Het kiezen van een console in de zaal: 3 belangrijkste materiaal

Het kiezen van een console in de zaal: 3 belangrijkste materiaal

12 October 2017Console tafel - perfect voor verbetering gangConsole tafel - perfect voor verbetering prihozheyDlya naar de hal uit te rusten, veel mensen kopen een console tafel. Het product is compact genoeg, origineel en comfortabel. Het is vermeldenswaard dat onlangs de ontwerpers begonnen om zo'n woninginrichting te gebruiken, in aanvulling op een standaard set van meubilair, in het bijzonder, in aanvulling obuvnitsy, kabinet, poef en tafels. Console voor het eerst verscheen in Frankrijk, en van daaruit begon te verspreiden over de hele wereld. In het algemeen is de console genaamd de projecties die de ruggengraat voor woningbouw te vormen. Dit kan een richel of balkon zijn. Consoletafels - dit is een ongebruikelijk kleine product met twee benen en bevestigingsmiddelen, waarmee zij zijn bevestigd aan de wand.


console gang

Console tafels zien er heel interessant in een volledig elk interieur. Dit meubel - een luxe accessoire met een rijke inrichting en een prachtig uitzicht.

Voor de vervaardiging van werkbladen gebruikte verschillende materialen:

 1. Natuurlijke en kunstmatige steen.
 2. Natuurlijk hout.
 3. Semi-edelstenen.

Console hal kunnen worden gemaakt van verschillende materialenConsole hal kunnen worden gemaakt van verschillende materialen

Ook het decor is heel anders, met name:


 • De coating kan worden versierd aanrecht mozaïek;
 • Vaak gebruikte draad;
 • Zeer originele look gold plating.

Decor is volledig toegepast op alle van het product, zodat het aantrekkelijk om naar te kijken wordt en sommige ontwerpers gebruiken een accent accessoire in het interieur. Cantilever tabellen kunnen worden gebruikt als dragers onder het beeld, een klok, een bureaulamp, als opslaglocatie van de sleutels of cosmetica.

In eerste instantie, wanneer u een console tabel te maken is het niet de bedoeling dat het zal worden geplaatst groot formaat voorwerpen en dingen, omdat verloor zijn luxe.

Soorten console tafels in de foyer

Console in de hal is van drie soorten.

Ze zijn: 1. Stand-alone tafel. Dergelijke producten zijn smal en zij zijn geplaatst langs de wanden. Opgemerkt dient te worden dat het aanvaardbaar is niet alleen de console te plaatsen in de gang, maar ook woonkamers, slaapkamers en zelfs keukens. Als de hal is een bank of poef, dan zal deze console een uitstekende aanvulling op hen.
 2. Uitbreiding Console rekenen op twee, en soms zelfs op één been. Uiteraard is dit ontwerp niet stabiel en het achterste deel is bevestigd aan de wand.
 3. Inhangtafel kan schijnbaar herinneren gebruikelijke plank. Ze hebben vaak een klauw-voet, heeft de vloer niet bereiken, en aan de muur bevestigd. Taki decoratieve tafelbladen hebben kanten en kan heel welke vorm en met een andere inrichting. Het plaatsen van een dergelijke regeling in het kader van de spiegels kunt u het gebruiken als een kaptafel. Vaak in dergelijke geïntegreerde console lade voor kleine spullen.

Stijlvolle witte console in de gang

Met het oog op de gang meer origineel en aantrekkelijker te maken, kunt u een verscheidenheid van design trucs gebruiken.

Het is vermeldenswaard dat in het algemeen, de meeste gangen hebben:

 • Kleine afmetingen;
 • Slechte verlichting;
 • Gebrek aan comfort.

Stijlvolle witte console zal de gang origineler te makenStijlvolle witte console zal de gang origineler te maken

Het is eenvoudig op te lossen, als er sprake is van een lichte meubels en goede verlichting vast te stellen. Veel speling accessoires en decor, in het bijzonder, zoals de console. Zoals eerder vermeld, ze zijn verkrijgbaar in een groot bereik, maar de meeste voorkeur wordt gegeven aan de witte consoles. Ze passen perfect in elk interieur, of het nu klassiek, modern of high-tech.

Zeer stijlvol kijken wit en kunstmatig verouderd console, omdat het comfort, gemak kunt maken, en er is een kans om de situatie in de Franse stijl van de 18e eeuw te maken.

Corner Console in de gang

Met het oog op het aantrekkelijker corridor is klein van formaat te maken, moet je aandacht besteden aan dergelijke interieur artikelen zijn compact, ruim, gelegen in de hoek regio's. Het is in dit artikel, kan een hoek console. De originele, kleine kast, die gebruikt kan worden als een standaard voor een vaas met bloemen of een telefoon thuis.

Corner console neemt niet veel ruimte in beslag, en in principe niet de benen te hebben en aan de muur.

Corner Console in de gang niet veel ruimte in beslag en zijn geïnstalleerd in een hoekgebiedCorner Console in de gang niet veel ruimte in beslag en zijn geïnstalleerd in een hoekgebied

Zo bepaalt de plank, die een lade kan worden, is er een ruimte geschikt is voor de plaatsing van de mand onder de krant, speciale stands voor paraplu's en soortgelijke producten. Hoekijzer, ligt vlak bij de voordeur, zal een uitstekende plek zakken locatie van de toetsen of handschoenen zijn. Gebruik het niet voor permanente opslag, omdat dit de esthetische uitstraling en functionaliteit zal bederven.


Een smalle console in de gang

In de gangen, waarvan zeker niet de grootste maat, geselecteerd voornamelijk smalle meubilair dat niet de ruimte zal verminderen en zal een grote decor zijn.

Een smalle console - is van:

 • Compact product dat uitstekend geschikt is voor een van de gang;
 • Het ontwerp dat kan worden gebruikt om kleine dingen;
 • Stuk van het meubilair in de kamer is in staat om een ​​bepaalde schil te maken.

Een smalle console is perfect voor elke grootte gangEen smalle console is perfect voor elke grootte gang

Smalle console tafels echt universeel, alsof ze naast de spiegel, dan zullen ze worden gebruikt als een plaats om cosmetica en andere accessoires op te slaan. Vaak zijn deze consoles zijn versierd met grote vazen ​​met bloemstukken, parel kralen of zelfs originele handgemaakte manden, die worden geplaatst en de kleine dingen die moeten worden bij de hand.


Een smalle console - een kleine tafel, die zal worden een grote hulp huishoudens, luxe interieur en vooral hoogtepunt. Vanwege het feit dat strikt niet aan te raden te installeren in de gang een heleboel meubels, console tafel zal er nooit overbodig zijn.

Opknoping console in de gang

Schijnbaar opknoping console in de hal - het is gewoon een plank.

Maar in werkelijkheid - het is:

 • Original werkblad;
 • Creatief product, dat ten koste priburivaniya aan de wand is bevestigd;
 • Luxe, maar compacte meubel is visueel denken aan de stijgende tafel.

In het algemeen, zoals een hangende console verfraaid gesneden been, die alleen dient als een sieraad en niet meer. Ondanks het feit dat de markt een enorm scala aan consoles kan vinden, is er altijd de mogelijkheid om het product te bestellen van uw voorkeur.

Opknoping console is zeer elegant en tegelijkertijd heel functioneelOpknoping console is zeer elegant en tegelijkertijd heel functioneel

Bijvoorbeeld, als de gang is versierd met natuurlijke of kunstmatige steen en heeft een lange en smalle vorm, kunt u de aanschaf opknoping console tafels en werkbladen, zoals marmer of natuursteen in twee exemplaren en plaats ze aan beide zijden van de deur.

Smeedijzeren console gang

Smeedijzeren console - een product voor kunstliefhebbers en diegenen die liever alleen exclusieve, hoge kwaliteit, dure meubels. Het is vermeldenswaard dat een dergelijke interieur artikelen zijn verre van goedkoop en worden uitsluitend op bestelling gemaakt. Productie neemt niet veel tijd in beslag nemen, als we ons wenden tot een professional master. Deze optie is nauwelijks een budget, maar het is heel mooi en origineel. Gesmede producten zijn altijd in de mode, en belangrijker nog, zelfs in de loop der jaren, zullen ze niet verliezen van het juiste type. Console vervaardigd species - een stabiele structuur op drie poten.

Stijlvol console tafels (video)

Tot slot, we toevoegen dat het decor op de console kan worden - een vaas met bloemen of een beste twee sferische vorm met matte lampen en tinten. Zo is het extra licht en dimmen van verlichting zal toevoegen comfort kamer tafels en aantrekkelijker te maken en in het oog springende in de eerste plaats.

Details: Console in de hal (interieur foto)

1m46a-2 02ad992a297f5285d776a16252062b55 22eb8feabceafb237aca29e0a9dd76d9 27a1f8cf9bb83e8fe7a8f06f8ae684bd 707-4 a24422f9cdf8686e8531651fdd0330a4 a477257d608f3b6d6231d6bfadf9fa49 art-972-luxe-classic-console art-990-classic-style-console Black-ijzer-Console-Table

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

58 − = 52

map