Het kiezen van een sterrenhemel plafond: verf of projector

Het kiezen van een sterrenhemel plafond: verf of projector

12 October 2017Moderne technologieën maken het mogelijk om een ​​sterrenhemel in huis hebbenModerne technologieën maken het mogelijk om een ​​sterrenhemel op domaBudet vergissing te denken dat om zichzelf te maken in zijn huis plafond hemel sterrenhemel alleen door professionele bouwers hebben. Er zijn veel trucs om een ​​versiering van de zaal snel en zonder gebruik van speciaal gereedschap te regelen. Overweeg een paar opties, hoe is het mogelijk met hun handen op het plafond van zijn huis stralende sterren geplaatst.


Hoe maak je een projector aan het plafond van de sterrenhemel te kiezen

De eenvoudigste oplossing, die zal zorgen voor de realisatie van het idee om aan het plafond te zetten een sterrenhemel, de projector wordt. Natuurlijk, bij het kiezen van een projector moet u rekening houden met de eigenaardigheden van de plafondconstructie en de categorie prijs waarvoor u in aanmerking komen.

In het bijzonder:

 • Als u verwacht dat de exacte projectie van de sterrenbeelden en de maan het gewenste effect alleen gewelfd plafond zal verschijnen in de ruimte zal bieden. Natuurlijk, de kosten van een dergelijke machine kost een aardige cent.
 • Meer budget projectoren chaotische fonkelende hemellichamen kunnen worden gekocht voor de kamers met verschillende soorten plafond: vlakke of tiered.

Het is verstandig om een ​​model dat kan werken niet alleen op de netwerkadapter, maar ook op de accu's te kiezen. De feedback van klanten blijkt dat vaak het snoer is een beetje kort, en het is niet genoeg om de projector komt te staan ​​hoger - dichter bij het plafond. En als u het op de vloer, lichtgevende sterren hebben vage contouren. By the way, de beste in het donker sterren op het plafond eruit zal zien, die wit zijn.

Een interessante oplossing - projector wekker, de Otori combineert verschillende functiesEen interessante oplossing - projector wekker, de Otori combineert verschillende functies


Om jezelf te beschermen tegen een teleurstelling voor het kopen van een projector, is het raadzaam om een ​​video over hoe u wat het resultaat van zijn werk kan worden verwacht te zien.

Spanplafonds: printen en fiber

Als om hun ideeën te vertalen in werkelijkheid ben je niet bang voor toenemende spanning polotka, dan beseffen dat sterrenhemel panorama kan op verschillende manieren.

Echter, in dit geval, kan het nodig zijn om de hulp van experts:

 1. De illusie van heldere gloeiende sterren zal helpen om een ​​optische vezel te maken. Dit ontwerp kan worden uitgevoerd met of zonder puncties. In het eerste geval zal neon draad hangen de oorspronkelijke luchter van het plafond en de tweede - de verlichting is verborgen onder de film in de plafondconstructie.
 2. Fans van 3D-effecten kunnen worden geadviseerd om te bestellen printen op PVC-film voor spanplafond. Vervaardiging van het plafond moet worden gepland in combinatie met LED-spots of TL-lampen gebruikt in compact lampenkappen - omvangrijk kroonluchter om deze foto moeilijk te vinden, en het ontwerp zal opzichtig kijken.

Wanneer Wanneer "Sterrenhemel" technologie in een groot aantal aan het plafond gemonteerde lichtbronnen die de illusie van gloeiende sterren creërenvezel mount technology is belangrijk bij het kiezen van een materiaal voor spanplafond. Dus, wanneer de apparatuur is verborgen in het ontwerp en de sterren kan worden gezien alleen wanneer de speling, fit satijn, glans en matte schilderijen. Een montage met puncties noodzakelijk suède dikkere materialen te kiezen - dan gaatjes niet zo opvallend of zelfs geheel onzichtbaar.

Merk op dat bij het monteren van een plafond zonder lekke banden sterrenhemel gebied mag niet groter zijn dan 10 m2. Anders, na verloop van tijd, kan de bouw beginnen te verzakken.

Hoe de sterren op het plafond en behang

Vandaag de dag, in de handel verkrijgbaar in een verscheidenheid aan opties van behang, die het effect van luminescentie te hebben. Deze wallpapers u kunt kiezen, in het bijzonder en voor het plafond - met het beeld van de hemel.

Gloeiende behang met 3D-effect zal de illusie van een sterrenhemel te creëren op het plafondGloeiende behang met 3D-effect zal de illusie van een sterrenhemel te creëren op het plafond

Raden om aandacht te besteden aan:

 • Fluorescerende gerold materialen niet alleen glow in the dark, maar hebben ook een 3D-effect. De technologie van hun creatie is ontworpen op een zodanige manier dat het zorgt voor flikkering circuits gedrukt op behang elementen voor meerdere jaren.
 • Fosfor wallpaper - beelden worden op het materiaal acrylverf met een fosfor, die de mogelijkheid om de geabsorbeerde energie omzetten in licht heeft.

Plakken het plafond van dergelijke materialen is niet anders bekleding techniek vinyl behang. Het is wenselijk om vooraf te lijnen het plafondoppervlak.

Het duidelijke voordeel van deze wallpaper - ze stof en vocht afstotende eigenschappen. toegestaan ​​nat reinigen van hen uit te voeren.

Hoe maak je een probleemloze plafond hemel sterrenhemel te maken met hun handen

Versier al een rij plafond sterren en de maan is niet zo moeilijk als het lijkt.

Asterisk-sticker is gemakkelijk om gewone plafond te zetten in een lichtgevende nachthemelAsterisk-sticker is gemakkelijk om gewone plafond te zetten in een lichtgevende nachthemel


Dit kan gedaan worden op verschillende manieren:

 1. Gebruik fosforzuur stickers;
 2. Maak tekeningen in de vorm van sterren en verschillende andere hemellichamen.

In dit proces, ook, heeft zijn eigen trucs en subtiliteiten. Om erachter kwam keurig, pre-cut stencil karton. En gebruik het dan op een oppervlak lichtgevende verf of lak te versieren.

Stars kan worden gesneden uit de film Oracal. Het is niet alleen zeer sterk, maar ook een goed onderhouden op verschillende oppervlakken - dit materiaal wordt gebruikt voor outdoor reclame, dus er is geen twijfel over bestaan ​​dat in een afgesloten ruimte zal het heel lang duren.

Film volgens zijn structuur is zacht en flexibel, met een kwaliteit kleefmiddel is geschikt voor de installatie, en heeft ook een hoge mate van resistentie tegen de effecten van water, olie en detergentenFilm volgens zijn structuur is zacht en flexibel, met een kwaliteit kleefmiddel is geschikt voor de installatie, en heeft ook een hoge mate van resistentie tegen de effecten van water, olie en detergenten


Oracal begrepen snel en stevig, zodat de film moet zorgvuldig worden verlijmd, materieel richtwals. Het lijkt niet vervormen tekening bellen met lucht.

Selecteer de kleur van het plafond een sterrenhemel

Wat de kleur van het plafond, ingericht in de stijl van de hemel zou moeten zijn, is grotendeels afhankelijk van de technologie die is besloten om Revet oppervlak.

Overweeg deze opties in meer detail:

 • Bij gebruik van de projector plafond is beter wit te maken, maar het kan ook subtiele tinten van roze, cyaan, magenta, geel, licht groene tinten zijn.
 • Voor verlaagde plafonds, voorzien van glasvezel, is het noodzakelijk om zwart, donker paars, donker blauwe stof om een ​​levendig contrast te creëren te kiezen.
 • Wallpaper met een lichtgevende effect is geselecteerd met een lichte achtergrond. Bij daglicht erachter dat ze van de hemel zal niet merkbaar zijn, maar 's nachts zal hij verschijnen in al zijn glorie.

Het is belangrijk bij het kiezen van de kleur van het plafond om een ​​contrast te creëren om de heldere ster stond op het oppervlak van het plafond.

Van groot belang in de perceptie van kleur is licht. Om het plafond gaf de indruk van grenzeloze sterrenhemel, maak een contour LED-verlichting die gericht zijn op het glanzende oppervlak spanning plafond.

Spanplafonds sterrenhemel (video)

Plafond, gestileerde sterrenhemel, zal dienen als een heldere accent interieur. Echter, omdat het ontwerp is niet onbelangrijk kleinigheden. De selectie van materialen moet rekening worden gehouden met de verlichting, de kleur van het plafond, evenals de berekening van hun financiële mogelijkheden.

Het plafond van de sterrenhemel (foto)

5 30nebo-002 1235 2012-12-28potolokzvezdnoenebo 135 281253194021833989862854651n 4695cb3b19cbf906e45dac0da0913068XL 1313132333aldis050 111527356w640h640281020111780 1327428623natjazhnoj-potolok-zo-zvezdnym-nebom3

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =

map