Het kiezen van een kroonluchter in de gang: 4 Very Important Tips

Het kiezen van een kroonluchter in de gang: 4 Very Important Tips

12 October 2017De juiste keuze van lampen in de gang is belangrijk voor de BinnenlandseDe juiste keuze van kroonluchters in de hal is het belangrijk om intereraSovremenny binnenlandse markt biedt de klant een breed scala van verlichting modellen: van klassieke tinten en eindigend met elegante kroonluchters. Merk op dat het ontwerp van elke lamp oorspronkelijk is ontworpen voor elke kamer, en dus de kroonluchter, ontworpen voor de huiskamer, is het nauwelijks geschikt om uw gang.


De kroonluchter in de zaal: hoe te kiezen

In de regel, kroonluchters voor gangen en kamers, niet anders bijzondere genade. De meeste modellen zijn discrete verlichting-neutraal design, zonder glazen kralen en andere versieringen.

In de meeste gevallen, de hal geselecteerde lampen zonder dimmers en decoratiesIn de meeste gevallen, de hal geselecteerde lampen zonder dimmers en decoraties

Echter, deze lampen verdeeld in twee hoofdtypen:

  1. plafond;
  2. Wall.

Er is een andere optie, wanneer de lamp is een afzonderlijke eenheid op de vloer en stekker in het stopcontact. Echter is een dergelijke lamp ingesteld als extra, niet de voornaamste lichtbron.

Voor de eerste twee opties, de meeste mensen de voorkeur aan het plafond optie. Het wordt beschouwd als standaard en geschikt voor de meeste interieurs.


Wand model zal ook een goede keuze in de gangen houders met een laag plafond zijn. Het feit dat de wandlampen niet alleen plaats op het plafond, maar kan ook visueel verhoging van de ruimte in de kamer, als je verstandig lamp (koude of warme verlichting) te kiezen.

Wat te zoeken bij het kiezen van een kroonluchter voor de hal en gang

In aanvulling op het ontwerp, dat moet zo veel mogelijk in harmonie met de rest van het interieur van uw kamer, zijn er nog een aantal kenmerken die moeten worden overwogen bij het kiezen van een kroonluchter.

De geselecteerde armatuur moet worden gecombineerd met de binnenruimteDe geselecteerde armatuur moet worden gecombineerd met de binnenruimteWat te letten bij het kiezen van een kroonluchter in de hal:

  1. lichtmodi. Neem een ​​kijkje op hun aantal en de kenmerken.
  2. Stroomverbruik. Het is ook een belangrijke technische kenmerken. Als je van een paar kroonluchters, die zal toetreden tot de grote interieur van uw gang, neem dan degene die de minste hoeveelheid elektriciteit verbruikt.
  3. Gebruikte cartridges. Cartridges zelf zijn verdeeld, niet alleen in diameter, maar ook het materiaal van de productie: een keramische model karbolitovye en andere minder populair.
  4. Het aantal gebruikte lampen. Hoewel wordt aangenomen dat hoe groter de glans, hoe meer het wordt gebruikt in lampen, is dit niet altijd het geval. Bij het kiezen van een kroonluchter uit uw gang maten zou moeten komen. Derhalve, hoe groter de omvang - hoe meer nodig zijn voor een comfortabele verlichting lampen.

Corridor Shape is ook belangrijk. De smalle maar lange ruimte zal perfect langwerpig modellen van lampen, en op het plein - een kroonluchter in het midden en een paar extra verlichting aan de zijkanten, indien nodig.

Muur kroonluchters in de gang

Modern idee in het ontwerp van de hal kamer de muur in plaats van te kopen dan de plafondverlichting. Rekening houdend met alle kenmerken van de kamer, met de juiste aanpak, kunt u niet alleen een uniek interieur, maar ook een interessant spel van licht te krijgen. Als u wilt maximale harmonie en originaliteit te bereiken, is het beter als het gaat om de verlichting te huren van de diensten van professionele ontwerpers.

Zeer populair in het interieur van de hal zijn opknoping kroonluchtersZeer populair in het interieur van de hal zijn opknoping kroonluchters

Echter, op hun eigen, kunt u heel interessante resultaten te krijgen. Bijvoorbeeld door hun geheimen te delen, de ontwerpers zeggen dat het plaatsen van wandlampen op verschillende hoogtes, kunnen we radicaal het definitieve ontwerp van de kamer te veranderen.

Als je staat in de gang spiegel, zorg er dan voor dat de muur lichten waren aan weerszijden van de spiegel, en dus zorgen voor de best mogelijke dekking.

Materialen wandlampen:

  1. Crystal. Lampen gemaakt van kristal zorgen voor de meest levendige en intense verlichting in de kamer.
  2. Fluted glas. Zoals met geslepen glas, licht dat door de gegroefde glas, zal de meest intens zijn.
  3. Ondoorzichtige plastic. In tegenstelling tot de eerste twee modellen van lampen gemaakt van mat licht-up van uw hal is niet intens en rustig licht.
  4. Textiles. Zoals in het geval van kunststoffen, licht afkomstig van de lamp textiel- zachte, mild en rust.

Elk materiaal kan een goedkoop, maar de kwaliteit model, die zal worden naar uw wens en passen in het interieur gang te vinden.

Hoe werkt de keuze van armaturen op de vorm en grootte van de hal

Meestal in de hal zijn er geen ramen, en dus veel natuurlijk licht. Daarom hebben kleine lampen niet altijd passen in deze kamer, al was het maar niet om hun hele plafond rommel.


Verschillende kleine lampen zal helpen om de hal licht en ruim te makenVerschillende kleine lampen zal helpen om de hal licht en ruim te maken

Als u een lange, maar smalle gang, zou de beste optie zijn om twee of drie kleine kroonluchters te installeren. Als uw hal is rechthoekig, als een standaard kamer, zou een goede optie zijn Wandkandelaars. Maar om grote kroonluchters in het lage plafond, die meestal wordt gevonden in de gangen te installeren, is het niet nodig, is het beter om populair nu plat model te kiezen.

De verlichting in de hal moet helder genoeg voor u voordat u vertrekt kon zijn verschijning in de spiegel ten volle benutten.

De juiste keuze van kroonluchters in de hal (video)

Zoals u ziet, kiest een kroonluchter voor de gang - niet zo'n eenvoudige taak als het in eerste instantie lijkt. Er moet rekening worden gehouden met de hoogte van het plafond, kamer afmetingen, de vorm, en de totale inrichting.

 


Ontwerp kroonluchter in de hal (foto in het interieur)

7 8a7c4800-9e36-D828-ff34-596ae7656c26 1652f908f9b837f 23-26 07b4d6f5229df9XXLjpg 139970 1573-7 1602-1648 1733-1738 2011-1024x768

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 70 = 75

map