Het kiezen van een matte textuur voor plafonds

Het kiezen van een matte textuur voor plafonds

12 October 2017Het gebruik van matte plafonds van toepassing zijn op alle woonhuizen en industriële gebouwenHet gebruik van mat plafond in alle residentiële gebouwen en industriële pomescheniyahDlya afwerking van de badkamer of woonkamer vaak van toepassing gebruiken matte plafonds. Dit is te wijten aan het feit dat ze kijken buiten de doos, en tegelijk discreet. De verscheidenheid aan kleuren en texturen mat plafond opent mogelijkheden. Met deze afwerking vrijwel kunnen implementeren elk ontwerp ideeën. Matt plafond kan worden gemaakt van stof of plexiglas.


Doek Matte stijlvolle plafond

In latere tijden begon een grote populariteit op de mat plafond, gemaakt van een stof materiaal te gebruiken. Deze afwerking ziet er buitengewoon en is relatief goedkoop. Ook kunnen matte stof plafonds worden gebruikt, zelfs als de kamer is klein formaat.

Voordelen stof matte plafonds:

 1. Grote maten. Gewoonlijk stofbreedte is 3-5 meter. Als gevolg hiervan, is de installatie snel bij, want er is geen noodzaak om de naden te doen.
 2. Hoge sterkte. De stof voor matte plafond heeft een hoge treksterkte indices. Bovendien wordt het weefsel geen gevaar voor mechanische beschadiging.
 3. Weerstand tegen temperatuurveranderingen. Stof maxima niet vervormt onder invloed van lage temperaturen, zodat zelfs een maximum voor het afwerken tuin kan worden gebruikt.

Doek Matte plafonds - een stijlvolle en moderne oplossing voor elk interieurDoek Matte plafonds - een stijlvolle en moderne oplossing voor elk interieur

Vergeet niet dat het installeren van matte stof plafonds niet kan worden in gebieden met een hoge luchtvochtigheid. Je moet ook rekening mee houden dat de stof vereist een zorgvuldige onderhoud, is het niet aan te raden om dit materiaal te gebruiken voor het afwerken van het plafond in stoffige omgevingen.

Plafonds van matglas in het interieur

Plafonds van matglas wordt vaak gebruikt voor de decoratie van de woonkamer. Plexiglas kunt u een mooie LED-backlight in te stellen. Glazen plafonds kan worden gebruikt, als de kamer is in de stijl van de klassieke, art nouveau, fusie of minimalisme.


Glazen plafonds hebben een aantal voordelen:

 • Het materiaal niet vervormen onder invloed van lage of hoge temperaturen.
 • Glazen plafonds zijn niet bang vocht. Dat is de reden waarom de badkamer kan worden ingericht met behulp van dit materiaal.
 • Gemakkelijk schoon te maken. Matt plafond plexiglas genoeg te vegen met een vochtige doek een keer in 2-3 dagen. Bovendien heeft een dergelijke coating geen genoegen stof.
 • De verscheidenheid van kleuren en texturen. Matt plafonds kan worden afgewerkt in elke kleur, en geef een ongewone structuur laat uw woning een gezellige sfeer.
 • Duurzaamheid. Plexiglas vervormt niet na verloop van tijd. Daarnaast is dit materiaal is 2-3 keer langer dan PVC plafondpanelen of gipsplaat.

Het plafond van matglas om visueel uitbreiden van de ruimte van de kamer, zal een interieur licht en warmte toe te voegenHet plafond van matglas om visueel uitbreiden van de ruimte van de kamer, zal een interieur licht en warmte toe te voegen

Vergeet niet dat de matte glazen plafonds hebben een hoog soortelijk gewicht. Dat is de reden waarom voordat u de installatie te starten die u nodig hebt om te zorgen voor de productie van vaste metalen kisten. Daarnaast moeten plexiglas te plakken over de speciale beschermende film, want het is zeer broos.

Mat plafond: kenmerken en voordelen

Mat plafond - een universele oplossing. Dit ontwerp zal harmonieus kijken in bijna elk interieur. Mat plafond rationeel, als je de kamer in een minimalistische stijl of fusie trimmen.Grijs plafond zal er goed uitzien als je een kamer in een klassieke stijl te regelen. Deze kleur is de perfecte achtergrond voor de elegante en prachtige meubels. Mat plafond is waarschijnlijk een beroep op de fans van stedelijke stijl.

Mat plafond - de perfecte oplossing voor het afwerken van de slaapkamer, omdat het creëert een kalme, rustige sfeerMat plafond - de perfecte oplossing voor het afwerken van de slaapkamer, omdat het creëert een kalme, rustige sfeer

Mat plafond kan worden gebruikt voor het afwerken:

 1. Kitchen. is het raadzaam om een ​​"metallic" kleur van het plafond te gebruiken voor het afwerken van gerechten. Het is veelzijdig, omdat het goed gaat met vrijwel elke keuken.
 2. Slaapkamers. Bij het inrichten van de ruimte wordt aanbevolen om de voorkeur te geven aan lichtere tinten van grijs. Uitstekende pasvorm in het interieur van de slaapkamer delicate zilver en parel plafond.
 3. Woonkamer. Grijze kleur in de woonkamer zal de sfeer van terughoudendheid en rust te herstellen.

Mat wit modern plafond ruimte

Wit mat plafond plexiglas is ook een goed ontwerp. White zal helpen om een ​​licht en onopvallend, de sfeer in het huis te creëren. Vergeet niet dat de witte plafonds zijn beter zichtbaar vlekken en vlekken, zodat ze onpraktisch zijn om te installeren in een stoffige omgeving. Mat wit plafond wordt vaak gebruikt om de badkamer of slaapkamer af te maken.

Ook kan mat wit plafond worden gebruikt in:

 • De kamers, ontworpen in een eenvoudige, klassieke interieur.
 • High kamers.
 • Lokalen met onvoldoende natuurlijk licht.
 • Kantoorpand.

Mat wit plafond in perfecte harmonie met alle andere kleuren in het interieur van de woningMat wit plafond in perfecte harmonie met alle andere kleuren in het interieur van de woning

Wit plafond is low-key, dus het is handig als je wilt richten op andere interieur details. Bovendien zou een dergelijke afwerking tot uitbreiding van de visuele ruimte.

Acryl mat wit plafond: de voordelen en het gebruik van

Acryl wit plafond, misschien wel de beste oplossing voor het afwerken van het plafond in het appartement. Acryl is sterk en duurzaam materiaal. Licht dat door dit materiaal wordt gelijkmatig over de omtrek van de kamer worden verspreid.

Er zijn 3 soorten matte acryl:


 1. Glossy. Zoals acrylverbindingen kunnen transparant of doorschijnend zijn.
 2. Wit satijn. Soms is er een zwart satijn. Een dergelijk materiaal heeft een ruwheid. Meestal satijn acryl transparant.
 3. Fluted. Klassieke witte heeft een volumetrische patroon op een oppervlak. Gegroefde acryl is een van de meest duurzame materialen.

Plafond acrylglas vochtbestendig, slagvast, heeft een hoge doorschijnendheidPlafond acrylglas vochtbestendig, slagvast, heeft een hoge doorschijnendheid

Acryl matte plafonds kan worden gebruikt, zelfs in gebieden waar er geen ramen of andere bronnen van natuurlijk licht. Door zijn kenmerken, dit materiaal is meer dan bedekken het gebrek aan zonlicht.

De voordelen van acryl matte plafond:

 • Acryl - een milieuvriendelijk materiaal, en heeft geen schadelijke stoffen uitstoten.
 • Het materiaal neemt geen vocht, zodat acryl plafond en schimmels vormen.
 • Plafonds acryl vereist geen speciale zorg nodig hebben.
 • Het materiaal niet bezoedelen met de tijd.

Matt verlaagd plafond (video)

Matt plafonds bieden volop kansen. Met hun hulp is het mogelijk om te realiseren, misschien, elk ontwerp oplossing. Als uw budget beperkt is, verkiezen matte stof plafonds. In andere gevallen, als afwerkmateriaal passend acryl plexiglas passen. Bij het selecteren van plafond kleurenschema moet rekening houden met het ontwerp van de kamer.


Textuur mat plafond (foto)

2-min 1 - min 2 - min 4 - min 6-min 7-min 8 8 min 10 min 9-10

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 89 = 98

map