Het interieur van de hal in de barokke stijl: foto en 5 de bepalingen voor de oprichting

Het interieur van de hal in de barokke stijl: foto en 5 de bepalingen voor de oprichting

12 October 2017Voor kamer barok wordt gekenmerkt door pracht en duurVoor kamer barok wordt gekenmerkt door pracht en dorogoviznaDizayn van dure afwerkingsmaterialen bedoeld om een ​​theatrale en dynamische manier van leven te creëren, met nadruk op het gezag en de macht van de huiseigenaar. De barokke stijl heeft zijn oorsprong in Frankrijk in 1850, in de Russische stijl verscheen in de zeventiende eeuw in het ontwerp van de woonplaats van Golitsyn. Dit is een zeer pompeuze stijl, absoluut alle afwerkingsopties hal moeten voldoen met zijn elegante en formulieren toegeschreven aan de barokke stijl.


Living Baroque: de voorwaarden voor de oprichting

Barokarchitectuur heeft een bepaalde vorm met ovale, ronde en rechthoekige elementen. Een speciaal kenmerk van de barokke stijl in het interieur zijn de kolommen, artistieke schilderen en stucwerk sculpturen.

Voor de registratie van een levende barokke nodig grote kamerVoor de registratie van een levende barokke nodig grote kamer

Voor deze schaal afwerkingen en chique bepaalde voorwaarden zijn noodzakelijk:

 • Een voldoende hoeveelheid ruimte zal de maximale kans om het barokke interieur opnieuw te geven;
 • De oppervlakken van de wanden en het plafond zijn een onlosmakelijk geheel met het ontwerp, ze zijn ingericht met schilderijen en sculpturen;
 • De wanden sieren de verschillende vormstukken, muurschilderingen, en lijsten, behang moet gekozen worden met verschillende reliëfpatronen;
 • Voor het interieur in de barokke stijl, met behulp van levendige kleuren met een vergulden;
 • Alle meubelen worden op bestelling gemaakt met de artistieke elementen van draad, dure textiel.

Barokke stijl is absoluut niet geschikt voor kleine zalen. Uit het voorgaande is het duidelijk dat het interieur alle beschikbare ruimte zal nemen. Barokke grootheid is belangrijk om een ​​grote bewegingsruimte hebben.


Als u een kleine ruimte in de woonkamer kan worden gemaakt door toepassing van de fundamentele gelijkheid van de barokke kleuren en diverse standbeelden in stucwerk.

Kleine woonkamer in de barokke stijl

Zoals u weet is er niets niet mogelijk als er een groot verlangen. In de kleine woonkamer is het mogelijk om belichamen het ontwerp idee van de barokke stijl. Het is belangrijk om de verhouding van de vrije ruimte om te bewegen en druk meubels te observeren.

Kleine kamers kan ook worden gemaakt in barokke stijl, aandacht voor de kenmerken van deKleine kamers kan ook worden gemaakt in barokke stijl, aandacht voor de kenmerken van de

Kleine woonkamer in de barokke stijl kan niet alle functies hebben, maar slechts aan te geven dat bij hem hoort: • Het eerste bord met vermelding van deze chique stijl zal kleurenschema, de basis-tinten van wit en goud perfect accentueren het ontwerp;
 • Weelderige gordijnen in een dure ontwerp of versierd volants in de coulissen passeren barokke theatraliteit;
 • Meubels, op maat gemaakte, kunnen zeer gecompliceerde vorm hebben, maar moet noodzakelijkerwijs patroon textiel bekleding en versierd met houtsnijwerk.

Aanvulling op het interieur in de barokke stijl kan een verscheidenheid aan beelden, mooie kroonluchter, Wandkandelaars en schilderijen, omlijst door elegante frames zijn.

Het ontwerp van de hal in de barokke stijl

De grote woonkamer heeft een maximale kans om de glamour en rijkdom van de barokke stijl over te brengen. Vaak is het mogelijk, in grote huizen en nieuwe gebouwen. Woonhuizen met trappen, kan goed te laten verlopen de adembenemende grandeur van de stijl. kamer design in de barokke stijl is gebaseerd op het meubilair.

Het ziet er bijzonder indrukwekkend zaal in barokstijl in een woonhuisHet ziet er bijzonder indrukwekkend zaal in barokstijl in een woonhuis

Het moet overeenkomen met de stijl van de belangrijkste indicatoren:

 • Barok meubilair heeft grote afmetingen, speciale zachtheid en comfort;
 • Alle niet-gestoffeerde textiel oppervlak moet glanzend zijn, verguld;
 • Meubelpoten noodzakelijkerwijs gebogen vorm;
 • Bekleding verzadigde kleur donker met grillige patronen en vergulden;
 • Kleur houten oppervlakken moet ook donker zijn, ziet er schitterend uit meubels gemaakt van kostbaar hout.

De meest geschikte hout voor de barokke stijl - is eiken of rood soorten bomen. Stoffen zijn de belangrijkste hoogtepunt in het ontwerp van de kamer. Voor een chique design gebruikt heel spectaculair stof fluweel, zijde, satijn en brokaat.

Wonen in de barokke moet extra accessoires hebben:

 • Goudgeborduurde fluwelen kussens;
 • Antiques;
 • Vazen en porselein;
 • Grote spiegels omlijst door een gouden frame.

De barokke stijl is een echte kunst. Hij benadrukt de speciale status van een levend eigenaar. Het draagt ​​de geschiedenis van de stijl van de 17e eeuw met alle veranderingen en toevoegingen. Onvoorstelbare schoonheid zal niet onverschillig laten alle gasten.

Modern wonen in de barokke stijl

Modern wonen in de barokke stijl is anders dan wat meer moderne elementen. De aanwezigheid van stijl in het interieur geeft het stucwerk op de muren en plafonds en sommige woninginrichting. In de regel, in moderne ontwerpen barok combineren met andere stijlen, of laat één zone gevormd barok.


In de moderne woonkamer kan een combinatie van barok met andere gebiedenIn de moderne woonkamer kan een combinatie van barok met andere gebieden

De meest geschikte stijl aan de Barok te passen:

 • Contemporary;
 • High-tech;
 • classic;
 • Retro.

In de moderne ontwerpen die worden gebruikt Baroque meer om een ​​gezellige sfeer te creëren, dan uiterlijk vertoon. Op grond van een aparte ruimte in de woonkamer richt zich heel duidelijk de aandacht op. Naast gewichtigdoenerij, barokke stijl is van bijzonder gemak meubels gemaakt van dure materialen.

Modern Barok zogenaamde neo-barokke en meer draagt ​​de elegantie en minimalisme, met behoud van traditionele materialen en vormen. Het kleurenschema is ook een beetje anders dan de traditionele barok. De combinatie van kleuren in een neobarokke zachter, witte kleur veranderde tot beige en bordeaux op een zachte blauwe.

Onveranderlijke element blijft vergulden en maximale natuurlijkheid van de materialen. In de huidige barokke verscheen soorten lederen bekleding. En als je wilt, kun je iets van hun eigen te maken in deze stijl, waardoor het een unieke kunst van onze tijd.


Barok wordt gekenmerkt door rococo

Barok en rococo zijn zeer vergelijkbaar, in feite afstammen van de rococo barok. Hij verscheen voor het eerst in Frankrijk in de zeventiende eeuw en werd verliefd op haar vrouwelijkheid en zachtheid.

barok tegenstelling rococo, gekenmerkt door symmetrie in het interieurbarok tegenstelling rococo, gekenmerkt door symmetrie in het interieur

De belangrijkste onderscheidende kenmerken tussen deze stijlen zijn:

 • Rococo heeft een asymmetrische en dynamische formulieren tijdens barok voorbeeld van symmetrie;
 • Baroque meer theatrale stijl, rococo meer gericht op het creëren van gezelligheid en intimiteit zelfs in het interieur;
 • To Rococo stijl klinkt niet zoals grote delen van de ruimte nodig heeft, doet de barokke daarentegen geen enkele vorm van terughoudendheid te accepteren en in de eerste plaats uitgevoerd in grote, ruime kamers.

De barokke stijl wordt gekenmerkt door grote volumineuze interieur. Rococo integendeel verwelkomt kleine details en bijzondere genade. Rococo is een soort van protest van de barok. De rococo architectonisch gebouw werden geëxecuteerd, alleen voor intern decoratie toont de charme van stijl.

Rococo - het is niet alleen een periode van de geschiedenis en stijl. Deze hele tijd met een ongelooflijke architectuur van de gebouwen en de interne kamers. Chic stijlen zijn zeer vergelijkbaar en zijn populair in de wereld van vandaag, herleven ze in een nieuwe kleur.

Ideaal reparatie en Barok (Video)

kleine appartementen nadert zijn voltooiing. En deze plaats hebben de neiging om grote, ruime woning dat de barokke heropleving volledig mogelijk te maken.

Het ontwerp van de hal in de barokstijl (interieur foto)

7 25 8 22- 5- 3 4 11- 28- 17

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

88 + = 96

map