Het plafond in het hok: 5 beschikbare ideeën

Het plafond in het hok: 5 beschikbare ideeën

12 October 2017Loft stijl gaat zeer ongebruikelijk op het eerste gezicht, de combinatie van eenvoud en luxeLoft stijl gaat zeer ongebruikelijk op het eerste gezicht, de combinatie van eenvoud en luxe in de paradoxale combinatie van loft op het gezicht van uiteenlopende en tegenstrijdige dingen. De combinatie van ruwe onhandig afwerking met elegante verfijning en minimalistische elegantie, eenvoud van de verbinding met de luxe - breekt het stereotype beeld van het ontwerp voorkeuren en gedwongen om te zoeken naar nieuwe manieren om de gezellige en vertrouwde pijlers in het interieur. Fundamenteel onderdeel in loftovskom stijl vaak niet verfijnde ontwerpen. Dit betreft in de eerste plaats, plafonds en muren.


De belangrijkste kenmerken van loftovskoy styling

Loftovskoe richting niet kunstmatig gevormd, maar vanwege de stijl en manier van leven van creatieve mensen. De Grote Depressie van de jaren '30 van de twintigste eeuw., Een klap op de industriëlen en ondernemers, heeft geleid tot het faillissement van de meeste fabrieken. Verlaten Amerikaanse fabriek met zijn ruime winkels zijn favoriete doelwit van creatieve en vrije mensen die industriële lokalen omgebouwd tot wonen en werken studio geworden.

Loftovskaya de stijl is gemaakt met de hulp van:

 1. Ruwe wanden;
 2. Open communicatie;
 3. Hoge plafonds;
 4. Open plan met een minimum aantal partities;
 5. Grote ramen aan de vloer;
 6. Mezzanine (mezzanine, die wordt gemaakt in de begane grond);
 7. Meng industriële elementen met antiek en moderne technologie.

Het plafond in de loft-stijl - is, bovenal, de maximale gemak van afwerking en open communicatieHet plafond in de loft-stijl - is, bovenal, de maximale gemak van afwerking en open communicatie

True loft uitsluitend bestaat uit industriële gebieden die een geschiedenis hebben, maar het is veilig mogelijk om het interieur te stileren onder deze richting met de karakteristieke elementen. Moderne materialen maken het mogelijk om de droom van een ruime zolder en opstandig te realiseren, zelfs in conventionele huisvesting met meerdere gezinnen.


De ruime kamer, een typisch voorbeeld van een loft, gecreëerd door het combineren van de maximale aangrenzende kamers. Het effect van een verlaten industrieterrein spelen door middel van metselwerk en goed ingericht plafond. Ontwerpers loft interieurs voorkeur hout, beton, metaal.

Ontwerp plafond loft ingericht in moderne interieurs

Voor basisontwerpen loft - design, zoals het plafond en de muren, gekenmerkt door een ingetogen en nogal slecht kleurbereik. De witte en grijze kleuren, tinten van bruin en zwart, de aanwezigheid van metaal en chroom. Plafond loftovskoy styling kan een basis set design element zijn.

Loft voor styling het plafond, kunt u gebruik maken: 1. Betoncoating;
 2. Plafondtegels met patronen die gebruikt worden in kantoren;
 3. Verlaagde plafonds met een geschikte film;
 4. Metal mesh;
 5. Sierlijsten balken;
 6. Metalen wanden en buizen, leidingen en het simuleren van communicatie.

Opgemerkt dient te worden dat de loft stijl is het meest geschikt voor de ruime kamers met hoge plafondsOpgemerkt dient te worden dat de loft stijl is het meest geschikt voor de ruime kamers met hoge plafonds

Loftovskaya concept bestaat uit een open lay-out, zodat het ontwerp van de zones is het plafond trim, bijvoorbeeld balken.

Muur eindigt in een loft te combineren met spanning plafondsystemen. Voor moderne design loft geschikt matte en glanzende PVC coating: wit film, donker bruin, beige, stalen band, etc. Voor een grotere originaliteit geschikte druktechniek. Spannen plafondsysteem gestileerde bakstenen metselwerk of beton perfect passen in de atmosfeer loft.

Het enige nadeel design loft plafonds Tension coating: loftstijl vereist open ruimtes en hoge plafonds die niet altijd voldoen aan de normen van de appartementen met meerdere verdiepingen, en spansysteem de hoogte van het plafond verder te verminderen.

Original betonnen plafond loft stijl

De meest effectieve manier om te benadrukken de stijl van de industriële coatings zijn concreet. Beton wordt beschouwd als een veelzijdig, milieuvriendelijk en duurzaam materiaal, dat geschikt is voor het vullen van het plafond, maakt kolommen, meubilair en scheidingswanden. Indien vóór de betonnen plafond getuigde over het begin van de reparatie, is nu een van de decoratieve technieken die worden steeds momentum.

Voor het hok plafond wordt gekenmerkt gepleisterd oppervlak, vaak zelfs kale betonnenVoor het hok plafond wordt gekenmerkt gepleisterd oppervlak, vaak zelfs kale betonnen

Gebruiksvoorwaarden van het beton op het plafond:

 • Matiging en doseren. Als loftovskaya atmosfeer wordt gecreëerd in een kleine ruimte, is het wenselijk om concrete fragmenten gebruiken.
 • Compatibiliteit met de muren. Fine betonnen plafond oppervlakken zien met warme tinten van hout, glas elementen, baksteen trim.
 • Correcte afhandeling. Concrete het koud ruw en ascetisch materiaal dat een zorgvuldige en subtiele aanpak vereist.

Als de kamer niet meer dan drie meter hoog, moet het betonnen plafond bekleding te combineren met een donkere muren.

Juiste ontwerp van het hok plafond concrete materiële

Als het betonnen plafond is "native" naar de kamer, het is gepolijst en bedekt met speciale middelen. Als het huis is baksteen, kan het betonnen plafond somberheid worden gesimuleerd.


Om het gebruik van beton te simuleren:

 1. micro-cement;
 2. De decoratieve paneel;
 3. Architectonisch beton.

Met micro-cement zal architectonisch beton hetzelfde effect dekvloer met karakteristieke kleurovergangen and pleasant "Suede" texturen te creëren.

Voor het aanbrengen van het simuleren van betonnen plafond materialen moeten worden verwerkt als voorheen vlekken.

De ruwe betonnen plafond ziet er esthetisch onaantrekkelijk, behalve als gevolg van onregelmatigheden het vuil en veroudering. Moderne tools kunt u nauwkeurig te verwerken het beton, waarna de coating wordt marmer gladheid en glans.

Betonnen plafond is wenselijk om te malen en jas met speciale samenstellingBetonnen plafond is wenselijk om te malen en jas met speciale samenstelling


De voordelen van het polijsten van het betonnen plafond zijn:

 • Effectieve oppervlak verschijning die een marmeren plafond of polymeer lijkt;
 • De sterkte en oppervlaktehardheid;
 • De mogelijkheid om verschillende kleuren te gebruiken voor het afwerken van het oppervlak;
 • Betaalbaarheid van de verwerkingsmethode.

De stappen van het polijsten van het oppervlak van het beton:

 1. frezen;
 2. malen;
 3. Toepassing van speciale mengsels.

Voor elke fase, gebruiken een speciale tool processing. Freesmachines worden geopend diepe poriën van het betonoppervlak, door de grote instroom en stoten te snijden, maar glooiende hellingen niet schoongemaakt. Stap frezen verlaat sleuven in het beton tot een diepte van 4 mm, die worden verwijderd door slijpen.

Een slijpmachine met een diamant of korund bekleed met beton verwijderd kleine oneffenheden wordt gereinigd van de cementmelk, die de penetratie van het polijsten van een oppervlak van beton mengsels voorkomt.

De eerste fasen van de uitgevoerde werkzaamheden met droog beton. Voor schuurpapier onder een bijzonder lakmengsel.

interieurontwerp, loft-stijl (video)

Industrieel thema loft stiliziruetsya behulp raadsel. Verscheidenheid van foto's met loftovskimi interieurs bevestiging. Grof en koude brutalnost, open structuur gecombineerd met zachte home comfort en warme kleuren, het creëren van een sfeer van vrijheid en originaliteit. Creatieve aard via loft stijl belichamen de meest originele ideeën, accentueren en te benadrukken, op het eerste gezicht en zwakke punten en zet ze niet alleen de voors en nieuwe modetrends. Home-stijl uitdaging ligt in de mogelijkheid om industriële ruwe onderdelen te combineren om zo een sfeer van vrijheid en zuiverheid te creëren.

Het ontwerp van het plafond in het hok (foto)

1-4 1-crazy-comfortabele-lederen-bank 2 3 5-1 5 130 133 1403191973wg-loft-01 160

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

48 + = 57

map