieproces van gipsplaat (video)

Aandacht voor alle functies van het productieproces, kunnen we zeggen vol vertrouwen dat de productie snel af zal betalen als u door uzelf gaan, beginnen hun eigen bedrijf. uitrusting, materiaal, business plan: Maar voor het werk zullen aanzienlijke investeringen nodig. De enige manier om eruit te komen op de productie markt, en zich te vestigen in de voorkant van de consument.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =

map