Het maken van de installatie van PVC-panelen aan het plafond met zijn handen: de voordelen en nuances

Het maken van de installatie van PVC-panelen aan het plafond met zijn handen: de voordelen en nuances

12 October 2017PVC-panelen worden steeds populairder vanwege de beschikbaarheid en installatiegemakPVC-panelen worden steeds populairder vanwege de beschikbaarheid en het gemak van montazhaV nu tot de afwerking van het plafond wordt veel gebruik gemaakt van verschillende materialen en technieken. Een van hen is het afwerken van het plafond met PVC-panelen. Dit materiaal heeft een aantal voordelen, die hieronder zal worden besproken, is het heel praktisch, en de installatie van PVC-panelen aan het plafond met je handen kan elke uit te voeren. Het gemak en de toegankelijkheid van het materiaal maakt de installatie van PVC-panel is heel populair voor het versieren van badkamers en keukens.


De voordelen van PVC-panelen

Natuurlijk, de PVC-panelen bieden verschillende voordelen, die de populariteit van dit materiaal wordt uitgelegd.

Ze zijn:

 • Redelijke prijs;
 • gemak van plastic;
 • Waterbestendig;
 • Grenzeloosheid tinten;
 • De mogelijkheid om de reparatie en installatie van zijn eigen;
 • Gemakkelijk te onderhouden;
 • Temperatuurbestendigheid;
 • geluidsisolatie;
 • Mogelijkheid tot het plafond ongelijk glad;
 • Afwezigheid van slappe gewrichten, zorgt voor een glad, naadloos oppervlak.

Met de volledige installatie van waterdichte PVC-panelen vaak gemaakt in de badkamers. Zorgen voor een plafond gemaakt van plastic is ook heel simpel, je gewoon veeg het met een doek, kunt u alle reinigingsmiddelen, het belangrijkste ding dat ze waren zonder schurende deeltjes, die schade aan de kunststof panelen kunnen veroorzaken gebruiken.

PVC-panelen hebben verschillende soorten en ze kunnen op te halen voor elke kamerPVC-panelen hebben verschillende soorten en ze kunnen op te halen voor elke kamer


Als gevolg van al deze voordelen professionals adviseren het gebruik van het plastic wandpanelen voor zelf-assemblage.

Plastic panelen zijn van 3 types: wit, bloemen, getextureerde. Eerst de goedkoopste, hebben geen patroon en kleur, meestal gebruikt voor de decoratie van de badkamers. Gekleurde en gestructureerde witte duur is, kunnen ze worden geïnstalleerd in de keuken, in de badkamer, zelfs in de slaapkamer en woonkamer.

Hoe kan PVC plafondpanelen alleen installeren

Eerst moeten we de hoeveelheid materiaal te berekenen voor de afwerking. Om dit te doen, maak een tekening, is het mogelijk dat je ergens nodig hebt om het paneel te snijden, in plaats van ze volledig te bevestigen. Er moet de breedte van het paneel te berekenen, kiest de lengte, selecteert de richting van monteren van de panelen op het plafond.

Ten minste één dag voorafgaand aan de installatie panel moeten uit hun verpakking worden verwijderd en geef ze acclimatiseren.

Methoden voor de installatie van PVC-panelen zijn als volgt: • Indien het plafond is volkomen vlak, kan de PVC panelen worden bevestigd met een speciale lijm direct aan het plafond;
 • Anders moet je een kader dat de gebreken en onregelmatigheden van het plafond wordt verborgen. Bereiding van het frame - een eenvoudige zaak, de gewenste profielen (ze kunnen worden gemaakt van hout, metaal, kunststof, of in de vorm van sandwichpanelen.)

Op het moment van aankoop moeten aandacht besteden aan het oppervlak van de panelen. Dit dient te worden glad, zonder scheuren en krassen, met twee panelen mogen geen hiaten. De kunststof moet dezelfde kleur hebben zonder vervorming.

De installatie van PVC-panelen op het plafond (video)

De materiaalkeuze, productie en montageframe

Er zijn verschillende materialen van de bouw voor de frames.

Ze zijn:

 • hout;
 • metaal;
 • Plastic.

De makkelijkste te installeren is een frame gemaakt van hout. Het omvat een rek en houten balken. Echter, dit kader is niet geschikt voor ruimtes met een hoge luchtvochtigheid.

Langere levensduur verschillende frame gemaakt van metaal, is het vaker gebruikt in grote ruimtes die de aanwezigheid van een groot aantal van de verlichting nodig.

Kunststof frame gebruikt in badkamers en toiletten, is het gemakkelijk om zich thuis te maken jezelf.

Voor een eenvoudige frame heb je de makkelijkste materiaal - houtVoor een eenvoudige frame heb je de makkelijkste materiaal - hout


Bij toepassing wordt bepaald door het laagste punt van de bodem, op het verder inzetten markup op alle muren. Terugtrekkende 5-6 cm, opgemaakt ander niveau, zal de basis vormen voor het plafond. Direct aan het plafond zijn gemarkeerde punten voor het bevestigen van balken of profielen met stappen halve meter. Markeringslijnen zijn, afhankelijk van de richting van montageplaten, balken en profielen haaks moeten zijn. Het is noodzakelijk dat de gewrichten van panelen viel op het midden van de balk.

Bevestigingsstangen gebruikt schroeven uitgevoerd, een frame van hout te verwerken emulsies van waterafstotend materiaal om te voorkomen rotten.

Het eerste stel dragende wanden naar het voorbeeld van opmaak. Installeerde toen ze plafond profielen. Na het kader dat nodig is om de bedrading te voeren voor de lampen te installeren. Het is goed te beseffen dat de verlichtingsinrichting betreft het weglaten van het plafond is niet minder dan 10 cm.

Het metalen frame wordt gebruikt in grote gebouwen en dienen voor vele jarenHet metalen frame wordt gebruikt in grote gebouwen en dienen voor vele jaren

Montage plafond gemaakt van PVC-panelen

U kunt de belangrijkste punten van de afwerking van het plafond met PVC-panelen te markeren.


De procedure is als volgt:

 1. Bereken het aantal panelen, kies de kleur van de panelen, om materiaal te kopen en laat het acclimatiseren;
 2. Maak markup produceren en installeren frame (indien nodig);
 3. Installeer de bedrading, indien nodig;
 4. Bevestig PVC-panelen met behulp van een speciale lijm, nietjes of schroeven. Als deze zijn bevestigd aan het frame kan worden bevestigd met lijm, nietjes, schroeven. Maak vervolgens de hoeken.

Na het bevestigen van het frame, zorg ervoor dat het loodrecht op de panelen. Om dit te doen, stelt u het profiel zo dicht mogelijk tegen de muur en veilig.

De installatie van PVC-panelen niet veel kosten vereisen, en het proces is heel eenvoudig en snelDe installatie van PVC-panelen niet veel kosten vereisen, en het proces is heel eenvoudig en snel

Panelen mag niet worden geplaatst totdat deze stopt, en sterk draai de schroeven, anders zou ze worden vervormd door temperatuurschommelingen in de keuken of in de badkamer.

Installatie van laatste paneel PVC plafond

Tijdens de installatie van de plafondpanelen kan enige moeite met de laatste paneel mount hebben. Aan de ene kant kan de strip spiegelen en snoeien uitvoerig aan de vereiste grootte, dan strak aan op het voorgaande paneel en veilig. Als u gebruik maakt opvouwbare plinten, het is veel gemakkelijker en veiliger om gewoon knippen de plint om de breedte en om binding met de vorige strip.

Als de tegels zijn niet de juiste maat - het is gemakkelijk met een mes briefpapier te snijden en te brengen op de gewenste grootte.

Het is goed te beseffen dat de panelen en PVC plinten - zeer fragiel, zelfs de geringste buigen of de druk van het materiaal kunnen beschadigen. Behandel ze moeten zorgvuldig en nauwkeurig zijn.

Concluderend kunnen we zeggen dat PVC panelen - betaalbaar en eenvoudig te afwerking materiaal, wat ideaal is voor keukens en badkamers, dankzij de eigenschappen, weerstand tegen vocht te gebruiken. De zorg voor panelen zo eenvoudig, gewoon veeg ze met geen schoonmaakmiddel. Stel PVC panel op grond van een persoon, het belangrijkste ding - zorgvuldig dit kwetsbare materiaal te verwerken.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

77 − = 75

map