Het luxueuze interieur van de woonkamer in een klassieke stijl: 10 tips

Het luxueuze interieur van de woonkamer in een klassieke stijl: 10 tips

12 October 2017Wonen in een klassieke stijl ziet er altijd elegant en duurWonen in een klassieke stijl ziet er altijd elegant en dorogoUyutny, ruim en functioneel - dus je kunt het interieur van de woonkamer te karakteriseren in een klassieke stijl, die het mogelijk maakt om een ​​aantal conclusies te trekken over de smaak en het niveau van de eigenaars inkomen. Als basis van kleur te kiezen licht of donker meubilair. Het hangt allemaal af van de grootte van de kamer en het gewenste resultaat. Als een "raisin" verschijnt enorme kroonluchter hangen. Het mag niet zo duur, hoe u de juiste te kiezen.


Voordelen van het interieur in klassieke stijl

In eerste instantie kan het lijken dat het ontwerp van de woonkamer in een klassieke stijl impliceert een nadruk op de breedte van de tas, dus niet iedereen is in een haast om een ​​soortgelijk huis uit te voeren. Met deze uitspraak zeer oneens ontwerpers. Ze leggen de nadruk op functionele en esthetische component van het proces. Elk item in de kamer gekozen op basis van een harmonieuze combinatie van reeds aanwezig in het appartement details.

Het belangrijkste ding - niet "te ver" in termen van de keuze van de meubels, kleuren en design-elementen. Het is beter om de vrije ruimte dan de overload vertrekken.

Het voordeel van de registratie van de kamers in de klassieke stijl is dat het altijd relevant en mooi blijvenHet voordeel van de registratie van de kamers in de klassieke stijl is dat het altijd relevant en mooi blijven

In het geval van een bevoegde project, zelfs een klein gedeelte van hun woonkamer wordt een kunstwerk:

 • Classic verliest nooit zijn relevantie;
 • Mogelijkheid om de gasten over de passie voor hoge stijl te maken;
 • Veelzijdigheid - dit interieur maakt het gemakkelijk om toegang tot de noodzakelijke dingen te krijgen, waardoor een gevoel van comfort;
 • Aantrekkelijk uiterlijk.

woonkamer ontwerp in klassieke stijl: tips voor beginners

Ongeacht de geplande reparaties in het appartement of huis alleen vestigde zich in het nieuwe gebouw, om te beginnen om het project te doen. Het is gemaakt het bijhouden van de kamer geometrie, graad van verlichting, het aantal ramen, deuren, de locatie en ga zo maar door. Hoe nauwkeuriger schets zal worden gemaakt, hoe makkelijker het zal zijn om het ontwerp te kiezen. Daarna moet u de overheersende stijl te selecteren. Zoals eerder vermeld, is het een donkere en lichte versie.


Als de eerste is geschikt voor ruimtes worden gekenmerkt door hoge plafonds en grote gebied, de light-versie - ideaal voor kleine woonkamer. U kunt dan kiezen voor de decoratie voor de muren.

Alvorens over te gaan tot het ontwerp van de woonkamer, moet je denken bij voorbaat van het ontwerp tot in het kleinste detailAlvorens over te gaan tot het ontwerp van de woonkamer, moet je denken bij voorbaat van het ontwerp tot in het kleinste detail

Men moet niet vergeten dat de klassieke stijl impliceert symmetrie, het gebruik van natuurlijke materialen en veel accessoires. Zo zal een oude commode, geplaatst tussen een stoel en een bank de nodige sfeer te creëren.

Om de nieuwkomers niet in de war in de stijlen en trends te krijgen, hebben de ontwerpers een aantal eenvoudige richtlijnen bereid: • De kamer moet 3-4 kleine beeldjes;
 • U kunt stucwerk te gebruiken;
 • Visueel helpen uitbreiden van de ruimte spiegel 2-3;
 • Reproducties van klassieke kunstwerken sieren de muren;
 • Het wordt aanbevolen om een ​​kroonluchter met hangers te gebruiken;
 • Het wordt sterk aanbevolen op te geven het gebruik van "huilen" of "zuur" kleuren.

Classic interieur in de woonkamer: kleur ontwerpregels

Comfort en aantrekkelijk uiterlijk vormen in de kamer niet alleen meubels, maar ook goed gekozen kleuren. Deze moeten pastel, dan de mensen in de kamer niet vermoeide ogen te krijgen van de overvloed van lichtpuntjes. In de meeste van deze projecten zijn gebruikte tinten beige of crème. In sommige gevallen is het toegestaan ​​om een ​​uitzondering te maken van deze regel. Bijvoorbeeld verzadigde roze of oranje wordt goed visueel accent.

De juiste combinatie van kleuren en tinten zal een kamer gezellig en mooi te makenDe juiste combinatie van kleuren en tinten zal een kamer gezellig en mooi te maken

Om het leven in een klassieke omgeving leek niet te low-key, kan je toevlucht nemen tot een beetje kleur trucjes:

 • Gebruik olijfgroen;
 • Sand tonen om circuits te creëren;
 • Browns helpen visueel aparte functionele gebieden in de kamer;
 • Matig gebruik van goud aan een luxe sfeer in het huis te creëren.

Architectonische kenmerken van het interieur in de woonkamer in klassieke stijl

In de klassieke interieur is geen plaats aan het toeval over, dus je moet het probleem van de keuze van elk item zorgvuldig te benaderen. Als we praten over hoogwaardige afwerking, het is genoeg mooie versie kan worden verkregen door het aanbrengen van een pleister of porselein met daarop volgende schilderij. Het toegestane gebruik van het decoratieve oppervlak als een goedkope optie.

Op de tweede plaats in termen van belang is het ontwerp van de wanden en het plafond. Zelfs in een kleine woonkamer is het belangrijk om alle elementen harmonieus betrekking hebben.

Bijzondere aandacht wordt besteed aan de ontwerpers raden het afwerken van het plafond en de murenBijzondere aandacht wordt besteed aan de ontwerpers raden het afwerken van het plafond en de muren

Dit zal helpen de volgende aanbevelingen:

 • plafond versiering worden gemaakt stucwerk friezen en schilderijen;
 • Visuele en functionele accent in een ruime kamer zal een elektrische open haard, versierd met wit marmer zijn;
 • Als de beschikbare ruimte het toelaat, in de woonkamer en eetkamer, kunt u kolommen of half-kolommen te gebruiken.

Vergeet niet over de meubels, die gekozen op is gebaseerd op de gegenereerde stilistische oplossingen. Bijvoorbeeld, past Somovo of andere binnenlandse fabrikanten, gemaakt van natuurlijke materialen. Het belangrijkste ding - u moet ervoor zorgen dat de boom hield een speciale behandeling. Anders zal het materiaal sterk bloot aan extreme vochtigheid en temperatuur.


Het gezellige interieur van de woonkamer in een klassieke stijl (video)

Het creëren van een gezellig interieur in een klassieke stijl vergt veel tijd en materiaalkosten. Het begint allemaal met een schets, die moet worden uitgevoerd met een maximale nauwkeurigheid. Zodra de definitieve versie wordt goedgekeurd, gekozen meubilair, decoratieve objecten, kroonluchter en ga zo maar door. Opslaan als niet gerechtvaardigd te kopen van de duurste, niet de moeite waard. Het is vooral een kwestie van kwaliteit in plaats van externe pracht.

Ontwerp een mooie woonkamer in klassieke stijl (interieur foto)

5-1 5 16cpl 6 123-4 725 757.854 b-IMG65dd32695e5d 1920x1080resizeinterior30784851392740673 Dizajjn-gostinojj-v-klassicheskom-stijl-6

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 4 =

map