Het plafond in de badkamer: de opties en ontwerptechnologie

Het plafond in de badkamer: de opties en ontwerptechnologie

12 October 2017Het plafond in de badkamer, gemaakt van hoge-kwaliteit afwerkingsmaterialen, is in staat om het oorspronkelijke uiterlijk voor vele jaren te behoudenHet plafond in de badkamer, gemaakt van hoge-kwaliteit afwerkingsmaterialen, is in staat om het oorspronkelijke uiterlijk voor vele letGlyantsevy of mat te behouden? Goedkoop of luxe? Roze witte modder? Met de foto af te drukken of de transparantie? Vandaag ontwerpmogelijkheden plafond van een groot aantal, en u ervoor kiest niet alleen de soorten materialen, maar ook werkwijzen voor het gebruik ervan. Simpel gezegd, kunt u alleen de gevelbeplating te nemen en een standaard afwerking en de montage van de materialen en zal een zeer ongebruikelijk, kleurrijk plafonds te ontvangen.


Eisen aan het plafond in de badkamer

Allereerst moet je in gedachten te houden een bepaalde standaard, wat de moderne plafond in de badkamer moet zijn. En op basis van deze criteria, selecteert het materiaal en de wijze van decoratie.

Eisen aan het plafond:

 • duurzaam;
 • Vochtwerende;
 • De tegenstander meeldauw, schimmel, echtscheidingen, zout vlekken condensaat;
 • In staat om een ​​hoge temperatuur te weerstaan;
 • De gebruikte moet veilig zijn materialen, brandwerend, milieuvriendelijk;
 • Wees niet bang voor corrosie;
 • Installatie moet gemakkelijk willekeurig kleine kamer zijn;
 • Hij moet in staat zijn om de ingebouwde ontwerpen eenvoudig te monteren;
 • Redelijke prijs;
 • Esthetiek.

Het maken van het plafond en de muren in de badkamer moet worden ontworpen in dezelfde stijlHet maken van het plafond en de muren in de badkamer moet worden ontworpen in dezelfde stijl

Het is ook belangrijk dat de wanden en de vloer niet vreemd aan het plafond ontwerp moet zijn. Simpel gezegd, alles moet zijn van "een opera." Dit is bijzonder duidelijk in het kleine badkamer - de verschillende elementen van het interieur.


Soorten budget plafonds in de badkamer

U kunt gaan op een eenvoudige manier, en hoeft niet meer geld uitgeven aan een complex apparaat, maak dan een bescheiden plafond.

En dit witten, schilderen, kunststof panelen, vinyl behang. Een dergelijke inrichting is bekend genoeg, maar in het geval van een beperkt budget is zeer acceptabel.

Goedkope manieren om een ​​plafond te ontwerpen: • Witten. Dit is de minst dure manier echter van korte duur. Deze opties zijn goed voor de andere kamers, maar de hoge luchtvochtigheid kan het niet uitstaan. En blijkbaar witten lijkt te gemakkelijk.
 • Schilderen. En dit is niet een gemakkelijke afwerking. Eerst moet je ervoor zorgen dat het plafond is volledig plat. Omdat meestal vooraf aan de bekleding en grondverf. Mooie toon zal een hoogwaardig acryl verf op waterbasis te geven. Deze verf droogt snel en is niet bang voor water. Vandaag de dag is in de mode niet aan het plafond witten, en het gebruik van felle kleuren - paars, groen en zelfs rood.
 • Vinyl behang. De basis van deze achtergrond is de kunststof film die niet bang voor vocht. Het oppervlak moet goed worden voorbereid. En nog een tip: gewrichten moet gewoon perfect zijn, anders zullen ze een toevluchtsoord voor de schimmel te worden.
 • De spaanplaat. Noodzakelijkerwijs een beveiligingscassettes resistant vernissen, aangezien de structuur bekend is hygroscopisch materiaal. Ventilatie van de badkamer moet perfect zijn, en indien een dergelijke voering is duurzaam.

Het belangrijkste ding dat moet worden overwogen bij het kiezen van verf voor het plafond in de badkamer - het bestaan ​​van een kwaliteitscertificaat, betreffende zijn weerstand tegen vochtHet belangrijkste ding dat moet worden overwogen bij het kiezen van verf voor het plafond in de badkamer - het bestaan ​​van een kwaliteitscertificaat, betreffende zijn weerstand tegen vocht

Natuurlijk, het beschilderde plafond en, bijvoorbeeld twee-niveau - een compleet andere look. Maar aan de andere kant, niet alle multi-level plafond zou passend zijn - als de hoogte van de badkamer onvoldoende, hang een dergelijke structuur zou onverstandig besluit.

De lage kamer moeite waard om een ​​glas of gespiegeld plafond, de installatie van die visueel uitbreiden van de ruimte.

een overzicht van de geschorste structuren: Hoe de plafonds in de badkamer te kiezen

deze suspensie structuren minerale platen - waardoor het plafond in de badkamer zullen verschillende oplossingen van complexe voorwaardelijke hebben. Het hoofdbestanddeel is een kleimineraal plaat, die, zoals bekend, wordt goed verdragen een hoge vochtigheidsgraad.

Zelfs als je toevallig lekken, zal minerale boards niet worden aangetast.

Voor de registratie van een futuristische interieur, beter om een ​​metalen plaat te nemen. Ze zijn erg sterk, maar de overvloed aan kleuren en tinten, zul je niet zien. En ze condenseren het vocht, zodat de badkamer moet een goede fan.

Rondsel plafonds hebben vele voordelen: corrosiebescherming, de aanwezigheid van de bekleding, die de verschijning van de afwezigheid van stofRondsel plafonds hebben vele voordelen: corrosiebescherming, de aanwezigheid van de bekleding, die de verschijning van de afwezigheid van stof

Als je een pleister constructie te maken, moet gipsplaten vellen ook waterbestendig zijn. Eerst moet u het kader voor de totstandbrenging van die gebruikte metalen profielen op te lossen. Dan volgt bekleding en afwerking - en het is hetzelfde schilderij. Tegels plafond is meer geschikt voor kleinere ruimtes, en gipsplaten voor degenen waar de hoogte kunt u een vals plafond te maken. Vaak is dit in de inrichting van de badkamer van een woonhuis.


Het moet gezegd worden de verlaagde plafonds. Ook zij zijn gemonteerd op profielen, hangers, maar de prestaties en esthetische kenmerken grotendeels overtreffen alternatieven.

Deze prachtige decoratief element, want er zijn genoeg om uit te kiezen - textuur en kleur opties die in sets. Reiki is niet brandbaar en milieuvriendelijk, het meest populaire opties - een chroom, goud, spiegel. Reiki kan worden gebracht en langs en over. De toestelrek plafond dat schimmels en nog net niet verspreiden. Kleur en bad, en het plafond ook, kan hetzelfde zijn. Rack plafond is licht van gewicht, en de reparatie moet de kapitein van het huis onder de knie.

Stretch plafonds in de badkamer

Stretch plafonds zijn de beste oplossing voor degenen die bang zijn en vervolgens door de buren. Het is echt een sterke structuur die kan beschermen tegen de vloed.

Wat plafonds kiezen:


 • Visueel de badkamer ruimer te maken, krijgt glossy web;
 • Satijn en matte schilderijen herinneren standaard witte plafond, maar het oppervlak is perfect vlak;
 • Glanzende en matte oppervlak mooi te combineren;
 • Met alle andere opties van afwerking grotendeels onvergelijkbaar plafonds met afdrukken van foto's, die grote kansen voor de inrichting van de badkamer als geheel.

Om de lichtheid en frisheid van een spanplafond in de badkamer te maken, kiest u een beeld met een overwicht van groot objectOm de lichtheid en frisheid van een spanplafond in de badkamer te maken, kiest u een beeld met een overwicht van groot object

Maar nu om te gaan met de montage van het plafond is erg moeilijk, omdat ze een warmte-pistool of een tovenaar, of een gasfornuis te gebruiken.

Het plafond in de badkamer in het hok

De suite met hoge plafonds is niet zo moeilijk om ruimte te regelen in het hok, met inbegrip van het plafond.

In zodanig moet een bad te zijn:

 • Of metselwerk;
 • Plexus of leidingen en communicatie;
 • Of balken aan het plafond.

En misschien al deze elementen in een keer. Loft badkamer omvat het gebruik van grove materialen, zonder gips. Het zou kunnen zijn alleen de kale betonnen muren. Oude tegels van keramiek, ook, is welkom.

Ruimte van een badkamer kan zijn om de meer interessante dankzij verslaan om een ​​loft, om de hoogte van de ruimte te vergroten en het creëren van de illusie van het hebben van een extra lichtbronRuimte van een badkamer kan zijn om de meer interessante dankzij verslaan om een ​​loft, om de hoogte van de ruimte te vergroten en het creëren van de illusie van het hebben van een extra lichtbron

Een plafond moet balken zijn, en je kunt een vals-balken die er zeer overtuigend in het kader van een dergelijke interieur te maken. Vaak zijn ze zelfs sieren de kleine schuine plafond.

Mozaïek op het plafond in de badkamer

Voor het leggen van het mozaïek oppervlak moet goed worden voorbereid. Zonder polijsten, reinigen en drogen van het oppervlak niet. Vervolgens, op te meten, aantekeningen, en het resultaat is een raster dat is onderverdeeld in verschillende sectoren.

Je zet dan een mozaïek op de grid. En voor dit u een oplossing die is gemaakt van hetzelfde materiaal als de mozaïek nodig. De oplossing wordt gelijkmatig gelegd op de muur, ook overtollig plamuurmes.

Afwerking het plafond in de badkamer is uitgevoerd met behulp van mozaïektegels, die hoge prestaties heeftAfwerking het plafond in de badkamer is uitgevoerd met behulp van mozaïektegels, die hoge prestaties heeft

Troffel mozaïek vel zodanig gedragen dat de achterzijde in oplossing. De naden tussen de platen in een zodanige positie dat de afstand tussen de segmenten was. Grout is alleen in een dag uitgevoerd. Voor het aanbrengen van de samenstelling op het blad, worden alle overtollige lijm verwijderd.

Beoordelingen van het plafond in de badkamer

Met de huidige mogelijkheden voor verhuurders weigeren aan het plafond standaard ten gunste van meer hoogwaardige afwerking witten.

Indien de financiële capaciteit beperkt, en de kunststof panelen zijn een goede oplossing voor het probleem. Maar niet de beste, natuurlijk. Zoals ze zeggen de recensies, het is voor panelen als "bezinken" een schimmel. Omdat plafond batten speciale openingen tussen lamellen meest optimale en vanuit een esthetisch oogpunt en vanuit praktisch.

En in een beoordeling op het forum vaak zeggen:

 • Met waterbestendige gipsplaat vrij duurzame coating die kan worden geverfd;
 • Nice, maar duur - mozaïek plafond, maar het is ongelooflijk modieus vandaag de dag;
 • Belangrijker dan dure plafond goede ventilatie, want het is geselecteerd met bijzondere aandacht;
 • In de badkamer, waar de gecombineerde badkamer en toilet, twee-level plafond is een uitstekende resonator, en het ziet er prima uit.

Met een klein budget voor reparaties, kunt u waterbestendige behang, en de kwaliteit, die ook een echte inrichting van de badkamer zal worden gebruikt.

Verlaagd plafond in de badkamer (video)

Voor registratie plafond in de badkamer kunt u gebruik maken en van een patroon composities, en voor afzonderlijke materialen, en het gebruik van een combinatie van texturen, kleuren en materialen.

Hebben een goede keuze en kwaliteit reparaties!

Ontwerp plafond in de badkamer (een foto van het interieur)

24201601311290726811 1 5 3f603817 06181103110581 6 6-1 8 32 25502

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

38 − = 33

map