Het kiezen van een mooie muur in de kamer: 10 tips

Het kiezen van een mooie muur in de kamer: 10 tips

12 October 2017De wand van de kamer moet niet alleen aantrekkelijk, maar ook erg handig zijnDe wand van de kamer moet niet alleen aantrekkelijk, maar ook zeer udobnoyPodobrat de hal muur niet moeilijk zal zijn als de verhuurder ze geen bovennatuurlijke aanspraken heeft laten zien. Echter, in dit proces zijn er een aantal nuances, zonder welke het moeilijk is om de beste keuze te noemen. Het ding is dat de meubels gekocht voor één jaar, dus het maken van een aankoop, moet u proberen te suggereren dat er ook belangrijk in een paar jaar zal zijn en realiseren van de huidige aanbod.


De muur in de kamer: de keuze van de subtiliteiten van

Het kiezen van een muur in de kamer, moet je in eerste instantie de mogelijkheid om de kamer te evalueren. Wat is het? Te ruime of vice versa? Nauwelijks bevat alle noodzakelijke woninginrichting. Deze stap is zeer belangrijk, maar veel huiseigenaren hardnekkig negeren. Als gevolg hiervan wordt het meubilair spontaan gekocht en, soms, niet altijd een goede pasvorm in de geselecteerde vierkante meter.

Om fatale fouten te voorkomen, moet u de zoektocht te organiseren, als volgt:

 • De beoordeling van het niveau van de vierkante meter huis;
 • Denken hun wensen;
 • Selectie van de muren van de voorbeelden die ik zou willen zien in hun eigen huis;
 • Evaluatie van de bestaande voorstellen van de meubelindustrie;
 • Besluitvorming: een kant-en-klare wand daarvan kopen of bestellen van de productie;
 • Het maken van een aankoop.

Voordat u een muur te kopen in de kamer, na te denken over welke functionaliteit het zou durenVoordat u een muur te kopen in de kamer, na te denken over welke functionaliteit het zou duren

Op het eerste gezicht lijkt het erop dat het koopproces is te tijdrovend en neemt te veel tijd. In feite gebeurt alles een beetje anders. Vooral voor degenen die meteen dat hij wilde in het einde leren kennen. Op zoek moeten gaan met een kant en klare idee, van waaruit u kunt slechts licht te trekken.


Zo zal het zijn in staat om uw eigen exclusieve interieur, dat alleen benadrukken alle voordelen van het pand maken en deze als functioneel.

Fotowand in de hal: of te geleiden

Prachtige foto's van beroemde meesters trekken altijd de aandacht en je aan het denken over het kopen van productfoto's. Dit alles is natuurlijk, want de mooie beelden kan het gewoon niet het niet leuk! In deze inspanning berekend verkopers, met als voornaamste doel de uitvoering van de opgedragen producten segment. Maar wat zal de verrassing zijn als de echte goederen niet aan de verwachtingen voldeed.

Dat is de reden waarom, bij het plannen van een aankoop te doen op het internet, is het belangrijk om te begrijpen:

 • Foto's worden vaak geretoucheerd, dus zal er altijd aantrekkelijker dan het origineel;
 • Bijna alle fabrikanten houden zich het recht voor om een ​​aantal accessoires te wijzigen zonder kennisgeving aan de klant;
 • Met het oog op de werkelijke situatie te begrijpen, is het wenselijk om de verkoper / echte foto van de producent te vragen;
 • Onmiddellijk voorafgaand aan de aankoop van goederen is beter te zien in persoon om onaangename incidenten te vermijden.

zorg ervoor om het te zien in persoon voor je muur te kopen om overeenkomen met wat je ziet op de fotozorg ervoor om het te zien in persoon voor je muur te kopen om overeenkomen met wat je ziet op de fotoElke aankoop blindelings in verband met het risico waaraan de consument bewust. Bovendien zijn de meeste vaak de oorzaak van frustratie goedkope producten, prijsbeleid die soms sterk onderschat.

Het is belangrijk om te begrijpen dat de vrek twee keer betaalt! Daarom is erg goedkoop en zeer aantrekkelijk (foto) biedt betere omzeilen.

De beste muur voor de hal

Zeker zeggen welke muur naar de kamer zijn de beste is bijna onmogelijk. People's smaken zijn heel gevarieerd, evenals de stijl waarin een kamer geformaliseerd. Daarom is de definitie van "de beste wall 'is subjectief. Hoe, inderdaad, en de vereisten voor elk van de producten. Iemand belangrijke prijs, terwijl anderen zijn bereid om fabelachtige sommen geld te betalen voor de loutere kwaliteit. In ieder geval moet u zich richten op hun eigen wensen, in plaats van de eisen van anderen. Verkeerd gekozen tactiek, makkelijk om in de war raken en de verkeerde keuze. Echter, de algemene en vrij duidelijk punt, zelfs in fundamenteel verschillende producten nog steeds bestaan.

De beste wand voor de kamer - comfortabele, comfortabel, en dat past bij het hele gezinDe beste wand voor de kamer - comfortabele, comfortabel, en dat past bij het hele gezin

 Het bevat de volgende definities:

 • Verworven muur ideaal gelegen in een appartement;
 • Stilistische load strikt gehandhaafd in elk compartiment;
 • Het product is net als alle leden van het huishouden;
 • Met geen wens om een ​​nieuwe muur te zetten in de tijd.

Als de muur komt overeen met elk van de bovenstaande eisen, kun je geen zorgen te maken over wat ze niet wortel schieten in het huis. Het product kan worden bediend door één jaar! Een snelle verandering in de mode, het is niet onderworpen aan.

De wanden van de hal naar het appartement: een foto-rapporten bereikten

Check out kamer kan zijn als hun eigen, en met de hulp van hoog gekwalificeerde specialisten. De tweede optie is de win-win, want het interieur van een persoon die in dit opzicht enige ervaring zal trekken. Hij kan argumenteren, hun aanpassingen ... Op het einde, zoals de ervaring leert, in staat om precies wat oorspronkelijk wilde zal zijn.

Proberen op hun eigen te spreken als ontwerper is een waar avontuur, beslissen welke niet iedereen kan. Het ding is, wat er op het spel staat - een enorme verantwoordelijkheid. En toch, altijd het proberen waard.

Eerst moet je de foto's of foto's van modellen, stijl die een beroep op jonge ontwerpers te bekijken. Er is geen schande up, omdat in dit geval is het volledig gerechtvaardigd! Veel erger zou zijn als arrogant meester maakte een aantal fatale fouten, vast te stellen dat alleen volledige vervanging van meubilair modellen.

Als u de juistheid van de keuze van de muur te twijfelen, kunt u hulp van een specialist te zoekenAls u de juistheid van de keuze van de muur te twijfelen, kunt u hulp van een specialist te zoeken


Het werk moet uitgevoerd onder auspiciën van worden uitgevoerd:

 • mindfulness;
 • Boekhoudkundige ervaring van professionals;
 • Vermogen en de wens om hun eigen fouten te corrigeren.

Niet te eigenwijs aanpak niet. Zelfs professionals maken fouten. Maar niets van degenen die voor het eerst genomen om de eerste zitting af te geven, attente soms moet zijn!

Is het mogelijk om de muur te maken in het huis

Een ander voldoende altruïstische idee is onafhankelijk verwerkende wand. Monsters en geplande regelingen zal niet moeilijk te vinden, maar voor de uitvoering van hen zal veel moeilijker zijn. Meer succesvol omgaan met deze taak meubelfabriek, echter, en om te betalen voor haar diensten hebben volledige.

Als u wilt aanzienlijk besparen, kunt u proberen om een ​​muur te maken met hun handen.


Dit houdt in dat:

 • Om een ​​schets van het product te ontwikkelen;
 • Gewijzigd op basis van de werkelijke grootte;
 • Selectie van de optimale kleur;
 • De keuze van geschikte materialen;
 • Basiskenmerk;
 • Uitvoering van het plan.

Als u het verlangen en verbeelding, kunt u een functionele muur te creëren kan zelfs hun eigen handenAls u het verlangen en verbeelding, kunt u een functionele muur te creëren kan zelfs hun eigen handen

In feite, om een ​​echt de moeite waard muur te maken, kan het nemen van enkele weken tot enkele maanden. In ieder geval, zelfs als sommige - of vaardigheid is niet genoeg is, moet je niet haasten. Het is beter om in detail het betrokken worden getraind op andere materialen, en alleen dan overgaan tot de verdere productie van de wand.

Soms gebeurt het dat je kunt doen zonder ingrijpende veranderingen en een lichte verbetering van de oude equivalenten. Het volstaat te verouderde of irrelevante elementen te veranderen om de deuren van de nieuwe accessoires te versieren ... oude en vermoeiende muur zal een compleet nieuwe kleuren te spelen! En, belangrijker nog, in staat zijn om ook maar één jaar in dienst zijn!

Is er een besparing

Ingebouwde muur ruimte kan heel verschillende bedragen kosten. Er zijn aanbiedingen voor alle smaken en budgetten, zodat de zorg dat de aankoop niet in staat zal zijn om te maken, is het niet nodig. Echter, is het de moeite waard te slaan? Na een gemiddelde, zoals u weet, betaalt geen een keer.

Eén ding is duidelijk: in een product, moet inclusief meubilair altijd worden gehandhaafd perfecte balans tussen prijs en kwaliteit. Zonder hem in de wind gegooid zal ofwel geld of moeite om kwalitatief hoogwaardige ding te verwerven.

Kies meubilair van hoge kwaliteit, vanwege dat zijn leven ervan afhangtKies meubilair van hoge kwaliteit, vanwege dat zijn leven ervan afhangt

In een poging om echt de moeite waard product te kopen, rekening houden met de volgende regels:

 • Niet meteen een aankoop te doen, is het beter om als en zie je verschillende opties producten;
 • Het is beter om de aankoop tijdens de vakantie of seizoensgebonden kortingen te maken;
 • Als er een kans om te kopen tegen een aantrekkelijke prijs product, op maat gemaakt, beter in te stemmen met een dergelijke deal.

Soms tussen aanbiedingen van verschillende leveranciers is een heel groot verschil. En toch moeten we een definitieve keuze te maken, gaande van de kwaliteit, niet de campagne of aansporingen verkopers.

Hoeveel zal muur duren

Zelfs de meest aantrekkelijke gevels meubilair muur verliezen hun aantrekkingskracht na verloop van tijd, wat onvermijdelijk leidt tot de noodzaak om een ​​vervanger te vinden. In het ideale geval zal de muur ten minste 10 jaar duren, maar alles wat je nodig hebt om te kijken naar de zaak.

De muur moet volledig passen bij uw smaak en voorkeuren, omdat het niet kan minder dan tien jaarDe muur moet volledig passen bij uw smaak en voorkeuren, omdat het niet kan minder dan tien jaar

Correct gekozen voor de wand - is:

 • Uiterst functioneel ding;
 • Modieus interieuroplossing;
 • Gebruiksgemak.

Hoe maak je een muur in de kamer (video) te kiezen

Niet blindelings imiteren de mode of kiezen wat de maatschappij oplegt. Deze binding aan de stereotypen aanzienlijk vermindert de kans op een succesvolle aankoop. Best bekend als iets dat het meest geschikte woning.

muurontwerp in de kamer (foto in het inwendige)

1-31 1f1edd7b3af32d08d37e18f58af0d4a1 2 5 5-36 13 21 29 67 36

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 7

map