Het interieur van de hal: 5 moderne ideeën

Het interieur van de hal: 5 moderne ideeën

12 October 2017Voor moderne hal kunt u kiezen voor een stijl die de smaak van de eigenaren van onroerend goed pastVoor moderne hal kunt u elke stijl die de smaak van de eigenaar zhilyaSovremennaya zaal die kan worden weergegeven met deze term past kiezen? Tegenwoordig zijn er zoveel stijlen die dezelfde, vele jaren blijven. De meest populaire zijn stijlen zoals barok, klassiek, Empire, Provençaalse of modern. Echter, moderne stijl is iets anders, hij altijd anders, want het verandert al naar gelang de mode-trends, materialen en smaken van mensen. Eclecticisme - dit is het belangrijkste kenmerk van de moderne stijl. Het heeft geen grenzen en omvat de noten van een verscheidenheid van stijlen, zoals: high-tech, minimalistisch, loft, etc.


Moderne ideeën voor een gang in het appartement: foto de organisatoren te helpen

Moderne stijl is de antithese van het klassieke interieur, eenvoud, functionaliteit, comfort, ruimte, licht en lucht zijn de belangrijkste kenmerken van het.

Moderniteit niet voldoet aan strikte regels heeft echter zijn eigen aanbevelingen, die de volgende onderdelen bevatten:

 • Nee, oude, grote kast;
 • Weg met kisten en voetenbankjes de oude vrouwen;
 • Volumineuze patroon behoeft niet aanwezig te zijn;
 • Massive kroonluchters zijn niet geschikt voor modern interieur;
 • Geen planken opgestapeld met onnodige details.

Alles moet net als in de beste traditie van elegantie. Perfect passen in het interieur van een grote spiegel, kast met een glad oppervlak, en een paar items van decoratie, zoals een vaas met bloemen. Sommigen zullen zeggen dat dit idee is een hal te minimalistisch, ja het is. Echter, wat kan worden gezegd over de moderne modetrends? Het richt zich op die elementen van het interieur, dat comfort, esthetica, comfort en functionaliteit geheel verplaatsen overbodig inrichting te verschaffen.

Vandaag zijn er een heleboel ideeën voor het interieur gangVandaag zijn er een heleboel ideeën voor het interieur gang


Begrijp dat het nastreven van een moderne stijl en design oplossingen kunnen worden gevonden met de foto's, die zeer gemakkelijk te vinden op het internet zijn, evenals ontwerpers.

Belichamen het beeld op de foto in werkelijkheid is niet zo moeilijk als het lijkt op het eerste gezicht, omdat deze ideeën niet reserveonderdelen te hebben en maken het interieur eenvoudig.

Te vertalen in realiteit de gang: het ontwerp van het appartement, het idee met foto's

Na bestudering van alle opties foto gangen zijn ingericht in een moderne stijl, kun je zien dat alle ideeën omvatten het gebruik van extreem hoge kwaliteit en natuurlijke materialen.

Met het oog op een realiteit van een dergelijke interieur behoefte te maken te herstellen vast te houden aan een paar momenten uit te voeren. Bijvoorbeeld, bij het ontwerp van de muren is het beste om effen kleuren, ideaal wallpaper te gebruiken met een glad oppervlak, was dat niet moeilijk zal zijn. Daarnaast is het interieur passen perfect kurk panelen of decor, gemaakt met acrylverf. Genoot succes creëren accent op een muur of een deel daarvan, wordt uitgevoerd door patroon onopvallend coating.Voor wat betreft de vloer, de ontwerpers raden de donkere tinten in relatie tot de muren. Van materialen in de hoge vraag naar laminaat vloeren, porseleinen tegels met een patroon dat een steen of een boom simuleert.

Check out de gang muren zijn het best in heldere kleurenCheck out de gang muren zijn het best in heldere kleuren

Met betrekking tot de vloer, het plafond is gedaan in een felle kleur. Bij voorkeur gekozen uit materialen systeemplafond of gewoon verven met latexverf. Het kleurenpalet voor een prachtige interieur van de hal te maken is divers, maar de meeste eigenaren kiezen voor lichte kleuren. In de hal niet contrasten nodig, heel halve ton van een bepaalde kleur. Perfect interior - eenvoud. Een van de manieren om een ​​mooie plafond te maken is het gebruik van het ontwerp van de panelen. Ze kunnen worden gemaakt in een glossy, mat en transparant stijl. De tweede optie is een verlaagd plafond design. Op dit moment, het is niet alleen een van de begroting, maar ook de snelste optie. Installatie van een spanplafond gebeurt in één dag.

Meubeldesign ideeën gang

Het belangrijkste doel van de moderne stijl van de hal is om het comfort te bereiken in de details. Kies het meubilair moet licht en compact zijn, maar het belangrijkste ding dat het handig was.

Voor een moderne corridor in het huis fit:    

 • garderobe;
 • Hoekkast;
 • Het gebruik van compacte sokkels die verborgen lades hebben;
 • Kleine stand voor paraplu's en tassen;
 • Weinig of klapstoelen gemaakt van plastic of metaal;
 • Compact Stand voor schoenen.

Als de zaal heeft een klein formaat, zal een geweldige manier van het gebruik van modulaire meubels, die samen alle nodige kwaliteiten voor de zaal zal brengen. Ontwerpers raden om ook de transparante-deurs coupe en een grote spiegel, bij voorkeur volledige lengte te gebruiken, is het niet alleen past perfect in een moderne stijl, maar ook visueel de grenzen van de hal uit te breiden. Omdat deze kamer is vrijwel geen licht en omslachtig kroonluchters mag niet aanwezig zijn, is het het beste om een ​​verborgen verlichting, schansen, spots en LED-lampen, meer dan genoeg opties.

In de moderne foyer, ideaal voor hoek of kastIn de moderne foyer, ideaal voor hoek of kast

We moeten een belangrijk detail herinneren, hoe helderder het licht in de gang, hoe meer het lijkt.

Hoe meer juiste grootte licht, hoe beter het lijkt te stellen meubels. Aan de andere kant zegt dat niemand dat de hal niet werd gemaakt voor zachte en weinig licht. Als u een item wilt maken, moet u daarvoor zorgen, in staat zijn om zijn plaatsing te scheiden. Sieren het interieur, kunt u de lichte delen, zoals een vaas, beeldje gebruiken, maar het moet niet te ver gaan met heldere contrasten, omdat dit de minimalistische moderne interieurs kunnen verstoren.


Ideeën voor de gang, en fouten in het creëren van een interieur

Er is geen twijfel dat iedereen vestigt zijn gang kan worden, in weerwil van bepaalde stijlen en ideeën. Echter, ontwerpers conclusies, mensen maken vaak een aantal fouten.

Het uitrusten van de gang, doordacht elk detail om uw gang keek esthetisch en functioneel wasHet uitrusten van de gang, doordacht elk detail om uw gang keek esthetisch en functioneel was 

Om gang ontwerp succesvol was, zou de volgende praktische tips worden overwogen:

 1. Gebrek aan planken voor schoenen. Dit is niet juist, want het is niet alleen praktisch, niet esthetisch, maar ook schoenen al snel verliest zijn vorm;
 2. De open hanger. Dit element zorgt niet alleen voor extra volume hal, maar toont ook de eigenaar niet in staat om het interieur van de rechter te organiseren;
 3. Het gebrek aan ruimte voor planten. Zelfs de kleinste corridor moet een kleine stoel voor een comfortabele obuvaniya;
 4. Ongepaste gevelbekleding. Ontwerpers dringen erop aan dat in de gangen werden niet gebruikt papier behang. Straatvuil vestigt zich snel op het oppervlak en verwijder het zal niet gemakkelijk zijn;
 5. Het gebruik van tapijt. Uiteraard is de toepassing van dit element van een persoonlijke zaak, maar het tapijt, gelegen rond de omtrek van de gang, is het niet praktisch

Unieke ideeën voor een gang (video)


Het is dat door de eenvoud van het interieur is helemaal tevreden, maar toch willen enkele aanvullingen. Zoals voor de moderne stijl, is het voordelig, omdat het vrijwel onmogelijk te verknoeien, gecombineerd met andere stijlen, de totale samenstelling niet wordt aangetast. Om hun eigen handen te repareren, om nieuwe oplossingen te vinden, met behulp van decor. God is in de details, aldus het Franse volk. Maak een praktisch interieur makkelijker om leidingen af ​​te dichten, maar alles moet worden gedacht in overeenstemming met het concept van het hele appartement.

Voorbeelden van reparaties in de gang: het idee (interieurfoto's)

3-1 9 015-vstroennye-shkafy-kupe-v-prikhozhuyu 1213 513B-1 976f9a0098cecda5e0e25aa82eb697d9 1545ea85064decdf58df0f6471bb900a 2449 10.663-1402673663 7534

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 4

map