Het ontwerp van de keuken-woonkamer van 30 vierkante meter: 3 foto's en uitvoeringsniveau ideeën

Het ontwerp van de keuken-woonkamer van 30 vierkante meter: 3 foto’s en uitvoeringsniveau ideeën

12 October 2017Het creëren van een design keuken-woonkamer, gebruiken moderne besturingssystemen ontwerptijdHet creëren van een design keuken-woonkamer, maken gebruik van moderne ontwerp narabotkamiOformit keuken-woonkamer met een oppervlakte van 30 vierkante meter zal moeilijk zijn. Dit kan worden verklaard door de relatief grote ruimte, die vakkundig moeten verspreiden en correct uit te voeren. Keuken-woonkamer van 30 vierkante meter van het ontwerp kan worden gekozen heel anders. Hier het gaat om persoonlijke voorkeuren. Voordat u de herstellingen uit te voeren, is het het beste om een ​​ervaren ontwerper die zal helpen bij het kiezen van de algemene stijl, rekening houdend met de kenmerken van het pand te raadplegen. De hoofdregel is het creëren van een enkele samenstelling.


Gecombineerde keuken-woonkamer van 30 pleinen: Tips voor de registratie

Om de keuken en de woonkamer en iedereen kan combineren. Er is niet veel, als je toestemming om herontwikkelen en uit te voeren het zelf of met de hulp van de bouwers te krijgen.

De totale vangst van het appartement herontwikkelen is de ruimte en de goede uitvoering. Dat ontwerp technieken kunnen visueel te vergroten een klein gebied, de juiste accenten over meerdere gebieden van een enkele ruimte.

Indrukwekkende gebied samenvallend keuken-woonkamer is een geweldige plek om gedurfde experimenten met het interieur stijlIndrukwekkende gebied samenvallend keuken-woonkamer is een geweldige plek om gedurfde experimenten met het interieur stijl

Er zijn een aantal problemen die moeten worden opgelost voordat wordt overgegaan tot de opstelling van de keuken-woonkamer. De antwoorden worden gegeven door ervaren ontwerpers, echter, moeten zich bewust zijn van de uniciteit van elke ruimte en de individuele voorkeuren van de eigenaren.

Problemen die moeten worden opgelost

 • De combinatie van smaak voorkeuren en gemak. Voor appartementen, beschikt over 30 vierkante meter, de vraag heeft betrekking op de mogelijkheid om de juiste stijl te kiezen voor een groot gebied.
 • Bepaal het bedrag van de kosten. Verschillende stijlen vereisen afwerkingsmaterialen, meubels en textiel van verschillende prijscategorieën.
 • Te bepalen of de ruimte correspondeert met de gekozen stijl.
 • Het is belangrijk om te zien dat niet functionaliteit terrein verloren was.
 • Bepaal of de kamer is ingericht in dezelfde stijl of anders. Verschillende stijlen moeten vakkundig met elkaar te combineren.

Bij het maken van een belangrijke ruimte in de eerste plaats om het idee te bepalen. Dat ze lag begrip van wat ontwerptechnieken te worden gebruikt voor de uitvoering ervan.


Ontwerp project van de keuken-woonkamer van 30 vierkante meter: kenmerken en nuances

Voordat u begint met het maken van reparaties, moet je een ontwerp project, waaruit duidelijk blijkt hoe het eruit zal zien als een keuken en een woonkamer, zich in dezelfde ruimte te creëren.

Een goed idee is de inrichting van de keuken en eetkamer. Een oppervlakte van 30 vierkante meter kun je spelen met de ruimte.

Meubels voor de eetkamer moet worden geselecteerd, rekening houdend met de algemene stilistische richting van het interieurMeubels voor de eetkamer moet worden geselecteerd, rekening houdend met de algemene stilistische richting van het interieur

Keuken-eetkamer verlichten de ruimte, waardoor het meer praktisch en functioneel. Een groot gebied kan worden gebruikt voor een algehele sfeer van de kamer meubels, die een positief effect op de look en feel van de kamer heeft.Bijzonderheden van de keuken en eetkamer:

 • Met behulp van een grote ronde of ovale tafels voor het uitrusten van grote ruimte. Ze kunnen in het centrum van het eiland gebieden worden geplaatst, terwijl de nadruk precies op de eetzaal zal worden geplaatst.
 • Selectie van meubilair voor de eetzaal moet de stijl van de keuken eenheden aan te passen. Anders kan de keuken een eclectische uitstraling te verwerven.
 • Markeer eethoek met behulp van lage lampenkap. voor zone moet worden uitgerust met een gerichte verlichting. Dit zal helpen om te corrigeren het bestemmingsplan keuken en eetkamer.
 • In de keuken kunt u recreatiegebied regelen - een oppervlakte van 30 vierkante meter kan doen. Dit kan een bank, een bank, een bank Kanape, stoel ottamanka zijn. Uit de tabel kunt u stoffering zetten.
 • Met het oog op het recreatiegebied te markeren, moeten worden gebruikt diffuse, gedempt licht.

Om een ​​kamer in een stijl die een beroep doen alle gezinsleden regelen moeten gezamenlijk zorg voor de ontwikkeling van een ontwerp project, dat vandaag de dag gemakkelijk kan worden uitgevoerd in een speciaal computerprogramma.

Plan keuken-woonkamer van 30 vierkante meter: opstelling van twee zones

Keuken-woonkamer moeten functionaliteit en comfort te combineren. Wanneer u een lay-out van de kamer te selecteren is het belangrijk om aandacht te besteden vooral op het gemak van de gebruikte ruimte.

Bevoegde selectie van verlichting voor een werkende keuken zal helpen om het proces van het koken te vereenvoudigenBevoegde selectie van verlichting voor een werkende keuken zal helpen om het proces van het koken te vereenvoudigen

Om de ruimte goed te plannen, moet de keuken en de woonkamer visueel worden verdeeld. Dit zal helpen de juiste accenten.

Voor grote comfortabele keuken is in een U-vormige lay-out, die veel ruimte inneemt, maar het is heel praktisch en handig.

Arrangement keuken

 • Besteed aandacht aan de verbetering van het werkoppervlak. Het moet goede verlichting hebben.
 • De werkruimte moet ver genoeg van gestoffeerde meubels worden geplaatst.
 • Schik hete en natte gebieden met veiligheid in het achterhoofd.

Als herontwikkeling belangrijk om te onthouden dat de keuken niet gelokaliseerd kan worden op het terrein.

De bouw van het woongedeelte

 • Om de woonkamer veel comfortabele plaatsen om de positie te zitten uit te rusten.
 • Gebruikte kasten moet functioneel zijn, bevatten veel voorwerpen en dingen, is niet omslachtig. Als opslag mogelijk te laden, lagere sokkels, compartimenten en loopbruggen gebruiken.

Provence stijl om een ​​unieke sfeer van comfort en comfort te creëren in het interieur van de keuken-woonkamerProvence stijl om een ​​unieke sfeer van comfort en comfort te creëren in het interieur van de keuken-woonkamer


Voer de lay-out correct is - geen eenvoudige taak. Om te beginnen, het vereist een oplossing van de kwestie plaatsing van het interieur items op papier, en pas daarna het realiseren van het idee in realiteit.

Het interieur van de keuken-woonkamer van 30 vierkante meter: de aanbevolen stijlen

Keuken-woonkamer met het gebied - het is nogal een ruime kamer, die de ontwerpers van het veld voor productieve werk geeft.

De ruimte van 30 vierkante meter maakt het mogelijk om alle ideeën uit te voeren en het gebruik van elke stijl van het interieur. Een belangrijke nuance is verzadiging van de gecombineerde ruimte gegevens te voorkomen.

Er zijn vele mogelijkheden die de moderne ontwerpers kunnen bieden. stijl interieur kamer van dit type is afhankelijk van de individuele voorkeuren van de huurders.

Aanbevolen stijlen voor het interieur:


 • Hi-tech;
 • Fusion;
 • Klassieke stijl;
 • modern;
 • Scandinavische stijl;
 • Provence;
 • Ethno-stijl.

Elke stijl heeft zijn eigen kenmerken en eigenschappen en kan zelfstandig of met de hulp van een ervaren ontwerper worden uitgevoerd. Het is belangrijk te onthouden dat elke stijl vereist verschillende materiële kosten.

Keuken gecombineerd met woonkamer: het idee van planning en bestemmingsplannen (video)

Met een oppervlakte van 30 vierkante meter is het mogelijk om te regelen in elke stijl. Kiezen is het belangrijk om aandacht te besteden aan het feit dat de hoofdregel dat ontwerpers begeleidt, is - harmonie. Het moet zo hoog als tijdens de afwerking, meubels arrangement, de keuze van textiel en interieur items. Zelfs als de keuken en de woonkamer in een andere stijl zal worden uitgevoerd - zij moeten gemeenschappelijke elementen die de ruimte harmonieus zal maken.

Het ontwerp van de keuken-woonkamer van 30 vierkante meter. m (foto)

7oai81byv2Y 4ee05daeb5fe06cb94aaadbc672d4f05 10 31 0008 80e987a2ffe76e97980deb17a3b378ec2edb0916 88be33827d0559e5fcd52d82286f 27215 2015-09-12185012 1920x1080resizeinterior66538911438170093

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 − = 6

map