Het maken van ramen in de woonkamer: 5 ontwerpideeën foto's

Het maken van ramen in de woonkamer: 5 ontwerpideeën foto’s

12 October 2017Moet worden gekozen, gordijnen voor de ramen om de stijl, waardoor het leven te passenMoet worden gekozen, gordijnen voor de ramen om de stijl, waardoor het leven Wanneer het apparaat interieur belangrijkste kamer van het huis is belangrijk om de juiste raamsystemen en gordijnen, ramen in de woonkamer (foto, ontwerp website) kiest moet voldoen aan de algemene stijl te passen. Het is belangrijk dat het interieur was harmonieus. Het ontwerp van de ramen moeten door middel van denken, samen met een gemeenschappelijk project. Inhoud venster kunt u de gordijnen te gebruiken. Doordachte ontwerp van de belangrijkste kamers van het huis zal een sfeer van comfort, rust en een familiaire sfeer te creëren. Het is noodzakelijk om de juiste en kunststof ramen te kiezen, vandaag gespecialiseerde bedrijven bieden een grote selectie, zodat de problemen met de bevoegde ontwerp en de inrichting niet zou moeten zijn.


raamdecoratie in de woonkamer: de gordijnen en textiel

Dankzij de moderne methoden van decoratie kun je uitstekende resultaten te bereiken.

Er zijn verschillende soorten gordijnen, die worden gebruikt voor de decoratie:

 • Classic;
 • Universal;
 • Japanse;
 • Romein;
 • Roll.

Ontwerpers raden, afhankelijk van de stijl van de kamer naar de volgende opties te proberen. Classic gordijnen worden geleverd in de vorm van een dicht materiaal met volants, allerlei franjes en ruches. Ernstige schuifgordijnen noodzakelijkerwijs samengaan met transparante tyulyami. Classic is altijd in de mode en is in staat om de sfeer van het vakantiegevoel van de viering. Er moet echter klassieke gordijnen in een land huis of appartement te voldoen aan de voorwaarden.

Voor de woonkamer raam, uitgevoerd in klassieke stijl, perfect geschikt blinds bruin satijnVoor de woonkamer raam, uitgevoerd in klassieke stijl, perfect geschikt blinds bruin satijn


Als u van plan bent om klassieke gordijnen te regelen in een kleine kamer, moet je niet kiezen om te zwaar en niet te donker stoffen.

In onze tijd, werden we populair eenvoudig blinds, die zijn bevestigd aan de dakrand met klemmen, haken. Deze gordijnen kunnen op het raam met tule worden geplaatst of zonder. Universal gordijn moet een rustige kleur hebben, mogen ze niet van patronen, cijfers, ornamenten zijn. Deze optie is geschikt voor elke stijl een routebeschrijving. Dergelijke gordijnen voor de ramen van een woonhuis of appartement is niet een afleiding, maar een aanvulling op het interieur. Gordijnen ontwerp kan verschillend zijn, trapeze, recht, kan worden verkort gordijnen.

Japanese gordijnen - smalle platen, die langs de speciale groeven. De platen kan variëren per kleur, plaatsen te veranderen, hangen aan elkaar, dus er is een kans om te spelen met het ontwerp. Wonen in de Japanse stijl perfect versieren lamp Mona Lisa, made in China, of andere verlichtingsarmaturen, zoals staande lamp, lantaarn. Japanse stijl moet niet iets te veel, dus het is belangrijk om niet te overdrijven met het decor.

Vouwgordijnen. Dit type van gordijnen wordt gepresenteerd plat textiel. De baan wordt gestoken naalden, waardoor zij hun vorm behouden. Ze hebben meestal vallen op de vensterbank, hangen mooie gladde stof. Indien geplaatst in het interieur van de vouwgordijnen, het raam ontwerp is voltooid, zal het niet nodig aan te vullen.

Als de woonkamer is gedaan in een minimalistische stijl, iets aan de esthetische uitstraling van de ramen verbeteren, kunt u vouwgordijnen gebruikenAls de woonkamer is gedaan in een minimalistische stijl, iets aan de esthetische uitstraling van de ramen verbeteren, kunt u vouwgordijnen gebruikenBlinds. Roman blinds zijn perfect voor de woonkamer. Wanneer ze worden verzameld in een rol ze vrijwel onzichtbaar, en wanneer de bloei, het ziet er geweldig. Open gordijnen met behulp van een speciaal mechanisme. Deze blinds perfecte aanvulling op de stijl van het minimalisme. Ze werken goed in kleine ruimtes.

Alle opties zijn perfect voor het verfraaien van de ruimte van een raam. Na het experimenteren een beetje, moet u zich te wenden tot de ideale oplossing te vinden en plaats een mooie doos.

Uniforme stijl in de decoratie en interieur

Het is belangrijk om te begrijpen dat elke stijl richtingen past een bepaald soort gordijnen, behalve in universele schaduw. Gordijnen zijn verplicht om perfect te passen in de algemene stilistische begrip van de woonkamer.

Het wordt aanbevolen om een ​​schaduw gordijn, die anders dan de kleur van de muren zou kiezenHet wordt aanbevolen om een ​​schaduw gordijn, die anders dan de kleur van de muren zou kiezen

De beste manier om fouten te vermijden - is van:

 • Gebruik meubels van dezelfde stijl;
 • De wanden, vloer en het plafond van de woonkamer gelijkspel in de geselecteerde stijl;
 • Voeg in het interieur van verschillende decoratieve elementen, kan het een beeld of een foto op de muren, vazen ​​met bloemen en andere interessante accessoires gekozen stijl.

een combinatie van ideeën kunnen de meest ongewone zijn, het belangrijkste is niet te overdrijven met de details en niet de ruimte rommel.

Harmonie van kleur in de woonkamer

Bij het kiezen van gordijnen moeten niet vergeten over hun kleur. Het moet ook voldoen aan de algemene stijl van de kamer. Als u niet wilt dat de aandacht vestigen op het raam, moet de gordijnen worden gekozen om de muren te passen, als integendeel, ik wil dit gebied te markeren, moeten de gordijnen een tint lichter. We moeten niet vergeten over de kleurenschema. Experts raden wegen-gekleurde gordijnen.


Een goede oplossing is een keuze van de kussens om de gordijnen te passen, kunnen ze:

 • gekleurde;
 • Met het patroon;
 • Monophonic.

Niet kiezen voor een heldere gordijnen veel als ze een negatieve invloed hebben op iemands psychologische toestandNiet kiezen voor een heldere gordijnen veel als ze een negatieve invloed hebben op iemands psychologische toestand

Een goede oplossing voor de isolatie van het venster - het is gecentreerd in een prachtig stuk van het meubilair. By the way, in het midden van de ruimte kan ruimte worden geplaatst waar de werkplek. Langs de muren, kunt u het meubilair te regelen. ontwerpers sieren vaak de woonkamer hoekbank.

Om de kamer uit te rusten is zeer interessant, belangrijk om het advies te volgen en niet de ruimte rommel. Het opstellen van een actieplan dat er fouten worden voorkomen.

Een klein venster in de woonkamer: de evenredigheid van gordijnen en functionaliteit

afmetingen van de kamers zijn belangrijk bij het kiezen van gordijnen. Bijvoorbeeld, een klein venster misplaatst klassieke gordijnen, in dit geval is het beter om de voorkeur aan Japanse of vouwgordijnen. Indien het plafond laag is in ieder geval is het onmogelijk om een ​​optie met lambrequins nemen. Het is beter om een ​​eenvoudige, lichte gordijnen te kiezen. Als u wilt worden op de ingang van de zaal werd geopend plechtige look, is het belangrijk om het venster gebied goed te regelen.


Van gordijnen regeling hangt van veel dingen:

 1. Verticale streep visueel verhogen het plafond.
 2. Heldere kleuren en transparante stof om de kamer ruimer te maken.
 3. Solid weefsel zal een win-win situatie.

Voor kleine ramen moeten vlakte gordijnen kiezenVoor kleine ramen moeten vlakte gordijnen kiezen

Gordijnen moet niet alleen optreden als decoratie, moeten ze functioneel zijn. Het is belangrijk om rekening te houden met de kenmerken van het terrein. Als het leven aan de zonnige kant, is het beter om tule strakker nemen als schaduwzijde, respectievelijk, stof moet zo transparant mogelijk zijn, de locatie speelt een rol. Dark dikke stoffen kan licht absorberen - het moet worden overwogen bij de keuze van het materiaal. Het ontwerp van het raam in de woonkamer en een verantwoordelijke aanpak van het moet zo zorgvuldig zijn.

Een klein venster is beter niet om op te hangen, makkelijk te transparante organza gebruiken, dan giet de kamer met licht, dat is in het kort het aanbod.

Moderne woonkamer: veel ramen

In de moderne appartementen of suburbane woningen kunnen verschillende vensters, meestal 2. Living is de polyvalente zaal. Interieur informeert gasten over de smaak van de huiseigenaren en welvaart. Daarom is het belangrijk om aandacht te besteden aan elk detail.

De sfeer in de kamer moet zijn:

 • comfortabel;
 • gastvrij;
 • Comfortabel.

Als de ramen in de woonkamer veel, is het beter om de gordijnen te verlatenAls de ramen in de woonkamer veel, is het beter om de gordijnen te verlaten

Hoe een kamer met twee vensters afhankelijk van hun locatie versieren, kan het venster op een wand worden geplaatst op verschillende wanden. Als de ramen aan de ene wand, kan het decor opties massa, als de ramen op verschillende muren, dit is een geweldige optie voor de ruimte bestemmingsplan. Bijvoorbeeld, kunnen de ramen worden geplaatst verschillende tinten, zolang ze samen in stijl kwam. Tussen de ramen, die zich bevinden op de diagonaal kan worden geplaatst, een open haard of een designer fauteuil, een geweldige optie. Bij de keuze van het interieur van belang om de hoogte van het plafond, de verlichting, de omtrek van de vorm van de ramen te overwegen. De kamer met 2 ramen zijn altijd veel licht, is het natuurlijk een voordeel.

In een dergelijke interieur als een accent is het noodzakelijk om helder accessoires te gebruiken. Als de ruimte klein is, zal het zijn glanzende multi-level plafond te verhogen.

Als het venster biedt een prachtig uitzicht, het is een grote stimulans voor de realisatie van het ontwerp ideeën tot leven. Het is belangrijk om rekening te houden met de psychologische kenmerken, zoals mensen die houden van privacy, kunnen zich ongemakkelijk voelen, die in een kamer met 2 ramen. Daarom is in dit geval is het beter om de verduisterende gordijnen te sluiten. Met de hulp van vouwgordijnen of rolluiken kan worden aangepast verlichting.

Lay-out en het ontwerp van de ramen in de woonkamer (video)

Opstellen moet een woonkamer worden de wensen van de familie. Het is belangrijk om een ​​stijl richting te kiezen en vast te houden. Rekening houdend met alle nuances, kunt u uw eigen unieke interieur ruimte te maken.

Het ontwerp van de ramen in de woonkamer (foto in het interieur)

12-gostinaya-minimalizm 1 121 738 102552-01-XXL 352.731-Svetik b1c3d92ef202aa2a317f9de09cac8f8b kalm-bay-window-gordijnen-interieur-design-ideeën-in-bay-window-curtainsbay-window-gordijnen cb8f9c65d302b4b6715fff7939cc8048 Gezellig-Fireplace-Ideas-18-1-Kindesign

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 15 = 20

map