Het kiezen van gordijnen voor de woonkamer: foto's en aanbevelingen

Het kiezen van gordijnen voor de woonkamer: foto’s en aanbevelingen

12 October 2017De gordijnen in de woonkamer moet mooi zijn, want het is het eerste wat de aandacht trekt in de kamerDe gordijnen in de woonkamer moet mooi zijn, want het is het eerste wat je aandacht besteden aan komnatePortery - de woonkamer decoratie. Het is ze voor het eerst de aandacht van bezoekers te trekken. Woonkamer - een zeer belangrijke plaats in het huis. Het was in deze kamer te nemen familieleden, voeren zakelijke bijeenkomsten en te communiceren met vrienden. Het leven altijd in het zicht, dus ze moet stijlvol en elegant kijken. Wanneer de gasten zijn in de woonkamer, hun ogen geklonken niet meubilair. De belangrijkste decoratie van de hal zijn de mooie gordijnen, die de aandacht trekken. Smaakvolle gordijnen harmonieus passen in het ontwerp van elke ruimte, kunnen ze een speciale "twist" in het interieur worden, geven de ruimte een lichte en luchtige, of helpen om de soliditeit en verfijnde smaak van de eigenaars van het appartement te tonen. Dat is de reden waarom de keuze van de gordijnen moeten benaderen serieus rekening houdend met alle mogelijke nuances.


Waarom is het belangrijk om gordijnen voor de hal te kiezen

Het maken van een levende staat centraal in het interieur van het hele appartement, want het is deze kamer - "ontmoetingsplaats" in het huis, hier zijn er familie en vrienden, kan deze tijdelijk worden omgezet in een keuken of kantoor.

Gezamenlijke woonkamer ontwerp moet roepen positieve emoties, aan te passen aan de gewenste stemming en neem het oog.

Het is noodzakelijk om de stijlvolle en creatieve gordijnen die altijd vreugde te kiezen en een positieve manierHet is noodzakelijk om de stijlvolle en creatieve gordijnen die altijd vreugde te kiezen en een positieve manier

Het interieur van de hal gordijnen spelen een belangrijke rol. Ze maken deel uit van het decor, geven de ruimte een perfectie in het ontwerp, tijdens de dag en nacht te beschermen tegen fel licht tegen nieuwsgierige buren, gedetineerd diepgang en speelt de rol van een extra geluidsisolatie. Drapes perfect geschikt voor het interieur van de woonkamer als een bescheiden appartementen met één slaapkamer, en luxe prive-woning. Mooi en stijlvol, ze een perfecte aanvulling op alle interieur woonideeën.

Gordijnen kunnen een leefomgeving comfortabeler te maken, veredelen view of the room, op te geven haar ontwerpen uniek.


Hoe kan ik gordijnen in de woonkamer te kiezen: 4 belangrijke regels

Moderne gordijnen zijn niet alleen mooi, maar ook functioneel, waardoor ze een integraal onderdeel van de inrichting van het interieur van de hal.

Het oppakken van de gordijnen voor de hal, is het noodzakelijk om het aantal punten te bepalen:

  • De kleur van de gordijnen;
  • Gordijnen ontwerp;
  • Fabric gordijnen;
  • Afspraak gordijnen.

Kies gordijnen gemakkelijkste, gericht op hun kleur. Kleuren gordijnen geselecteerd op basis van de algemene kleur ontwerp woonkamer. Als de muren van de woonkamer licht, moet de gordijnen donkere kleuren zijn als het behang donkere tinten, gordijnen, is het wenselijk om een ​​lichte of neutrale kleuren te kopen.Gordijnen worden gekozen, in de regel onder de kleur van de kamer en wordt in haar meubelsGordijnen worden gekozen, in de regel onder de kleur van de kamer en wordt in haar meubels

De hoofdregel - de kleur van de gordijnen moet niet in combinatie met de kleur van de muren, duidt dit op een gebrek aan smaak.

Gordijnen die zwaar op de algemene achtergrond van de woonkamer zijn toegewezen, en niet op zijn plaats, is het noodzakelijk om de harmonie te respecteren.

Gordijnen kunnen eenkleurige worden of zijn patronen gestileerd, en verschillende kleuren te combineren. De eenvoudigste is een selectie van klassieke vlakte gordijnen - ze zijn zwaarder gevoel van de kamer en de focus op het raam.

Ontwerp gordijnen - een kwestie van smaak. Gordijnen kan klassiek zijn, in de vloer, en er kunnen extra decoratieve elementen hebben: kwasten, franje, vlecht, toepassingen of ornament.

Het materiaal waaruit gemaakt gordijnen kunnen zowel benadrukken het ontwerp van de woonkamer als een geheel, en om het evenwicht te brengen en te verzachten. De meest voorkomende stoffen voor gordijnen zijn fluweel, zijde en satijn, en soms katoen. Gordijnen van dichte weefsel of van licht? Het hangt af van de situatie, de woonkamer en de persoonlijke smaak.

Fluwelen gordijnen kijkt luxe en elegant, maar soms zijn ze te "zwaar" voor de woonkamer. Zijde en satijn gordijnen kunnen de kamer lichtheid, vooral in combinatie met tule geven. Cotton gordijnen goed passen in het ontwerp van de hal in een groot huis.

Met welk doel zijn gordijnen gekocht? Ze zijn niet goedkoop, maar het zal dienen voor vele jaren. Het is belangrijk om te begrijpen dat ze zijn geselecteerd op verschillende manieren, afhankelijk van het doel van de gordijnen.

Bij het kiezen van gordijnen, aandacht besteden aan de kwaliteit, want ze hebben om u te beschermen tegen licht en geluidBij het kiezen van gordijnen, aandacht besteden aan de kwaliteit, want ze hebben om u te beschermen tegen licht en geluid

Gordijnen nodig hoofdzakelijk voor isolatie en bescherming tegen het binnendringen van zonlicht moet worden gemaakt van een dikke stof. Als het doel van het kopen van gordijnen - alleen inrichting van de woonkamer, is het noodzakelijk om het gehele interieur van de kamer als een geheel te beschouwen. Ook kan de gordijnen worden gekocht met een functioneel doel, bijvoorbeeld om de gebreken van de muren te verbergen, of om zich te concentreren op de muren naar het raam.


Afgewerkt gordijnen voor de woonkamer: de voor- en nadelen

Om de gordijnen te kiezen, zijn er twee belangrijke manieren - individueel hun bestelling aan te passen, of kies er klaar voor. De tweede optie is eenvoudiger, omdat het niet lang te wachten voor orderverwerking, en het zal veel goedkoper kosten.

In speciaalzaken kunt u gordijnen voor elke smaak en budget te kopen, kiezen uit een verscheidenheid van kleuren die het interieur past: in de klassieke stijl van elegantie is belangrijk voor de moderne meer geschikt ongebruikelijke kleurencombinaties en decoraties op de gordijnen. Grote keuze - het belangrijkste voordeel van kant-en-klare gordijnen, maar op hetzelfde moment en een aanzienlijk nadeel.

Uit de keuze van de variëteit is soms niet gemakkelijk om te weten waar je moet kijken. Het is noodzakelijk om een ​​min of meer duidelijk idee van wat je nodig hebt om te kopen, met de nadruk op het ontwerp van de woonkamer als geheel en hun eigen smaak hebben.

Klaar gordijnen in verschillende kleuren en maten kunnen worden gekocht bij speciaalzakenKlaar gordijnen in verschillende kleuren en maten kunnen worden gekocht bij speciaalzaken

Ready gordijnen zijn zeer stijlvol, hebben een aantal variaties van kleuren, kies dan hen - een plezier, en de prijs van kant en klare gordijnen zijn veel lager dan hun boek kleermaker. Het kopen van een kant-en-klare gordijnen bespaart tijd - ga je gewoon naar de winkel te kiezen en te kopen, en hebben geen last van een lange selectie van stoffen en orderverwerking verwachting kleermaker. Klaar gordijnen reeds alle elementen van decor, geven zij geen extra order nodig hebben en betalen. Vaak klaar gordijnen worden geleverd met het aanbrengen van elementen, is er geen noodzaak om individueel te zoeken voor hen, maar de keuze zal altijd helpen Sales.


Maar het kopen van een kant-en-klare gordijnen, zijn er belangrijke nadelen. Dergelijke gordijnen, hoewel interessant, maar niet uniek, en het is mogelijk dat vrienden of familieleden precies hetzelfde zal zijn. Of in de winkel mag niet van kleur of decoratieve elementen, die oorspronkelijk wilde kopen, moet je om te nemen wat er is. In sommige gevallen nog steeds de diensten van een op maat te zoeken om de gordijnen te korten of zoom hen.

Kopen kant-en-klare gordijnen, of een beroep doen op een kleermaker - een individuele beslissing, maar de voors opwegen tegen de nadelen, en een dergelijke aankoop zal je niet teleurstellen als je het goed aanpakken.

Wat zijn de gordijnen voor in de woonkamer (design 2017) mode dit seizoen

gordijnen ontwerp in 2017 heeft ondergaan ingrijpende veranderingen tijdens het laatste seizoen. Ontwerpmodificaties gordijnen opgeslagen repetitieve elementen of geometrische vormen.

Fashion vorig jaar gordijnen rechthoekige vorm met kwastjes en franje hebben hun aantrekkingskracht verloren in 2017.

Relevante vandaag zijn de gordijnen in strikte klassieke stijlRelevante vandaag zijn de gordijnen in strikte klassieke stijl

Gordijn nog steeds een belangrijk constructieonderdeel gordijnen, in 2017 de trend om "golven" in het bovenste gedeelte van het venster dat wordt uitgevoerd door middel van swags bevestigingsklemmen maken. Niet uit de mode en stoffen gaan in een eenvoudige, tijdloze klassiekers zal nooit zijn relevantie verliest. Voor de liefhebbers van ongebruikelijk ontwerp in 2017, kunt u gordijnen met abstracte patronen of overlappende vormen (vierkanten of driehoeken) te kiezen.

Stijlvol en modern, de gordijnen in de kamer: Wat is er nieuw in 2017

Wat is er nieuw in 2017 - goed vergeten oud. De huidige modetrends dicteren 2017 GODU gordijn van licht, transparant of doorschijnende stof en decoratieve elementen in de vorm van filamenten.

Smaakvol versieren een kamer kan gemakkelijk licht en originele gordijnenSmaakvol versieren een kamer kan gemakkelijk licht en originele gordijnen

Belangrijkste trends in het ontwerp van gordijnen jaar 2017 - een voorliefde voor eenvoud en minimalisme.

Mooie gordijnen in het interieur (video)

Stoffen voor gordijnen geselecteerde lichte tinten of neutraal, maar in combinatie met tule mogelijk accent en donkere kleuren. De garens kunnen worden ingericht aan de zoom in artistieke wanorde, of worden versierd met kralen, pailletten en kralen. Maar de gordijnen moet eerst zijn functioneel, dus de gordijnen in 2017 is niet een overvloed aan decoratieve elementen.

Stijlvolle gordijnen voor de woonkamer (foto)

233 433 543 1110 2016shtori2 3358 14458469345 14458464512 144584783516 1505062105Curtains-2016

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 3

map