Het maken van een stijlvolle entree zalen: 5 functies

Het maken van een stijlvolle entree zalen: 5 functies

12 October 2017Moderne hal - een mooie en functionele ruimte, in bepaalde design stijl in de leeftijdModerne hal - een mooie en functionele ruimte, in bepaalde design stijl Elke kamer in het huis of appartement in de leeftijd heeft zijn eigen functionele belasting. Het is een andere bestemming krijgt, hangt af van het ontwerp van de ruimte. Vandaag de dag zijn ontwerpers steeds meer gericht op gebieden die schijnbaar niet zoveel aandacht niet verdienen. Stijlvolle lobby vandaag - niet ongewoon. Dit kan niet anders dan zich verheugen. Aangezien dit de eerste kamer waarin een persoon krijgt. Het is belangrijk dat de ruimte goed is georganiseerd. Je moet kiezen voor een stijlvolle, maar praktische inrichting, kwaliteit en ergonomisch meubilair.


Een verscheidenheid van stijlen voor kleine gangen

Lokalen met een klein gebied vraagt ​​om een ​​specifieke aanpak in het ontwerp. Gangen moeilijk uit te maken. Vaak heeft een maatje te klein.

Voeg woninginrichting is moeilijk in een kleine hal, zo niet van tevoren een ontwerp project te maken.

Dat voorbehandeling tot de afwerking en de inrichting van de kamer zal interessant zijn om de toekomst van de ruimte te visualiseren. Het moet harmonieus en gemakkelijk zijn. Het belangrijkste ding - om de visuele stijl te kiezen en volg zijn basisbegrippen.

Hal kan worden uitgevoerd als een klassieke of vintage stijl en in de stijl van de moderne minimalismeHal kan worden uitgevoerd als een klassieke of vintage stijl en in de stijl van de moderne minimalisme

 Corridor ingericht in verschillende stijlen:


 • Italiaans;
 • Griekse of de zee;
 • Shabby-chic;
 • Barok;
 • Frans;
 • Europese;
 • China;
 • de Middellandse Zee;
 • Marokkaanse;
 • Vintage;
 • Retro.

Elke stijl heeft zijn eigen eigenaardigheden en kenmerken. Dit is belangrijk omdat de fundamenten van het ontwerp zijn gebaseerd op de naleving van bepaalde regels. Het is belangrijk om de ruimte te organiseren, kiezen voor een combinatie van afwerkingen, meubels en decoratie artikelen.

Styles zaal: algemene ontwerpregels

De basis van het ontwerp hal met een klein gebied is eenvoudig. Onderschat niet de minimalistische stijl dat het gebruik van alleen de objecten van het interieur, die nodig zijn in het dagelijks gebruik biedt. Ontwerpers worden geadviseerd niet te overbelasten en zo weinig ruimte.

Stijl in de gang te helpen identificeren speciale programma's waarmee u een virtuele kamer uit te rusten.

Bij de inrichting van een kleine ruimte op de rekening elke centimeter. Het is belangrijk om te weten hoe het meubilair goed te regelen. Maar eerst, moet worden zorgvuldig gekozen. Sommige van de regels in het ontwerp geschikt voor gebruik in elke stijl.In de regel komen niet standaard is groot, zodat de juiste plaatsing van meubilair is zeer belangrijkIn de regel komen niet standaard is groot, zodat de juiste plaatsing van meubilair is zeer belangrijk

Algemene ontwerpvoorschriften:

 • Geef de voorkeur aan modulaire systemen;
 • Installeer de kast;
 • Lijn de kast en de wand;
 • Keuze uit de hoek meubelen;
 • Het gebruik van de mezzanine.

Bij het kiezen van meubels is het belangrijk na te gaan hoeveel items worden opgeslagen in de gang. Een groot deel hiervan is afhankelijk van het aantal mensen dat in een appartement of huis wonen. Het is ook heel belangrijk om afwerkingsmaterialen die visueel de ruimte kan uitbreiden kiezen.

in de stijl van het minimalisme gangen

Bij het ontwerpen van het appartement gang wordt bijna altijd gegeven aan een kleine kamer. In dit geval is de belasting die het is vrij groot: het presenteert het appartement, wordt gebruikt om de top kleding en schoenen op te slaan. Het is vooral moeilijke kwestie recht hal, die een klein gebied heeft.

Moderne ontwerpers wordt geadviseerd om de gangen te registreren in een minimalistische stijl, waarmee u naar de ruimte te harmoniseren door zich te ontdoen van onnodige dingen.

hall ontwerp in minimalistische stijl suggereert dat de juiste keuze van materialen voor decoratie, type van meubilair, evenals de installatie van de juiste verlichting. Minimalisme is een keuze van eenvoudige materialen, hoeft niet te veel ruimte. Met de hulp van een deel van het ontwerp trucs komen kun je visueel te vergroten.

De minimalistische stijl is het best geschikt voor een kleine halDe minimalistische stijl is het best geschikt voor een kleine hal

Tips voor het kiezen van materialen en meubels:


 • Finish. Een geweldig idee is om licht gekleurde achtergrond of gips te gebruiken. Het gebruik van stenen en opluchting panelen kunnen tot gevolg hebben dat de ruimte te produceren. Voor de muren is het beter om heldere verf gebruiken. Het plafond is het beste om de treksterkte structuren te dekken. Gebruik gloss zal het effect van de hoge plafonds creëren. Paul kan worden bedekt met laminaat of betegeld.
 • Furniture. Om ruimte te besparen in de muur kunnen worden ingevoegd kledingkast. De spiegel op de kast deur visueel te vergroten de ruimte. Het kabinet moet zo groot mogelijk zijn. Om alle dingen die de gang kan rommel tegemoet te komen.
 • Lighting. De beste oplossing is om een ​​voldoende hoeveelheid wand- en schijnwerpers gebruiken. Hal moet licht en comfortabel.

De deuren in de gang - niet een zeer goede optie. Ontwerpers worden geadviseerd om gips balken te maken. Bij de keuze van materialen en objecten belangrijk om te onthouden dat het interieur harmonieus moet zijn.

Gezellige zaal in het Engels stijl: Foto & Ontwerp

hal ontwerp moet het comfort en mooie verschijning aannemen. Engels stijl kan de hal naar luxe en stijlvol uitzien. In dit geval, in deze stijl kan worden ontworpen als een grote en kleine ruimte.

Style impliceert beknoptheid. Elk ontwerp element is duur en smaakvol uitzien.

Om gang werd volledig uitgevoerd in het Engels stijl, de keuze van elk materiaal en het meubilair moet zeer zorgvuldig worden genomen. Zeer belangrijke kleur afwerking. Het beste is om een ​​harmonieuze, rustige tinten kiezen.

De belangrijkste kenmerken van het Engels stijl - traditie en beknoptheidDe belangrijkste kenmerken van het Engels stijl - traditie en beknoptheid


Ontworpen in het Engels stijl:

 • Finish. Behang moet low-key, maar het kan worden versierd met golvende lijnen, florale ornamenten en een brede band.
 • Lighting. Het beste is om de lamp te installeren in het Engels stijl. Om te voldoen aan de stijl kan worden geïnstalleerd schansen.
 • Furniture. Het moet worden gemaakt van natuurlijke materialen. De prijs van dit meubilair is vrij hoog. Als de hal toelaat, kan worden ingericht met luxe banket in het Engels stijl.

Naar aanleiding van het Engels stijl omvat de installatie van de kolommen, bogen en niches. Leven als een geheel moeten helder en visueel ruim. Bouw een hal zal niet goedkoop zijn.

Luxe interieur: hal in oosterse stijl

Oost-zaal in het Afrikaanse of Japanse stijl zal altijd luxe. Gezellig en stijlvol. Haar verbetering omvat het gebruik van lage meubels. Het heeft praktisch te zijn.

Meubels tot ruim en functioneel zijn, maar het is versierd met mooie patronen en grote spiegels.

Het ontwerp kan worden gedaan in lichte en donkere kleuren. Echter, de donkere achtergrond suggereert een vrij serieuze benadering van het ontwerp, te somber gang niet te maken. Maar de kleur van het meubilair kan traditionele inkt zijn.

Gang in de Oosterse stijl wordt gekenmerkt door dergelijke functies als een minimum van meubilair en luxe afwerking van wandenGang in de Oosterse stijl wordt gekenmerkt door dergelijke functies als een minimum van meubilair en luxe afwerking van wanden

Kenmerken van het ontwerp in oosterse stijl:

 • Low meubelen;
 • Licht wanddecoratie;
 • Romantische verlichting;
 • Thema-decor items.

Check out de hal in oosterse stijl kan worden na het bekijken van de speciale foto en video. Dit zal helpen om visueel voorstellen dat de toekomst ruimte. Het is belangrijk dat alle soorten decoratie en meubels harmonieus werden met elkaar gecombineerd.

De moderne, stijlvolle lobby (video)

hal klaring kan worden gevormd in verschillende stijlen. Elk van hen heeft zijn eigen kenmerken en karakteristieken. Bijvoorbeeld, een Amerikaanse stijl betreft eenvoud en beknoptheid, minimaal gebruik van meubilair. Alles heeft praktisch en functioneel zijn. Om het ontwerpen van een dergelijke gang nodig geïmporteerde materialen en meubels. De hoofdregel in het ontwerp van de woonkamer in elke stijl - een harmonieuze combinatie van alle soorten decoratie, meubels en decoratie artikelen.

Ontwerp stijlvolle gangen (interieur foto)

5468a162d1b2b 4-6 14e01ead785beac352e722db1b962ad9 5f916ff 00001589b 8476d5ffe12c23cb7bdf52eec0ca02a7 1377695542prihozhie-foto-remont-42 13 1474790979prihozhaya-v-dome-13 ddsp041

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 8 =

map