Het plafond van het schuim: 8 aanbevelingen

Het plafond van het schuim: 8 aanbevelingen

12 October 2017Snel en nauwkeurig het plafond bijwerken, kunt u het schuim gebruikenSnel en nauwkeurig te werken het plafond, kunt u de penoplastaOdnim gebruik maken van de lichtste en warmste bouwmateriaal polystyreen (piepschuim). Omvang van het schuim is onbeperkt gebruik. Het wordt gebruikt voor thermische isolatie van woningen, kantoren en technische lokalen. Reikwijdte van het polystyreen niet beperkt tot gebruik. Geëxpandeerd polystyreen wordt gebruikt voor zowel binnen als buiten afwerking. Het is een van de meest voorkomende soorten isolatie gebruikt in de inrichting en de wand. Het belangrijkste voordeel van schuim is dat het gemakkelijk kan worden behandeld en bevestigingsmiddelen. In het toepassingsgebied, is het schuim geen extra waterdicht en dampscherm nodig. Betaalbaar en eenvoudige installatie brengt het belangrijkste kenmerk van de applicatie is niet alleen voor specialisten, maar ook voor de gewone burger.


Schuim plafond 5 van de materiaaleigenschappen

Het schuim - een schuimmateriaal met een dichte structuur van witte kleur hoofdzaak bestaat uit 98% lucht. De resterende 2% polystyreen.

Veel mensen geven de voorkeur aan het schuim te kiezen voor het afwerken van het plafond, want het is waterbestendig en duurzaamVeel mensen geven de voorkeur aan het schuim te kiezen voor het afwerken van het plafond, want het is waterbestendig en duurzaam

Belangrijkste kenmerken:

 1. warmtegeleidingsvermogen - een van de onmiskenbare en unieke eigenschappen van het schuim als gevolg van het feit dat het bestaat uit veelhoekige cellen goed afgesloten elkaar. Dit vermindert de warmte-uitwisseling die een belemmering voor koude lucht dient.
 2. geluidsisolatie en wind-proof - oppervlakte isolatieschuim, geen extra, winddicht materiaal nodig en de dichte celstructuur zorgt voor een goede geluidsisolatie.
 3. waterbestendigheid - polystyreen een zeer lage hygroscopiciteit en neemt een minimale hoeveelheid vocht.
 4. duurzaamheid en sterkte - schuim boord niet hun eigenschappen verliezen voor een lange periode van tijd. Do vervorming en vernietiging ondergaan, en de sterkte is afhankelijk van de dichtheid en dikte van de plaat.
 5. Chemische en biologische stabiliteit - vertoont weerstand tegen mortel, lakken en verven. Niet reageren op de impact van plantaardige en dierlijke oliën.

Het schuim wordt ontstoken, maar alleen door direct contact met vuur. Onafhankelijk, heeft polystyreenschuim ondersteunt verbrandingsproces en verzwakt binnen enkele seconden. Deze gegevens karakteriseren het schuim vuurvaste.


Hoe om te plakken over het plafond met zijn handen schuim

Een van de meest populaire vormen van afwerking het plafond is het ontwerp van het schuim tegels. Deze methode is zeer populair en is beschikbaar, en ook geen grote financiële kosten vereisen. Het is heel goedkoop en maak het je eigen handen is niet veel moeite.

Als u op hun eigen hebben besloten om te plakken over het plafond met schuim, dan moet u de materialen te bereiden op voorhand om te werken en berekeningen makenAls u op hun eigen hebben besloten om te plakken over het plafond met schuim, dan moet u de materialen te bereiden op voorhand om te werken en berekeningen maken

Stadia lijmen schuimplaten: 1. Berekening van de tegels op het plafond. Het is noodzakelijk om het plafond in vierkante meters te berekenen en de aankoop van het juiste aantal tegels.
 2. De keuze van de kleefstof. Hechten aan het plafond tegel kan vloeibaar nagels gebruiken, maar als het oppervlak niet glad is, kan je de finish pleister toe te passen met de toevoeging van PVA lijm.
 3. Verwerking en voorbereiding van het oppervlak. Reinig de ondergrond en antiseptische primer, waarbij de koppelmiddelen materiaal zal verbeteren.
 4. Selection tool. Stationery mes en verf het snoer. Schaar, sommige spatels en penseel. Doek of geschikte doek.
 5. Application Markup. De markering wordt uitgevoerd onder gebruikmaking van een garen of koord verf voor het bepalen van het middelpunt van de diagonalen. Diverse lijmen wordt gebruikt als gladde-rij en chaotisch.
 6. Aanbrengen van de lijm op de tegel. Het hechtmiddel wordt rechtstreeks op de tegel, maar het is mogelijk om het op het plafondoppervlak gebracht is niet beperkt tot markering zichtbaar. Lijmstructuur begint met het midden van het plafond en stroomloos oppervlak.
 7. Behandeling van de voegen tussen de tegels. Na hechtmateriaal worden lasnaden pleisterwerk en verfoppervlak bij volledige droging.

Vorm tegel heeft een andere configuratie, en het voorste oppervlak. De decoratieve textuur kan zijn glad, glanzend of reliëf, en kleurstoffen bootst decoratieve stenen, stucwerk, houtsnijwerk en stoffen.

Rassen schuim panelen voor plafond

Polystyreen dienblad plafond, algemeen een standaardformulier en verschijnen in de vorm van vierkanten, waarvan de grootte 50 x 50 en 30 x 30 cm. Er zijn in de handel verkrijgbaar en rechthoekige panelen, maar zeer zelden.

Het belangrijkste nadeel van schuim panelen is dat ze nauwelijks geschikt voor het afwerken van het plafond in een ruimte met dure interiorHet belangrijkste nadeel van schuim panelen is dat ze nauwelijks geschikt voor het afwerken van het plafond in een ruimte met dure interior

Het productieproces van dergelijke panelen kent 3 varianten:

 1. geperste panel gemaakt met de stempels die reliëf, geweven beeld vormen, alsmede het strooigoed behouden. Dergelijke producten hebben een witte kleur en een dikte tot 8 mm.
 2. geëxtrudeerde panelen door vacuum-thermische werkwijze. Hebben een glanzend oppervlak met een omvangrijk decor en reliëf patronen. Zorg voor een dergelijk plafond is heel simpel. Overspuiten van dergelijke panelen worden niet gebruikt.
 3. injectie panel behandeld met stoom en een dikte van 9-14 mm. Een van de belangrijkste voordelen is de waterbestendigheid. Geschikt voor gebruik in vochtige ruimten.

polystyreen panelen enige nadeel - is ongeschikt voor het gebruik van dure interieurs.

De belangrijkste negatieve kenmerk van polystyreen - gidranepronitsaemost. In het schuim zorgt voor een thermoskan effect en voorkomt dat de wanden om overtollig vocht te absorberen. Dit kan dienen als de opkomst van de schimmel in de kamer.

Een paar tips voor het afwerken van het plafond schuim

Met de juiste aanpak van het plafond reparatie, kunt u het perfecte resultaat te krijgen. Plafond pokleit schuim kan iemand weten of er een zekere subtiliteit. Curly en decoratieve patronen op de tegels, gedeeltelijk visuele uitlijning van het plafond te geven en het creëren van een specifiek ontwerp van de kamer.

Met behulp van het schuim, kunt u interessante composities op het plafond, een combinatie tussen een verscheidenheid van kleurenMet behulp van het schuim, kunt u interessante composities op het plafond, een combinatie tussen een verscheidenheid van kleuren


Pro Tips:

 • Voor de installatie, is het raadzaam om het materiaal te laten in de kamer waar het zal worden gebruikt;
 • Combineer kleuren en maakt het stapelen van de panelen kan een ruit te zijn;
 • Werkwijze legpatroon mag niet in het midden van de reeks onderbroken;
 • Aanbevolen vrije ruimte overschrijven na volledige droging van de lijm;
 • Na contact met het kleefmiddel op het vooroppervlak onmiddellijk verwijderen;
 • Tegel wordt tegen het plafond zonder handen, en de lange regel of balk gedrukt;
 • Lampen, LED-strip, stopcontacten en andere elektrische apparatuur gemonteerd op een afstand van ten minste 10 cm van de bekleding;
 • Bevestig de schuimstofvormlichamen (hoeken) aan het lijmen panelen te voltooien;

Maak een plafond van plastic schuim met je handen (video)

Met schuim op het plafond, kunt u een heleboel tekeningen en patronen te creëren. Breng wolken, pleinen, nachtelijke hemel en andere decoratieve elementen. Dankzij het schuim met verschillende diktes, is het mogelijk om een ​​twee-tiered plafond, met behulp van speciale montage en geschikte apparatuur. Een bepaald soort verf zal het mogelijk maken om het oppervlak te wassen en opnieuw schilderen het meerdere malen.

Plafond ontwerp van schuim (Interior foto's)

18-32 1263815487img9277thumb0 1468837254potolki-iz-polistirolnih-plitok aU7B9iEbqDP45uGFDrkFA flatprojectru004 flatprojectru009 img1988 img1990 inzhekcionnaya-potolochnaya-Plitka maxresdefault-1


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 59 = 61

map