The BlogHanger - een gebruiksvriendelijk ontwerp, die niet alleen dienst doet als opslagruimte, maar ook een extra interieurdecoratieHanger - een gebruiksvriendelijk ontwerp, die niet alleen dienst doet als opslagruimte, maar ook een beetje extra intereraChasto hosts kan niet bogen op een grote ruimte van hun appartementen, vooral in gangen en gangen. Voor kast soms niet genoeg ruimte. In dit geval kan de bail-muur gemonteerde hanger voor de zaal, in het bijzonder hout, want hout - het is een zeer milieuvriendelijk en mooi materiaal, die perfect geschikt is voor vrijwel elk interieur.


Een nieuw ontwerp element: een hanger in de gang houten muur

Wall hanger moeten aan bepaalde eisen voldoen om gebruik het comfortabel en aangenaam was. Oogstrelend design, betrouwbare sluitingen, haken kracht - dit alles is een noodzakelijk onderdeel van een goede hangers.

Muur houten hanger in een kleine hal zal vervangend kabinet zijnMuur houten hanger in een kleine hal zal vervangend kabinet zijn

Aangezien alle muur hangers zijn open type van de bouw, is het noodzakelijk om te zorgen dat het bevestigingsmateriaal verborgen voor de ogen en de verschijning van de hanger niet in strijd is.

Er zijn verschillende ontwerpen van de muur hangers. Indien een klassieke, zal het ontwerp een strip met haken daaraan bevestigd zijn.

Staven kunnen zijn:


 1. Verticaal - visueel verhoging van de hoogte van de ruimte, dus het is een goede optie voor de hal. De behuizing is gewoonlijk van hout of spaanplaat. De lengte varieert van 30 cm tot 2 meter, de vorm kan verschillend zijn;
 2. Horizontale modellen zijn zeer compact en geschikt voor een kleine ruimte. Visueel verhoging van de breedte van de wand zeer geschikt voor inbouw in een hoek. Hun basis is een rechthoekig bord, maar er zijn meer complexe vormen;
 3. Design - gemaakt van houten planken. Haken zijn meestal een samenstelling aan het lichaam, de gewenste bocht om dingen tegemoet te komen. Er is ook een compacte versies voor anterooms in moderne of minimalistische stijl.

De meest populaire vormen van hout dat wordt gebruikt voor de vervaardiging van hangers, zijn berken, essen, beuken, grenen. Om de levensduur van het product fabrikanten bedek ze met een speciale samenstelling uit te breiden, wordt toegepast op de verf en vernis of kunstmatige sostarivayut.

Hangers in de gang muur houten: een moeilijke keuze

Maak comfort en het meegeven van perfectie binnenlandse gang - een van de voorwaarden voor een goede muur hangers. Maar dat niet alleen bepalend voor de keuze, de belangrijkste - functionaliteit.

Hanger - handig, en soms eenvoudig noodzakelijke beslissing, zoals natte en vochtige kleren schoon in de kasten wordt afgeradenHanger - handig, en soms eenvoudig noodzakelijke beslissing, zoals natte en vochtige kleren schoon in de kasten wordt afgeradenOm niet te worden teleurgesteld in de aankoop, is het het overwegen waard advies van een expert:

 1. Houten model is nodig om sterk te zijn;
 2. Hangers met ongebruikelijke ontwerp idealiter passen in het interieur van het pand;
 3. Voor het kopen van hangers moet weten het gewenste aantal haken voor elk gezinslid moet verantwoordelijk zijn voor ten minste twee;
 4. Het model moet rekening houden met de groei van alle gezinsleden makkelijk te gebruiken voor iedereen.

Houten muur hanger geschikt voor degenen die liever vaak veranderen het "beeld" van zijn huis, zoals ze zijn praktisch, eenvoudig te gebruiken en vereist geen speciale zorg nodig hebben. Hun prijs is ook zeer aantrekkelijk.

Fabrikanten gaan om klanten te ontmoeten, hen te voorzien van een enorm scala aan modellen in verschillende kleuren, vormen en materiaal, maar in zulk een verscheidenheid aan product te kiezen is niet altijd gemakkelijk voor iedereen.

Als je niet hoeft te kopen: een hanger in de hal met zijn handen in hout

Het gebeurt zo dat alle winkels worden bekeken, en de zool en een gewenste hangers gevonden. In dit geval wordt de uitgang van de onafhankelijke productie van de gewenste zaal element. Hout is goed, want het is zeer betaalbaar te kopen en gemakkelijk te hanteren.

Wand hangers voor jassen, tassen en andere benodigdheden kunnen worden gemaakt met zijn eigen handen gemaakt van hout of andere materialenWand hangers voor jassen, tassen en andere benodigdheden kunnen worden gemaakt met zijn eigen handen gemaakt van hout of andere materialen

Om de meest eenvoudige hanger te maken, dient u zich te wapenen:

 • Ijzerzaag of decoupeerzaag;
 • Blowtorch;
 • schuurpapier;
 • schroevendraaier;
 • priem;
 • Een stuk van de gewenste afmeting van de plaat;
 • Haken.

Boord moet goed worden behandeld, is het ook geschikt stretch voering. Birch is niet de moeite waard, want er is een mogelijkheid om te splitsen op het moment van de schroeven, vanwege de kwetsbaarheid. Hard hout (eiken, essen, enz.) Mag ook niet worden beschouwd als een optie. Vervolgens moet je een stukje van de gewenste omvang van de raad gesneden en puzzel omgaan met de randen, zodat ze door geworden. U kunt een golvend, ruitvormige of trapeziumvorm voor de toekomst hangers te maken.

Elegantie gebaseerde geven afschuining uit elke rand van het bovenste deel van de toekomstige hangers hoek.

Dan is de rand van de huiden en grind. Gladde oppervlak van de planken verbrand met een brander, indien dit niet gebeurt, kunt u de gaskookplaat te gebruiken.


Bevestiging aan de muur vindt plaats op twee manieren:

 1. Scharnierend. Achter gemonteerde ontwerp "oren" - speciale afgeronde metalen of tinnen bord. Ze gaten en hanger bevestigd met schroeven in de pluggen. De lengte van pluggen en schroeven is afhankelijk van de betrouwbaarheid van de inrichting;
 2. De gaten in de raad van bestuur, geboord door. Deze hanger is bevestigd aan de wand bevestigd. Hoe groter de lengte en breedte van de bases, hoe groter het aantal openingen vereist. Dit is de meest betrouwbare manier van bevestigingsmiddelen.

Verder het oppervlak van voorwerpen in een rij de haken verdeeld op een afstand van 15 cm van elkaar. Breed is geschikt voor 2 rijen. versprongen opstelling haken die geschikt zijn voor dergelijke optie.

Outdoor houten hanger in de gang

Vloer hangers zijn een goed alternatief voor een wand-monsters. Hun belangrijkste voordeel is dat ze zijn zeer mobiel en gemakkelijk te verplaatsen.

Het belangrijkste voordeel van de hanger is de mobiliteitHet belangrijkste voordeel van de hanger is de mobiliteit


Onder de modellen outdoor hangers zijn inklapbaar type. Tijdens de warmere seizoenen ze gemakkelijk uit elkaar kunnen worden genomen en het gebruik van de vrijgekomen ruimte voor andere doeleinden. Deze producten zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat deze taak zou kunnen verwerken iemand een handig pakket en hebben veel tijd niet te nemen aan het proces van het verzamelen en analyseren.

In vloer hangers zijn er verschillende voordelen die hen onderscheiden van de andere modellen:

 1. Wanneer ze worden gebruikt, is er geen noodzaak om de muur te verwennen;
 2. Ze zijn zeer mobiel;
 3. Sommige uitvoeringsvormen kunnen onmiddellijk worden gebruikt na de aankoop;
 4. Redelijke kosten;
 5. Kleren hebben de mogelijkheid om snel droog en geventileerd.

Hanger kan overal in het appartement worden geplaatst, het organiseren van de ruimte in de kamer. De noodzaak om te zoeken naar de verloren en verspreid dingen onmiddellijk verdwijnen met de overname van een soortgelijk ontwerp.

Maar er is een vloer model en een aantal tekortkomingen:

 1. Er moet de kleding gelijkmatig om te voorkomen omkeren van de structuur hangen;
 2. Alle kleding is op de geest;
 3. Voor hanger ruimte nodig is, heeft dezelfde muur niet in een ruimte.

Inklapbare modellen vereisen controle van de toestand van de schroefverbindingen en de periodieke aanhalen, anders worden ze slap.

Maak een keuze: hangers gang houten muur (video)

Alle gangen zijn verschillend in design en films, maar een vaste waarde in elke was en blijft een hanger. Hangers voor heren kan ongelooflijk mooi, divers en meerdere functies tegelijk uit te voeren. De meest voordelige in termen van het verschijnen van alle opties is van hout, is het begrijpelijk, omdat de vrijgevigheid van de natuur en de schoonheid van het natuurlijke materiaal altijd in de prijs is geweest.

Details: hangers gang houten muur (foto voorbeelden)

1 7g4qb 25-wandmontage-coat-en-sjaal rack-pallet-project-homebnc 428original 5280 1438428839 d2719f55242861e5bbd2ef9e03eeeb9f eshalki file i98yt65

Leave a Comment

Your email address will not be published.

85 + = 90