Het maken van topiary van koffiebonen

Het maken van topiary van koffiebonen

12 October 2017Geurige Topiary van koffiebonen zal niemand onverschillig laten om hun verschijning in het interieur van de kamerGeurige Topiary van koffiebonen zal niemand onverschillig laten om hun verschijning in het interieur komnatyStilny Topiary van koffiebonen sieren de woonkamer, een kantoor of een openbare plaats. Voor de productie moet gaan naar de supermarkt en bouwproducten. Het belangrijkste ding - eerst een ruwe schets te maken, zoals vormsnoei zijn rond, in de vorm van bomen of een hart. Zodra alles klaar is, kunnen we beginnen te werken. Aan de beginner het hele proces neemt niet meer dan 2-3 uur.


Topiary doen met zijn eigen handen uit de koffiebonen

Onervaren fans met de hand gemaakte stijl wordt aanbevolen te beginnen met een bolvorm. Uitvoeringen van de composities, zijn er verschillende, maar de snelste manier om de volgende afslag te leren. Voor industriële basis samenstelling - Crown genomen oude krant, schuim of schuim. Elk van de bovenstaande materiaal zijn vorm behoudt, dus bij het kiezen van een behoefte om voort te bouwen op hun eigen voorkeuren.

De stam potloden, stokken of staaldraad passen. een beker, pot, bloempot: de basis van de samenstelling geschikt is voor de grootte van de houder.

Topiary van koffiebonen, gemaakt met zijn eigen handen, zal het perfecte cadeau voor vieringTopiary van koffiebonen, gemaakt met zijn eigen handen, zal het perfecte cadeau voor viering

Verdere acties zullen de volgende materialen nodig:

 • Scherpe schaar.
 • Monofilament lint en satijn.
 • L25-cm plastic buis, waarvan de diameter 1,2 cm.
 • Bal met een diameter van 8 cm - vinden het makkelijk om goederen op te slaan voor handwerk.
 • Capaciteit voor de compositie.
 • Alabaster en tank-mix.
 • 2 tape.
 • Glue-gun.
 • Koffiebonen - wordt aanbevolen om de dure soorten koffie ervoor kiezen om langer geur samenstelling te houden.

Eerst moeten we creëren een keurige bal in de hole om de diameter van de stam te passen. Vervolgens begint het proces van het aanbrengen van de koffiebonen op het oppervlak van de bal. Het is belangrijk dat zij noodzakelijkerwijs een strip geplaatst langs de aangrenzende dicht. Sticker korrels van de tweede laag begint in 15-20 minuten. Deze keer, genoeg voor de lijm te drogen. Het is belangrijk om te onthouden - de tweede laag wordt aangebracht boven bindstrippen.


Om dit te doen meer dan 2 lagen mag niet zijn, anders zal de samenstelling onnatuurlijk groot worden. De tweede fase van de werkzaamheden in verband met de vorming van het vat. 2 tape moet zorgvuldig wikkel de romp van de toekomst. Dan, in een bloempot gevuld met water, zodat het niveau ervan precies bereikt naar het midden van de container. Meten van de vereiste hoeveelheid vloeistof moet in een houder voor het mengen gips worden gegoten.

Topiary bij de vervaardiging van koffiebonen met je handen nodig hebben om uit te werken elk detail, zodat het eindresultaat is om je gelukkig makenTopiary bij de vervaardiging van koffiebonen met je handen nodig hebben om uit te werken elk detail, zodat het eindresultaat is om je gelukkig maken

Aanbevolen wordt continu en krachtig roeren door het mengen van water en albast, anders wordt de oplossing onbruikbaar. Gereedheid wordt onderzocht volgens de dichtheidsgraad consistentie. Moet worden geleid op een zeer dikke room. Zodra het mengsel de gewenste toestand heeft bereikt, snel gegoten in de pot en onmiddellijk in de kofferbak van de toekomstige samenstelling.Master Class Topiary van koffiebonen "vliegende cup"

De hierboven beschreven acties met granen en materialen zijn bindend. Direct creatie begint bij stap vormen van het uiterlijk van de samenstelling. 

De volgende materialen nodig zijn voor de productie ervan:

 • Koffiebonen.
 • Cup.
 • Schotel, die moet worden ontvet.
 • Schuim samenstel.
 • koperdraad.
 • "Supermoment".
 • Transparante lijm "Crystal", die wordt gebruikt voor granen stickers.
 • 1-2 kaneel.
 • 3-4 anijs bloem.

Te beginnen mooigesneden 20-25 cm draad, afgemeten uit een van zijn einden, 7-8 cm, dat vervolgens wordt opgerold tot een cirkel. Het tegenoverliggende deel van de draad wordt gebogen 4-5 cm. Met lijm "supermoment" gebogen gedeelte van de draad is bevestigd aan de schotel oppervlak bevestigd. De minimumtijd voor het drogen van de lijm - 4 h aanbeveling, waarbij de samenstelling tegen afbraak te behouden -. Vervang een kluisje eronder. Ze zal aannemen overgewicht.

De samenstelling in de vorm van een vliegende kopje koffie bonen verrassen en verbazen met hun eigenheidDe samenstelling in de vorm van een vliegende kopje koffie bonen verrassen en verbazen met hun eigenheid

Gebruik noodzakelijk is van de ingebruikname en 8 uur na de sluiting. Vervolgens naar het tegenoverliggende uiteinde van de draad aan de verplichte cup fixatie op de doos wordt bevestigd. Wie zijn eigen handen om een ​​kopje koffie compositie te maken, moet zorgvuldig gelden de schuimkern om de draad in de richting van de kop van de schotel in een klein bedrag. De volgende stap kan plaatsvinden na 24 uur.

Overtuigd dat de toekomst van vliegende cup gedroogd door middel van transparante lijm wordt tot middelgrote korrels. Op verzoek van de montageschuim verf en sieren de koffie jet specerijen.

Maak een Topiary "hart" koffiebonen

Ongebruikelijke gaven van de tweede helft zal het hart van de koffie zijn. Voor de productie nodig materialen, zoals in het geval van de drijvende kop. Het enige verschil is het gebruik van anijs sterren, koord, schuim harten, bruine verf. 


De volgende procedure is als volgt:

 • Tape voorvorm hartvormige dik papier.
 • Wikkel met schroefdraad.
 • Naar de top van de lus van de samenstelling.
 • Paint bereid voorvormen in een bruine kleur.
 • Laat op een warme plaats gedurende 2 uur drogen.
 • Plak koffiebonen, ze te plaatsen platte kant naar beneden.
 • De tweede laag graan werd gekleefd op de bovenste vlakke zijde.
 • Bevestig de steranijs.

Topiary Topiary "hart" van de koffiebonen brengt een spoor van liefde en vreugde, vooral als het is gemaakt met hun eigen handen

Steeluiteinden vormende samenstelling. Als deze niet beschikbaar ideeën over hoe om het te versieren, zal helpen om de foto te bepalen. Vanuit esthetisch oogpunt is het beter om een ​​lichte romp en een donkere koffie hart te maken.

de geheimen van meesterschap: Hoe maak je een topiary van koffiebonen met je handen maken

Freshman aangemoedigd om de thematische video te beoordelen, te vertellen over de vormen en afmetingen van koffie ambachten. Zodra de juiste optie is geselecteerd, moet u een schets ideeën te creëren. Geen behoefte om detail alle elementen worden getekend. Het belangrijkste ding - om het project geometrie over te brengen. Als u problemen ondervindt, kunt u een bezoek of zie een masterclass.


Geïsoleerd en een aantal praktische suggesties over hoe je een veel fouten te voorkomen:

 • Composities met drijvende kop vereisen extra back-up in de vorm van een dichte doos.
 • Topiary boom met spatten van koffie is gebaseerd op solide stok, die niet gevoelig zijn voor fracturen.
 • Wordt alleen gebruikt geurige koffie bonen met een duidelijk zichtbare strip.
 • Maak de samenstelling meer elegante uitdrukkingsmiddel hulp verder: specerijen, pailletten, klatergoud en dat soort dingen.

koffie topiary met zijn eigen handen (video)

Maak Topiary is niet erg moeilijk als je een aantal eenvoudige aanbevelingen te observeren. Het begint allemaal met een schets op basis waarvan de gekozen materialen en decoratie. Het aangebrachte hechtmiddel droogt ten minste 24 uur, anders wordt de afzonderlijke elementen vallen snel af. Na voltooiing van de noodzakelijke werkzaamheden crafts laat gedurende 36 uur voor de uiteindelijke droging.

Topiary van koffiebonen (foto)

6a348702-e2b4-4d87-a8c6-4434fa1958af 07b5041d565a65orig 57cd1be5736b6 664c81227a791db59a147edc3159f8f75f869781200708 12855 53b13e2ade1c62edtsa 103221 122.037 416776-303042 543019e894c8fdscn6233

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

56 − 53 =

map