Het kiezen van kasten in de kamer: wat te zoeken

Het kiezen van kasten in de kamer: wat te zoeken

12 October 2017Mooi en praktisch kast in de woonkamer snel alle onnodige dingen tegen nieuwsgierige blikken te verbergenMooi en praktisch kast in de woonkamer snel alle onnodige dingen tegen nieuwsgierige glazGde dezelfde "live" dingen in huis te verbergen? Niet op de stoelen, niet op de vloer, ze kunnen het hele huis verspreid? Natuurlijk niet, ze "live" in de kast! Precies aan de andere bogen gestapeld op de planken, en hoe leuk om de kast te openen en iets, schoon te nemen, streelde. Aangewezen neemt een kast in het appartement, het is een "thuis" voor dingen. Het is als een enorme bewaarder van geheimen en een scala aan faciliteiten, staat trots in het huis, kijken naar de scene. Hoe maak je een kast in het appartement om alle harmonieus gecombineerd kiezen? Immers, het rechtstreeks van invloed op de binnenruimte, functionaliteit, comfort.


Kasten in de hal op de muur

Tot op heden zijn er verschillende soorten kasten.

Ze zijn:

  • Free-standing;
  • ingebouwd;
  • Built-in transformatoren, met verschillende configuraties en deuren, of zelfs zonder deuren, evenals voor verschillende doeleinden.

Voor de installatie van een kast in de kamer, moet van tevoren worden gedefinieerd naar de locatie waar het zal worden geplaatstVoor de installatie van een kast in de kamer, moet van tevoren worden gedefinieerd naar de locatie waar het zal worden geplaatst

Kledingkast, zeker kiezen voor de plaats van de dislocatie. In de hal bevindt zich doorgaans boekenkasten, kasten voor kleding en beddengoed, gecombineerd kasten of muren. Geen gemakkelijke keuze, met een verscheidenheid van de kabinetten.


Bepaal het doel en de plaats van de locatie van de kast in het appartement moet het ontwerp anticiperen. Onze selectie van de locatie van het kabinet - het's kamer.

Hall - de grootste plaats in het appartement, en hij de eerste plaats in de familie tijdverdrijf. Dus garderobe staan ​​in de woonkamer moet voldoen aan de volgende eisen voldoen: voor het opbergen van beddengoed, kleding, die ze van "buiten" het oog, omdat de hal gastheren. Het moet comfort en harmonie te creëren in de woonkamer. Kasten moeten schuifladen, planken en hebben aparte afdeling met tralies voor hangers. Het moet een ruime en niet rommel de woonkamer op hetzelfde moment. Het voldoet aan alle criteria van een kledingkast en natuurlijk in de muur. Het is niet alleen geschikt ruime hal, maar ook voor kleine en middelgrote kamer Chroesjtsjov.

Compact kasten in de Chroesjtsjov in de hal

Hall Chroesjtsjov gekenmerkt door kleine omvang met een maximum hoogte van 2,4 m tot 2,7 en vreselijke geluidsisolatie. Het is ook belangrijk om te overwegen dat Chroesjtsjov Hall is een communicerende kamer. De moderne vorm van de kamer zal Chroesjtsjov gewoon kast te geven. Het zal visueel te vergroten, het verlengen van de ruimte zonder zich te bemoeien met en zonder verrommeling het.

Voor de kleine kamer past een compacte kast lichte schaduwVoor de kleine kamer past een compacte kast lichte schaduwT deze taak behandelt geen vrijstaande garderobe, die gewoon terugkeert tijdje geleden, laten we zeggen in de jaren '80 "en zal de functie van de stof verzamelaar uit te voeren. Een van de uitdagingen Chroesjtsjov - een vloerbedekking, is het vooral hout. Instellen van de kast, moet u aan te sluiten of te vervangen.

Ontwerp garderobe voor kamers

garderobe ontwerp gekozen op basis van het interieur van de hal.

Er zijn verschillende materialen van de bouw voor kasten:

  • Uit vezelplaten (MDF);
  • Van elkaar gelijmd droge houtvezels (MDF);
  • Uit spaanplaat (spaanplaat).

Stijlvol aanvulling op het interieur van een moderne woonkamer zal helpen een mooie kast met spiegeldeurenStijlvol aanvulling op het interieur van een moderne woonkamer zal helpen een mooie kast met spiegeldeuren

Maar het belangrijkste ding om de voering materiaal te kiezen. Op dit punt in het bereik van het bedrijf heeft een enorme selectie. Als het gaat om het ontwerpen, moet je meer verantwoordelijk voor de keuze van voering materiaal - dit is het voorste deel van het materiaal. Maar er zijn ook andere materialen voor vakdeuren: glas, kunststof, metaal, textiel triplex.

Het glas kan van veel verschillende kleuren, blauw, geel, de kleur van cappuccino, evenals transparantie. Spiegels groei of op een riem. Op de coupe kasten en mogelijk af te drukken.

Legborden kunnen worden gemaakt van spaanplaat of ook uit kunststof. Accessoires hebben de smaak van de klant. De belangrijke rol gespeeld door kleur garderobe, de decoratie en design. Als dit het klassieke interieur van de hal, dan past een kast van donker hout, als het ontwerp is minimalisme, dat wil zeggen, van het licht, monochromatische kleuren, zoals metallic kleur.

Ideeën garderobe in de hal van het appartement: patronen in het binnenland

Om de binnenruimte en functionaliteit te versieren juist gekozen garderobe te helpen. Het kan worden gebouwd met een gebogen decoratieve zijwand fel gekleurde deuren, met imitatie hout patroon, met foto's afdrukken, half open planken, met glas en verlicht met matte of glanzende deuren. Het kan worden gedraaid, volledige lengte, radius of helemaal geen geometrische vorm lijken.


Bij het kiezen van een kast, zet de nadruk op huurders of huurder ruimte. Zijn stijl van het leven. Als deze dame, dan natuurlijk geen spiegels of hoe, maar hun locatie op de deur kan worden gevarieerd: schuin, in zijn volle lengte, half.

Ook kunnen spiegels mooi worden ingericht en hebben een andere configuratie. Kledingkast kunnen open aan de zijkanten van de planken, waarin ook bloemen, decor items, fotografie. Misschien zal het een ingebouwde boekenkast met verlichting die geen ruimte lijkt, en een hele bibliotheek of zelfs kantoor.

Kies een kast die van nature zou een aanvulling op het ontwerp ruimte, is noodzakelijk met het oog op het interieur en beschikt over kamersKies een kast die van nature zou een aanvulling op het ontwerp ruimte, is noodzakelijk met het oog op het interieur en beschikt over kamers

Voorwaar, de huurder van het appartement een wetenschapper, een student of een student, dan passen de deur coupe kast gemaakt van magnetische markeerborden, waar je formules kunnen schrijven, stellingen te onthouden, denkproces, lijm op magneten posters voor de presentatie repetities, lijmen stickers in de vorm van tips. Ook zal dit spel zowel kinderen die niet langer de schuld voor de gekrabbeld muren, behang aan te passen, en nu alles wat is geschreven in de kast kan gemakkelijk worden verwijderd met een spons.

Het veranderen van de tijd met hem en de veranderende kijk op de dingen. Indien vóór de kast werd gezien als een enorme "box", die slechts dient voor opslag, maar nu in het kabinet zo veelzijdig dat het vermogen om te boeien. Laten we-kast bed cabriolet, schuifdeuren-table cabriolet. Kledingkast niet alleen helpt om ruimte te besparen in kleine appartementen, maar voegt zijn eigen smaak aan het interieur.


Geen gemakkelijke keuze, maar geïmplementeerd. Weeg alle nuances, duidelijk omschreven ontwerp, kleurenschema, de kans om zijn idee te vullen. Niet beknibbelen op de master verzamelaar. Vergeet niet dat met het oog op garderobe embed nodig is om de site te bereiden. De wanden, vloer en plafond moet glad zoveel mogelijk zijn - zonder dat de verschillende hobbels en kuilen. Ook moet de zijwanden sterk als het inbouwkast. Ontworpen om te benadrukken - moet je een kabel lopen naar de plaats waar de kast zal worden gevestigd. Het is noodzakelijk om nog een ding eens - het is de binnendeuren, welke manier ze open, niet te kloppen over de kast kan nodig zijn om gidsen te installeren.

Stijlvolle kasten in de hal (video)

Natuurlijk betekent dit niet zomaar enkele kast tegen de muur, moet je voor te stellen hoe het moet zijn dat er wordt opgeslagen, welke emotie het zal dragen. Geen gemakkelijke opgave, maar oplosbaar, dus ga er voor!

Design-in kasten in de hal (de foto in het interieur)

230 2691-53db322aeb7da 6147-1381486773 00862734n1 9769-1401182011 1434521801cinetto3 0871100c-8d77-3b41-b882-cb6b8e1219e7 C205001G-5581 Dizayn-gostinoy-zo-shkafom-kupe-shkaf - kiev-rayon-Obolonskiy Dizayn-korpusnogo-shkafa-kupe-shkaf - kiev-rayon-Obolonskiy

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70 − 62 =

map