Het kiezen van een bank in de woonkamer: de schoonheid en het comfort in elk huis

Het kiezen van een bank in de woonkamer: de schoonheid en het comfort in elk huis

12 October 2017Sofa moeten worden geselecteerd op basis van de grootte en het ontwerp van de woonkamerSofa moeten worden geselecteerd op basis van de grootte en het ontwerp van de centrale eenheden gostinoyOdnim elke bank in de woonkamer wordt beschouwd. Hij is het die de kamer een podium en een extra glans geeft. Om goed af te halen de bank in de woonkamer, is het noodzakelijk om rekening te houden met de grootte van de kamer, evenals het ontwerp van het interieur en vergeet niet over persoonlijke voorkeuren. In 2017, gezien het voordeel van de banken vervaardigd in stijlen: rococo, high-tech, Barok, eco.


De sofa in de woonkamer in 2017: wat zijn de trends

De eerste plaats onder de banken bezetten modellen die gemaakt zijn in eco-stijl. De belangrijkste kenmerken zijn geassocieerd met het feit dat die betrokken zijn bij de productie van alleen de natuurlijke elementen en verzacht en felle kleuren gebruikt voor de bekleding.

Het is belangrijk om te onthouden dat de keuze van een dergelijk model, is het noodzakelijk om aandacht te besteden aan de stoffering, stof en textuur moeten jute lijken. Alle lijnen moeten evenredig en recht zijn.

Is niet inferieur aan de populariteit en dergelijke luxe opties zoals de stijl van de Provence. Zorgvuldig gekozen de details geven deze antieke bank en het wonen meer bohemien.

De beste kleuren voor design in het lopende jaar de kamer:

 • Paarse tinten;
 • Roodachtige kleur;
 • Flower verf.

Modern in 2016 wordt beschouwd als een bank te zijn, gemaakt van natuurlijke materialen in lichte kleurenModern in 2016 wordt beschouwd als een bank te zijn, gemaakt van natuurlijke materialen in lichte kleuren


Met het oog op de juiste bed te kiezen, moet je precies zijn doel. Dit kan een bank in de woonkamer om te ontspannen en het bekijken van films, kan ook in de keuken en slaapkamer, met inbegrip van een kwekerij.

Hoe kan ik een sofa in de woonkamer te kiezen: Belangrijke tips

Volgens de grootte en vorm wordt meestal verspreid banken lengte van 2 m, berekend op 3 plekken.

Voor grote gezinnen en voor het voldoen aan een groot aantal vrienden, is het het beste om een ​​bank hoekige vorm, dat voorziet in 5 of 6 personen te kiezen. Het belangrijkste voordeel is het extra bed.

Ook een goede optie is om een ​​halfronde vorm van de bank, die in het midden van de kamer in de buurt van de home theater kan worden geplaatst kiezen, zal dus extra comfort te creëren.Selectiemethode voor het uitvouwen van de bank

Het oppakken van een bank om te ontspannen, moet je rekening houden met de specifieke kenmerken van de transformatie mechanisme. Tot op heden is er een ruime keuze aan meubels van fabrikanten van verschillende fabrieken.

Door de wijze van vouwen, banken gewoonlijk onderverdeeld in twee types:

 1. Slaapgedeelte is evenwijdig aan de wand;
 2. Het hoofdeinde is gelegen aan de achterzijde van de bank.

Om ruimte te besparen, kunt u een bank die een praktisch en functioneel element wordt in de woonkamer kiezenOm ruimte te besparen, kunt u een bank die een praktisch en functioneel element wordt in de woonkamer kiezen

Bijzondere aandacht dient het frame te betalen met behulp waarvan wordt vastgehouden bekleding en andere mechanismen. Het mag niet doorbuigen onder het gewicht van mensen en zijn een vaste drager. Het beste materiaal wordt als een hout van hout dienen, metaal gebonden. Goedkope modellen zijn gemaakt van spaanplaat of multiplex attractie. Een van de goedkoopste opties voor het vullen van een schuim, en de zetel van een bank uiteindelijk bocht en slapen is moeilijk.

De keuze van de bekledingsstof

Selecteer het materiaal voor bank bekleding is de moeite waard rekening houdend met de frequentie van het gebruik, de aanwezigheid van huisdieren en kleine kinderen. Best-bestendig en duurzaam materiaal - leer. Lederen sofa in een donkere kleur permanent behoudt zijn kracht. Bekledingsstoffen zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, de meest goedkope eerst overwogen, de prijsverhogingen in oplopende volgorde van de categorie.

De goedkoopste opties zijn:

 • folk;
 • velours;
 • Tapestry;
 • Verschillende alternatieven voor leer en suède;
 • Jacquard.

Houd er rekening mee dat de mensen zeer lage slijtvastheid en de kwaliteit van de bank zal lijden na 1-2 jaar.


Stijlvolle banken in de woonkamer: Modern Trends

Volgens stijl details, kunnen banken worden onderverdeeld in de volgende types.

Om uw woonkamer kijken modern en stijlvol sofa moet overeenkomen met het interieurOm uw woonkamer kijken modern en stijlvol sofa moet overeenkomen met het interieur

modellen:

 • Modern, die worden gekenmerkt door een grote verscheidenheid van kleuren en verschillende vormen;
 • Minimalistische, suggereert het ontbreken van armleuningen, evenals hun ontwerp omvat ascetische vormgeving en verschillende vormen, meestal rechthoekig;
 • Klassieke met zachte lijnen, meerdere verschillende knoppen of stoffen;
 • Barok, met ingewikkelde patronen van het materiaal stof hoogbouw aan benen en armen gesneden.

Het is belangrijk om te overwegen bij het kiezen van de bank stijl van de kamer zelf. In geval van twijfel is het beter om de keuze van een neutrale bank modellen verlaten, met het complement interieur met verschillende kussens en dekens.


Banken in het interieur van de woonkamer: het model en locatie

Heel vaak populair grote banken, maar de kamer kan worden gevestigd in het Chroesjtsjov.

Grote banken, moet voldoen aan de volgende specificaties:

 1. Moeten deze goed worden gereinigd en een vochtbestendige oppervlak. Een uitstekende keuze is de bank, gemaakt van leer.
 2. Be comfortabel. Het model moet een zachte armleuningen en moet comfortabel zijn wanneer aan hen gesteld.
 3. Met verschillende functies, maar het hangt allemaal af van persoonlijke voorkeur.

Als uw woonkamer is klein, dan is de beste optie voor haar zou een bank, hetgeen ruimte bespaart wordenAls uw woonkamer is klein, dan is de beste optie voor haar zou een bank, hetgeen ruimte bespaart worden

Enorme, decoratieve sofa's en aangepaste dimensies visueel verbergen van de grootte van de woonkamer. Daarom is het best geplaatst in een hoekkamer sofa, die niet verbergt de ruimte.

Kleine dubbele sofa's worden geselecteerd voor een kleine woonkamer. Voor dergelijke banken is noodzakelijk om de juiste stoel of voetenbankjes kiezen. Bij het kiezen van de kleuren van de bank, is het beter om de voorkeur te geven aan lichtere tinten.

Goede raad zal - om een ​​bank bij het raam te zetten. Op hetzelfde moment om de ruimte, die zelden wordt gebruikt te vullen. In het midden zou het niet zo uitzien.

Voor de woonkamer, die grote, zeer mooi, chic keuze heeft - tot twee banken rond de tafel of loodrecht op elkaar te plaatsen. Doffe kleuren worden gekozen in deze vorm kan worden voorgesteld door verschillende modellen (ovaal of rechthoekig).

Goedkoop banken voor in de woonkamer: de smalle economie opties

Sofa - is de duurste en luxe meubel. De kosten zijn afhankelijk van vele factoren, tot de grootte van de producerende landen. Prijs van het goedkoopste bekleding, zoals mensen, schuim vulmiddel, tot 2 m, en vouwtekening wordt beschouwd als gemiddeld 6000 roebel. Eenvoudig is niet klapbedden radius - 13 of 20 duizend roebel.

Je moet niet beknibbelen op het kopen van een bank, een van de kwaliteit ervan zal afhangen van de comfort en ontspanning, maar ook de sfeer in de kamer.

Hoekbank perfect voor kleine woon-Hoekbank perfect voor kleine woon-

Een van de low-cost model wordt beschouwd als een modulaire sofa, dat is 2 typen zijn:

 • Fokken, waarbij de blokken stevig aan elkaar bevestigd;
 • Convertible dienovereenkomstig blokken gemakkelijk los, met hun hulp de mensen de vrije loop kunnen geven aan hun verbeelding, en een ontspanningsruimte zal veel aangenamer zijn.

Dergelijke modellen eenvoudig aan verschillende terugbuigen van de bank kan hoog en laag zijn. Niche van de bank kan dienen als een bank en bovendien liep gordijn met de hand kan worden getrokken. Dus geen extra financiën, kunt u de vorm van de bank te veranderen.

U kunt selecteren en het vouwen van een comfortabele bank. Het kan recht zijn, hebben een U- of L-vormig, mooie plekjes, comfortabele armsteunen.

Woonkamer met een slaapbank en hoe op te halen en regelen het meubilair

Bij het selecteren van een bank voor de woonkamer met een slaapplaats, is het noodzakelijk om rekening te houden met de grootte van de kamer, om niet te hebben om te slapen op de vloer.

Om het aantal bedden in de woonkamer te verhogen, veel eigenaren zetten een bed en een sofaOm het aantal bedden in de woonkamer te verhogen, veel eigenaren zetten een bed en een sofa

Banken met ingebouwde mechanismen voor het bed, zijn er:

 1. Evroknizhka. Tegelijkertijd de zitting wordt getrokken voren en achter gesubstitueerd op zijn plaats. Dit is de beste manier voor dagelijks gebruik. Het kan gebruikt worden als een bed.
 2. Dolphin, het toestel verscheen relatief onlangs. Voor deze werkwijze, het belangrijkste kenmerk van de integriteit stoel slaper uitgetrokken eronder. Het kan gebruikt worden in plaats van een bed. In eerste instantie zal het moeilijk zijn om het te gebruiken, maar de mensen wennen aan de loop der tijd. Klein nadeel is het ontbreken van de sectie voor beddengoed.
 3. De makkelijkste, comfortabel en low-cost opties - uittrekbaar mechanisme. De bodem van de bankontwerp naar voren gaat, en de resulterende ruimte geplaatst een matras en kussens in de verpakking. Om beschadiging van het tapijt wielen te vermijden, moeten ze worden vervangen door silicone.

design kamer met een bed en een bank (video)

De keuze van de bank in de woonkamer - een zeer belangrijke beslissing en het moet correct worden benaderd. Het is noodzakelijk om niet alleen persoonlijke voorkeuren en mode trends, maar ook de specifieke kenmerken van de meest levende, en de kwaliteit van de basiskenmerken van het meubilair te overwegen. De meeste fabrikanten kan een grote verzameling van verschillende kwaliteit sofa (converteerbare of niet) en elke prijs aan te bieden. Nieuwe bank zal het interieur een levende definitie van luxe en comfort te geven.

De sofa in de woonkamer (foto)

0- 1big- 2-34-b-b-italiageorge3387l0i2george1prima- 4f8c7318d6070e8d6f257dd724eeb918- 4-sofa-lederen-bank-leather-hoek-sofa-baten-of-leather-sofa-nog het voordeel 9c310661ddc8d6a866ab3a52168346a6- 2382d3b8fb03e3dc54cec67a235695d3996e- 5501a42478db3big-- 11200-17-66-08-T435-6-- 652783250-S-CF--

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

83 + = 92

map