Het kiezen van de tafels in de hal: 5 prioriteiten

Het kiezen van de tafels in de hal: 5 prioriteiten

12 October 2017Stijlvol en praktisch kabinet zal de hal meer functioneel te makenStijlvol en praktisch kabinet zal de hal meer funktsionalnoyPrihozhaya maken - een plek waar van de straat, nemen we van zijn bovenkleding, schoenen en laat, dus bij de planning van het ontwerp, moet je een plek om deze items garderobe op te slaan overwegen. De meest voorkomende oplossing voor dit probleem is het geval, maar de meeste van de gangen in de oude appartementen hebben een voldoende kleine grootte die hen niet in staat om dergelijke meubels bezitten, niet verbergen op hetzelfde moment het grootste deel van de beschikbare ruimte. Als u een appartement met alleen deze kleine vestibule, dan is uw redding een compacte kast voor schoenen zijn. Om uw keuze te vergemakkelijken, raden wij je bedenkt wat modellen bestaan ​​sokkels.


Tafels buiten in de gang

Lades zijn geopend structuurtype, het onderste deel is verdeeld in cellen uniek geheel gereserveerd om schoenen. Ze kunnen heel verschillende maten: smalle en brede, hoge en lage - het hangt allemaal af van uw keuze. Voor hun productie maken vaak gebruik van materialen zoals metaal en hout, maar - de prijs voor dergelijke meubilair kan vrij hoog zijn.

Het kiezen van een open banquette, betaalt u aandacht aan de diepte van de compartimenten. Zij moeten volledig fit schoenen van alle soorten en maten.

De voordelen van open tafels:

 • Schoenen, gelegen in een open niche is goed geventileerd en niet muffe geur krijgt;
 • Dus hoe in de doos geopend kasten maken geen deel uit van de deur, die meer kans om te lijden van de lange-termijn gebruik van meubilair, de levensduur aanzienlijk wordt verhoogd;
 • Elk paar schoenen heeft een eigen ruimte.

Stijlvol versieren de hal, kunt u de interessante open stenen voor de dingen te gebruikenStijlvol versieren de hal, kunt u de interessante open stenen voor de dingen te gebruiken

Ondanks de lijst met verminderde contact van voordelen van een dergelijke meubels is geschikt niet voor elk interieur en voldoen aan de behoeften van elk zijn niet de eigenaar.


Nadelen outdoor tafels:

 • Als de schoenen niet uit de kantoren van tafels meer dan twee dagen te krijgen, zal het moeten het stof van de gevallen schoon te vegen;
 • Al uw gasten in staat zal in detail te onderzoeken dan niet gesluierd schoenen zal zijn;
 • Vaak pijlers van dit type niet compartimenten voor het opbergen van schoenen met hoge toppen te hebben.

Als je zo'n variatie corridor banken geregeld, kunt u een model uitgerust met een spiegel en een kleerhanger te kiezen.

Gesloten kast in de hal met een zitje

Gesloten kasten zijn geschikt voor degenen die niet graag hun schoenen tentoongesteld. Meubels van dit type heeft meer dan twee compartimenten met deuren voor schoenen en andere kleine dingen. Het kan worden uitgerust niet alleen gesloten planken, maar ook een aantal vakken waar je sleutels, kammen, schoensmeer en andere noodzakelijke items kunnen zetten.De deur kan ofwel scharnierend of vouwen, of zelfs in sommige gevallen de ontlasting een glijdende niche hebben. Heel vaak, in de gesloten kasten in noten of ander materiaal dat zachte bekleding, voor een gemakkelijke pereobuvaniya. Als gevolg van het kabinet met een zetel bespaart u ruimte in de gang, niet waardoor het Ottomanen, banken en stoelen.

Gesloten kast met zachte zitting worden alle onnodige dingen tegen nieuwsgierige blikken te verbergenGesloten kast met zachte zitting worden alle onnodige dingen tegen nieuwsgierige blikken te verbergen

By the way, kan de stoel worden uitgerust met kasten niet alleen gesloten, maar de open.

Voordelen baskasten:

 • Hang- en sluitwerk gated verberg je schoenen nieuwsgierige ogen;
 • Schoenen, opgeslagen in een kast, is niet pripadat stof;
 • Zittend op een zachte ondergrond tafels gunstig schoenen te veranderen.
 • In dergelijke obuvnitsah kan niet alleen schoenen te slaan, maar ook bijvoorbeeld, betekent voor haar te zorgen.
 •  Hier is er een plaats voor lange laarzen.

Nachtkastje gated zijn misschien wel de meest voorkomende optie voor de aankleding van de zaal, omdat dergelijke meubels, afhankelijk van het materiaal en het ontwerp waarin het is gemaakt, perfect passen in elke stijl van het interieur.

Hoekkast in een smalle gang

Als uw hal is zo klein dat je denkt dat is te omslachtig, zelfs een gewone kast, kunt u een hoek voor zichzelf een smalle model te vinden. Je zou kunnen denken dat als gevolg van de compactheid, de functionaliteit van dergelijke meubilair is zwaar getroffen, maar als gevolg van voldoende diepe verdeeldheid zul je in staat op de schappen vol met seizoensgebonden schoenen van uw gezin te plaatsen zijn.

Extra comfort opengewerkte servet, gelegd op het oppervlak van de hoek tafels geven.

Op de hoek tafels hebben een aantal voordelen en een nadeel - het oppervlak is het onwaarschijnlijk dat een comfortabele stoel te plaatsen.

Prachtig regelen van de lege hoek van de gang kan de hoekkast te gebruiken met een praktische stoeprandPrachtig regelen van de lege hoek van de gang kan de hoekkast te gebruiken met een praktische stoeprand


Laten we meer te praten over de voordelen van de hoek tafels:

 • Dit meubel wordt geplaatst alleen in de "dode zone", vooral zonder verrommeling van de ruimte gang;
 • Ondanks zijn compacte formaat, het past in een locker groot genoeg aantal schoenen;
 • In vergelijking met andere modellen meubelen, hoek opties zijn goedkoop.

Als je geen geld wilt uitgeven aan het afgewerkte hoekige buizen te kopen, kunt u dit doen met je handen.

Stand Phone

Natuurlijk, de meeste mensen krijgen de verlaten vaste lijnen in het voordeel van mobiele apparaten, maar de kast onder de telefoon kan uw huis een speciale Italiaanse flair te geven.

Bijzonder voordelig in de klassieke interieurs kijken apparaten, uitgevoerd in een retro stijl met donker hout.

Voor ouderen zal een grote gift aan een klein nachtkastje met een stoel en een plaats voor de telefoon, want vaak kunnen ze moeilijk om te gaan met de moderne apparaten.


Voor de opslag van kleine dingen ontwerpers raden het kiezen van een speciale compacte kasten onder het toestelVoor de opslag van kleine dingen ontwerpers raden het kiezen van een speciale compacte kasten onder het toestel

Laten we praten over een paar voordelen van dergelijke meubelen:

 • Het originele ontwerp tafels onder de telefoon te versieren elke klassieke gang;
 • Sommige tafels van dit type dragen een grote hoeveelheid verschillende functies.
 • Zulk een compacte versie past in de hal elke omvang.

Dergelijke meubilair is vaak niet in de configuratie ruimte voor schoen opslag, en beschikt over een kleine doos voor kleine items, maar er zijn modellen die niet alleen alle functies van de gesloten gang sokkels uitvoert, maar ook voorzien van een comfortabele zachte zitting.

Meubilair muur: hal met opknoping kast

Scharnierende dressoir is een andere grote optie voor een kleine hal, ze had vloeroppervlak niet te nemen en aan de muur. Wandkast kan een gesloten compartiment voor schoenen, tassen, paraplu's en andere items, evenals uittrekbare laden hebben. Vaak zijn deze tabellen worden gecombineerd met een spiegel, zodat deze extra functies kast kunnen voeren. Meestal worden ze verzameld van spaanplaat en MDF, maar er zijn ook uitvoeringen van Italiaanse walnoot en andere edele bomen, maar de kosten van deze elite sokkels aanzienlijk hoger. Helaas is dit meubilair kan niet worden hoogstwaarschijnlijk geïnstalleerd zetels als ophangconstructie zal het gewicht van een gemiddelde volwassene niet in stand houden.

Autonoom gewoon opknoping kabinet zal kijken in moderne interieurs, het is bijzonder goed passen in de hal in Art Nouveau stijl.

Origineel en ongebruikelijk in de hal zal er stijlvol uit scharnierende kabinetOrigineel en ongebruikelijk in de hal zal er stijlvol uit scharnierende kabinet

De voordelen van bovenkasten:

 • Het is gevestigd in een minimale geheugenruimte;
 • Het voert veel functies;
 • Het heeft een ongewone en modern design.

Geschorst meubels in de gang kan volledig verschillende ontwerpen hebben. Dit kan, als standaard rechthoekige tafel, en opgehangen systeemmodules op verschillende niveaus.

Modern tafels in de hal (video)

Als je je realiseert die staan ​​voor de gang - dit is wat je nodig hebt, voordat u het model kiest, zorgvuldig overwegen welke functies het moet uitvoeren. Plaats van opslag van schoenen of een verscheidenheid van kleine dingen, paraplu's of tassen, cosmetica en beddengoed, zitting pereobuvaniya of mirror - dit zijn de taken die moderne tafels van verschillende grootte kunnen oplossen.

De keuze is aan u!

Voorbeelden van sokkels in de hal (foto interieur)

1min-12 16 312 1419849956prihozhaya-Komnata-27 bolshie-nastennyie-Zerkala-v-polnyiy-rost-v-Vashu-prihozhuyu 24419527035206557 Dizain-prihozhei-v-kvartire-7 full1346360564 image-282928 Dizayn-prihozhey-v-stijl-Provans

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =

map