Het maken van verschillende stijlen: Plafond ontwerp

Het maken van verschillende stijlen: Plafond ontwerp

12 October 2017Het moderne interieur heeft veel gebieden, en iedereen kan het ontwerp van zijn huis te maken als hij hieldHet moderne interieur heeft veel gebieden, en iedereen kan het ontwerp van zijn huis te maken als hij hield


Modern interieur - is niet een set van eisen die op de vingers kunnen worden geteld. Integendeel, het is zeer harmonieus concept dat de keuze van een leven van de ziel bepaalt. Nou, als je niet zeker filosoferen, kunnen we zeggen dat het niet nodig is om de mode-voorbeelden te kopiëren, maar gewoon te verwijzen naar de mogelijkheden vandaag om een ​​ontwerp project in een huis of appartement dat zo dicht mogelijk bij je doet.

Modern plafond ontwerp in Art Nouveau-stijl

Nouveau - een stijl die kan worden, zo niet 100% te herhalen in een typisch appartement, dan toch zeker om op te noemen dragen een rode draad door het ontwerp van uw huis. Veel succes ermee om te gaan, hoewel deze stijl veel werk vereist.

U kunt gaan op een van de manieren:

 • Maak een radicale stijl - een stijl waarin de regels worden uitgevoerd in de kleinste elementen;
 • Schaal en decoratieve stijl - die alleen de belangrijkste lijn, voornamelijk als gevolg van de decoratieve elementen benadrukt;
 • Surface-lite stijl - worden alleen de belangrijkste karakteristieke accenten, evenals de gewenste kleur.

Als we over Jugendstilontwerp praten op het plafond, hier volgt de belangrijkste motieven van stijl - er is geen duidelijke en directe lijnenAls we over Jugendstilontwerp praten op het plafond, hier volgt de belangrijkste motieven van stijl - er is geen duidelijke en directe lijnen


Plafond in de Art Nouveau-stijl wordt gekenmerkt door:

 • Vloeiende lijn niet symmetrisch;
 • Florale motieven;
 • Strikte harmonie van componenten;
 • De aanwezigheid van grove materialen, glas, metaal en hout.

In de Art Nouveau plafond passieve rol, is het wenselijk dat het volledig is samengevoegd met het vlak van de muur. Hoeken en gewrichten worden verzacht gips. De muren en het plafond van toon op toon - is dit de perfecte reparatie.

Niet geschikt voor plafond Nouveau: wallpapers, geschorst bouw en kunststof panelen.Ontwerp plafond in een huis in de stijl van het minimalisme

Minimalisme - is, natuurlijk, betekent niet dat het ontwerp in een zeer kleine kamer. Maar dat doet niets af aan het feit dat in grote kamers en kleine appartementen met hun eigen handen, kunt u ruimte te maken in een minimalistische stijl.

Dit is een relatief nieuwe stijl die verheft de principes van elementaire vormen. Eenvoudige oplossingen, licht en ruimte, zeer eenvoudig decor en zachte kleuren - dit is minimalisme. Beige, bruin, grijs en groen - de vier basiskleuren in minimalisme, die worden gebruikt in het ontwerp van het plafond.

Het plafond in de stijl van het minimalisme is:

 • Lichte kleuren met een potje halve tonen;
 • De nadruk en voorkeur voor wit;
 • Natuurlijke metaal tinten;
 • glas glans.

motieven eenvoudig baksteen en hout worden vaak gebruikt. De meest optimale optie voor de plafond - self-gekleurde plafond oppervlak licht. Dit kan de installatie van spanplafond zijn.

Multilevel plafonds zorgen voor extra lichteffectenMultilevel plafonds zorgen voor extra lichteffecten

plafond ontwerp in de stijl van de Provence: de opties

In eerste instantie wordt gedomineerd door heldere kleuren in de stijl van de Provence. Dit is gemakkelijk te verklaren, Provence - provincie heel warm, en het meubilair en andere interieur elementen, warmte schuin zonlicht, ze verkruimelen in het wit.

Bijvoorbeeld, de houten plafond in het huis in de Provençaalse stijl gekleurde of lichte vodoemulsionkoy of eenvoudige kalk.


By the way, als je een plan van de transformatie van de stijl huizen maken, is het noodzakelijk om de schijnwerpers te verlaten in het plafond design. Aangezien dit om vele redenen vreemd aan de stijl van de Provence - prachtige kroonluchters biologisch zijn.

Provençaalse stijl heeft lichte tinten die het comfort en gemak te gevenProvençaalse stijl heeft lichte tinten die het comfort en gemak te geven

Dat is een dergelijke optie: de vlakte wit plafond of lichtbruine houten plafond met prachtige kroonluchters aan te passen, eventueel met een stoffen kap.

Heel vaak, Provence probeert te maken in het land, dat is zeer redelijk, en er zijn geen ingewikkelde licht houten plafonds met textiel tinten zal zeer nuttig zijn.

Vorm ontwerp van het plafond in de stijl van hi-tech

Hi-tech - deze futuristische omgeving, en zal hier een link is geen vuur, geen gesneden elementen, geen speciale aandacht aan de inrichting en kleur. Omdat het plafond high-tech goede oplossing zou worden uitgerekt canvas.

Een grote rol is weggelegd voor verlichting - systeem spots en het plafond doorschijnende stof zorgt voor een bepaald effect van gewichtloosheid en vacuüm


high-tech plafond:

 • Precieze geometrische (dominant direct plaats glad);
 • symmetrie;
 • Aangezien simulatie materialen;
 • Style high-tech.

Deze plafonds kunnen worden in de studio, en in aparte kamers. Mogelijke en moedigde de bouw van gipsplaten plafond structuren met mooie dozen en zeer bekwaam, ingetogen kleurgebruik.

Ontwerp plafond: dat betekent dat het voltooien van deze

Nieuwe oplossingen zijn altijd de voorkeur, en met de mogelijkheid, veel mensen de voorkeur aan de reparatie te ontwerpen. Het is niet zo veel nieuwe soorten plafonds, als individu en professionele aanpak. Babbitt kon niet begrijpen een heleboel dingen naar een stijlvol interieur, een ontwerper te creëren, dat een-kamer appartement dat een paar honderd vierkante meter herbergt de beste interieur oplossing zal leiden.

Ergens zal het interessant zijn om versie van de schuine plafond, waarbij een bescheiden vierkante meters, en de situatie zal worden in de schaduw te wijten aan het oranje accent inserts kijken. Ergens ontwerper zal bieden aan lijstwerk, convex decoratieve elementen gebruiken om volume en reliëf.

Doe vandaag en ruime kamers gecombineerd met gewelfde plafonds.

Ontwerp plafond - het is altijd individueel en professiolnalnostOntwerp plafond - het is altijd individueel en professiolnalnost

In het hart van de ontwerper is een programma dat rekening houdt met alle details. Hij is ook verantwoordelijk voor het vinden van materialen. Bijvoorbeeld, als je hebt besloten om een ​​multilevel plafond, welke fragmenten chocolade kleur maakt gebruik van te maken, dan zal doen om precies gebruik maken van de schaduw van de chocolade, die is ingeschreven in het programma of project.

Voor eenvoudige reparaties kamer ook uitgenodigd ontwerpers. Ze kunnen miniaturen van uw wensen te maken, en hun biologische ruimte van uw appartement.

Smal ontwerp van het plafond: wat te denken

Narrow plafond - dit is meestal het lot van een lange en smalle gang. Het is niet de meest comfortabele kamer is in veel modelwoningen. Voorheen, met het ontwerp van een dergelijk plafond oppervlak is niet bijzonder druk - witten of schilderen, en later - behangen, maar niets bijzonders.

Vandaag de dag, zoals meer mogelijkheden, en plafonds zijn uitgevoerd interessanter.

De meest populaire opties - allemaal kennen:

 • Gipsplaten (plafond);
 • Verlaagd plafond;
 • Schilderen.

Afzonderlijk is het noodzakelijk om te vertellen over spanstructuren - ze zijn echt heel comfortabel hier. Vooral als u gebruik glossy of gespiegeld plafonds. Dit zal een illusie van meer ruimte te creëren, die in een smalle gang en nodig hebben.

In plaats daarvan, grote kroonluchters gebruikt compact spotlights. Ze zijn gelijkmatig verdeeld over het oppervlak spanning van de baan.

Vandaag de dag, zelfs de meest smalle gang makkelijk op te pikken een prachtig versierde plafondVandaag de dag, zelfs de meest smalle gang makkelijk op te pikken een prachtig versierde plafond

Zwevende multilevel plafonds is ook een goede optie, vooral als u geen ernstige hinder hoogte kamers. Het belangrijkste ding dat dit plafond maakte het gewenste visuele effect - als het de muur gescheiden.

Verschillende niveaus, niches, gebruiken gipsplaten constructie in de vorm van verschillende figuren te maken interessant plafond, groter en breder. Hoe lager het plafond, hoe meer het lijkt. Het belangrijkste is niet te overdrijven.

Tips voor registratie smalle plafonds:

 • De rechter en het belangrijkste effect zorgt voor een bevoegde verlichting, het centrum - een grote en heldere lichten rond de randen - klein;
 • Meubels in deze smalle kamer zeer eenvoudig van vorm zijn en, natuurlijk, is laag;
 • Aan de wanden, gebruikt het behang met een verticaal patroon, maar aan de randen geven, zelfs de meest subtiele;
 • Met betrekking tot de kleur - de voorkeur wordt gegeven aan koude tinten;
 • Stop het gebruik van matte textuur;
 • Kroonluchters mag geen zijn;
 • Paul heeft ook werken aan de uitbreiding van de ruimte, en daardoor een reflecterend effect.

Als al deze eisen wordt voldaan, zelfs de meest innemende en smalle gang getransformeerd.

Verscheidenheid van design in het interieur plafond (video)

plafond design - is interessanter dan het lijkt. Leermogelijkheden, materialen en design types kunnen ideeën die u eerder onsympathiek, of zelfs onwerkbaar leek te komen. En het zal niet alleen "shoot out" en maak een simpel, maar netjes plafond, en geeft de nodige aandacht aan dit element van het interieur.

Goed werk!

plafond ontwerp in het interieur (foto)

11 plafond dizaynpotolkovvgostinoy11 catalogus-afbeelding-7 Dizayn-potolkov-fotografii-40 Dizayn-potolkov-fotografii-41 Dizayn-potolkov-fotografii-45 Dizayn-potolkov-fotografii-46 Dizayn-potolkov-fotografii-49 Dizayn-potolkov-fotografii-48 Dizayn-potolkov-fotografii-51

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

74 − = 72

map