Het meubilair in de hal met een lange smalle gang: 5 ideeën

Het meubilair in de hal met een lange smalle gang: 5 ideeën

12 October 2017Meubilair voor een smalle gang kan niet alleen mooi, maar ook functioneel vindenMeubilair voor een smalle gang kan niet alleen vinden mooi, maar ook statistieken funktsionalnuyuPo lange en smalle gang komt elke derde appartement en het niet de ruimte verdienen, en het meest waarschijnlijk het probleem. Schik meubilair in een kamer is niet gemakkelijk, omdat de geringe breedte van de keuze van het interieur items beperkt. Als je een beetje fantasie en moeite, is het heel goed mogelijk om een ​​geweldige sfeer en een interessante ontwerp van de kamer te creëren.


Het ontwerp van de lange en smalle gangen

Om gang was een aantrekkelijke, gemakkelijk en comfortabel moet zijn werkelijke afmetingen, sterke en zwakke punten te evalueren. Dat is hoe het mogelijk is om de juiste ontwerp van de toekomstige situatie zonder problemen en misstappen zal zijn. Te verbergen voor de ogen van een min, als een lange en smalle vorm, kunt u de verlichting gebruiken.

Het is ten strengste verboden in deze kamer de verlichting unit in één bedrag te installeren, omdat dit de situatie zal verergeren.

In een lange gang aan beide zijden van het origineel moet worden geplaatst en vooral dezelfde designkranen. Als de gang te smal is, is het noodzakelijk om de installatie van de verlichting te maken aan het plafond. Beperkt het aantal lampen is niet nodig, want hoe meer licht, hoe comfortabeler is een kamer.

Meedenken in de ontwerpfase van een lange en smalle gang, gericht op verlichtingMeedenken in de ontwerpfase van een lange en smalle gang, gericht op verlichting

Zelfs in de meest ongewone hal kunt u het comfort uit te rusten en het vinden van een plaats voor de compacte poef. Noodzakelijk in de gang moet een spiegel, want het zal niet alleen aankleden en geniet zorgeloos en visueel uitbreiden van de ruimte. De bijzonderheid van de spiegel is dat het een deel van het decor prihozhki, en geen noodzaak om een ​​stand-alone meubel te installeren kan zijn.


Optimaal zal decoratieve elementen zoals foto's, familiefoto's van bepaalde onderwerpen, evenals de wind, en soortgelijke producten te kijken. Bij het maken van de gang, is het van belang vast te houden aan een stijl, zodat er geen storingen indruk en slechte smaak te creëren. Als het interieur is gemaakt met je eigen handen, hoef je niet bang om te experimenteren te zijn, want het is dus mogelijk om een ​​uniek interieur dat iedereen die in deze prachtige en elegante sfeer krijgt kan raken te maken. Eigen ideeën en bedrijfsduur kan veel meer interessant ontwerp beslissingen zijn, omdat ze uit het hart en voor zichzelf.

Gangen in de lange smalle gang: foto

Herstel eventuele slaapkamer appartementen, twee-slaapkamer of studio - deze, maar de kamer inrichting woninginrichting - is iets heel anders. Het allerbelangrijkste - is dat als de herontwikkeling is gepland in het huis, in te stellen, bijvoorbeeld garderobe, moet het af te stemmen op specifieke organisaties.

Om het interieur van een smalle en lange gang meubels waard te vertrouwen op ontwerpbeslissingen en hun advies te ontwerpen: 1. In de smalle ruimte meubilair is uitsluitend langs de muren.
 2. Interieur dingen moeten zonder hulpstukken.
 3. Kasten moet ondiep zijn.
 4. Als de kamer is er zonering, in elk deel van de kamer is er moet worden ingericht in overeenstemming met de stijl en design.

Op de lange smalle gang aanpak garderobe ondiep, en het beste van alles, zonder hulpstukkenOp de lange smalle gang aanpak garderobe ondiep, en het beste van alles, zonder hulpstukken

Als u de afmetingen mogelijk te maken, moet het afzonderlijk obuvnitsa ruim en poef zijn.

Een lange gang, en haar stijl beslissing: het decor en de verbouwing

Het maken van de lengte hal kan brengen vaak aanzienlijke problemen.

Immers, je wilt gedrukt door de keuze:

 • materialen;
 • Hun kleuren;
 • Style.

Echter, indien goed de muren en het plafond te versieren, kun je de visuele expansie ruimte te bereiken. Het is vermeldenswaard dat zowel de wanden en het plafond coating licht zou moeten zijn. Plafonds wenselijk om stretch en glanzend te kiezen, als een weerspiegeling van de kamer zorgt voor een 3D-effect. Op dit moment is de keuze van de bouwmaterialen is enorm, en dus de mogelijkheid om de beste opties voor uw niet-standaard corridor te kiezen.

Schijnsel van lampen met lenzen en spiegelvlakken, en dergelijke trucs - dit alles kan veilig worden gebruikt binneninrichting.

Het is vermeldenswaard dat het belangrijkste ding - overdrijf het niet. Bijvoorbeeld, als er een centrale kroonluchter, moet het eerst zijn plat, en de tweede benadering om de stijl van de kamer. De lange gangen basisverlichting moeten complementair zijn verzonken, zoals eerder vermeld zijn.

Met de juiste inrichting van het plafond en de muren kan worden bereikt met de visuele ruimte te vergrotenMet de juiste inrichting van het plafond en de muren kan worden bereikt met de visuele ruimte te vergroten


Dus de kamer was heel licht, dag en nacht, moet u:

 • Stel de schakelaars aan beide uiteinden van de gang;
 • Selecteer lampen met dimmer licht;
 • Installeer extra inrichtingen zoals een lamp.

Het licht moet warm, aangenaam en helder zijn. Vanwege het feit dat de kamer is smal en lang is, zal de stralen niet onder druk te zetten op de ogen, zoals in deze kamers zijn voornamelijk donker en ongemakkelijk te wijten aan de vernauwde ruimte. Om energie te besparen, is het noodzakelijk om de voorkeur aan spaarlampen geven. Ze vereisen een minimum aan kosten en kan worden gebruikt voor het jaar.

In alle, zelfs de meest smalle en lange gang u moet altijd aandacht besteden aan dergelijke punten zoals:

 • Houder onder paraplu;
 • Haken voor tassen;
 • Rekken of pocket voor handschoenen;
 • Console voor meer informatie.

Vaak in de wandelgangen te rusten vouwen kleine werktafel, waar u kunt invullen van een ontvangstbewijs, brieven schrijven of lezen van e-mail. Hierdoor ontstaat een soort werkruimte, die een prive-kantoor kan worden genoemd.


Het idee van een afzonderlijke regeling van de zones in de hal kunnen verschillend zijn, bijvoorbeeld, de dames willen dat het ingebouwde kleedkamer boudoir, die cosmetica, sieraden en accessoires, en mannen herbergt in de gangen is er altijd een hoek voor de opslag van gereedschappen en visgerei te installeren.

Aan elk lid van de familie was blij met het interieur en inrichting, staat nog in de planningsfase van het project en iedereen die geïnteresseerd is nu te bespreken.

Kleur oplossingen in het ontwerp van

Soms is de perceptie van de kleur van de kamer hangt.

Het is vermeldenswaard dat de kleur ontwerp opties en is altijd twee:

 • Warme kleuren;
 • Koele tinten.

Indiening van elke persoon zijn totaal verschillend met betrekking tot de keuze van materialen en kleuren, maar wat je nodig hebt om het te stoppen bij een optimum. Namelijk, in een lange en smalle gang perfect lichte meubels met een glanzend oppervlak.

Voor de registratie van de gang, kunt u warme kleuren of koele kleuren te gebruikenVoor de registratie van de gang, kunt u warme kleuren of koele kleuren te gebruiken

Kies niet afwerkingsmaterialen en meubilair in dezelfde kleur als alles samen te voegen en gewoon ruïneren de externe data room.

Heldere kleuren en een enorme hoeveelheid keuze, respectievelijk, is niet beperkt.

U kunt prioriteit te geven aan:

 • beige;
 • roze;
 • wit;
 • ijs;
 • Koffie en dergelijke.

Met deze kleuren kunt u regelen een gezellige kamer, de mogelijkheid om te genieten en niet te druk en irriteren. In een dergelijke kamer zou mooi zijn, te kleden en kom naar het werk na een dag hard werken.

Ideeën voor de gangen smalle corridor (video)

Het is belangrijk te onthouden dat absoluut elke ruimte kan mooi zijn, als je echt proberen en er alles aan doen en verbeelding.

Het ontwerp van een lange gang in het appartement (foto van het interieur)

01a7410f5aab4076b282d47064f32fc7 11-18 18-16 23-18 441d44d57b6b4b07c5cfc6cb12b83a3c 1012 4238 224982583 166551158 14497371194

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

98 − 89 =

map