Het ontwerp van de gipsplaat met hun handen: 5 fasen van de wandconstructie

Het ontwerp van de gipsplaat met hun handen: 5 fasen van de wandconstructie

12 October 2017Gipsplaten is een populaire en zocht materiaal die snel en eenvoudig een kamer zal transformerenGipsplaten is een populaire en zocht materiaal die snel en eenvoudig pomescheniePrimenenie gipsplaten zal transformeren in de kamer zal toelaten om het even welk ontwerp oplossingen met behulp van de FCL kunnen structuren van verschillende soorten en soorten op te bouwen, waardoor de kamer een gezellige en mooie realiseren. De algehele interieur kamer, die gipsplaat producten die worden gebruikt, kunnen worden aangevuld met een goed gekozen meubels, gordijnen en verlichting. De problemen van gewaagd ontwerp met een combinatie van gipsplaten met andere afwerking en bekledingsmaterialen lossen.


Decoratieve gipsplaten voor het interieur

Spreken van decoratieve gipsplaat, worden decoratieve panelen bedoeld, bestemd voor het bekleden van wanden en plafonds. Panel platen zijn gemaakt van de meeste conventionele gipsplaat, die een decoratieve afwerking te hebben.

Mooie interieur stijlvol niche gipsplaat kijkenMooie interieur stijlvol niche gipsplaat kijken

Verscheidenheid van decoratieve gipskartonplaten:

  • Panels van gelaagd gipsplaten - is een volledig klaar om een ​​materiaal dat niet de uiteindelijke afwerking werk vereist gebruiken. Op de bouw van vandaag markt kan een consument de aanschaf van een gelamineerde gipsplaten, met een buitenlaag patroon imitatie van hout, marmer of graniet.
  • Gelamineerde panelen hebben een slijtvastheid en verhoogde weerstand tegen vocht, waardoor de levensduur van gemiddeld ongeveer 10 jaar sterk beïnvloedt.
  • Gipsplaten met een patroon gedrukt op hen, zijn ideaal voor montage binnenshuis als u van plan om het oppervlak van de bekleding verder te kleuren. Als gevolg van de muren van de kamer zal een kleurrijk en chic design.

Decoratieve panelen aan de binnenzijde hebben een speciale beschermende film dat de kwaliteit van de installatie werk op het hoogste niveau biedt.


Benoeming decoratieve muur gipsplaat met hun handen

Decoratieve muur in gipsplaat zal helpen om goede resultaten te behalen als er reparaties uitgevoerd met hun eigen handen. Aangezien dergelijke constructie materiaal maakt het mogelijk om complexe structuren met een perfect glad en gelijkmatig oppervlak.

Versieren de kamer kan de oorspronkelijke gipsplaat met diverse kleine nichesVersieren de kamer kan de oorspronkelijke gipsplaat met diverse kleine niches

De belangrijkste fasen van bouwwerken:  • Eerst moeten we op de metingen van de toekomst muur uit te voeren, waardoor de noodzakelijke markeringen op de vloer, het plafond en de muren. Volgens het label wordt het metaalprofiel worden bevestigd aan de geleiding schroeven.
  • Dan het rek is bevestigd aan de zijwand profiel, eerder aangebracht in de geleiding. De overige liggers worden apart gezet op een afstand van 60 centimeter. Om het ontwerp was stijver zijn holle profielen aangebracht kamerbreed.
  • Aan het afgewerkte geprofileerde drywall platen zijn bevestigd door middel van zelftappende schroeven, iedere 20 centimeter.
  • Na een volledige bekleding ene zijde van de scheidingswand, moet de nodige communicatie uit te voeren. Tussen de frameprofielen, wordt isolatielaag geplaatst rond de gehele structuur.
  • Ten tweede strontium, fineer gipsplaat zodat het vel tegenover de voegen niet ten laste van een heugelprofiel.

Voor aanvang van de bouwwerkzaamheden, is het noodzakelijk om het doel waarvoor decoratieve muur zal worden gebouwd te bepalen. Bijvoorbeeld, decoratieve wand met een opening die voor de hoofdruimte nenazoylivo scheiding in verschillende zones.

Belangrijk! Vooraf ontworpen grootte en de locatie van de vereiste elementen zal helpen om de creatie van een woon- en binnen harmonieus interieur te bereiken.

Het is ook mogelijk om een ​​continue partitie ongebruikelijke vorm die meer indrukwekkend eruit zou zien als voorzien in de installatie van de spotlights in speciale niches creëren. Decoratieve muur kan worden geplaatst tussen de gang en badkamer.

Gewelfde structuur gemaakt van gipsplaat

Vaak als herontwikkeling appartementen moeten zoeken naar opties om een ​​reconstructie van het interieur deuren, zonder afbreuk te doen aan de beschikbare ruimte. In dit geval doet denken aan een van de meest populaire opties erg - gebogen structuur gemaakt van gipsplaat. GCR weinig gewicht heeft grote shumopronitsaemostyu, zodat deskundigen in de bouw van een gebogen wand wordt geadviseerd verzamelen niet één, maar twee frame, met een afstand van minstens 1 cm. Bovendien, in de leegte gipsplaatwanden kan gemakkelijk geschikt voor een veelheid van communicatie, zonder de nodige shtrobirovaniya.

Snel gezoneerd ruimte in de kamer met je handen, kun je de interessante boog gemaakt van gipsplaat te gebruikenSnel gezoneerd ruimte in de kamer met je handen, kun je de interessante boog gemaakt van gipsplaat te gebruiken

Geheimen van het creëren van de perfecte bogen:

  • Creëren boog vereist de aanwezigheid van een metaal of een semipermanente gebogen profiel, aangezien het de mogelijkheid om een ​​gebogen vorm. Hierdoor kunt u een mooie boog te maken, het vermijden van schade aan de GCR.
  • Veel mensen het monteren van de gebogen deuropening van hun eigen, niet altijd weten hoe ze een gipsplaat buigen.

Als de buigstraal klein is, en één zijde van een stuk van gipsplaten die nodig lengterichting snijdt kartonlaag op dezelfde afstand, dan zal het vel gewenste radius te buigen.

Voor grote buigradius gewenste stuk gipsplaat aan één zijde is geïmpregneerd met water. Vervolgens werd het natte oppervlak van de noodzaak een naaldrol welke gaten in de kaas plaat te vormen passen. Als gevolg van de GCR lijst zal elke gebogen vorm te krijgen. Maar het is belangrijk om rekening te houden met de bouwwerkzaamheden van het materiaal na volledige droging uitgevoerd.

GCR vellen aan het frame met schroeven. In deze eerste fineer buigen, en dan pas de zijde van de boog. Niet sterk nat de bladeren, dus er is een mogelijkheid dat het zal verzachten en onbruikbaar installatie.


Het ontwerp van de wanden en nissen gipsplaten

Ontwerp oplossingen voor het afwerken van muren bevatten vaak uitsparingen maken van gips, dat verder onderscheidt algemeen interior - een ongewone kleuroplossing met de elementen van buitenverlichting.

Belangrijk! Niche van gipsplaat, niet alleen een sieraad kamer, maar ook bepaalde functionele lading dragen.

Gips nis in de muur is niet alleen mooie decoratie, maar ook een functioneel element van het interieurGips nis in de muur is niet alleen mooie decoratie, maar ook een functioneel element van het interieur

Nissen verzonken in een gipsen wand of bovenop de hoofdwand van de kamer geometrie veel interessanter maken. Functionele structuren belasting heeft veel opties in de kamers, die een minimale hoeveelheid van decoratie en meubels biedt. Bijvoorbeeld, kan een niche worden gebruikt voor flat-panel TV, als een plank voor boeken, als een uitsparing voor de installatie van het aquarium, spiegels of schilderijen.

Vloeren uitvoeringen van niches gebouwd voor de bouw van een decoratieve brand, beelden of andere volume-elementen decor.

Gips niche, uitgerust met schuifdeuren, is een mooie en veelzijdige structuur. Ontwerpers niche complementaire spiegels en verlichting.


Mooie boog gemaakt van gipsplaat met hun handen (video)

Met het oog op het ontwerp van de kamer met behulp van gipsplaten te vernieuwen, moet je niet een gekwalificeerde technicus. Het volstaat om voorraad op de benodigde gereedschappen en bouwmaterialen, evenals een beetje fantasie en een verlangen om te helpen transformeren van het interieur van de kamer zonder extra kosten.

Het ontwerp en de inrichting van de gipsplaten aan de muur (foto voorbeelden)

dizaynstenvspalneoblozhka 2-nisha-pod-televizor-e1445770604753 4 18min44 8-nisha-iz-gipsokartona 325-1 5603bacddfc43 72344149 17142015 85278514

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 80 = 86

map